Design & Developed BY Patira

صفحه 72 از 78 نخستنخست ... 22627071727374 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 772
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

perspolis @@هواداران دو آتیشه علی کریمی (جادوگر) در پرسپوليس

سلام!

بالاخره بعد از اين همه انتظار و خون دل خوردن علي كريمي به خونه خودش يعني پرسپوليس بازگشت!!

به نوبه ي خودم اين اتفاق خوب رو به همه هواداران علي كريمي و پرسپوليس تبريك ميگم..

در اين تايپيك فقط بحث و تبادل نظر صورت ميگيره ، لطف كنيد خبرهاي مربوطه رو در بخش آخرين اخبار از باشگاه قرار بديد!!

اميدوارم خبرهاي خوب و بحث هاي فني مفيدي در اين فصل داشته باشيم!

به اميد قهرماني و گرفتن جام توسط كاپيتان كريمي!!

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 06-19-2011 در ساعت 13:15

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مارادونا ، مسی

ArgentinaAboomoslemAboomoslem

تشکر ها
    25
    تشکر شده 80 در 26 پست

یک نفر می آید.فریاد می زند پرسپولیس جهانی.پول زیادی دارد.مغلوم نیست از کجا.از جیب ما یا از جیب آن ها؟.خوشحال میشویم.انگیزه می گیریم.حمایتش می کنیم.محبوبش می کنیم.وقتی می بیند محبوب شده ماموریتش آغاز می شود.حذف تنها اسطوره ی باقی مانده ایران..حذف فردی که حرفهایی زد که به مذاق آقایان خوش نیامده.و بعد از حذف..با خفت و خواری می رود...اما چه سود....یک اسطوره ما را با خود برده است..تنها اسطوره ی ما را با خود برده است.و ما را با همین فوتبال ایرانی رها کرده است....و جالب اینکه عده ای در خواب و در انتظار پرسپولیس جهانی همچنان حمایتش می کنند...هنوز نمی فهمند که همه ی ما فریب خورده ایم.بی چاره هوادار.خیلی دوستون دارم پرسپولیسی های دوست داشتنی

3. 6 کاربر از پست مفید speed تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع آخر
    مربی مورد علاقه
    -Antonio Conte-Fergusen - Jose Morinio
    بازیکن محبوب
    canavaro- delpiero-c.ronaldo--casilas--pirlo-
    اسم واقعی شما
    MOHAMMAD

