Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

داوید د خئا اصرار دارد که در باشگاه منچستر یونایتد خوشحال است و با وجود علاقه باشگاه رئال مادرید، دلیلی برای بازگشت به فوتبال اسپانیا وجود ندارد.
    دروازه بان 21 ساله در سال 2011 به باشگاه منچستر یونایتد ملحق شد، اما هنوز به طور کامل موقعیت خود را به عنوان دروازه بان شماره 1 این تیم مستحکم نکرده است. وظایف دروازه بانی باز در این فصل بین وی و آندرس لیندگارد مشترک شده است و این باعث گمانه زنی تلاش داوید د خئا برای ترک ورزشگاه اولدترافورد شده است. گزارشات حاکی از صف کشیدن باشگاه رئال مادرید برای ربودن و جایگزین کردن درازمدت وی به جای ایکر کاسیاس در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو دارد. با این وجود، داوید د خئا هیچ مشکلی برای مبارزه بر سر موقعیت خود در باشگاه منچستر یونایتد ندارد و به دنبال بازگشت به میهن خود نیست.
    وی در مصاحبه با روزنامه The Sun، چاپ انگلستان، در این ارتباط تصریح ساخت:" من در باشگاه منچستر یونایتد خوشحال هستم و در مورد بازگشت به اسپانیا فکر نمیکنم. من چالشی برای یادگیری و بهبود به عنوان یک حرفه ای را پذیرفته ام، و مبارزه برای جایگاه به من انگیزه بیشتری برای انجام بازیهای خوب میدهد".
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع