به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خداحافظی آلتین لالا با دنیای فوتبال
Fcbayern.ir-آلتین لالا بازیکن اسبق تیم هانوفر که به تازگی به بایرن مونیخ 2 پیوسته بود به علت مصدومیت شدید از ناحیه زانو از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛این بازیکن که 14 سال برای تیم هانوفر بازی کرده بود این فصل برای انتقال تجربیات خود به بازیکن جوان بایرن به تیم بایرن مونیخ 2 پیوست و در ضمن به عنوان کاپیتان این تیم به هواداران معرفی شد اما مصدومیت باعث شد تا او به همین زودی و تنها با گذشت چند هفته از شروع فصل از بایرن مونیخ 2 جدا شود.
مهمت شول در این باره به سایت بوندسلیگا میگوید:"من از آلتین بابت حضورش در کنار ما تشکر میکنم و باید بگویم که به شدت متاسف شدم که دیگر نمیتوانیم از حضور او بهره مند شویم.به نظر من او یک بازیکن بسیار خوب بود.من و تیمم برای او آرزو موفقیت میکنیم و امیدواریم که آینده ی خوبی در انتظار او باشد.".
این بازیکن 36 ساله در سال 1998 به هانوفر پیوست و با این تیم توانست در سال 2002 به بوندسلیگا صعود کند.او در مدت حضور خود در هانوفر 181 بار در سطح اول فوتبال آلمان بازی کرد و توانست 1 گل نیز برای هانوفر به ثمر برساند.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کوین بواتنگ مونیخی نمی شود
Fcbayern.ir- کوین پرینس بواتنگ مهاجم غنایی تیم فوتبال میلان ایتالیا شایعات اخیر مبنی بر پیشنهاد بایرن بر پیوستن به این تیم را تکذیب کرد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این بازیکن غنایی که فصل خوبی را با میلان سپری نمی کند صجبتهای اخیر مبنی برای جدایی احتمالی اش به قصد به بایرن را شایعه دانست.
بواتنگ می گوید:" من هم این مسائل را شنیده ام، همه این حرفها در حد شایعه است و بایرن به من پیشنهادی نداده است هرچند که در صورت صحیح بودن هم جواب من منفی است."
وی ادامه میدهد" من همه چیز را به وضوح بیان کردم، من در میلان خوشحالم و قصد ترک این تیم را ندارم و نه به بایرن و نه به هیچ تیم دیگری فکر نمیکنم."
بایرن مونیخ در حال حاضر از ژروم بواتنگ برادر کوین بواتنگ در ترکیب خود بهره می برد.
منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
"اسلومکا به بایرن برود"
Fcbayern.ir- مارتین کایند رئیس باشگاه هانوفر با تایید توانایی های میرکو اسلومکا سرمربی تیم، برای پیوستن وی به باشگاه بایرن مونیخ از او حمایت کرد و از برداشتن هر گونه مانع بر سر این انتقال خبر داد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ رئیس باشگاه هانوفر در گفتگویی با بخش خبری کانال تلویزیونی اسکای اسپورت در مورد شایعات اخیر پیرامون پیوستن اسلومکا به بایرن گفت:" اگر بایرن میرکو اسلومکا را بخواهد من حتی به او برای پذیرش این پیشنهاد کمک می کنم و توصیه خواهم کرد که آن را بپذیرد."
وی ادامه می دهد:" آرزوی هر مربی است که روزی بایرن مونیخ را تحت هدایت خود ببیند و من کاملا این را درک می کنم."
رئیس باشگاه هانوفر در ادامه با ابراز رضایت از عملکرد اسلومکا در باشگاه گفت:" میرکو باعث شد ما عملکرد فوق العاده ای داشته باشیم او به طور باورنکردنی تیم را سازماندهی می کند او به خوبی می داند که چگونه تیم می تواند به شرایط بین المللی برسد. اسلومکا قیمت بالای خود را می داند که این کاملا طبیعی است."
ارتباط اسلومکا با باشگاه هانوفر یک رابطه قوی است در پایان رئیس باشگاه هانوفر می گوید:" اسلومکا می داند که ما بسیار او را دوست داریم و می خواهیم با او ادامه دهیم هدف باشگاه تمدید قرارداد با اوست اگر بتوانیم به این همکاری ادامه دهیم می توانیم سال های موفقی را در آینده هانوفر متصور شویم."