ItaliaJuventusRealMadrid

تشکر ها
    518
    تشکر شده 664 در 152 پست

کریمی حماسه است سردار!
    کریمی برای من بسیار عزیز است اما بدانید پرسپولیس از هرکسی برای من عزیزتر است».این جمله کلیشه ای را رویانیان این روزها بیش از 10 بار تکرار کرده است و خواسته یا ناخواسته طوری به مخاطب خود القاء کرده که اگر برای کریمی مسئله ای مهمتر از پرسپولیس وجود دارد پرسپولیس اما برای من از همه چیز مهمتر است.بحثی که اتفاقا علی کریمی هم به آن اذعان دارد و معتقد است : موفقیت پرسپولیس از همه چیز مهم تر است .برای همین خطاب به طرفداران پرشورش که منتظر بازگشت او به تیم هستند می گوید: ما همه مي‌آييم و مي‌رويم‌، اما اين پرسپوليس است كه مي‌ماند. از شما هم مي‌‌خواهم كه پرسپوليس را تشويق كنيد. واقعا اما کدام مهم تر است؟ پرسپولیس یا علی کریمی؟ اساسا آیا این سئوال که مدیر عامل سرخپوشان مطرح کرده نوعی سئوال انحرافی برای رد گم کردن ذهن مخاطب است یا حرف درستی است که خوب تبیین نشده ؟ در مقام پاسخ آیا می شود گفت پرسپولیس از رویانیان هم مهم تر است و اگر قرار باشد برای عزیز بودن این باشگاه با سابقه تهرانی مسابقه بگذاریم قدمت و خون دل های علی کریمی برای پرسپولیس در طول سال ها نشان می دهد که امتیاز او برای عزیز داشتن پرسپولیس بیشتر از رویانیان است بحث کوتاهی را که در این یاداشت می خواهیم به آن بپردازیم اما این نیست که پرسپولیس برای رویانیان عزیز تر است یا کریمی بلکه با ذکر مثالی می خواهیم بدانیم پرسپولیس و قهرمان هایش چه نسبتی با هم دارند؟اگر در این مثال باشگاه پرسپولیس را یکی از باشگاه های اسطوره ای ایران زمین بدانیم که حماسه های زیادی خلق کرده است آیا امثال کریمی - مهدوی کیا –پروین- محرمی- محمد خانی- پنجعلی – درخشان – کلانی بهزادی و....حماسه نیستند؟مگر نه اینکه می گویند اسطوره خلق می کند و حماسه از آن چیزی که خلق شده دفاع می کند؟ آیا می شود حماسه ها را از سرزمینشان یعنی جایی که در آنجا شکل گرفته اند جدا کرد؟
    مگر نه اینکه شخصیت های هر قوم به قوم خویش هویت می بخشند چگونه است که خیلی راحت می خواهیم این شخصیت ها را به بهانه اینکه قوم مهم تر است از او جدا کنیم؟هرقومی ریشه در عملکرد شخصیت های ماندگارش دارد. در واقع اگر بپذیریم که امثال بهزادی – کلانی – آشتیانی- پروین – محمد خانی – مایلی کهن - سلطانی –– پیوس – محرمی – کرمانی مقام – دایی -باقری – عابدزاده -مهدوی کیا –کریمی و... علاوه بر اینکه شخصیت اجتماعی خود را از پرسپولیس گرفته اند به باشگاه خود هم هویت داده اند سخن به گزاف نگفته ایم با این توصیف هر چند پرسپولیس از کریمی مهم تر است اما باید بپذیریم که او نیز در انسجام بخشی این باشگاه پرطرفدار و در افزایش محبوبیت تیمش کم تلاش نکرده و همه طرفداران و نخبگان نیز بر این نکته اذعان دارند که بدون تردید علی کریمی یکی از حماسه های این باشگاه اسطوره ای است که طرفداران بی شمارش با یاد این حماسه زندگی می کنند. اگر تا دیروز از دل اسطوره پرسپولیس حماسه ها خلق می شد و مردم به آن افتخار می کردند سال هاست شاهد حماسه و حماسه سازی در پرسپولیس نیستیم و طرفداران بی شمار این تیم مردمی همچنان چشم به جنگجویان قدیمی خود همچون مهدوی کیا و کریمی دارند آیا رویانیان آخرین جنگجو را از پرسپولیس بیرون می اندازد؟ در این صورت چه کسی پرسپولیس را بیشتر دوست دارد؟کریمی یا رویانیان؟ هواداران چگونه فکر می کنند....

منبع : ورزشی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

کریستیانو رونالــــــــــدو 155 گل در 153 بازی ( 3 فصل ) لیونل مسی 263 گل در 337 بازی ( 8 فصل ) !

کريستيانو رونالــــــــــدو 15 هتريک در( 3 فصل) ليونل مسي 14 هتريک در( 8 فصل) !

واضحه یا توضیح بدم ؟
    البته این آمار تا این لحظه است

5. 8 کاربر از پست مفید canavaro5 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع آخر
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MOHAMMAD

ItaliaJuventusRealMadrid

تشکر ها
    518
    تشکر شده 664 در 152 پست

اگرچه علي كريمي بعد از اختلافاتي كه با پرسپوليس پيدا كرد و منجر به اخراج او از اين باشگاه شد، سكوت مطلق پيشه كرده و حتي يك كلمه هم حرف نزده است، اما خبرها و گزارش ها در مورد او همچنان ادامه دارند. در اين ميان برخي رسانه ها كه به نظر مي رسد دل چندان خوشي از كاپيتان دوم پرسپوليس و تيم ملي ندارند، تمام تلاش خودشان را به كار گرفتند تا از كريمي چهره اي غيرموجه ارايه بد

