من فقط همین رو میتونم راجع این عنصر بگم که، اگه نیکبخت الان به این حال و روز افتاده فقط بخاطر (آه) این هوادارای استقلاله و نه چیز دیگه. اونوقت این عنصر چطور انتظار داره که این هوادار قبولش کنه؟؟؟؟
واقعا که تو چه پروویی هستی؟؟؟؟
من فقط همین رو میتونم راجع این عنصر بگم که، اگه نیکبخت الان به این حال و روز افتاده فقط بخاطر (آه) این هوادارای استقلاله و نه چیز دیگه. اونوقت این عنصر چطور انتظار داره که این هوادار قبولش کنه؟؟؟؟
واقعا که تو چه پروویی هستی؟؟؟؟
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
آه هوادار
خوب چیزی رو مطرح کردی من خودم به شخصه وقتی بازیهاش رو میدیدم فقط نفرینش میکردم خدایی دلمون رو بدجوری شکست با نامردی رفت
به شخصه این رو قبول دارم که آه هوادارا زمین گیرش کرد فکر میکنم خودش هم فههمیده و میخواد مثلا جبران کنه ولی کاری که اون با دل ماها کرد جبران کردنی نیست
هنوز هم اسمش رو میشنوم از خدا میخوام خیر نبینه خیلی ازش ناراحت و دلگیرم بعد از این چند سال هنوز از دلم نامردیش پاک نشده
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
آره واقعا آه هوادار وقتی گریبان کسی رو قرار باشه بگیره، بهترین مثالی که میشه زد همین نیکبخت خائنه.
من خودم یادمه وقتی خبر پرسپولیسی شدنش رو از اخبار شنیدم اونقدر اعصابم خورد بود که تا چند روز نمیتونستم از خونه بیرون بیام.
فقط خدا کنه قلعه نویی نخوادش وگرنه دیگه.................
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)