Design & Developed BY Patira

صفحه 106 از 138 نخستنخست ... 65696104105106107108116 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,051 تا 1,060 , از مجموع 1372
    مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

بایرن مونیخ اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

به نام خداوند جان و خرد
    کزین برتر اندیشه بر نگذر

اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20

2. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ درایران ، ماریو گوتزه بازیکن باشگاه بوروسیا دورتموند اظهار داشت که این باشگاه خواهد توانست از لحاظ امتیاز به بایرن مونیخ برسد.
    ماریو گوتزه بازیکن تیم ملی آلمان و بوروسیا دورتموند معتقد است که باشگاه بایرن مونیخ با وجود صدر نشینی در این روزهای بوندسلیگا شکست ناپذیر نخواهد بود.
    وی در مصاحبه ای با بیلد گفت :
    " بایرن هم اکنون با اختلاف قابل توجهی نسبت به دورتموند صدر نشین است. اما ما همچنان میتوانیم به آنها برسیم. هیچ دلیلی برای ترس از بایرن وجود ندارد . ما تنها باید تلاش خود را برای پیروزی در بازی های خودمان ادامه دهیم و سپس منتظر بمانیم تا ببینیم که سایر اوضاع چگونه پیش خواهد رفت .
    ما اشتباهات زیادی را مرتکب شدیم اما با این حال هم اکنون دوباره در فرم مناسب خود قرار گرفته ایم ."

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی آلمان برای اولین بار پس از یورو 2012 با تمامی بازکنان در اردوی آماده سازی پیش از دیدار مقدماتی مقابل ایرلند در فرانکفورت حاضر شد.
    تنها غایب این تیم ماریو گومز مهاجم بایرن است که بدلیل مصدومیت از ناحیه مچ پا بازی های ملی را از دست داد.
    هانسی فلیک کمک مربی تیم ملی آلمان می گوید: "تنها لوکاس پودولسکی و ماریو گوتزه با مصدومیت های کوچک مواجه هستند و نتوانستند با تیم تمرین کنند. لوکاس با مصدومیت خفیف از ناحیه مچ پا و گوتزه نیز به دلیل مشکلات عضلانی نتوانستند در تمرینات چهارشنبه تیم ملی شرکت کنند."
    پس از اینکه شواین اشتایگر با انتقادات خود از تیم ملی کمی ژرمن ها را به حاشیه برد هولگر بادشتوبر با توضیح در مورد صحبت های شواینی این نوع سبک صحبت ها را برای تحریک شدن بازیکنان ملی پوش مناسب دانست.
    بادشتوبر می گوید: "شواینی با نیت خوب این صحبت ها را مطرح کرد. او می خواهد ما متوجه پتانسیل بالای تیم شویم."
    لوکاس پودولسکی نیز در مورد پستی که لو برای او در دیدار مقابل ایرلند در نظر گرفته شده است می گوید: "در هر پستی که مربی نیاز ببیند بازی خواهم کرد در چپ، راست و یا نوک حمله. در هر پستی که مربی صلاح بداند نهایت کیفیت خود را نشان خواهم داد."