هند. اين وسط كار به جايي كشيد كه حتي در يك اتفاق نادر، از گفتگوي 11 سال پيش جادوگر هم رونمايي شد و جالب تر اينكه يكي از روزنامه ها با برجسته كردن ادعاي آن زمان كريمي مبني بر اينكه «در 27 يا 28 سالگي خداحافظي مي كنم»، به انتقاد از وي پرداخت كه چرا پنج سال دير كرده و اين همه در عملي كردن ايده اش تاخير داشته است! به نظر مي رسد مشكلات برخي از افراد رسانه اي با كريمي پايان ناپذير است و آنها از هيچ تلاشي براي زير سوال بردن تك تك رفتارهاي جادوگر دريغ نمي كنند. اين در حالي است كه شماره هشت، در تمام جامعه فوتبال ايران تنها شخصيتي بود كه بدون دعوت راهي مراسم ترحيم قديمي ترين عكاس ورزشي كشور شد و در بزرگداشت مرحوم زرافشان شركت كرد. حالا به نظر شما اگر كريمي به قول خودش در اوج جواني پايبند مي ماند و در 27 سالگي با ميادين وداع مي كرد، چه اتفاقي مي افتاد و فوتبال ما چه خاطراتي را از دست مي داد؟

روياي بايرن، پر!
    علي كريمي متولد آبان ماه 57 است و بنابراين در سال 2005 تقريبا 27 ساله بوده است. جالب اينكه او در همين سال در حادثه اي كه به يك بمب خبري حيرت انگيز شباهت داشت راهي بايرن مونيخ آلمان شد و بر خلاف دايي و هاشميان، خيلي زود خودش را به عنوان بازيكني موثر در اين باشگاه جا انداخت. از همان مسابقه ابتدايي فصل در برابر مونشن گلادباخ كه در نيمه دومش به كريمي فرصت بازي رسيد، اين بازيكن چنان نمايش هماهنگ و درخشاني در قالب تيم باواريايي ارايه داد كه حتي مفسر شبكه ورزشي دوبي اسپورت هم شوكه شده بود: «علي جوري بازي مي كند انگار قبلا يك دهه عضو بايرن بوده!» او توانست بيش از 20 بازي براي تيم مونيخي به ميدان برود و به اين ترتيب حد نصاب تمديد اتوماتيك وار قراردادش را مثل آب خوردن پشت سر گذاشت. نمايش هاي درخشان كريمي در بايرن، عصرهاي شنبه و نيز شامگاه سه شنبه يا چهارشنبه خيلي ها را با غرور و افتخار پاي تلويزيون ميخكوب كرد و شايد اگر آن مصدوميت لعنتي نبود، عمر درخشش علي در بايرن خيلي بيشتر به درازا مي كشيد. حالا شايد بايد از كريمي ممنون باشيم كه به وعده اش وفادار نماند و در 27 سالگي خداحافظي نكرد. ما بخش زيادي از خاطرات زيبا و سرمست كننده مان را با آن شماره هشت معتبر بايرن كه هنوز بر تن برخي از هواداران تيم آلماني ديده مي شود، از بدقولي جادوگر داريم!

مهر باطل روي استقبال صدهزار نفري
    بدون ترديد يكي از باشكوه ترين و خاطره انگيزترين قاب هاي تاريخ باشگاه پرسپوليس براي هواداران پرشمار اين تيم مربوط به زماني مي شود كه در اواسط ليگ هشتم حرفه اي مقدمات بازگشت علي كريمي به فوتبال ايران فراهم شد و اين بازيكن توانست در بازي با پگاه گيلان بعد از سال ها پيراهن تيم محبوبش را به تن كند. اگرچه اين مسابقه در هفته هاي آغازين ليگ براي قرمزها آنقدرها مهم به نظر نمي رسيد، اما نزديك به يكصدهزار هوادار به افتخار دوباره سرخپوش شدن كريمي سكوهاي آزادي را در يك روز غيرتعطيل پر كردند تا بهترين استقبال ممكن را از ستاره مورد علاقه شان به عمل بياورند. اين اتفاق به تاريخ پاييز سال 87 در كتاب فوتبال ايران ثبت شده است؛ يعني در 30 سالگي كريمي و سه سال بعد از موعدي كه برخي ها امروز به خاطر عدم خداحافظي كريمي در آن، او را ملامت مي كنند. كاش روزنامه هايي كه امروز گريبان كريمي 34 ساله را گرفته اند، يادشان مانده باشد همان روزها و با مانور روي خبر بازگشت جادوگر چقدر تيراژ اضافه گرفتند!

