تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
صعود تیم ملی جوانان به جام جهانی رو تبریک میگم
بعد حالا ببینید این بزرگسالان چه گلی به سرمون میزنن .
احتمالا با این شرایط هر دو بازی پیش رو رو 2-0 میبازن![]()
اره از تیم های ایرانی که بازیشون دیدن داره بدون تعصب تراکتور سازی _ فجر سپاسی _سپاهان _نفت تهران _ ملوان و فولاد خوزستان . اینها تیم هایی هستند که من بازیشون رو میپسندم در ضمن سایپا هم خوب هست . یه خبری هم که میخواستم بگم فجر سپاسی بازیش با الومینیم 3 بر 3 شده این یعنی یه بازی خوب و پرگل و جذاب که هر چی هم نگاه میکنی خسته نمیشی. افرین به غیرت تیم های شهرستانی که در عوض پول کم بهترین و جذاب ترین بازی ها رو انجام میدند.نه مثل تیم های پایتخت که پول میلیاردی میگیرن و نه غیرت دارن نه درک دارن نه شعور!!!
![]()
دلار به 3500 و مافوقشم رسید
دیگه قیمتا سر به بیابون میزاره بدتر
نگا چه وضعیهخدایی اوضاع بسی خرابه الان چند روز دیگه هزینه اشتراک ماهانه نت هم میشه ماهی 1میلیون میگید نه ...........................
![]()
راستش بعد از چت باکس دیگه اینجا خیلی خلوت شده و این پست من هم فقط و فقط جنبه ای اسپم دارد و فاقد هر گونه ارزش می باشد و تکثیر از آن به هر نحو پیگرد قانونی خواهد داشت.
راستی محمد فیلم پادشاهی بهشت خیلی باحال بود
فیلم دیگه ای سراغ نداری که توش جنگ های صلیبی باشه و صلاح الدین ایوبی و ریچارد شیردل و ...؟
یه روز خوب میاد ...
F a r e w e ll ... Tito
این کلیپ زیبا رو ببینید ...
دو پسر کوچک که با هنرشون پول درمیارن ...
تو بازار دارن اهنگ میخونن و لامصب پسره چه خوب میخونه
حتما ببینین
یه روز خوب میاد ...
یه دختره تو سبزه میدون میخونه و پول پارو میکنه......
به بدبخت گیر دادن گرفتنش.
خدایی خیلی باحال میخوند![]()
Don’t count the years, count the memories
سلام
یه سوال :
کسی با این برنامه کار کرده ؟؟؟
PGWARE Throttle 6.9.3.2012 - افزایش سرعت اینترنت
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)