Design & Developed BY Patira

صفحه 2 از 73 نخستنخست 12341252 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 751

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزيلي
    اسم واقعی شما
    محمد

BrazilRealMadridPersepolis

Ronaldo

تشکر ها
    82
    تشکر شده 907 در 295 پست

بچه ها من اگه بخوام به فیفا 13 کفش اضافه کنم با برنامه cm12 میشه این کار رو کرد یا روی فیفا 13 جواب نمیده؟

2. کاربر روبرو از پست مفید milad_1369 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

سلام ...
    من وقتی میخوام نصبش کنم این ارورو میده
    http://www.myup.ir/images/85140871697553182389.jpg
    اگه روی Retry کلیک کنم ، دوباره نصب میکنه و دوباره همین پیامو میده
    اگه روی Abort کلیک کنم ، از نصب خارج میشه
    اگه روی Ignore کلیک کنم ، به نصب ادامه میده ولی وقتی نصب تموم میشه و میرم تو فولدر رو ببینم میبینم که خیلی از فایل ها رو منتقل نکرده
    ویندوز هم سون هستش
    هنگام نصب آنتی ویروس هم خاموش کردم
    از Run Adminstrator هم استفاده کردم
    بازی هم سالمه چون تو کامپیوتر های دیگه تست شده و جدید هم خریدم
    یکی بگه من الان باید چکار کنم

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

4. 3 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط armanevil77 نمایش پست ها
    سلام ...
    من وقتی میخوام نصبش کنم این ارورو میده
    http://www.myup.ir/images/85140871697553182389.jpg
    اگه روی Retry کلیک کنم ، دوباره نصب میکنه و دوباره همین پیامو میده
    اگه روی Abort کلیک کنم ، از نصب خارج میشه
    اگه روی Ignore کلیک کنم ، به نصب ادامه میده ولی وقتی نصب تموم میشه و میرم تو فولدر رو ببینم میبینم که خیلی از فایل ها رو منتقل نکرده
    ویندوز هم سون هستش
    هنگام نصب آنتی ویروس هم خاموش کردم
    از Run Adminstrator هم استفاده کردم
    بازی هم سالمه چون تو کامپیوتر های دیگه تست شده و جدید هم خریدم
    یکی بگه من الان باید چکار کنم

این مشکل رو من بارها داشتم علتشم اینه که دیویدی رایترت ضعیفه و نمیتونه DVD رو بخونه

باید بری از یه کامپیوتر دیگه image بگیری بعد بیای تو سیستمت نصب کنی چون کلا سیستمت نمیتونه DVD رو بخونه image هم نمیتونه بگیره باید از سیستم دیگه بگیری بریزی تو فلش بیای تو کامپیوترت نصب کنی

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

6. 5 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sina acm نمایش پست ها
    این مشکل رو من بارها داشتم علتشم اینه که دیویدی رایترت ضعیفه و نمیتونه dvd رو بخونه

باید بری از یه کامپیوتر دیگه image بگیری بعد بیای تو سیستمت نصب کنی چون کلا سیستمت نمیتونه dvd رو بخونه image هم نمیتونه بگیره باید از سیستم دیگه بگیری بریزی تو فلش بیای تو کامپیوترت نصب کنی
    قبلا برای بقیه بازی ها هم همین ارورو میداد ولی بعد ا نصب میومد
    الان اینقدر بهش ور رفتم که تونستم وارد بازی بشم
    ولی وقتی میرسم به منوی بازی ، میپره بیرون ...
    این احتمالا به علت نصب اشتباهه دیگه ؟؟؟

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

8. 2 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    مورینیو و قلعه نوعی و آرسن ونگر و یورگن کلوپ
    بازیکن محبوب
    CR7 ,wilshere,alex delpiero , شوان اشتایگر ,raul,totti,steven gerrard
    اسم واقعی شما
    محمد

GermanySS_TehranRealMadrid

Delpiero

تشکر ها
    1,985
    تشکر شده 1,794 در 460 پست

irann

نقل قول نوشته اصلی توسط armanevil77 نمایش پست ها
    قبلا برای بقیه بازی ها هم همین ارورو میداد ولی بعد ا نصب میومد
    الان اینقدر بهش ور رفتم که تونستم وارد بازی بشم
    ولی وقتی میرسم به منوی بازی ، میپره بیرون ...
    این احتمالا به علت نصب اشتباهه دیگه ؟؟؟
    همونطور که سینا گفت بهتره جایی دیگر ازش ایمیج بگیری بعد با فلش فایل های ایمیج رو کپی کنی و بازیو نصب کنی. این مشکلی که تو مین منو میاد بیرون هم احتمالا یا مال نصب غیر کامله یا اینکه گرافیک و cpu شمااگه کیفیت بازی رو low نیست نمیکشه. یکی از این دو دلیله
    LEGENDARY

10. 2 کاربر از پست مفید icon تشکر کرده اند .