بفرماييد دو باخت متوالي در داربي!
    علي كريمي در ليگ هشتم براي پرسپوليس مهره بسيار ارزشمندي بود و نمايش هاي درخشاني ارايه داد. او يك تنه بار قرمزها را به دوش مي كشيد و شايد اگر نوسانات فني و مديريتي اين تيم در آن سال نبود، كريمي حتي مي توانست با پرسپوليس به مقام قهرماني در ليگ برتر دست پيدا كند. هت تريك طلايي جادوگر در برابر ابومسلم با سه ضربه سر كه يكي از حودادث نادر فوتبال ايران به شمار مي آيد، از جمله قاب هاي خاطره انگيزي بود كه كريمي در آن روزها از خودش به جا گذاشت. با اين همه، بدون شك مهمترين كار كريمي براي تيمش در آن سال، رهاندن پرسپوليس از دو شكست در آخرين دقايق داربي حيثيتي پايتخت بود. شماره هشت در هر دو شهرآورد رفت و برگشت آن سال و در شرايطي كه تيمش يك بر صفر عقب بود، به فرياد قرمزها رسيد تا پرسپوليس مقابل تيم قلعه نويي بازنده نباشد. كريمي در بازي رفت با يك ضربه سر ديدني روي سر كوشكي كار را به تساوي كشاند و در داربي برگشت هم با يك ضربه سر ديگر در مسير دروازه، علي عليزاده تازه وارد و شتابزده را وادار به انجام خطاي هند پنالتي كرد. بدون اين دو اتفاق، پرسپوليس تن به دو شكست ناگوار ديگر در تاريخ داربي هاي پايتخت مي داد.

امارات را هم نمي برديم
    بد از جدايي علي دايي از تيم ملي، افشين قطبي در ادامه مسير مقدماتي جام جهاني 2010 هدايت تيم كشورمان را بر عهده گرفت و كريمي را دوباره دعوت كرد. ما در آن زمان سه بازي مهم با دو كره و امارات در پيش داشتيم كه از دل آنها بايد هفت امتياز به دست مي آورديم. با اين وجود تيم ايران نه تنها نتوانست كره شمالي و جنوبي را در زمين اين دو تيم شكست بدهد، بلكه در مصاف با تيم حذف شده و بي انگيزه امارات هم در استاديوم آزادي به شدت به مشكل برخورد؛ طوري كه فقط علي كريمي توانست با يك حركت انفرادي پا به توپ مدافعان حريف را به هم بريزد و با گشودن دروازه امارات روي يكي از معدود موقعيت هاي تيم ميزبان، عدد پيروزي هاي تيم كشورمان را در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 به عدد «دو» برساند.

درخشان در برابر ميلان
    دو سال پيش علي كريمي براي بازي بزرگداشت كاناوارو، به الاهلي امارات دعوت شد تا رودرروي ستارگان ميلان ايتاليا بايستد. كريمي كه در دوبي جايگاهي افسانه اي دارد، در اين بازي بارها با حركات پابه توپ عشاق خودش را در شيخ نشين به وجد آورد و سيدورف و سايرين را به هم ريخت.

بدون اعتبار «شالكه»
    علي كريمي حتي در 32 سالگي هم آنقدر پتانسيل داشت كه ناگهان بتواند يك انفجار بزرگ خبري به وجود بياورد. بعد از كنار گذاشته شدن او از استيل آذين به دلايل واهي، كريمي در آستانه بازگشت به پرسپوليس براي همراهي تيم دايي در ليگ قهرمانان آسيا قرار گرفت، اما ناگهان خبر پيوستن او به شالكه و همبازي شدنش با رائول منتشر شد تا تمام اهالي فوتبال ايران شوكه بشوند. اگرچه شماره هشت در شالكه نتوانست آنقدرها فرصت بازي به دست بياورد، اما نفس حضور او در اين تيم معتبر آلماني كه اتفاقا آن روزها بخشي از بهترين دوران تاريخ معاصرش را هم مي گذراند مايه خرسندي است. كريمي با شالكه قهرماني جام حذفي آلمان را جشن گرفت؛ البته بعد از 27 سالگي اش!

