Design & Developed BY Patira

صفحه 5 از 9 نخستنخست ... 34567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 83
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

roma اخبار و حواشی جالوروسی ها فصل 2012/13

به نام خدا

در این تاپیک می توانید اخبار مربوط به رم را قرار دهید. حتی الامکان سعی شود اخبار از سایتهای اختصاصی رم گرفته شود.

ویرایش توسط feri71 : 02-13-2013 در ساعت 14:57

2. 11 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به دنبال بازیکنی می گردید که این فصل کارش را دنبال کنید؟ داوید سوان آندره آ برتولاچی را پس از پیوستن دوباره به مربی جی جی دکانیو پیشنهاد می کند.
    زمانی که رم پاناگیوتیس تاکتسیدیس را با پرداخت ۲٫۵ میلیون یورو از جنوا گرفت توجه زیادی به بازیکنی که از طرف دیگر رفت نشد. زدنک زمن بازیکنی را که می خواست بدست آورد و رم هیچ چیزی را در فصل پیش رو از دست نداد.
    اما آندره آ برتولاچی، ۲۱ ساله ای که با مالکیت مشترک به عنوان بخشی از این قرارداد به ماراسی رفت، بازیکنی است که مربی آنها جی جی دکانیو می خواست، و او بود که برای اولین بار از این بازیکن در رده بزرگسالان استفاده کرد.
    او در ژانویه ۲۰۱۱ به لچه قرض داده شد، و در نیمه راه صعود موفق آنها از سری ب زیر نظر دکانیو کارش را آغاز کرد. او در تساوی ۱ ۱ خانگی برابر تریستینا به عنوان یار تعویضی به زمین رفت و چهار بار دیگر هم به همین صورت مورد استفاده قرار گرفت.
    فصل بعد هم او با لچه برای اولین بار سری آ را تجربه کرد و همین طور کم و بیش مورد استفاده قرار گرفت، و ده بازی انجام داد، اما این بار تقریبا همه آنها از ابتدای بازی بودند. حتی با وجود اینکه دکانیو فرصت زیادی در اختیار او قرار نداد چهار گل زد و درخشش خوبی داشت.
    زمانی که دکانیو در پایان فصل ۱۱-۲۰۱۰ اخراج شد، او در مورد استعداد برتولاچی صحبت کرد، و اینکه چرا او کمتر به این بازیکن جوان فرصت بازی داده است.
    “آندره آ آینده ای عالی خواهد داشت. او پسری باورنکردنی است و با وجود سن کمش بسیار پخته نشان می دهد. سعی کردم تا می شود او را کمتر بازی بدهم که همه از او شناخت پیدا نکنند و برای خریدن او وارد عمل نشوند.”
    اما رم احمق نبود. زمانی که لچه تلاش کرد ۵۰ درصد قرارداد او را در تابستان ۲۰۱۱ بخرد، همان طوری که در قرارداد قرضی ذکر شده بود، جالوروسی با پرداخت ۵۰۰ هزار یورو از حق وتوی خودش استفاده کرد.
    زمانی که از دکانیو در خصوص پروژه رم پرسیده شد و پاسخ داد:”قطعا او بازیکنی است که رم می تواند به او تکیه کند. معتقدم که او زیر نظر لوئیس انریکه خودش را ثابت می کند.”
    اما از نظر لوئیس انریکه رم در فصل ۱۲-۲۰۱۱ نیازی به برتولاچی نداشت و او دوباره به طور قرضی به لچه برگشت. او زیر نظر اوزبیو دی فرانسچکو دقایق بیشتری به میدان رفت و بعد از آن هم با سرسه کوزمی-مجموعا ۲۸ بازی که ۱۵ بازی او به عنوان یار تعویضی بود. او سه گل زد، مثل دوران بازی اش زیر نظر دکانیو، اما دو گل او چهار امتیاز حیاتی را به لچه داد که در تلاش برای باقی ماندن در سری آ تاثیرگذار بودند.
    تلاش های او برای راضی کردن رم کافی بودند، و پایتخت نشینان قرارداد او را برای پنج سال دیگر تمدید کردند. اینکه رم تنها با مالکیت مشترک حاضر شده این بازیکن را به تیم دیگری بفرستند نشان دهنده اعتماد آنها به قابلیت های اوست.
    حالا برتولاچی دوباره به مربی ای ملحق شده که به او فرصت شروع دوران بازی اش را داد، کسی که او را کمال گرا می نامد. “او سخت گیر است و به جزئیات توجه می کند. تمریناتش سخت است و تلاش و تمرکز زیادی می خواهد. در ابتدا آسان نیست که خواسته هایش را درک کنید و با سیستمش هماهنگ شوید، اما با گذشت زمان عادت می کنید.”
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اسطوره من فرانچسکو

