Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 126 نخستنخست ... 6789101858108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 1257
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پیش فرض ٭٭lllllll اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2010 - 2011 lllllll ٭٭

در این تایپیک اخبار تیم یوونتوس رو در فصل 2010- 2011 پیگیری خواهیم کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:04

2. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460
    تشکر شده 2,433 در 819 پست

Post عمل جراحی بوفون انجام شد

عصر امروز جیجی بوفون سنگربان افسانه ای باشگاه یوونتوس در شهر میلان مورد عمل جراحی دیسک هرنیای کمر شد و به نظر می رسد وی بتواند در ژانویه به تمرینات گروهی یووه اضافه شود.

جیجی که در دیدار مقابل پاراگوئه در جام جهانی با مشکل رو به رو شد تصمیم گرفت کمر خود را مورد عمل جراحی قرار دهد تا از مصدومیت های ازار دهنده در امان باشد و بتواند به صورت کامل در اختیار تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس قرار گیرد.

وی از فردا می بایست برنامه های ریکاوری و پزشکی خود را به نحو احسنت و زیر نظر متخصصان کشور ایتالیا انجام دهد تا در زمان مشخص شده بتواند به اردوی یووه ملحق شود. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید King Beckham تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

پیگیری تمرینات در پینتزولو
    14 تیر 1389
    نزدیک به صد هوادار از نزدیک تمرینات بانوی پیر را دنبال می کنند، منطقه پینتزولو که طی پنج سال گذشته محل برگزاری اردوی تابستانی بیانکونری بوده امسال نیز از مجموعه یووه و تعدادی از هوادارانش که برای گذراندن تعطیلات همراه تیم محبوب شان به این منطقه سفر کرده اند پذیرایی می کند.

روز نخست، مراسم معرفی بازیکنان، نزدیک به شصت تیفوسی در محل تمرین حضور دارند، مربی کمی با بازیکنانش صحبت می کند و طرفداران از دور نظاره گر جلسه خصوصی مجموعه بانوی پیر در میانه میدان هستند، جلسه معرفی و صحبت مربی با تیمش در حالی به پایان خود نزدیک می شد که المانی ها با دو گل از ارژانتین پیش افتاده اند.

مجموعه سیاه و سفید با اتوبوس ویژه راهی هتل نزدیک به زمین تمرین می شوند تا از صبح فردا در تمرینات حاضر شوند. همه منتظر روزهای جدید و تغییرات بنیادی و چهره نو از بانوی پیراند.

همه چیز اماده و مهیا به نظر می رسد، محل تمرین، محل اقامت تیم و حضور تیفوسی ها، فضا و شرایط حاکم در پینتزولو نیز مناسب و خوب احساس می شود، به نظر می رسد دل نری بر روی الکس همان طور که گفته حساب ویژه ای باز کرده، نخستین جلسات تمرین نشان داد که این مربی به کاپیتان اعتماد خاصی دارد و تمرینات داخل زمین را زیر نظر دل پیرو و بررسی های دقیق خود برگزار می کند.

مهره ها با الکس هماهنگ اند، از سوی دیگر نیز دل نری با دل پیرو و هم تیمی هایش یکدل به نظر می رسد، در سوی دیگر تعدادی از هواداران را می بینیم که با پلاکاردهای دست نوشته ای از شرایط یوونتوس کنونی ابراز رضایت می کنند " زندگی ما، لذت همگی برای پیراهن و باشگاه یوونتوس است "

دیه گو، ترزگه و فیلیپو بونیپرتی در کنار یکدیگر تمرین می کنند، نوه بونیپرتی احساس عجیبی دارد، با لبخند می گوید تصور می کنم در کنار دومین کاپیتان و اسطوره بزرگ بیانکونری همه چیز خوب پیش می رود، خوشحالم که الساندرو دل پیرو اینجاست و من در کنارش هستم، اله موفق باشی .

روز دوم، مهره هایی به تیم اضافه می شوند، مارکو موتا با یک روز تاخیر به گروه پیوست. دل نری از جووینکو می خواهد تا در پست مائورو کامورانزی بازی کند، به خوبی او را زیر نظر می گیرد. شاید مائورو یووه را ترک کند بنابر این باید به فکر جانشین بود.

گروسو نیز رفتنی ست، این پست نیز باید به دچلیه برسد، اما برای تبدیل شدن به یک مهره کارساز تابستان سختی پیش روی دارد. سیسوکو نیز قصد ترک یووه را ندارد، با اطمینان از ماندن صحبت کرده بنابر این دل نری باید توجه زیادی به او داشته باشد.

