با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
خب با عرض سلام و درود خدمت دوستان گل توپچی!
شاید یکی از بدترین خبری باشه که میدونیم و اونم مصدومیت تئو ولکات باشه و من به بی شانسیمون باز پی بردم ...
آخه از بین اون همه بازیکن تو تیم انگلیس فقط باید یک آرسنالی اینجوری صدمه ببینه ؟
خود ولکات گفته انگار با اوتوبوس تصادف کردم واقعا بد با دروازه بان خوردن به هم و پزشکان تیم هم هنوز نتیجه اسکن رو نگفتن و لی همینجوری گفتن تئو تا دو هفته نمیتونه برامون بازی کنه و فک کنم مصدومیتش خیلی جدی تر از اینا باشه و بیشتر از دوهفته در خدمتش نباشیم ...
اه خدا ! فن پرسی اومد ویلشر مصدوم شد ... حالا ویلشر اومد ولکات مصدوم شد
یک بار نشد ترکیب اصلی رو ببینم ...
تازه دل بوسکه هم کم کم داره از کازورلا خوشش میاد که این خیلی خیلی خوبه و کازورلا تو تیم اسپانیا میتوه از تجارب ژاوی و .. استفاده کنه و این برا ارسنا هم خوبه ....
و این رو هم بگم از گلزنی چمبرلین تو تیم انگلیس هم خیلی خوشحال شدم . ستاره ی خوبی برامون میشه
و یک خبر خوب دیگه این که تو نقل و انتقالات زمستانی ونگر میتونه 35 میلیون پوند خرج کنه که این اولین فصلیه که میتونیم اینقد خرید کنیم و البته به نظرم تو این زمستان یک بازیکن خوب میگیریم چون فصل های پیش باشگاه قرض زیاد داشت که این فصل قرض های باشگاه هم کم تر شده و میتونیم تو خرید بازیکن از پول بیشتری استفاده کنیم .
یه روز خوب میاد ...
نابودی والکات به روایت تصویر...
سلام بر دوستان عزیز خودم
دیروز شب فوق العاده ی بود
گل زنی ژیروددر دقیقه ی 94 با ضربه سر عالی و دقیق
خراب شدن پنالتی توسط اون خائن بزرگ( از وقتی رفته بارسا
اشغال تر هم شده )
گل زنی دکل( مرتساکر ) در بازی المان مقابل سوئد
روحیه ی ژیرود هم با این گل فوق العاده بالا میره
صحنه های عاشقانه ارسنالی( افرین به هر دو )
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استیل ژیرود تو حلق ونپرسی خائن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و در کل کوشوارد میشود
درود بر شرفت جکی
ویرایش توسط HAMID ARSENAL : 10-19-2012 در ساعت 01:10
متاسفانه ارسنال تو چند بازی اخیر روند ناقص و نزولی رو طی کرده و نتیجشم دور شدن مجدد از صدر جدوله
بازم دارم رو خامی برخی بازیکنا تاوان بزرگی میدیم و بازم جزیره داره واسمون دست نیافتنی و دور میشه هر چی زودتر باید به تیم یه شوک داده بشه
متاسفانه ما نمیخوایم قبول کنیم که نمیتونیم با این تیم جام کسب کنیم !
بله!
من اولشم گفتم هیچی شانسی برای کسب جام لیگ جزیره با این تیم نداریم ولی امیدمون رو باید به حذفی و ... بزاریم .
وقتی تیم بیش از حد جوون میشه همیچین مشکلاتی هم پیش میاد
وقتی بازیکنانمون ثبات ندارن همچین مشکلاتی هم پیش میاد
----
با این حال امیدم رو هنوز مثل بقیه شماها از دست ندادم و امیدوارم تو جام باشگاه ها متفاوت ظاهر بشیم و نمایش خوبی رو داشته باشیم ...
![]()
یه روز خوب میاد ...