منبع : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ بروسیا دورتموند در پایان هفته هفتم با 12 امتیاز در مکان چهارم جدوب جای دارد و اختلاف 9 امتیازی با بایرن در صدر جدول برای وستفالنی ها بوجود آمده است.
    میشائیل سورک مدیر دورتموند در این مورد به بیلد می گوید: "چرا باید هر لحظه خود را با بایرن مقایسه کنیم؟ فصل گذشته هم 8 امتیاز از آن ها کمتر داشتیم اما جبران کردیم و نهایتا قهرمان شدیم. این درحالی است که ما بازی رودررو مقابل بایرن را نیز در پیش داریم."
    اما با این وجود سورک به عملکرد خوب بایرن اذعان دارد و ادامه می دهد: "به نظر من تیم ما نسبت به فصل گذشته بازی بهتری انجام می دهد."
    او در مورد خبرهایی مبنی بر جانشینی کلوپ پس از جام جهانی 2014 در تیم ملی می گوید: "یورگن حداقل تا سال 2016 با ما قرارداد دارد و شاید مدت طولانی تر از آن هم در بروسیا بماند. این یک زمان بسیار طولانی در فوتبال است و از حالا نمی توان در مورد آن فکر کرد."
    مدیر 50 ساله باشگاه دورتموند در پایان از خرید 17 میلیونی رویس ابراز رضایت کرد و گفت: "او یکی از بهترین گلزنان ما است و از حضور مارکو در تیم بسیار خوشحال هستیم زیرا او به خوبی وظیفه ی خود را تا اینجای فصل انجام داده است. او در هر بازی با ارائه توانایی های خود ما را شگفت زده می کند."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ شروع خوب لوکاس پودولسکی در باشگاه آرسنال و لیگ برتر جزیره نتوانست جایگاه او در تیم ملی را تغییر دهد. یواخیم لو علیرغم گلزنی های پودولسکی با پیراهن توپچی ها او را در دو دیدار گذشته تیم ملی تا دقیقه 75 روی نیمکت نشاند.
    درخشش مارکو رویس 23 ساله در تیم دورتموند موجب شد تا یواخیم لو سمت چپ هجومی تیم ملی آلمان را به نام او ثبت کند و بدین ترتیب جا برای لوکاس پودولسکی کمی در این جناح تنگ شده است.
    در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار برابر ایرلند پودولسکی می گوید: "برایم تفاوتی ندارد در کدام منطقه بازی کنم چپ، راست و یا نوک حمله مربی می تواند انتخاب کند."
    پودولسکی در این فصل یکی از بازیکنان موثر آرسن ونگر بود او در دیدار مقابل ساندرلند همراه والکات، جروینهو در خط حمله توپچی ها قرار داشت و با نظر ونگر او در این دیدار مهاجم نوک آرسنالی ها بود و اتفاقا عملکرد مثبتی نیز در این دیدار به نمایش گذاشت.
    در دیدار برابر ایرلند یواخیم لو با وجود بازیکنانی نظیر مارکو رویس، آندره شورله و توماس مولر انتخاب های خوبی برای بالهای هجومی تیم خود دارد و به نظر می رسد با تنها بودن میرو کلوزه به عنوان مهاجم نوک از پودولسکی در این پست استفاده کند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ اولیور بیرهوف مدیر فنی تیم ملی آلمان در کنفرانس خبری از وجود رقابت شدید در بین بازیکنان تیم ملی برای حضور در ترکیب اصلی تیم خبر داد و حواشی اخیر را که در پی انتقادات شواینی بوجود آمده بود طبیعی دانست.
    بیرهوف در کنفرانس مطبوعاتی در اردوی تیم ملی گفت: "تیم ملی آلمان در حال حاضر از یک ترکیب قدرتمند در بایرن و یک دسته از بازیکنان با تکنیک از بروسیا دورتموند و به همراه دو بازیکن از رئال مادرید تشکیل شده است."
    او ادامه می دهد: "ما به ندرت چنین تیمی در اختیار داشتیم که در آن تمامی بازیکنان مدعی حضور در ترکیب اصلی باشند. ما از این شرایط بسیار خوشحالیم و سپاسگزار کارهای صورت گرفته در مقاطع پایه فدراسیون هستیم اما همیشه در چنین شرایطی نارضایتی هایی نیز رخ می دهد اما این نشانه اعتراض نیست و من مطمئن هستم روحیه تیمی در اردو حاکم است و این شرایط ادامه خواهد داشت."
    بیرهوف در مورد دیدارهای تیم ملی مقابل ایرلند و سوئد گفت: "ما مقابل رقبای اصلی خود قرار می گیریم و این بسیار مهم است که بتوانیم مقابل آن ها نتیجه مناسب بگیریم به خصوص پس از پیروزی در هر ده بازی مقدماتی یورو انتظارات از ما بسیار بالا است."
    بیرهوف در پایان به انتقادات اخیر هوینس از کلوزه که گل های ملی میرو را زیر سوال برده بود عنوان کرد: "من در این مورد واقعا ناامید شدم. کلوزه خدمت بزرگی به فوتبال ملی آلمان کرده. همه ما باید جلوی ایجاد حواشی های بی مورد را در تیم ملی بگیریم نه اینکه به آن ها دامن بزنیم."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،مارتین دمیچلیس بیش از هفت سال در باشگاه بایرن حضور داشت و همراه مونیخی ها 4 بار در آلمان دابل کرد و در 174 بازی که با پیراهن بایرن به میدان رفت 13 گل به ثمر رساند.
    او در ژانویه 2011 با لوئیس فن خال مشکل پیدا کرد و مجبور به ترک بایرن و پیوستن به مالاگا شد.