"از دورتمند نمی ترسیم"
Fcbayern.ir- بندیکت هوودس کاپیتان تیم فوتبال شالکه04 در آستانه دربی روهر این مسابقه را در سطح یک مسابقه در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا دانست.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ روز شنبه در حساس ترین مسابقه هفته هشتم رقابتهای بوندسلیگا تیمهای بوروسیادورتمند و شالکه در ورزشگاه وست فالن به مصاف هم خواهند رفت.
بندیکت هوودس در مورد این مسابقه حساس می گوید:" این مسابقه شبیه به یک مسابقه در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا است، ما به دورتمندیها احترام می گذاریم اما از آنها نمی ترسیم، ما از اعتماد به نفس بالایی برخوردار هستیم چراکه در رده مناسبی در جدول قرار داریم و بازیهای خوبی را انجام داده ایم."
تیمهای دورتمند و شالکه در شرایطی روز شنبه در دربی ایالت روهر به مصاف هم خواهند رفت که در جدول رده بندی شالکه 2 امتیاز بیشتر از رقیب سنتی خود دارد.
آماده باش پلیس دورتمند
Fcbayern.ir- پلیس شهر دورتموند در آستانه دیدار حساس بوروسیا دورتموند و شالکه آمادگی خود را در مواجه با هرگونه خشونت هواداران و حوادث پیش بینی شده اعلام کرد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ رئیس پلیس دورتموند در گفتگویی با شبکه تلویزیونی اشپورت وان گفت:" در حال حاضر 55 مشکل که ممکن است در این دیدار حادثه ساز شود شناسایی شده و در هر سمت حدود 20 نیروی امنیتی مستقر خواهیم کرد."
دیتر کیل سرپرست نیروهای پلیس دورتموند ادامه می دهد:" با این تدابیر و فعالیت هایی که این مامورین انجام می دهند می توانیم تا حدودی از عدم خشونت در این دیدار مطمئن باشیم." همچنین روز شنبه در شهر دورتموند ممنوعیت حمل و ورود بطری ها و ظروف شیشه ای در اطراف استادیوم برقرار می شود تا از هرگونه آسیب احتمالی جلوگیری شود.
شنبه، دورتمند مقابل شالکه
Fcbayern.ir-صد و چهل و یکمین دربی روهر شنبه شب در ایدسون پارک اشتادیون دورتموند برگزار خواهد شد. استادیوم 80 هزاری وستفالن با هواداران متعصب بوروسیایی ها بی صبرانه در انتظار دیدار مقابل شالکه هستند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ نتیجه دربی روهر را عوامل تاثیرگذار دو تیم تعیین خواهند کرد. مارکو رویس ستاره آماده ی بوروسیایی ها رقابت نزدیکی را لوئیس هولتبی رهبر خط میانه شالکه خواهد داشت. رویس در دیدارهای ملی مقابل ایرلند عملکرد خیره کننده ای از خود به نمایش گذاشت و پایه گذار دو گل نخست ژرمن ها در دیدار مقابل سوئد بود.
هولتبی نیز کاپیتان تیم زیر 21 ساله های آلمان است و توانست به همراه تیم جوانان آلمان جواز حضور در رقابت های جهانی 2013 را در دیدار مقابل سوئیس بدست آورد او در این بازی علاوه بر یک گلی که به ثمر رساند توانست دو پاس منجر به گل نیز بدهد تا به تنهایی تعیین کننده نتیجه در این بازی حساس باشد.
رویس مقابل هولتبی این جادوگران دو تیم هستند که درمورد نتیجه دربی تصمیم گیری می کنند.
فصل گذشته مارکو رویس با پیراهن بوروسیا مونشن گلادباخ توانست معدنچی ها را شوکه کند. دو پیروزی پر گل مقابل شالکه در جام حذفی با برتری 3 بر 1 و بوندس لیگا با پیروزی 3 بر 0 مارکو می خواهد این روند را با پیراهن طلایی دورتموند ادامه دهد.
رویس در گفتگویی با بیلد در مورد این بازی می گوید:" ما تمام تمرینات را برای شکست دادن شالکه به خوبی پشت سر گذاشتیم. اینکه چه کسی در این بازی گلزنی می کند مهم نیست البته اگر من بتوانم دراین دیدار دو گل برای بوروسیا به ثمر رسانم بسیار خوشحال خواهم شد."
موریتس لایتنر حوان 19 ساله دورتموند و همبازی هولتبی در تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان در مورد دربی می گوید:" خب عملکرد هولتبی در بازی شنبه نسبت به بازی های او در تیم ملی بسیار متفاوت خواهد بود و همه می توانند آن را در بازی شنبه تماشاگر باشند."
