با سلام
ببخشید یه سوالی داشتم اگه تو کریر مود به یه بازیکن جوون که مثلا قدرتش 77 هست بازی بدم بعد از چند وقت به قدرتش اضافه میشه؟
بله دوست عزيز البته بستگي داره چجوري و در کدوم پست ازش بازي بگيري ولي به مرور بازي دادن به قدرتش اضافه ميشه.
اما خودم هم يه سوال داشتم اينه که من دو فصل در ميلان مديريت کردم فصل اول سومه ليگ و قهرمان جام حذفي شدم فصل دوم قهرمان ليگ و تا نيمه نهايي ليگ قهرمانان بالا اومدم بعد در قسمت جاب يا کار رفتم ديدم ارسنال به مربي جديد نياز داره که روش اوکي کردم و بعد از سران ارسنال بهم پيغام تشکر دادن و اينکه چند نفر رو کانديد دارن و از بين اونها تصميم ميگيرن و خبر ميدن اما خبر نميشه و ميرم فصل بعد با همون ميلان ميخوام بدونم کسي هست تيمش رو عوض کرده موفق شده يا کلا نميشه!ممنون ميشم پاسخ بده هرکي تجربه کرده؟
و يه سوال ديگه که به اين تايپيک ربطي نداره ولي با عرض معذرت مجبورم اينجا بيان کنم اينکه من عاشق اينم پشت 18 با ضربه فني ضربه بزنم به سمت گل و دروازبان نتونه از جاش تکون بخوره و توپ بره تو کنج گل اما هربار ميزنم دروازبان حتما عکس العمل رو نشون ميده حتي اگه به توپ نرسه و در ضربات ازاد پشت 18 هم به همين شکل ميخواستم بدونم دکمه اي هست که به توپ کاد زيادي بده تا دروازبان نتونه مسير توپ رو تشخيص بده اينم در سوال لحاظ کنيد و پاسخ بديد اگه بلديد ممنون ميشم!؟
ویرایش توسط alex-pato7 : 11-13-2012 در ساعت 03:02
بچه ها به مشکلی پیدا کردم که تو 12 هم داشتم :(
وقتی میخوام وارد سیو قبلی کریر مودم بشم از بازی میپره بیرون.
وسط کریر مود هم این مشکلو داره.
گرافیکم هم آپدیته..
چیکار کنم؟
این تیم من تو فیفا 13 هستش بودجه اولیه من همین بودجه امسال میلان بود حالا ببین
درضمن الشاراوی هم اقای گله
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
اینم عکس[IMG]URL=http://upcity.ir/][/URL][/IMG]
ویرایش توسط erfan.king : 11-23-2012 در ساعت 12:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)