4. 2 کاربر از پست مفید FC.Roma تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

ستایش کافو از توتی و زمن

کافو، وینگ-بَک برزیلی و ستاره سال های دور رم امروز به تریگوریا رفت و همچنین در مصاحبه ای که انجام داد به ستایش از افسانه رم فرانچسکو توتی، و همچنین سرمربی رم، زدنک زمن پرداخت.
    کافو که سابقه همکاری با زمن در رم بین سال های ۱۹۹۷ تا ۱۹۹۹ را دارد به مهاجم ۳۶ ساله جالوروسی تبریک گفت و او را یک هم تیمی فوق العاده خواند.
    ” توتی همیشه قوی است. به عنوان یک رمی، همیشه برای تیمش می جنگد. او باعث می شود تا شما احساس بزرگی کنید. او هم تیمی فوق العاده ای بود. ”
    ” او کار های درخشانی برای رم و تیم ملی ایتالیا کرده است. ” او همچنین در ادامه اضافه کرد: ” من خاطرات زیبایی از زمن دارم. ما قهرمان نشدیم اما خوب بازی کردیم و نتایج بزرگی کسب کردیم. من مطمئن هستم که زمن راه درست را برای انطباق سبکش با این تیم پیدا خواهد کرد. ”
    این مرد ۴۲ ساله که در سال ۲۰۰۳، رم را به مقصد میلان ترک کرد، از اینکه نامش در تالار مشاهیر رم نیز قرار گرفته است احساس خوشحالی کرد.
    ” این احساس زیبایی است. از اینکه نام من هم در این تالار برده شده بسیار خشنودم. این برای من رضایت بزرگی به حساب می آید و من برای این جایزه بسیار سپاسگزارم. ”

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به گزارش RomaNews.ir، وبسایت معتبر فوتبال ایتالیا تیم هفته ۸ ام رقابت های سری A را اعلام کرد. در این لیست نام ۲ بازیکن از رم به چشم می خورد. در شبی که گرگها توانستند یک برد شیرین و بزرگ را برابر جنوا کسب کنند، ایوان پیریس و پابلو دانیل اوسوالدو که ۲ گل به ثمر رساند و به رده دوم گلزنان سری آ راه یافت، توانستند نام شان را در تیم این هفته قرار دهند.
    یوونتوس و میلان هر کدام ۱ نماینده در تیم این هفته دارند و لاتزیو (اردک ها) نیز با داشتن ۳ نماینده بیشترین بازیکن را در تیم این هفته داراست.
    .

دروازه بان:
    ژان فرانکویس جیلت (تورینو)
    مدافعان: ایوان رودریگو پیریس (رم)
    – آندره دیاس (لاتزیو) – پائولو کاناوارو (ناپولی) – کوادو آسامواه (یوونتوس)
    هافبک ها:
    کلودیو مارکیزیو (یوونتوس) – هرنانس (لاتزیو) – آنتونیو کاندروا (لاتزیو)
    مهاجمان: پابلو دانیل اوسوالدو (رم)
    – استفان ال شاراوی (میلان) – آمائوری (پارما

اسطوره من فرانچسکو

8. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

درود، در راستای اضافه شدن امکانات جدید به سایت با کمک دوستان موفق شدیم سامانه پیام کوتاه سایت هواداران آ اس رم در ایران را راه اندازی کنیم. با ثبت نام در سامانه پیام کوتاه می توانید به طور روزانه تیتر اخبار مهم رم را بر روی موبایل خود دریافت کنید، در پیش بینی بازی ها شرکت کنید، در نظرسنجی های سایت شرکت کنید و امکانات دیگر از جمله گزارش آنلاین بازی و نتایج که در آینده ای نزدیک اضافه خواهد شد.
    .