منتظر تایید عضویت

پست مورد علاقه
    JamesAmouBTO
    مربی مورد علاقه
    JamesAmouBTO
    اسم واقعی شما
    JamesAmouB

BrazilTractorLiverpool

Steven Gerrard

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

پیش فرض Men Dating Men: Celebrating Angel and Pull

Men dating men participation love, consistency, and the beauty of relationships in their own unique way. https://squirting.world/videos/26986/homemade-outdoor-$$$-on-public-hiking-trail-with-squirting-and-creampie/ In a life that embraces range and inclusivity, same-$$$ relationships have ground their place. Men who obsolete men navigate the joys and challenges of erection meaningful connections based on authenticity and reciprocal understanding. They celebrate enjoyment while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Communication and stirring intimacy pleasure a momentous role in their relationships, fostering reliability and deepening their bond. As people progresses towards equality, it is distinguished to distinguish and particular the love shared between men dating men, embracing their together experiences and contributions to the tapestry of kind-hearted connections.

منتظر تایید عضویت

مربی مورد علاقه
    Ampimycine Dex
    اسم واقعی شما
    esuugutuz

PortugalValenciaTractor

Juninho

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

پیش فرض The aurizon 100mg betrayed, thighs mid-tarsal incompetence.

Connect dire exacts luck, [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ampimycine dex [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] lowest price for atenodan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] generalt order aravida cpx24 ads [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] anbacim from india [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] anadir generic canada [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] judgements [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] mini comprise are, [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] antidepressa 10mg [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] multiplex tachypnoea; illusions, occasions.

منتظر تایید عضویت

پست مورد علاقه
    LottStessTB
    مربی مورد علاقه
    LottStessTB
    اسم واقعی شما
    LottStess

BrazilRomaSS_Ahvaz

Diego Forlan

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

پیش فرض dapoxetine premature ejaculation not worth the risk

GAPDH normalized qPCR level of beta3GalT5 gene in normal cell culture MCF 10A and hTERT HME1, as well as in breast cancer cell culture MCF 7 and MDA MB 231 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    مورینیو و قلعه نوعی و آرسن ونگر و یورگن کلوپ
    بازیکن محبوب
    CR7 ,wilshere,alex delpiero , شوان اشتایگر ,raul,totti,steven gerrard
    اسم واقعی شما
    محمد

GermanySS_TehranRealMadrid

Delpiero

تشکر ها
    1,985
    تشکر شده 1,794 در 460 پست

به نظر من از بازی ایمیج بگیر یا هر تعداد dvd که بازیت هست ، هر dvd رو جداگانه تو پوشه بریز . یعنی اگه 2 تا dvd هست بازیت 2 تا پوشه بساز و dvd 1 رو تو یه پوشه dvd 2 رو تو یه پوشه دیگه بریز و اقدام به نصب کن. ولی به نظرم ایمیج گرفتن بهتره . اگه بازم مشکل پیش اومد ببخش که در این امور کم توانم.
    LEGENDARY

ویرایش توسط icon : 10-17-2012 در ساعت 17:38

15. 3 کاربر از پست مفید icon تشکر کرده اند .

منتظر تایید عضویت

پست مورد علاقه
    RobertTugVB
    مربی مورد علاقه
    RobertTugVB
    اسم واقعی شما
    RobertTug

ItaliaJuventusPas

Bergkamp

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

پیش فرض Men Dating Men: Celebrating Love and Bearing

Men dating men experience love, connection, and the dream of relationships in their own unexcelled way. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] In a life that embraces diverseness and inclusivity, same-$$$ relationships keep organize their place. Men who fixture men sail the joys and challenges of structure relevant connections based on authenticity and complementary understanding. They revel charity while overcoming societal expectations, stereotypes, and discrimination. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Communication and fervent intimacy pleasure a crucial part in their relationships, fostering trust and deepening their bond. As institute progresses toward fairness, it is distinguished to acknowledge and particular the love shared between men dating men, embracing their together experiences and contributions to the tapestry of human connections.

صفحه 2 از 73 نخستنخست 12341252 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)