تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
عبدلله یه سری به سایت ترول ها بزن..........جدیداش باحاله..............روحیت عوض میشه////
خداکنه سالم بمونه.....موتور به جز بدبختی هیچی نداره...........
بیچاره جوون مردم![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
مهدی راست میگه بهترین سایت ترول ها هم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هستش![]()
سلام به همگی
بعد مدتی دوری از سایت دوباره برگشتم
یه اتفاقی هم تو این مدت برام افتاد که دستم شکست
و الان هم دستم تو گچه
مثله اینکه کلا سایت این مدت خلوت بوده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
چرا دستتو شیکوندی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کدوم دستته؟؟؟؟؟
یه آمار از وقوع حادثه بده
سر فوتبال شد
دستم کلا برگشت یه جاش هم ترک ورداشت
البته شانس آوردم دسته چپمه![]()
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
من چپ دست......................تا حالا هم فقط دماغم 2بار شکسته............
خدارو شکر دستو پام سالمه سالمه....![]()
با این سالن ها و زمین هایی که برای جوون های مردم گذاشته اند بیشتر از این هم نمیشه انتظار داشت . من هم خودم دست چپم چندین بار تا مرز گچ گرفتن پیش رفته تازه پای راستم هم نزدیک بود بره تو گچ . اصلا بهتره برید شرنج بازی کنید .![]()
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من که خدا رو شکر نه تا حالا دستم شکسته نه پام شکسته . !!!
فقط تا دلتون بخواد سرم شکسته . !!!
یعنی بیشتر مواقع سرم خورده به سنگ . یعنی روزگار سرم رو شکونده !!!!
من به شکل کاملا مسخره ای یک بار پام شکست
تو کوچه داشتیم فوتبال بازی میکردیم وقتی تموم شد داشتم میومدم خونه پام پیچ خورد و 1 ماه از تابستون تو کچ موند
یعنی از این مسخره تر نمیشد ادم تو بازی هیچش نشه راه صاف داره میره پاش بشکنه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
همش تقصیره ورزشه......![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)