برای اطلاعات بیشتر به بخش “SMS” در نوار زیر بنر سایت مراجعه کنید.

اسطوره من فرانچسکو

10. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به گزارش RomaNews.ir، فدریکو بالزارتی در جدیدترین مصاحبه اش اعلام کرد که او قصد نداشت قراردادش را با پالرمو تمدید کند و در سیسیل بماند.
    مدافع ملی پوش و با تجربه رم در حالی که کمتر از ۱ سال دیگر با روسانرو قرارداد داشت، در تابستان امسال با ۴٫۵ میلیون یورو به رم پیوست.
    بازیکن ۳۱ ساله جالوروسی در مصاحبه ای با Sportweek گفت: ” می دانستم که پالرمو نمی تواند توافقنامه من را تمدید کند. ”
    ” به همین دلیل است که هیچ شک و تردیدی برای پیوستن به رم در تابستان امسال نداشتم. ”
    بالزارتی همیشه اعلام کرده بود که تنها به پاریسن ژرمن می پیوندد. جایی که همسر او نیز به عنوان یک رقاصه باله کار می کند.
    او اضافه کرد: ” وقتی بازنشسته شوم به پاریس می روم و آنجا زندگی می کنم چرا که هم من و هم الئونورا مدت کوتاهی از شغل مان باقی مانده است. ”
    ” هر چند من در پالرمو خوشحال بودم، حتی اگر گاهی تورین ام را ستایش کردم. ”
    بالزارتی در کارنامه حرفه ای اش برای دو تیم یوونتوس و تورینو توپ زده است. همچنین او سابقه بازی در تیم های وارسه، سیه نا و فیورنتینا را هم دارد.

اسطوره من فرانچسکو

12. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به گزارش RomaNews.ir، فرانچسکو توتی اصرار دارد که رم با پیروزی هیجان انگیز ۴-۲ ای که شب گذشته مقابل جنوا کسب کرد، خودش را ثابت کرد.
    در حالی که ۱۵ دقیقه از بازی گذشته بود، میهمان ۲ گل از جنوا دریافت کرد اما شاگردان زمن به خوبی توانستند نبض بازی را در دست گیرند و به بازی برگشتند تا پیروزی شیرینی را در ماراسی کسب کنند.
    کاپیتان اعلام کرد: ” ما با بازگرداندن نتیجه در برابر جنوا، قدرت و صلابت این تیم، بازی مان و اتحاد مان را نشان دادیم. ”
    ” ما بازی را بد شروع کردیم و خیلی زود ۲-۰ عقب افتادیم. ”
    ” کار دشواری است که بازی ۲-۰ باخته را با برد ۴-۲ عوض کنید. آن هم در خانه حریف. اما این فقط یک بازگشت بزرگ نبود، بلکه یک تست شخصیت بود. ”
    ” به همین دلیل است که من از عملکرد و نتیجه ای که تیم مان گرفت خوشحالم. ”
    رم با این برد در جایگاه ۵ ام جدول رقابت ها باقی ماند و همچنان ۴ امتیاز تا رده سوم و چهارم که در اختیار لاتزیو و اینتر است فاصله دارد. فاصله رم با صدر جدول نیز که در اختیار تیم یوونتوس است، ۸ امتیاز است

اسطوره من فرانچسکو

14. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

به گزارش RomaNews.ir، فرانچسکو توتی پیشنهاد دریافتی از فدراسیون فوتبال روسیه برای رفتن به لیگ این کشور و بازی در آن را رد کرد.
    طی یک ملاقات اتفاقی میان کاپیتان و معاون فدراسیون فوتبال روسیه، نیکیتا سیمونیان، از افسانه رم دعوت شد تا به لیگ روسیه برود.
    سیمونیان به Corriere dello Sport گفت: ” من مطمئنم که شما مشکل مالی ندارید اما بهتر است بدانید که ما برای شما دستمزد زیادی آماده کرده ایم تا به لیگ کشور ما بیایید و بازی کنید. ”
    اگر شما با من تماس بگیرید، سپس من فادر هستم تا باشگاهی را برای شما پیدا کنم. آنها هم تنها در عرض ۲۴ ساعت چشم بسته با شما قرارداد خواهند بست. ”
    ظاهرا تیم های اسپارتاک مسکو و زسکا مسکو روسیه علاقه مند به جذب ایل کاپیتانو بودند اما توتی ضمن تشکر از ایشان، تاکید کرد که قصد دارد در تیم شهرش باقی بماند.
    مرد رمی و ۳۶ ساله که تنها پیراهن رم را در کارنامه حرفه ای اش بر تن کرده است، در این فصل و در ۷ دیداری که انجام داده ۲ گل نیز به ثمر رسانده است.
    پس از صحبت کوتاهی که میان توتی و سیمونیان رد و بدل شد، کاپیتان پیراهن رم با امضای خودش را به وی هدیه داد.