عبور از اين قاب هاي طلايي؟
    تمام هنرمندي هاي علي كريمي اما، به توان پاهايش در زمين مسابقه محدود نمي شود. او بيرون از مستطيل سبز هم يك انسان مهربان و شريف است كه خيلي از مواقع با رفتارهاي ستودني اش همه چيز را تحت الشعاع قرار مي دهد. اگر كريمي به وعده «از سر جواني» اش عمل مي كرد و در 27 سالگي مي رفت، فوتبال ايران خيلي از قاب هاي طلايي و تحسين برانگيزش را از دست مي داد؛ از لبخندهاي شيرين و كودكانه چاق ترين و بلندترين پسران ايران زمين تا دست نوازشگري كه صورت جانبازي تنها را در كنار ميدان لمس مي كرد و اينگونه از فداكاري هايش قدرداني به عمل مي آورد. ممنون كه خداحافظي نكردي آقاي كريمي!

کریستیانو رونالــــــــــدو 155 گل در 153 بازی ( 3 فصل ) لیونل مسی 263 گل در 337 بازی ( 8 فصل ) !

واضحه یا توضیح بدم ؟

7. 9 کاربر از پست مفید canavaro5 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    قطبی و مورینیو
    بازیکن محبوب
    عــــلـــی کــریـــمی

SpainPersepolisLiverpool

تشکر ها
    45
    تشکر شده 37 در 6 پست

Jadide

درخواست 12 بازیکن پرسپولیس در منزل ژوزه: کریمی را برگردان

خبرگزاری پرسپولیس : ۱۲ بازیکن پرسپولیس امروز به منزل مانوئل ژوزه رفتند و از وی خواستند شرایط بازگشت کریمی را فراهم کند.
    علی کریمی مدتی است که از سوی مانوئل ژوزه به دلیل اظهارنظرها و رفتارهایش کنار گذاشته شده است.
    در این مدت افراد زیادی سعی کردند ژوزه را متقاعد کنند تا کریمی را به پرسپولیس بازگرداند اما این مربی پرتغالی با این موضوع مخالفت کرده است. اعضای کمیته فنی نیز رأی دادند کریمی به تمرینات پرسپولیس برای دیدار مقابل پیکان بازگردد اما سرمربی قرمزپوشان مخالفت خود را با این موضوع اعلام کرد و گفت تا زمانی که در پرسپولس است کریمی جایی در این تیم ندارد.

همین موضوع باعث شد 12 بازیکن پرسپولیس امروز به منزل ژوزه بروند و رسما درخواست خود را برای بازگشت کریمی اعلام کنند. در بین این بازیکنان نفراتی مانند پولادی، ماهینی، بنگر، مهدوی‌کیا، انصاری‌فرد، معدنچی، حسینی و کاظمیان دیده می‌شدند. این عده به منزل ژوزه رفتند و از وی خواستند بستری آماده شود تا علی کریمی پس از بازی فردا با پیکان به تمرینات بازگردد.
    ژوه در این جلسه دلایلی را برای کنار گذاشتن کریمی مطرح کرد اما بازیکنان با این وجود خواستار بازگشت کریمی به پرسپولیس شدند.
    ژوزه نیز که دید بازیکنان تأکید زیادی بر این موضوع دارند اعلام کرد به زودی در این باره تصمیم خواهد گرفت.
    این در شرایطی است که حمید استیلی نیز موافقت علی کریمی را برای بازگشت به پرسپولیس گرفته است.