در سوی دیگر دیه گو تمرین می کند، همچنان منتظر مشخص شدن اینده اش است. دل نری او را می خواهد و یا خیر ؟ اما تیفوسی ها همچنان او را تشویق می کنند، کمی مضطرب است اما علاقه هواداران به او نشان می دهد که این مهره برزیلی شانسی برای ماندن دارد.

دل نری تمرینات گروهی را از سر می گیرد، گروه در کنار یکدیگر بخشی از سیستم ها و تمرینات تاکتیکی را پشت سر می گذارند و در ادامه بازیکنان به دو گروه تقسیم می شوند.

تشویق تیفوسی ها ادامه دارد، این گروه از الکس می خواهند تا به نزدشان بیاید. کاپیتان نیز پس از اتمام تمرین دقایق زیادی را در کنارشان می گذراند و با این تعداد عکس می گیرد.

دل نری در سخنان کوتاهی با شبکه یوونتوس می گوید هنوز تمرینات خاص خود را شروع نکردیم اما خوشحالم و به شرایط تیم امیدوار. به دنبال جذب مهره های اتی می توانیم تمرینات را با برنامه و سیستم خاص دنبال کنیم. همه چیز خوب به نظر می رسد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

کنفرانس خبری خرید گران قیمت یووه
    14 تیر 1389
    مارتینز چهره تازه بیانکونری که برای نخستین بار در اردوی تابستانی پینتزولو شرکت می کند از یوونتوسی شدن خود بسیار خوشحال و هیجان زده است " برای من بودن در کنار یووه یک رویا و ارزو است "

مارتینز که فصل گذشته 9 گل را با پیراهن کاتانیا به ثمر رسانده به خوبی از شرایط تیم یووه اگاه است، می دانم که تا چه اندازه باید خوب و قدرتمند باشم که بتوانم به این تیم بزرگ برسم، خواسته های زیادی دارم و می خواهم همراه این تیم به بزرگترین پیروزی های ورزشی ام دست یابم.

در تیم کاتانیا مسولیت خاصی داشتم ، اما در این تیم هر چه مربی صلاح بداند انجام خواهم داد و پستی که مربی انتخاب کند را خواهم داشت. دل نری بازیکنان پر تلاش و کوشا را دوست دارد و من نهایت تلاش خود را انجام می دهم. باید سخت تمرین کنم و برای یک مهره بزرگ یوونتوس شدن مبارزه.

یوونتوس خیلی زود به اوج خود برمی گردد، یووه باید به کسب پیروزی بازگردد زیرا در این تیم روح و ذهنیت قهرمانی و پیروزی موج می زند. فضای عجیبی در این باشگاه حکم فرماست، این تیم به بزرگ و باشکوه بودن عادت دارد و همان تیم خواهد شد.

از او در خصوص کفش ویژه ای به نام مالاکا سوال می کنند و با لبخند می گوید: از کودکی یک نوع از کفش های ورزشی بسیار زشت داشتم که نام ان ها را مالاکا گذاشته بودم، با این کفش همیشه گل می زنم و حالا می خواهم با این کفش ها برای یووه گل بزنم. فصل گذشته با این کفش به اینتر گل زدم.

8. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

راهی جز ترک یووه وجود دارد ؟
    14 تیر 1389
    به نظر می رسد دیوید ترزگه و مائورو ژرمن کامورانزی دو ستاره ی یووه در سال های گذشته اخرین روزهای حضور خود در تورین را سپری می کنند و ظرف چند روز اینده باید راه خروجی باشگاه را انتخاب کنند.

ترزگه که بارها صحبت از رفتن وی از یووه به گوش رسیده است دو پیشنهاد بسیار خوب از باشگاه های والنسیا اسپانیا و مارسی فرانسه در دست دارد اما وی علاقه ای به ترک تورین ندارد و دل نری در اخرین مصاحبه ی خود از وضعیت نا معلوم ترزگه سخن گفته بود.

ماروتا در نظر دارد از میان مهاجمان فعلی یووه یکی را به فروش برساند و یک مهاجم سرعتی و جوان ایتالیایی را جانشین وی کند و به نظر می رسد در این راه قرعه به نام ترزگه افتاده است هر چند هواداران بانوی پیر علاقه مند به فروش امائوری دیگر مهاجم تیم خود هستند.