دمیچلیس در مصاحبه ای اختصاصی با بیلد از وضعیت فعلی مالاگا و باشگاه سابق خود بایرن مونیخ می گوید او رویارویی با بایرن در لیگ قهرمانان اروپا را یک رویا برای خود و مهاجم مالاگا روکه سانتا کروز می داند.

دمیچیلیس در مورد مالاگا و حضور در لیگ قهرمانان اروپا می گوید:" زمانی که به مالاگا پیوستم این تیم در حال سقوط بود اما توانستیم شرایط بهتری در لیگ بدست آوریم و این فصل توانتسیم شرایط خوبی در لیگ قهرمانان داشته باشیم و حالا با 6 امتیاز در صدرجدول گروه قرار داریم."

میچو ادامه می دهد:" همه فکر می کردند من در مالاگا به فوتبال خود پایان می دهم و از تعطیلات لذت می برم اما اینگونه نبود. بازی با بایرن در لیگ قهرمانان مانند یک رویا برایم است. من در مالاگا با دوست و همبازی قدیمی در بایرن روکه سانتا کروز همبازی هستم و در مورد رویارویی با بایرن و ملاقات دوباره با دوستان قدیمی خصوصا کلودیو پیزارو صحبت می کنیم."

دمیچلیس در مورد شادی او پس از بازی فصل پیش بایرن مقابل رئال گفت:" این شگفت انگیز بود من در برنابئو حضور داشتم و از پیروزی بایرن خوشحال شدم. بازیکنان از من می خواستند برای پیوستن به جشن آن ها به زمین بروم من در آن لحظه احساس کردم هنوز هم بخشی از بایرن هستم و این بهترین قسمت برایم بود رومینیگه در سخنان انتهای بازی در نیمه نهایی در مورد من نیز صحبت کرد و این بهترین تجربه ای بود که تاکنون در خارج از زمین داشتم."

او در مورد شکست 3 بر 1 بایرن مقابل بوریسوف می گوید:" این در فوتبال اتفاق می افتد اما بایرن به مسیر خود ادامه می دهد آن ها بهتر از رئال هستند و کیفیتی هم سطح با بارسلونا را دارند شاید رئال در هر بازی 4 تا 5 گل به ثمر رساند اما فلسفه بازی بایرن در نظر من بهتر است."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بایرن مونیخ

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،
    خدیرا معتقد است که تیمش در دیدار قبلی مقابل اتریش با خوش شانسی به پیروزی رسید و از هم تیمی هایش خواست در دو دیدار پیش رومقابل اتریش و سوئد نمایش بهتری ارائه بدهند.

سامی خدیرا، هافبک تیم ملی آلمان، تایید کرد که اگر می خواهند در دیدارهای باقی مانده شان در مقدماتی جام جهانی 2014 نیز به پیروزی برسند، باید نمایش های بهتری ارائه بدهند.

خدیرا معتقد است تیمش در دیدار قبلی مقابل اتریش با خوش شانسی به پیروزی رسید و از هم تیمی هایش خواست در دو دیدار پیش رو مقابل اتریش و سوئد نمایش بهتری ارائه بدهند.

او در گفتگو با سایت اختصاصی فدراسیون فوتبال آلمان گفت:" ما از دو دیدار ابتدایی مان حداکثر امتیاز را کسب کردیم و هیچ امتیازی از دست ندادیم. با این وجود، می دانیم که در دیدار های پیش رو، باید نسبت به دیدار مقابل جزایر فارو و به ویژه دیدار با اتریش، عملکرد بهتری داشته باشیم.