9. 7 کاربر از پست مفید Mahdi1370 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع آخر
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MOHAMMAD

ItaliaJuventusRealMadrid

تشکر ها
    518
    تشکر شده 664 در 152 پست

این هم یه شعر بسیار بسیار زیبا در وصف سلطان علی کریمی

امیدوارم خوشتون بیاد

واضحه یا توضیح بدم ؟

11. 8 کاربر از پست مفید canavaro5 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    پپ گواردیولا- سر الکس فرگوسن-یوهان کرایوف
    بازیکن محبوب
    مسی - رونالدینیهو- اسکولز
    اسم واقعی شما
    نیما

BrazilBarcelonaPersepolis

Ronaldinho

تشکر ها
    854
    تشکر شده 463 در 140 پست

happy birthday to u:

13. 6 کاربر از پست مفید manhunt تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع آخر
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    MOHAMMAD

ItaliaJuventusRealMadrid

تشکر ها
    518
    تشکر شده 664 در 152 پست

علی کریمی رسما" به تمرینات بازگشت

خب بالاخره بعد از حدود 2 ماه اخبار حاشیه ای این بار خبر های خوبی داریم

به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علی کریمی ۱.۵ نیم ساعت قبل از شروع تمرین پرسپولیس در ورزشگاه درفشی حضور یافت و متعاقب آن محمد حسین نژاد فلاح عضو هیئت مدیره پرسپولیس بر اساس برنامه ریزی محمد رویانیان به محل تمرین پرسپولیس رفت و به اتفاق سعید شیرینی و یحیی گل محمدی با علی کریمی جلسه‌ای را برگزار کرد.

پس از این نشست ۲۰ دقیقه ای علی کریمی به اتفاق نژاد فلاح، شیرینی و گل محمدی به محل دفتر کار سرمربی پرسپولیس رفتند و در حالی که صدای صلوات به گوش می رسید علی کریمی و ژوزه مانوئل همدیگر را در آغوش گرفتند و با یکدیگر به گفت و گو پرداختند. محمد حسین نژاد فلاح هم از مانوئل و کریمی دعوت کرد تا صحبت های خود را مطرح کنند.

مانوئل خطاب به حاضران گفت: اول اقای کریمی صحبت کند، علی کریمی هم خطاب به مانول گفت: شما سرمربی تیم هستید و بزرگتر من و اگر صحبتی داشته باشم بعد از حرف های شما مطرح خواهم کرد.
    مانوئل نیز گفت: جوی که طی دو ماه اخیر به وجود آمده بود نه برای خودت خوب بود، نه برای من و نه برای باشگاه. از نظر من هر چه بوده تمام شده و هر اتفاقی که قبلا افتاده خاک می کنیم و تمام شد. شما بازیکن بزرگی هستید و به عنوان بازیکن بزرگ مسئولیت تو از بقیه سنگین تر است، من از این پس مثل اول فصل همانطور که با شما خوش رفتار بودم مثل همان موقع خواهم بود. به هر حال اتفاقات غافلگیر کننده افتاد که من نمی‌خواهم راجع به آنها صحبت کنم و از کسی هم کینه ای به دل نمی گیرم. من مربی هستم و مسئولیت دارم، باید پاسخگوی باشگاه و مردم باشم شما هم از این به بعد سعی کنید خوب تمرین کرده تا بتوانیم به رده های بالای جدول و قهرمانی نزدیک شویم. گدشته از نطر من هر چه بوده تمام شده و رفته. رفتار من از این به بعد مثل گدشته خواهد بود و تغییری نخواهد کرد و باید با هم کار کنیم. من هیچ ناراحتی از شما ندارم و باز هم می گویم هر چه بود تمام شد و رفت من حرفم را زدم و اگر صحبتی داری بگو.

کریمی هم خطاب به ژوزه مانوئل گفت: من دوست ندارم مثل شما راجع به گدشته و آنچه که در این دو ماه اتفاق افتاده صحبت کنم از این به بعد هم تمام تلاشم را می کنم تا بهترین بازی را برای پرسپولیس زیر نظر شما انجام دهم. این اتفاقی که در دو ماه اخیر رخ داد هم برای تیم، هم برای باشگاه و هوادارن و خودم به اندازه کافی سخت بود، همچنین برای شما لازم می دانم صحیتی را مطرح کنم؛ از شروع لیگ تا حال اگر صحبتی در رختکن کرده ام از روی ناراحتی به خاطر باخت تیم بوده است، من آدمی نیستم که بی خیال باشم و بعد از باخت تیم دوش بگیرم و به خانه بروم. به قول شما این خیلی مهم است که احترام دو طرفه باشد قطعا من به عنوان یک بازیکن به سرمربی تیم‌ احترام می گذارم و سرمربی هم همین طور. ما هم باید تلاش کنیم تا تیم موفق باشد.