اسطوره من فرانچسکو

16. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

عضو Derby

Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    891
    تشکر شده 447 در 221 پست

roma

کوالیارلا روش زمن را تحسین می کند
    به گزارش RomaNews.ir، فابیو کوالیارلا اعلام کرد که در صورتی که قرار باشد در راه خروج از یوونتوس قرار بگیرد، دوست دارد زیر نظر زمن کار کند.
    چندی پیش شایعاتی مبنی بر معاوضه پابلو اوسوالدو و مهاجم یوونتوس در ژانویۀ پیش رو منتشر شده بود.
    با این حال این بازیکن ۲۹ ساله امروز اعتراف کرد که روش و نوع بازی این سرمربی چک تبار را تحسین می کند.
    او به Sky Sport Italia گفت: ” من چیزی در برابر زمن ندارم. تیم های او همیشه زیبا و تهاجمی بازی می کنند. ”
    ” من دوست دارم در آینده زیر نظر او بازی کنم. ”
    کوالیارلا چندان دوران موفقی را هم در تورین سپری نکرده است و مدتی نیز دچار مصدومیتی بلند مدت شد و در ۱۴ ماه گذشته تنها ۱۰ بازی در لیگ انجام داده است

اسطوره من فرانچسکو

18. کاربر روبرو از پست مفید FC.Roma تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

نمی توانید به دروسی دست بزنید

طرفداران رم امروز و در محل تمرینی رم با در دست داشتنی بنری از باشگاه خواستار آن شدند که به فکر فروش دروسی نباشد.
    پس از اتفاقاتی که در هفته های اخیر رخ داد، بار دیگر آینده هافبک ملی پوش در رم به شک و تردید تبدیل شده است.
    نیمکت نشینی ۹۰ دقیقه ای او مقابل آتالانتا و همچنین عدم استفاده زدنک زمن از او به عنوان بازیساز تیم دست به دست هم داده تا شایعات خروج دروسی بیش از پیش محتمل به نظر برسد.
    فرانکو بالدینی مدیر کل باشگاه نیز چند روز پیش اعلام کرد که به پیشنهاداتی که برای دروسی می آید گوش می دهند اما در پایان نیز اضافه کرد که به راحتی آنها را رد می کنند.
    در خارج از تریگوریا هواداران نه چندان راضی رم بنری را آویزان کرده بودند که بر روی آن نوشته شده بود: ” بالدینی، ساباتینی، زمن: DDR دست نخواهد خورد! ”
    در حال حاضر پاریسن ژرمن و چند تیم انگلیسی به دنبال جذب وی هستند.

20. 2 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531

زمن خرسند از پیروزی

زدنک زمن شاگردانش را پس از پیروزی ۲-۰ مقابل تورینو در ورزشگاه المپیکو، تحسین کرد.
    گل های پابلو اوسدالدو و میرالم پیانیچ برای رم ۳ امتیاز در بر داشت و اکنون زمن از این پیروزی بسیار خشنود است.
    او به اسکای اسپورت ایتالیا گفت: ” برای من، امشب این تیم واقعا خوب بازی کرد. ما سرعت و قدرت مان را در زمین مسابقه ایفا کردیم و اشتباهاتی که در بازی های قبل مرتکب می شدیم را این بار تکرار نکردیم. ”
    ” بسته نگه داشتن دروازه هم مرا خوشحال کرد. “

22. کاربر روبرو از پست مفید feri71 تشکر کرده است .

صفحه 5 از 9 نخستنخست ... 34567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)