اما لوئیس هولتبی در پاسخ به این صحبت ها می گوید:" من در این مورد صحبت نخواهم کرد و پاسخ این حرف ها را در زمین می دهم. من در دربی گذشته صحبت های زیادی کردم اما در نهایت نتیجه ای برایمان نداشت نمی خواهم اشتباهات گذشته را تکرار کنم."
هوب استیونس در مورد رهبر خط میانی خود می گوید:" لوئیس باید پیشرفت بیشتری به عنوان رهبر تیم داشته باشد. او به خوبی در مسیر رشد قرار گرفته است تا بتواند به عنوان رئیس در تیم نقش ایفا کند."
هولتبی مقابل رویس این دربی می تواند عملکرد جادویی این دو در زمین را به خوبی نشان دهد
همه نگاه ها به وست فالن
Fcbayern.ir - پس از یک هفته تعطیلی به دلیل برگزای رقابتها انتخابی جام جهانی، بار دیگر هیجان به رقابتهای باشگاهی باز می گردد و بوندسلیگای آلمان وارد هفته هشتم خود خواهد شد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ هفته هشتم رقابتهای بوندسلیگا جمعه شب با دیدار هوفنهایم و گروترفورث آغاز خواهد شد، اما مسابقه ای که همه فوتبالدوستان بی صبرانه منتظر آغاز آن هستند در ورزشگاه وست فالن برگزار می شود.
تیمهای بوروسیادورتمند و شالکه حساس ترین مسابفه این هفته از رقابتها را روز شنبه برگزار خواهند کرد رقابتی که تمام بازیهای این هفته از بوندسلیگا را تحت الشعاع خود قرار داده است.
در یکی دیگر از بازیهای مهم بایرن مونیخ در زمین دوسلدورف به میدان خواهد رفت، شاگردان هاینکس با پیروزی در این مسابقه به نخستین تیم بوندسلیگا تبدیل می شوند که هشت مسابقه آغازین فصل را به سود خود به پایان رسانده اند.
برنامه کامل هفته هشتم بوندسلیگا
جمعه ساعت 22 به وقت تهران
هوفنهایم - گروترفورث
شنبه ساغت 17 به وقت تهران
دورتمند - شالکه
دوسلدورف - بایرن مونیخ
بایرلورکوزن - ماینتس
وولفسبورگ - فرایبورگ
فرانکفورت - هانوفر
شنبه ساعت 20 به وقت تهران
وردربرمن - بوروسیا مونشن گلادباخ
یکشنبه ساعت 17 به وقت تهران
نورنبرگ - آگسبورگ
یکشنبه ساعت 19 به وقت تهران
هامبورگ - اشتوتگارت
دوسلدورف 0 - 5 بایرن مونیخ
Fcbayern.ir - هفته هشتم رقابت های بوندسلیگای آلمان با برد ارزشمند بایرن مونیخ برابر میزبانش فورتنا دوسلدروف پیگیری شد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ در چارچوب این هفته از رقابت ها تیم های فورتنا دوسلدورف بایرن مونیخ در ورزشگاه ایسپیریت آره نا شهر دوسلدورف به میدان رفتند که بایرن مونیخ موفق شد با درخشش توماس مولر ستاره جوان خود با نتیجه پرگل پنج بر صفر میزبانش را شکست دهد و رکورد جدیدی در تاریخ بوندسلیگا به ثبت برساند.
حال بایرن مونیخ تنها تیمی در تاریخ بونسلیگا است که توانسته در هشت هفته ابتدایی بوندسلیگا هشت برد پیاپی به دست آورد.