وی ادامه داد: نطر مربی برای من به عنون یک بازیکن قابل احترام است. هیچ بازیکنی نمی تواند بگوید چرا من را بازی نمی دهید. احترام که متقابل باشد به تیم کمک می‌کند چون در تیم همدلی به وجود می آید همه تلاش می کنند و بیشتر زحمت می کشند تا پرسپولیس که محبوب میلیونها هوادار است به روزهای اوجش برگردد. من امیدوارم کاری کنیم که دل هواداران شاد شود، آنها خیلی سختی کشیدند و من خودم را مدیون محبت و لطف آنها می دانم.

پس از این گفتگوها ژوزه و کریمی در کنار هم و لبخند زنان راهی تمرین شدند و جالب اینجا بود که ژوزه در حالی که کریمی درکنارش بود با صدای بلندی بازیکنان را مورد خطاب قرار داد تا شاگردانش به نوعی متوجه شوند که علی کریمی در کنار آنها خواهد بود. همه بازیکنان که برای بازگشت شماره ۸ رایزنی های زیادی با مانوئل داشتند با علی کریمی روبوسی کرده و با او شوخی می کردند. دقایقی بعد کلیه بازیکنان تیم دور هم جمع شدند ابتدا محمد حسین نزاد فلاح صحبت هایی را مطرح کرد و بعد از صحبت های مانوئل تمرین رسما آغاز شد. در حالی که علی کریمی پس از هماهنگی با کادر فنی و پزشکی راهی کمپ ورزشگاه درفشی فر شد تا به تمرینات فیزیوتراپی برای ادامه درمان بپردازد.

استقبال ویژه هواداران و رسانه‌های گروهی از نکات ویژه بود که سعی داشتند اتقات را تحت پوشش قرار دهند.

واضحه یا توضیح بدم ؟
    ویرایش توسط canavaro5 : 11-16-2012 در ساعت 15:09

15. 7 کاربر از پست مفید canavaro5 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    علي دايي-مصطفي دنيزلي
    بازیکن محبوب
    علي كريمي-كريس رونالدو-مسعود اوزيل
    اسم واقعی شما
    محمد

GermanyPersepolisManUtd

تشکر ها
    38
    تشکر شده 25 در 8 پست

كريمي ژوزه را در اغوش گرفت!
    من خوشحالم كه جادوگرمان بالا خره بازگشت انشاالله كه در بازي با ذوب اهن گل بزند

17. 5 کاربر از پست مفید محمد برازجاني تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    علي دايي-مصطفي دنيزلي
    بازیکن محبوب
    علي كريمي-كريس رونالدو-مسعود اوزيل
    اسم واقعی شما
    محمد

GermanyPersepolisManUtd

تشکر ها
    38
    تشکر شده 25 در 8 پست

البته اگر بازي كند اگر هم بازي نكرد بازي هاي بعد

19. 2 کاربر از پست مفید محمد برازجاني تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    سر آلکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریمی-مسي-رونالدو-زلاتان-روني-توتی-جرارد-رونالدینهو

SpainPersepolisBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,393
    تشکر شده 208 در 68 پست

لطفا دربی 66 رو قرار بدید (اگه کسی کاملشو بذاره که عالیه)

۱۳۸۷-۱۱-۲۵ نتیجه ۱-۱ مجتبی جباری(۵۶) مازیار زارع(۳+۹۰) لیگ برتر هشتم در این بازی، بعد از ۱۴ سال محسن ترکی داور وسط بود و دو کمک داور او نیز ایرانی بودند.

این بازیو فقط به خاطر حرکات و دریبل های فوق العاده علی کریمی میخوام اگه کسی حرکات کریمی تو اون بازیو با صدای ورزشگاه گزارشگر بازی بذاره ممنون میشم

21. 3 کاربر از پست مفید fireboy8 تشکر کرده اند .

صفحه 72 از 78 نخستنخست ... 22627071727374 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع