[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اظهار تمایل داوید ویا برای حضور در آلمان
Fcbayern.ir- این روزها شایعه پیوستن داوید ویا گلزن برجسته اسپانیا وباشگاه بارسلونا به بایرن مونیخ زیاد به گوش می رسد و حال این بازیکن در جدیدترین مصاحبه خود از تمایلش برای بازی در آلمان یا انگلیس خبر می دهد.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از
Fichajes.com داوید ویا در این رابطه عنوان می نماید :"هنوز هیچ چیز مشخص نیست من هنوز بازیکن بارسلون هستم ودر این تیم بازی خواهم نمود.مسئولان بارسلونا هنوز چیزی در این مورد واحتمال جدایی از باشگاه را به من نگفته اند.البته اگر راستش را بخواهید دوست دارم اگر از بارسلونا جدا شدم در بوندس لیگا یا لیگ برتر انگلیس به بازی خود ادامه دهم ،بازی در این دو لیگ بسیار جذاب وتماشایی است."
این روزها شایعه توافق پنهانی بارسلونا با نیمار ،پدیده فوتبال برزیل در صدر خبرهای اسپانیا وبرزیل قرار دارد واگر این خبر درست باشد ونیمار به بارسلونا بپیوندد آنگاه به طور قطع داوید ویا که هم اکنون نیز از جایگاه ثابتی در بین مردان کاتالان برخور دار نیست از این تیم جدا خواهد شد.به گفته مطبوعات اسپانیا دو باشگاه بایرن مونیخ آلمان ولیورپول انگلیس برای خرید ویا علاقه خود را نشان داده اند.
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]