ترکیب تیم فورتنا دوسلدورف :
فابین گیفر - یوهانس ون در برگ - ینس لانگنکه - ژوانان - توبیاس لولز (آندری ورونین از دقیقه 46) - آندریاس لامبرتز - آدام بوتژگ - روبی کروز - کن ایلسو (اکسل بلینقاسن از دقیقه 46) - چا دو ری - دنی شاهین (نالدو رافائل از دقیقه 82)
سرمربی : نوربرت مایر
ترکيب تيم بایرن مونیخ :
مانوئل نویر - دانته - جروم بوآتنگ - هولگر بادشتوبر - فیلیپ لام (C) - باستین شواین اشتایگر (رافینیا از دقیقه 82) - لوئس گوستاوو - تونی کروس (خاوی مارتینز از دقیقه 70) - فرانک ریبری - توماس مولر- ماریو ماندژوکیچ (داوید آلابا از دقیقه 77)
سرمربی : یوب هاینکس
گل ها :
ماریو ماندژوکیچ (دقیقه 28) - لوئیس گوستاوو (دقیقه 36) - توماس مولر (دقایق 55 و 86) - رافینیا (دقیقه 82) برای بایرن مونیخ
کارت ها :
توبیاس لولز (دقیقه 38) کارت زرد - آندریاس لامبرتز (دقیقه 41) کارت زرد - یوهانس ون در برگ (دقیقه 42) کارت زرد از فورتنا دوسلدورف
دانته (دقیقه 67) کارت زرد از بایرن مونیخ
مکان :
آلمان - استادیوم ایسپیریت آره نا شهر دوسلدورف (ظرفیت 54,600)
بایرن مونیخ به دنبال یک مدافع وسط خوب
Fcbayern.ir - عملکرد ضعیف هولگر بادشتوبر در بازیهای ملی و برخی از دیدارهای باشگاهی نظیر بازی مقابل باته ،سبب شده است مدیران ارشد بایرن مونیخ به فکر استخدام یک مدافع وسط خوب و شش دانگ در فصل نقل وانتقالات زمستانی بیفتند.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از شبکه ورزشی dsf آلمان ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ به هیچ وجه از عملکرد هولگر بادشتوبر رضایت ندارد واز همین رو قصد دارد یک مدافع وسط خوب در ژانویه را برای مردان باواریا به خدمت بگیرد.
به همین منظور به زودی یک جلسه مهم با شرکت هوینس ،رومنیگه وسامر در همین مورد تشکیل می شود در مورد این مساله تصمیم گیری خواهد شد.به نقل از رسانه های آلمانی نامهای نظیر لوک رمی مدافع ملی پوش فرانسوی والنسیا ،لئوناردو بونوچی از یووه ،مادیبو دیاکیته مدافع فرانسوی لاتزیو ،کولو توره مدافع ساحل عاجی باشگاه منچسترسیتی و بندیکت هوودس مدافع ملی پوش آلمانی از شالکه مد نظر باشگاه مونیخی قرار گرفته اند.
بیشترین ها
Fcbayern.ir - ((بیشترین ها)) هر هفته و بعد از هر مسابقه به بررسی آمار و ارقام برترین های اف سی بایرن در دیدار انجام شده می پردازد و سه بازیکن شاخص باواریایی در بخش های مختلف را معرفی می کند .
هفتمین قسمت ((بیشترین ها)) به نبرد فورتونا دوسلدورف - بایرن مونیخ از هفته ی هشتم بوندسلیگا اختصاص دارد .
بیشترین مسافت طی شده توسط بازیکنان برحسب کیلومتر :
لوییز گوستاوو ---> 11.92
توماس مولر ---> 10.66
باستیان شواین اشتایگر ---> 10.59
مجموع تیمی ---> 109.5
در طی هشت هفته ای که از آغاز بوندسلیگا می گذرد , این بار پنجم است که لوییز گوستاوو دونده ترین بازیکن باواریایی لقب می گیرد .
بیشترین تعداد استارت های سریع :
ماریو مانزوکیچ ---> 22
توماس مولر و فرانک ریبری ---> 21
فیلیپ لام ---> 14
مجموع تیمی ---> 133
بیشترین تکل صحیح و برتری در نبردهای تن به تن :
فرانک ریبری ---> 19
لوییز گوستاوو ---> 15
هولگر بادشتوبر , توماس مولر و ماریو مانزوکیچ ---> 14
مجموع تیمی ---> 129
بیشترین تماس با توپ :
فرانک ریبری ---> 121
باستیان شواین اشتایگر ---> 114
فیلیپ لام ---> 104
مجموع تیمی ---> 951
بیشترین پاس صحیح :
باستیان شواین اشتایگر ---> 90
فرانک ریبری ---> 89
فیلیپ لام و لوییز گوستاوو ---> 84
مجموع تیمی ---> 730
تعداد پاس های صحیح سرخ پوشان مونیخی در این دیدار خارج از خانه به رقم قابل توجه و بی سابقه ی 730 رسید . این در حالی بود که تا پیش از این , شاگردان یوپ هاینکس در بهترین رکورد خود در بخش پاس های صحیح , در هفته ی چهارم بوندسلیگا مقابل شالکه توانسته بودند 539 پاس کامل را بین خود رد و بدل کنند و از نگاهی دیگر 92.5 درصد از پاس های بازیکنان باواریایی در این بازی به مقصد رسیده است .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)