ما در دیدار مقابل اتریش در وین خوش شانس بودیم؛ آلمان نباید به این شکل به پیروزی برسد. اگر می خواهیم مقابل ایرلند و سوئد موفق شویم، باید بهتر بازی کنیم. برای اینکه بتوانیم آنها را شکست دهیم باید گام بلندی به جلو برداریم.

با توجه به تیم هایی که در گروه ما حضور دارند، گروه متعادلی هستیم. امتیازی که ما از آن برخورداریم این است که می دانیم تیم هایی سوئد، ایرلند و اتریش مقابل هم امتیاز از دست می دهند."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم فوتبال بایرن مونیخ موفق شد در دیداری دوستانه تیم اونترهاخینگ را با ۲ گل شکست دهد.
    ترکیب بایرن مونیخ:
    اشتارک٬ وایزر٬ شوارز (گریل ۸۸)٬ دانته٬ کنتنتو (صلاحی ۸۴)٬ رافینیا٬ گوستاوو٬ شمیتز (یلیسیک ۸۳)٬ آلابا٬ مارکوتز (کن ۴۶)٬ ینینگز (گرین ۷۰)

ترکیب اونترهاخینگ:
    مولر٬ شوابل٬ هوملس٬ ایلماز٬ اوداک٬ ولزمولر٬ مول٬ روهراکر٬ ویلش٬ ووگلسامر٬ فیشر

داور:
    فلیکس بریچ

گلها:
    ینینگز (۴۲)٬ کن (۷۰)

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مسوت اوزیل انتقادات باستین شواین اشتایگر را مبنی بر فقدان روحیه تیمی در تیم ملی آلمان رد کرد و این انتقادات را صحیح ندانست.
    اوزیل ستاره آلمانی باشگاه رئال مادرید در گفتگویی با بیلد و کیکر انتقادات شواینی را رد کرد و گفت: "من در یورو 2012 متوجه این موضوع نشدم. من واقعا احساس کردم یک تیم واقعی هستیم و هر بازیکن برای موفقیت هم تیمی خود مبارزه می کند که در نهایت این امر به موفقیت تیم می انجامد. به همین دلیل است که این انتقادات را درک نمی کنم."
    اوزیل در پایان می گوید: "من وقتی در زمین حاضر می شوم باور دارم که همه ی بازیکنان از اینکه در تیم ملی هستند خوشحالند و این چیز ویژه ای است که بازیکنی بتواند برای تیم ملی آلمان بازی کند."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی آلمان با هدف کسب سومین پیروزی خود در مرحله مقدماتی جام جهانی فردا شب مقابل جمهوری ایرلند قرار خواهد گرفت. این دیدار به میزبانی ایرلندی ها انجام می گیرد و شاگردان تراپاتونی به حمایت هواداران خود برای متوقف کردن آلمان امید دارند.
    تمرینات آماده سازی ژرمن ها برای دیدار سوم مرحله گروهی از روز دوشنبه در کمپ تیم های ملی در شهر فرانکفورت آغاز شد. یواخیم لو در تمرینات و استفاده از بازیکنان در دیدارهای تمرینی باستین شواین اشتایگر را در کنار سامی خدیرا مورد استفاده قرار می دهد و بدین ترتیب با غیبت فیلیپ لام به نظر شواینی بازیکن اصلی تیم ملی در دیدار فرداشب خواهد بود و بازوبند کاپیتانی تیم را بر بازو می بندد.
    با بازگشت شواینی به ترکیب، تونی کروس باید از روی نیمکت بازی را دنبال کند. لو به نظر٬ جروم بواتنگ را به عنوان جانشین لام در سمت راست مورد استفاده قرار دهد و با وجود مصدومیت هوملس زوج بادشتوبر و مرتساکر در قلب دفاع آلمان انجام وظیفه کنند و مارسل اشملزر نیز در سمت چپ دفاعی قرار می گیرد.

صفحه 106 از 138 نخستنخست ... 65696104105106107108116 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع