Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Threaded View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

روی هاجسون:" وین رونی مسیح موعود نیست

روی هاجسون میگوید که طرفداران باید جلوی انتظارات معجزه آسا از وین رونی را بگیرند، چراکه او مسیح موعود نیست!
    وین رونی پس از مصدومیت ران و از دست دادن دیدارهای مقدماتی جام جهانی در برابر تیمهای ملی مولداوی و اوکراین، بار دیگر به سه شیرها باز خواهد گشت.
    اما روی هاجسون که تیمش در دیدار آینده به مصاف تیم ملی سن مارینو میرود، ضمن خودداری از هیجان زدگی بیش از حد از بازگشت وین رونی، در این باره اظهار داشت:" دیدن بازگشت وین رونی آماده و مشتاق واقعاً خوب است، چراکه ما همیشه به بازیکنی با توانایی های استثنائی او نیاز داریم. اما ما بازیکنانی مانند وین رونی را تحت فشار و موشکافی بسیار قرار میدهیم. و اگر او لحظه ای مانند یک نابغه بازی نکند، ما او را ناامید کننده میدانیم. این برای او در مسابقات یورو مشکل ساز بود زیرا ما زمانی که او در حالت تعلیق بود از وی انتظار داشتیم. بلاخره زمانی که او به زمین آمد، ما او او انتظار چیزی شبیه به مسیح موعود داشتیم".
    روی هاجسون در ادامه افزود:" هنگامی که شما به بازیکنی چون وین رونی تبدیل میشوید، یک ستاره برتر و مردم انتظار با شکوه بودن وی را دارند، اما فوتبال در هر بازی به شما فرصت با شکوه بودن را نمیدهد. من مشتاقانه در انتظار 2 سال پیش روی و امیدوار به مرحله نهائی جام جهانی بعدی هستم. او مهم است زیرا هر تیم به بازیکنی در خط حمله نیاز دارند که بتواند تفاوت ایجاد کند. و وین رونی بازیکنیست که چنین کاری انجام میدهد، او گلزنی میکند و تیم را تنظیم میکند و نقشی که من از او استفاده میکنم میتواند بازی به بازی بسیار متفاوت باشد. او میتواند به عنوان مهاجم تنها و یا با کمک شخص دیگری در جلو بازی کند. او انعطاف بسیاری به تیم میدهد و استفاده عاقلانه از او بهترین وجه در تیم در هر لحظه است".
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع