تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
راستی بچه ها چه خبر از رضا ارومچی همون دونگ یی خودمون
چرا دیگه پیداش نیست دلم واسش تنگ شده . !!!!!!!!!!
نکنه باباش نمیذاره بیاد تو دربی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا نکنه تو مدرسه نابودش کردند !!!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
منم همینطور هم سؤال های نیمکت رو جواب ناده هم خیلی دلمون براش تنگ شده
یادش بخیر
ولی میتونم یه احتمالی بدم شاید چیزی نداره بیاد اینترنت مثلا شاید مدت ای دی اس الش تموم شده باشه یا کلا وسیله ای برای اومدن به اینترنت نداره؟
من میخوام یه جک بگم همین الان از ایرانسل بهم رسید خیلی بامزست
متلک هاى بسيجى به دخترها:خوشگله نمازتو خوندي؟
روزه هاتوبرات بگيرم جيگر
وقت داري بريم مسجد خواهرم؟اندامت بوي کربلا ميده،
شهيدتم
منم یه اطلاعیه مهم بدم هرچند کسی به من فکر هم نمیکنه از تاریخ 25 بسته اینترنتي ایرانسلم تموم میشه و بدرود
رضا ها فرار میکنند![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
عکس پیج اف بی محسن یگانه که تو اون همه چی رو در مورد تاریخ انتشار حباب توضیح داده
چهارشنبه یا پنجشنبه منتظر ترکیدن حباب باشید
فقط خواهشی که دارم اینه که حتماً اوریجینال تهیه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
next : Mexico
خدا کنم که البوم حباب زودی بیاد . من که خیلی این محسن یگانه رو دوس دارم . باور کنید هنوز که هنوزه دارم البوم رگ خوابشو گوش میدم . واقعا عالی میخونه . دستش درد نکنه .
Don’t count the years, count the memories
Don’t count the years, count the memories
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)