بچه ها زیاد ناراحت نشینبارسایی ها سواستفاده میکنن
ترکیب بازی با شالکه
Arsenal: Mannone - Jenkinson Vermaelen Mertesacker Santos - Coquelin Arteta Cazorla - Ramsey Podolski Gervinho
Arsenal subs: Shea, Koscielny, Giroud, Djourou, Arshavin, Chamakh, Gnabry
ورماو دکل
خوب بازی میکنن
رمسی و سانتوس و جروین خیلی مزخرف بازی میکنن درحالی که من از رمسی خیلی خوشم میاد ولی گند زده
رمسی قبل از مصدومیت چی بود خداییش حال میکردیمحالا چی شده
![]()
درود بر شرفت جکی
خب اینم باخت تو خونه به تیم غیر انگلیسی
نمیدونم چی بگم اما بازم در عین این همه شرایط بدو منزجر کننده من به این تیم امیدوارم
خب اینم از لیگ قهرمانان و دوری از صدر جدول تو لیگ جزیره
نیم فصل 4 5 تا بازکن استخون دار بگیریم و الا از مثل فصل قبل باید منتظر نتیجه نگرفتن تیم هایی مثل تاتنهام بشیم
رفتیم آقای گل گرفتیم اومده کلا 1 گل زده همه اومدین میگین..پویان دیدی دیدی گل زد... وظیفه حمله گل زدنه قبول نمیزنه یاد هر 2 3 تا بازی یک الی دو گل بزن جون مادرت
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 10-27-2012 در ساعت 03:16
سلام بر دوستان گل و گلاب خودم
1- برد مقابل کوئین پارک رو با گل افساید تبریک میگم
2- هر موقع وقت کردین برین یه امار از منچستر بگیرین که چه قدر از امتیازی که تا حالا به دست اوردن به وسیله داور بوده
دیگه گندشو در اوردن صد رحمت به بارسلون
3- همونطور که فکر کنم اطلاع دارید خواهر گیگزگفته که هشت ساله داره با گیگز.........................
واقعا با این کاری که گیگزبا خواهرش کرده بازم کسی طرفدار منچستر
باشه باید بره بمیره مثلا اصطوره باشگاه منچستره و با خواهر خودش....
از این اشغال تر ندیدم
واقعا اگه اصطوره ( درست نوشتم) تیم من کسی مثل گیگز بود کلا فوتبال رو میزارم کنار
افرین به ونگرکه با یه بار سیگار کشیدن گالاس کاپیتانی رو ازش گرفت
در حالی که فرگوسنروز به روز از گیگز خیلی هم خوشش میاد البته از کسی مثل فرگوسن که هر بازیکنی از منچستر میاد بیرون ازش بد میگه بیش از این انتظاری نمیره
درود بر شرفت جکی
جدی گیگز با خواهرش بوووووووووووووووووووووووو وووووق کرده؟
عجب موجودیه ها
خب از این موجودات بگدریم ...
شنبه بردیم یک تیم 10 نفره رو اونم یک صفر و ویلشر و سانیا هم برگشتن و بازی هم تو امارات بود و این یعنی افتضاح
لا اقل باید بیشتر میزدیم البته بازی رو دیدم خوب موقعیت داشتیم اما استفاده نکردیم باز
اما بازم خدا رو شکر
بازی بعدیمون با من یو است اونم تو اولترافورد که اصلا امیدی به اون بازی ندارم و دوس دارم تو اون بازی فن پرسی رو مصدوم کنیملامصب این روبین یک جور خوشالی میکنه که انگار عاشق و طرفدار من یو است ...
به طرفدارای من یو بگم که زیاد دلتونو به این خوشحالی های رابین خوش نکنین چون اصلا رابین نمیدونه تعصب چیه چون 8 سال تو ارسنال بود با اون همه ادا و خوشحالی کردناش و اومد بهمون خیانت کرد حالا میاد به من یو وفا میکنه؟
امیدوارم تا شنبه تیممون هماهنگ بشن و بتونیم منچستر یونایتد رو که همش این هفته ها شانسی میبره رو تو الترافورد به زانو در بیاریم و رابین رو با چشمانی اشک الود ببینیم...![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)