در طرف دیگر کامورانزی قرار دارد که در مقابل ترزگه شانسی برای حضور در ترکیب سال اینده یووه ندارد و پس از خرید په په و مارتینز به نظر می رسد وی چاره ای جز ترک یووه ندارد و در این میان باشگاه های لیون و میلان برای به خدمت گیری وی ابراز تمایل کرده اند.

گفتنی است مائورو از تیم های فیورنتینا - پارما و پالرمو نیز با پیشنهاداتی رو به رو شده است اما به گفته ی مدیر برنامه های وی او در چنین تیم های بازی نخواهد کرد.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

ادین ژکو جانشین چه کسی خواهد شد ؟
    15 تیر 1389
    دل نری سرمربی یووه در اخرین مصاحبه خود از وضعیت مهاجمان فعلی خود ابراز رضایت کرد و اعلام کرد با تغییر پست دیه گو و حضور وی در کنار دیگر مهاجمان نیازی به بازیکن جدید در خط حمله ندارد اما به نظر می رسد ماروتا مدیر نقل و انتقالات یووه در تلاش است ادین ژکو بازیکن باشگاه ولفسبورگ را به خدمت بگیرد.

بر اساس اعلام رسانه های المان سران یووه و ولفسبورگ به توافقات اولیه دست پیدا کرده اند و باشگاه یووه قصد دارد با مبلغی که از فروش گریگرا - پولسن و یاکوئنتا به دست می اورد بتواند مبلغ درخواستی سران المانی را برای به خدمت گیری ادین فراهم کند تا وی در فصل اینده پیراهن بانوی پیر را بر تن کند.

البته همانند همیشه سران تیم منچستر سیتی نیز خواهان به خدمت گیری ژکو هستند و پیشنهاد بالاتری نسبت به یووه تقدیم سران المانی کرده اند اما ماروتا و انیلی علاقه ی شدیدی به حضور ژکو در تیم خود دارند.

گفتنی است سران یووه حتی پیشنهاد معاوضه ی دیه گو و ژکو را به سران ولفسبورگ ارائه کردند اما به نظر می رسد سران تیم المانی علاقه ای به معاوضه ی بازیکن با بازیکن ندارند.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

خاطرات تلخ گذشته را پاک خواهیم کرد
    16 تیر 1389
    امائوری کاروالیو مهاجم یووه که به تازگی پاسپورت ایتالیایی خود را اخذ کرده است در جدید ترین مصاحبه ی خود در این فصل ابراز امیدواری کرد که با نمایش خوب خود در فصل جاری سال تلخ یووه به فراموشی سپرده شود.

وی در سخنانی به شرایط خود و یووه اشاره کرد و گفت:

"ما همه چیز را ار صفر شروع کردیم و می خواهیم نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری از خود به نمایش بگذاریم. من به یووه علاقه دارم و دوست دارم در این تیم بمانم و اینجا با یووه به پیروزی های خود دست پیدا کنم."

"من هیچ موقع به ترک یووه و تورین فکر نکرده ام و میخواهم اینجا باشم تا ارزشهای خود را به خوبی نشان دهم و در واقع فصل بد و تلخ سال گذشته ی خود را از یاد ببریم و به جاده ی برتری و پیروزی بازگردیم."

"من نیز مانند هواداران از فصل گذشته زجر می کشیم و باید در این تمام تمام خاطرات خود در گذشته را پاک کنیم و یوونتوس جدیدی را به میادین بفرستیم تا بتوانیم ذهنیت بد و تلخ را به دست فراموشی بسپاریم. بازیکنان جدیدی نیز به جمع ما اضافه شده اند و می توانیم عملکرد بهتری از خود نشان دهیم."

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

کیه لینی یووه را ترک می کند ؟
    15 تیر 1389
    برخی منابع خبری ایتالیا همچنان معتقدند شایعه ای که در طول برگزاری رقابت های جام جهانی شدیدا به گوش می رسید تا نگرانی بابت اینده مدافع ملی پوش یووه نزد تیفوسی های این تیم بیشتر شود به قوت خود باقی ست.

جورجو کیه لینی که طی سال های اخیر رشد قابل توجهی داشته و به همراه بانوی پیر تبدیل به مدافعی باتجربه و کارامد شده این روزها به نوعی در استانه ترک باشگاهش قرار گرفته، از سویی مدیر برنامه های این مهره از خواسته اش برای افزایش دستمزد جورجو می گوید و معتقد است کیه لینی دو سال گذشته مانند یک بازیکن گمنام قرارداد امضا کرده و حالا با رشد و پیشرفت تبدیل به بازیکنی بزرگ و مقتدر شده و باید قرارداد جدیدی با او ببندد و از سوی دیگر دو باشگاه منچستریونایتد و رئال مادرید نیز شدیدا خواهان به خدمت گیری این مهره مستحکم و اینده دارند.

