اندرسون:"باشگاه منچستر یونایتد،سر آلکس فرگوسن است
![]()
اولیویرا اندرسون نگران این است که تیم منچستر یونایتد به یک باره مزیتهای رقابتی خود را با بازنشستگی سر آلکس فرگوسن از دست بدهد.
هافبک برزیلی در این باره گفت:" باشگاه منچستر یونایتد، سر آلکس فرگوسن است، هنگامی که او باشگاه را ترک کند، 30 یا 40% باشگاه از بین میرود، پس خیلی به او بستگی دارد. او پدر همه بازیکنان و فردی بسیار محترم است و هنگامی که او بازنشسته شود، جهان فوتبال واقعاً احساس خواهد کرد که او را از دست خواهد داد. او همیشه به من کمک کرده و من عاطفه و عشق فراوانی نسبت به او دارم. او برای آموزش زندگی میکند و همیشه میخواهد از چگونگی بازیکنان خود و خانواده آنان بداند".
اولیویرا اندرسون که در سال 2007 از باشگاه پورتو به باشگاه منچستر یونایتد پیوست، میگوید که علاقه دارد در آینده به کشور پرتغال بازگردد اما حرکت به سوی باشگاه بنفیکا را رد کرد.
وی که با شبکه رادیویی، تلوزیونی پرتغالی زبان RTP، گفتگو میکرد، در خاتمه افزود:" من میخواهم روزی به باشگاه پورتو بازگردم اما هرگز برای باشگاه بنفیکا بازی نخواهم کرد. من از آن مطمئنم، بازی برای تیم بنفیکا در برنامه های من نیست، اگرچه من به این باشگاه احترام میگذارم".