به نظر شما از بین نامزدهای گیرنده عنوان بهترین بازیکن اروپا کدام بازیکن برنده این جایزه خواهد شد؟
کریستیانو رونالدو
لیونل مسی
ژاوی هرناندز
آندرس اینیستا
زلاتان ایبراهیم اویچ
جيانلوئيجي بوفون
مسعوت اوزیل
آندره آ پیرلو
فرناندو تورس
فرانک لمپارد
وین رونی
ژابی آلونسو
داوید سیلوا
سایر بازیکنان
به نظر شما از بین نامزدهای گیرنده عنوان بهترین بازیکن اروپا کدام بازیکن برنده این جایزه خواهد شد؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
BEST TEAM OF THE WORLD IN THE 2012
REAL MADRID
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رونالدو برنده جایزه ست چون خوشتیپ ترین و حرفه ای ترینه
مشخصا رونالدو شانس گرفتن این جایزه رو داره اما به نظر من مسی
شانسش بیشتره چون اقای گل لایگا هم شد.
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
به نظر من رونالدو.......
Just Real Madrid & Man Utdl
جایزه یا برای مسیه یا رونالدو!!! توی اینش که شک نکنید! ولی به نظر من شایسته تر از اینستا این فصل برای دریافت این جایزه وجود نداره! بابا حقشه دیگه به قرآن!
پ.ن: البته جایزه بهترین بازیکن سال اروپا و جهان دو سه سالیه که با هم ترکیب شده و به عنوان یه جایزه اهدا میشه!
F a r e w e ll ... Tito
Don’t count the years, count the memories
اول رونالدو دوم کاسیاس که اسمش تو این نظر سنجی نیست![]()
به نظر من مسی
آمار گلهاش که برای همه واضحه
رفتار های جلف و زننده هم نمیکنه که بقیه بدشون بیاد(البته رئالی های جواب خاص خودشونو دارن)
با وجود این پستی که داره ،این همه پاس گل داده
فقط تیمش به قهرمانی نرسیده که اونم تقصیر مسی نیست، مصدومیت ها و نااداوری و ... جلوشو گرفتن
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
به نظرم مسی میشه چون او از همه لحاظ بالاتر از سایرین هس
یه سوال :
مراسم زمان و روزش رو میگین؟
عشق است بارسا
این جایزه فقط حق مسی هست و بس!
the HERO of spain
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)