رایان گیگز:" لوزی ها نه برای همیشه
![]()
رایان گیگز اصرار دارد که عرض ها همیشه در تیم منچستر یونایتد مهم بودند، با وجود تصمیم اخیر سر آلکس فرگوسن برای تشکل لوزی در خط میانی در دیدارهای اخیر با تیمهای نیوکاسل یونایتد، سی اف آر کلوج و اس سی براگا.
وی در گفتگو با وب سایتهای www.manutd.com و PA Sport در این باره اظهار داشت:" من فکر میکنم انعطاف پذیری مهم است. در 20 دقیقه ابتدایی دیدار با نیوکاسل یونایتد در استادیوم سنت جیمز پارک احتمالاً بهترین بازی فصل را انجام دادیم. این با یک لوزی در خط میانی بود. لوئیز آنتونیو والنسیا بازی را از دست داد و اشلی یانگ مصدوم بود و عرضهای ما مقداری کم شده بود. بنابراین لوزی در خط میانی تشکیل شد و این به معنی انعطاف پذیری ما در حال حاضر است. وین رونی میتواند در عمق بازی کند، شینجی کاگاوا میتواند در اکثر مواضع هافبک بازی کند، تام کلورلی میتواند در پشت مهاجمین بازی کند...ما بر اساس پرسنلی که داریم میتوانیم چیدمان داشته باشیم و تغییراتی دهیم و با سیستمهای مختلفی بازی کنیم. شاید ما نیاز داشته باشیم از آن در برخی از بازیهای بزرگ استفاده کنیم، شما ممکن است آن را در دیدارهای اروپائی ببینید، اما تیم منچستر یونایتد در اغلب موارد چنین نیست، ما بیشتر با وینگرها بازی میکنیم".
آرایشی که سر آلکس فرگوسن در دیدار یک شنبه شب در برابر تیم چلسی خواهد داشت باقی میماند اما مطمئناً یک طرفدار تیم منچستر یونایتد نمیخواهد واگذاری امتیازات اولیه را ببیند.
رایان گیگز در ادامه تصریح ساخت:" احتمالاً بزرگترین ناامیدی در این سال، تعدادی از مسابقات گذشته است. در 8 دیدار فصل ما گل اول را واگذار کردیم. از طرف دیگر هرچند ما با مدیریت در اکثر دیدارها بازگشتیم و در آنها به پیروزی دست پیدا کردیم. بدیهسیت که ما در طول فصل نمیتوانیم چنین عملکردی داشته باشیم. اما ما میدانیم که اگر کلین شیتهایی داشته باشیم و در انتها نسبت به شانسهایی که در برابر دیگران ایجاد میکنیم به دست آوردن عدد 0 در برابر ناممان شروع شود، ما بسیاری از پیروزیهای را از دست میدهیم".
رایان گیگز که در 4 دیدار از 6 دیدار اخیر تیم منچستر یونایتد در ورزشگاه استمفوردبریج از ابتدا در زمین مسابقه حاضر بوده، میگوید که برای به دست آوردن شانس حضور در این دیدار گرسنه است.
وی در بخش پایانی اظهارت خویش افزود:" من در وضعیت خوبی هستم. من در مسابقات المپیک بودم، بنابراین اکثر تمرینات پیش فصلمان را از دست دادم. بدین معنی که شاید من به لحاظ ارتباط با دیگر بازیکنان عقب باشم، به جای تمرینات من میخواهم مسابقات بیشتری انجام دهم. اما من به منظور رسیدن به آمادگی سابق، در طول چند هفته گذشته با مربیان کار کرده ام. در حال حاضر احساس خوبی دارم".