همچنین سیستم کنونی یووه با مربیگری دل نری نیز ابهامات را برای اینده این مدافع بیشتر می کند. با این حال وی همچنان در تعطیلات به سر می برد و مسولین یووه نیز در خصوص این اخبار واکنشی نشان نداده اند اما بسیاری بر این باورند که کیه لینی در صورتی که پیشنهاد این

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هرگز از شرایطم در یووه ناراضی نبودم
    17 تیر 1389
    بر خلاف انتظارات او بسیار ارام و راحت در تعطیلات تابستانی خود به سر می برد، منطقه ای در ریو همراه خانواده بدون کوچکترین دغدغه و نگرانی از اینده. فیلیپه ملو که پیش از رفتن به تعطیلات در جام جهانی از شرایط خود در یووه ابراز ناراحتی کرده بود همچنان به اینده فکر نمی کند.

مشکلی نیست، من با هواداران برزیل صحبت کردم و حالا در ارامش به تعطیلاتم فکر می کنم. در خصوص اینده و یووه نظری ندارم اما مطمئنا پس از اتمام تعطیلات به این موضوع توجه خواهم کرد. من هرگز از یوونتوس ناراضی نبودم، تنها یک اشتباه لفظی بود، باید دید مربی چه نظری در خصوص من دارد، همان طور که پیش از این نیز گفته بودم من در ترکیب یووه مفید و موثر کار کردم .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

باری تیم اینده سباستین
    17 تیر 1389
    با وجود اینکه طی هفته های اخیر بارها در خصوص اینده سباستین جووینکو اخبار زیادی منتشر شد اما به نظر می رسد این بار بیش از گذشته به زمان خداحافظی مورچه اتمی به یووه نزدیک شده ایم.

مسولین باری پیشنهاد رسمی خود را برای خرید این مهره اینده دار ارسال کرده اند و با توجه به شرایط کنونی یووه به نظر می رسد این بازیکن جوان برخلاف نظر قلبی خود ترک یووه را انتخاب و راهی تیم باری شود.

کلودیو گراتزلی در این خصوص می گوید: جووینکو ایده ای مناسب و بازیکنی ایده ال برای باری محسوب می شود، او می تواند در این تیم فضا و شرایط بازی داشته باشد، زمان این جمله که او به یووه علاقه دارد گذشته و باید این فرضیه را تمام شده بدانیم زیرا سبا در ان تیم جایی نخواهد داشت.

گفتنی ست سباستین نیز تاکید کرده راهی جز جدایی ندارد مگر انکه در یووه به او بازی دهند و وی یکی از مهره های اصلی تیم در فصل اتی محسوب شود.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

برای رسیدن به امادگی و قدرت کوتاهی نخواهیم کرد
    17 تیر 1389
    همه اماده ایم و همه خواسته ای بزرگ در سر داریم. یوونتوسی ها که برای شرکت در اردوی تابستانی در منطقه خوش اب و هوای پینتزولو گردهم امده اند روز گذشته مدیر خود را نیز در کنار خود دیدند تا انگیزه بالایی برای امادگی فصل اتی کسب کنند.

اندره ا انیلی برای دقایقی تمرین مهره های تیم را از نزدیک نظاره کرد و در گفتگوی کوتاه با شبکه یوونتوس از خواسته و انگیزه بالای تیمش گفت، همه تلاش و سعی خود را خواهیم کرد تا یووه به بزرگی و پیروزی بازگردد، این حرکت را باید انجام دهیم و در این راه کوتاهی نخواهیم کرد.

از اینکه در اینجا و نزد تیم و هواداران هستم خیلی خوشحال و راضی ام، این منطقه ای فوق العاده است و همه در ارامش و فضایی زیبا به بازگشت فکر می کنیم. این روزها تغییراتی کرده ایم و می خواهیم به گذشته بزرگ خود برگردیم.

ما می دانیم که باید یک تابستان موفق و پرکار را پشت سر گذاریم زیرا رقابت های بزرگی در پیش داریم. خیلی زود باید در میدان حاضر شویم بنابر این تیم و مربیان می خواهند نهایت سعی خود را برای کسب هماهنگی و امادگی کامل تا شروع رقابت ها داشته باشند.

صفحه 8 از 126 نخستنخست ... 6789101858108 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)