Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

پس از شادی تام کلورلی باهوش

تام کلورلی مصمم است به یکی دیگر از هافبکهای گل زن و تأثیر گذار باشگاه منچستر یونایتد تبدیل شود.
    ستاره خط میانی تیم منچستر یونایتد اولین گل لیگ برتری خود را در پیروزی 0 - 3 در برابر تیم نیوکاسل یونایتد به ثمر رساند. تام کلورلی با دیدن امثال پل اسکولز، رایان گیگز و دیوید بکهام و سهم عادلانه آنها در حملات شیاطین سرخ، قصد دارند در مسیر آنها گام بردارد. وی قبل از پیوستن به تیم ملی انگلستان برای دیدار با تیمهای ملی سن مارینو و لهستان در دور مقدمانی مسابقات جام جهانی، آشکار ساخت که دوستدار زندگی بر روی زمین مسابقه است.
    وی در این ارتباط تصریح ساخت:" همه میدانند که من در فصل گذشته برخی مصدومیتها داشته ام، بنابراین بودن در باشگاه منچستر یونایتد و تیم ملی انگلستان چیزیست که من به آن افتخار میکنم. من نسبت به آینده بسیار هیجان زده ام. تنها 2 ماه از آغاز لیگ برتر گذشته اما من در برخی از استادیومهای عظیم و برخی از مسابقات بزرگ بازی کرده ام. پس این در این مرحله کلاً برای کسب تجربه بسیار خوب است".
    وی در ادامه افزود:" ما چند شروع بد در بازیهای این فصل داشته ایم و این چیزیست که تا پیش از این در بازی من وجود نداشته!. در 6 دیدار از 8 دیدار این فصل، گل اول را ما واگذار کرده ایم، بنابراین 2 گل ما در 15 دقیقه اول دیدار با تیم نیوکاسل یونایتد، به این معناست که ما واقعاً از شروع مسابقه کنترل
    آن را در اختیار داشتیم. ما با حملات آنها مقابله و سپس نیمه دوم را کنترل کردیم".

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع