با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
خب بردیم اونم 3 بر 1 که اول باید یک تبریک به همه توپچی ها بگم ...
ظاهرا کم کم داریم اون مشکلی رو که قبلا گفتیم رو حل میکنیم ! همین که امتیاز هایی رو که میتونیم از تیم های ضعبف بگیریم رو از دست ندیم و تا اینجا که خدا رو شکر در مقابل تیم های کوچیک خوب امتیاز گرفتیم و این خیلی خیلی نسبت به پارسال خوبه .
ژیرود هم گل زد قابل توجه پویان!
قبلا هم گفته بودم از سبک گلزنی ولکات خیلی خوشم میاد اگه باشگاه بتونه باهاش تمدید کنه که واقعا میتونه برامون یک هانری جدید بشه ... واقعا به گ هاش دقت کنین همش منو یاد گل های هانری میندازه
اون ضربه های کاد داری که میزنه مثل ضربه های هانری
شماره پیراهن پثل هانری
چهره تقریبا مثل هانری
خدا کنه باهامون تمدید کنه ... البته این رو هم بدونین فن پرسی و سانگ و نصری و ... قبل رفتنشون خیلی بی انگیزه برامون بازی میکردن اما ولکات داره با انگیزه برامون بازی میکه که این میتونه یک دلیل باشه که ولکات ارسنال رو دوس داره و شاید تمدید کرد...
خروج فن پرسی هم برامون خوب شد ها ! با رفتنش جروینهو داره خودشو نشون میده ! من اصلا فک نمیکردم جروینهو این قدر خوب گل بزنه واقعا دم روبین گرم که رفت!
اما سانتی کازورلا : خیلی ازش خوشم اومده تازگیا و منو یاد سسک میندازه و خیلی خودشو خوب با شرایط لیگ جزیره وفق داده و کلا بازیکن خوبیه
پودولسکی هم که همیشه عالیه بوده و نظری ندارم...
در پایان باز هم تبریک میگم![]()
یه روز خوب میاد ...
اول مرسي به خاطر نظرات خوبتون تو اين چند بازي...
تو خبر ها ي امروز اين جالب بود:
مانونه: این بهترین دوره من در آرسنال استآره راس ميگه انگيزه خيلي خوبي داره بايد هم خوب بازيكنه چون آرسنال هميشه 3تا دروازه بان آماده داره و معلومه كه كارشون سخته
به هر حال اميدوارم هر كدومشون تو چها چوب قرار ميگيرن بهترين باشن&
یناریس و چمبرلین،باورتون ميشه
راستي تاپيك پيش بيني هم افتتاح شد...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اميدوارم خوشتون بياد..
يه نكته خيلي مهم تر از اينايي كه گفتم:
لطفا براي صحبت كردن از الفاظ محترمانه و خوب استفاده كنيد شايد توهين به هيچ كس نباشه اما ظاهر خوبي نداره ممنون مي شم از اين الفاظ استفاده نشه منظورمن هم به هيچ كس نيست به همه است حتي خودم پس كسي ناراحت نشه به خاطر دربي.....
ممنون از تك تكتون&
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط GOLL : 10-07-2012 در ساعت 23:21
سلام بر بچه های خوب من
4 روز بود که رفته بودم تهران واسه کار از این به بعد هم شاید برم
هر هفته پنجشنبه و جمعه ها برمیگردم
همه برنامه هام ریخته به هم
1- ژیرود باز هم گل زد--- قابل توجه بعضیا
2- گل کاسورلاتو حلقه فابرگاس
--- کازورلا بدجوری منو یاد اون فابرگاس
خائن میندازه
3- در مورد ولکاتهم خداییش خیلی ازش خوشم میاد قدرت تمام کنندگیش و سرعتش
ضربه هایی که به توپ میزنه دقیقا مثل ضربات اخر تی تی بزرگ
امیدوارم تمدید کنه
راستی فیفا 13 رو هم نصب کردم خیلی حال میده ( قابل توجه اونایی که پیدا نمیکنن )
و طبق معمول![]()
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
WENGER 4 EVER
درود بر شرفت جکی
بازی بعدی : نورویچ سیتی - آرسنال در تاریخ شنبه 29 مهرماه 1391 ساعت 20:00
تئو ولکات رو زدن ترکوندن!!
ژیرو و کوشلنی تو ترکیب اصلی هستن
چمبو و تئو هم بودن که دومی مرحوم شد!
ورمالن،سانتی و مرتساکر هم تو ترکیبهای تیمهاشون بودن
درود بر شرفت جکی
اینم عکسش
درود بر شرفت جکی
چمبرلین هم اولین گل ملی خودش رو زد
درود بر شرفت جکی
بدون شرح:
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)