پس از شادی تام کلورلی باهوش
![]()
تام کلورلی مصمم است به یکی دیگر از هافبکهای گل زن و تأثیر گذار باشگاه منچستر یونایتد تبدیل شود.
ستاره خط میانی تیم منچستر یونایتد اولین گل لیگ برتری خود را در پیروزی 0 - 3 در برابر تیم نیوکاسل یونایتد به ثمر رساند. تام کلورلی با دیدن امثال پل اسکولز، رایان گیگز و دیوید بکهام و سهم عادلانه آنها در حملات شیاطین سرخ، قصد دارند در مسیر آنها گام بردارد. وی قبل از پیوستن به تیم ملی انگلستان برای دیدار با تیمهای ملی سن مارینو و لهستان در دور مقدمانی مسابقات جام جهانی، آشکار ساخت که دوستدار زندگی بر روی زمین مسابقه است.
وی در این ارتباط تصریح ساخت:" همه میدانند که من در فصل گذشته برخی مصدومیتها داشته ام، بنابراین بودن در باشگاه منچستر یونایتد و تیم ملی انگلستان چیزیست که من به آن افتخار میکنم. من نسبت به آینده بسیار هیجان زده ام. تنها 2 ماه از آغاز لیگ برتر گذشته اما من در برخی از استادیومهای عظیم و برخی از مسابقات بزرگ بازی کرده ام. پس این در این مرحله کلاً برای کسب تجربه بسیار خوب است".
وی در ادامه افزود:" ما چند شروع بد در بازیهای این فصل داشته ایم و این چیزیست که تا پیش از این در بازی من وجود نداشته!. در 6 دیدار از 8 دیدار این فصل، گل اول را ما واگذار کرده ایم، بنابراین 2 گل ما در 15 دقیقه اول دیدار با تیم نیوکاسل یونایتد، به این معناست که ما واقعاً از شروع مسابقه کنترل آن را در اختیار داشتیم. ما با حملات آنها مقابله و سپس نیمه دوم را کنترل کردیم".