در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
سلام.من این صدای دینگ رو موقع لود بازی میشنوم ولی رو فایلxinput1_3.dll ایرور میده و میپره بیرون.این فایل رو که پاک میکنم بازی بدون مشکل اجرا میشه ولی بازم مشکل دسته دارم
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
من وقتی میخوام تنظیم دسته رو درست کنم یا برم تو قسمت کانفیگ میگه net_framwork 3.5 باید نصب باشه ولی ویندوز من نت فریم ورک ۴ داره و نمیدونم از کجا پاکش کنم. ویندوزم ۸ هستش. اگه کسی جواب داشت بگه
LEGENDARY
الان بهترین مودی که اومده این مود ( [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ) هست که آموزش کامل توش گذاشته...فیس و تتو و selector boot و alboard و لایسنیس و کیت و... اضافه شده.... اگر برای نصب مشکلی داشتید ...همینجا بگید که کمک کنم...
فقط تو مسیر مورد نظر باید نصب کنید و بک آپ بگیرید و با نرم افزار FHL-BH-Editor.exe عملیات Regenerator را انجام بدید.... به سیو بازیتون هم صدمه نمیزنه مثل فیفا 12.... و هر وقت بخوای میتونید فیس اضافه کنید یا بوت رو تغییر بدید....
یک نکته مهم هم بهتون بگم که برای اجرا شدن ModdingWayInstaller.exe حتما باید فایل list.txt رو هم باهاش در مسیر بازی کپی کنید
حل مشکل ران نشدن FHL-BH-Editor که میتونید تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ببینید که کامل توضیح دادم....
از نرم افزار cm 12.5 هم فقط برای پیدا کردن آی دی استفاده کنید... نه سیو کنید نه عملیات bh Regenerator
پیشنهاد میکنم این مود رو حتما بریزید خیلی ردیفه و ورژن های جدیدتر هم به زودی میاد...
البته من خودم حدود 150 فیس اضافه کردم به این پچ....
![]()
ویرایش توسط saeedavril : 10-26-2012 در ساعت 20:19
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)