آقا من توی کریر مود بارسلونا هستم
alexis sanchez همیشه تو ترکیبه اصلی هست
ولی توی نیم فصل دیدم رفته تو لیست فوروش و نمیشه در آوورد
یکی کمکم میکنه؟
آقا من توی کریر مود بارسلونا هستم
alexis sanchez همیشه تو ترکیبه اصلی هست
ولی توی نیم فصل دیدم رفته تو لیست فوروش و نمیشه در آوورد
یکی کمکم میکنه؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Real Madrid fans and the whole world knows who is the champion FC Barcelona
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
اگه حالت بازیکنت homesick هستش تا اونجایی که من میدونم هیچ کاری نمیتونی بکنی , فقط تو بازار نقلو انتقالات زود به یه قیمت خوب بفروشش وگرنه خود به خود خودش با یه مبلغی که دست تو نیست میره به یه باشگاه دیگه .
بهتره حالت بازیکنم بنویسی ( اگر غیر از هوم سیک هستش ) تا بیشتر کمکت کنم
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنی میشناسید بشه با 5 میلیون پوند خریدش؟
الان من تو لیگ دومم تو نیم فصل زمان نقل و انتقالات هستم از یووه سه امتیاز عقبم خیلی گل میخورم ینی با تیم آخر از لحاظ گل خوردن سه تا فاصله دارم میخوام 5 میلیون با آبیاتی رو بدم بوفونو بگیریم که یووه قبول کرده منتظرم یه مهاجم رو بفروشم تا بتونم حقوق بوفونو بدم اگه مدافع یا دروازه بان خوب با فقط 5 میلیون پوند میشناسید بهم بگید خواهشا که اینقد گل نخورم البته میگن دخیا دروازبان منچستر خوبه اما با 5 میلیون نمیشه خریدش![]()
forza milan
بچه ها ترو خدا سریع کمکم کنید ممنون
من الان تو سال 2018 هستم اما با یه تیمی هستش تو لیگ قهرمانان اروپا که بازی میکنم یه دفعه ای از بازی میپره بیرون و نمیتونم اونو رد کنم حتی وقتی میزنم خود سیستم بازی کنه و نتیجه رو بده بلافاصله بعد بازی فیفا کلا بسته میشه و من نمیتونم ردش کنم...
خیلی تلاش کردم برسم به اینجا الان تیم شاخی ساختم...
کمکم کنید
فقط تو بازی با این تیم اینجوری میشه و از بازی بیرون میپره بازی با بقیه تیما بدون مشکل انجام میشه...
ویرایش توسط SUDN52 : 06-24-2013 در ساعت 03:15
سوال من این هست که من چند فصله دارم بازی میکنم و فعلا هی پیام یا ایمیلی در مورد این که چه بازیکنی بهترین بازیکن جهان شده نیومده
دلیلش چیه
از کجا باید ببینم
Viva Barcelona
Viva Tractor
یل یاتار طوفان یاتار یاماز تیرختور بایراقی گل سولار سومبل سولار سولماز بیزیم قیرتلی تیم بیز تیرختور عاشقی تورکلر کیمین قیرتلی کیم
و توی قسمت منیجر کریر مود چطوری میشه تیم رو عوض کرد و سرمربی تیم دیگه ای شد
تیم ملی رو نمیگم ها باشگاه
Viva Barcelona
Viva Tractor
سلام ، جميــــــــــــعا !
گفتیم آخرای fifa 13 شده و باید یه گزارش عملکرد بدیم . یه بار تو صفحه ی 10 گزارش دادم
بچه های گلم ، بنده ، عباس ، از این تیم شروع کردم :
دسته دو انگلیس بودم ، الآن لیگ برترم و یه بار همون فصل اول بهترین مربی سال شدم و یه بار هم فصل 2017-2018
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اول از همه ، واسه فول جذابیت شدنه کریر ، ترکیب هارو به 2007 پرگردوندم ، یعنی مثلا ronaldinho > fcBAR ، zidan > realMAD !
... اینم از ترکیب فعلی :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم بهترینای امسال ، کاندیدای بهترینه سال (البت متوجه نشدم کی اول شد !!)
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته این میون علیرضا حقیقی با اورال 90 و ذکریا لابیاد با 84 ، نی مار با 86 بودن که دوتاشون الآن بارسا رفتن و نی مار رفته چلسی !!
اینم کریر ملی که تازه یه فصله زحمتش گردنه مایه ! (قبلش مصر بودم ولی خیلی دگ ضعیف و پیر بود)
میانگین بودجه سالانه الآن حدود 75 میلیون اوشروغه !
بعله آقا ، قربوسه همه
باشه تا fifa 14 .
والسلام ، نامه تمام(ببخشید سایز عکسا کوچیکه ، هرکدم مهم بود بگین بزرگش کنم)
.:: دنيا دو روزه ← ديروز و پريروز ::.
ویرایش توسط seiiedabbas : 06-29-2013 در ساعت 21:17
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)