Design & Developed BY Patira

صفحه 57 از 76 نخستنخست ... 747555657585967 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 561 تا 570 , از مجموع 759
    کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

بارسلونا اخبار کمپ آبی و اناری فصل 2012-2013

[b]سلام دوستان خسته نباشید
    .با تموم شدن فصل 2011-2012 نیاز به یک تایپیک مربوط به اخبار در فصل جدید بود .در این بخش اخبار رو از سایت های دیگه کپی پیست کنید منبع هم خواستید بگید ولی لطفا از دادن پست های اسپم ( دست نوشت خودتون) در این تایپیک خودداری کنید.این تایپیک مخصوص اخبار نوشته شده در منابع خارج از دربی هست.لطفا فقط دوستان بارسایی این بخش رو بگردونن تا اخبار جانب دارانه راهی به این تایپیک پیدا نکنه.
    گذاشتن اخبار از سایت های گل و ورزش3 ممنوع است
    موفق و پیروز باشید دوستان ابی و اناری
    ویرایش توسط David7 : 09-26-2012 در ساعت 13:54

2. 13 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

uefa

پویول هشت هفته به دور از میادین.

آزمایشات صبح دیروز بر روی کارلس پویول، در رفتگی آرنج چپ این بازیکن را نشان می دهد. کاپیتان باشگاه با احتیاط تحت معالجه قرار خواهد گرفت و انتظار می رود حدود هشت هفته به دور از میادین باشد.
    پویول که در دقیقه 76 بازی سه شنبه شب در برابر بنفیکا دچار آسیب دیدگی شده است، با پرواز چهارشنبه شب، به همراه سایر بازیکنان از پرتغال بازگشت و شب را در بیمارستان بارسلونا سپری کرد و صبح دیروز مرخص شد. ساندرو راسل - رئیس باشگاه - و آندونی زوبی زارتا - مدیر ورزشی تیم - زمانی که پویول به بیمارستانی محلی در پرتغال منتقل شده بود، به ملاقات او رفتند. در آنجا پیش از اینکه آرنج او بی حرکت شود، در رفتگی تحت بیهوشی مورد معالجه قرار گرفت.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]پیام تشکر
    پویول چهارشنبه صبح در اکانت توییتر خود از حمایت ها و ابراز لطف ها تشکر کرد. او همچنین خوشبینی خود نسبت به روند بهبودی اش را ابراز کرد: /span> «ما به بارسلونا برگشتیم. می خواهم از تمامی کسانی که در پرتغال مراقب من بودند، تشکر کنم. من بزودی به بهترین شرایط بازمی گردم! از تمامی پیام های شما ممنونم و دست همه شما را به گرمی می فشارم».
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

4. 2 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

جلسه ریکاوری پیش از ال کلاسیکو.

صبح امروز بازیکنانی که در برابر بنفیکا به میدان رفته بودند، به همراه سایر اعضای تیم در اولین جلسه آماده سازی برای بازی روز یکشنبه در برابر رئال مادرید، تمرینات سبکی را برگزار کردند. بازیکنان پنجشنبه را به استراحت می پردازند و صبح جمعه تمرینات خود را به منظور آمادگی برای ال کلاسیکو از سر خواهند گرفت.

پس از پیروزی مهم شب گذشته در ورزشگاه دا لیوژ در برابر بنفیکا، بازیکنان در سیوتات اسپورتیوا به تمرینات بازگشتند. بازیکنانی که در دیدار سه شنبه شب حضور داشتند، به ریکاوری پرداختند و سایر اعضای تیم به همراه سرجی روبرتو، تیو، اویر، لی، پاتریک و لوباتو از تیم ب، به منظور آماده سازی برای بازی یکشنبه در برابر رئال مادرید به طور عادی به تمرین پرداختند

غایب سرشناس این تمرین، کاپیتان کارلس پویول بود. آرنج این بازیکن در بازی مقابل بنفیکا در رفته بود. سایر مصدومان تیم از جمله جرارد پیکه به ریکاوری خود ادامه دادند. جرارد پیکه در سالن تمرینات ویژه ای را انجام داد.

پنجشنبه، روز استراحت

تیتو ویلانووا، در برنامه آماده سازی تیم برای بازی یکشنبه، پنجشنبه را به بازیکنان خود استراحت خواهد داد. اعضای تیم تمرینات خود را از روز جمعه ساعت 11 صبح از سر می گیرند. آنها روز شنبه راس ساعت 6 عصر، جلسه تمرینی دیگری را برگزار خواهند کرد.
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

سانچز در آستانه پنچاهمين بازی اش برای بارسا.

اگر الکسیس سانچز روز یکشنبه در مقابل رئال مادرید به میدان برود‏، پنجاهمین بازی اش را برای باشگاه انجام خواهد داد. نكته قابل توجه اين است كه اين بازيكن شيليايي اولین بازی خود را برای بارسا در دور برگشت سوپرجام اسپانیا، برابر رئال مادريد انجام داده است.

بازی مقابل رئال مادرید همواره ویژه بوده، اما رویارویی یکشنبه برای الکسیس سانچز متفاوت است، زيرا؛ مي تواند ركورد 50 بازی برای تیم را به ثبت برساند. این یازیکن شیلیایی تاکنون 16 گل برای بارسا به ثمر رسانده است.

35 برد و فقط 5 باخت

پس از شروع کار الکسیس در بازی برگشت سوپرجام اسپانیا در 14 آگوست 2011 مقابل رئال مادرید، وی در 35 برد (71.83%) 9 تساوی و 5 باخت شرکت داشته است.
    پس از فرم ایده آل سانچز در لیسبون، روز یک شنبه می توانیم شاهد این باشیم که وی اولین گل فصل خود را به ثمر برساند.

8. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

ریوالدو، ستاره سابق بارسلونا و تیم ملی برزیل، امروز به محل تمرین بارسلونا آمد و قصد دارد بازی ال‌کلاسیکو را از نزدیک تماشا کند.

بازیکن 40 ساله برزیلی که در سال‌های 1997 تا 2002 برای بارسلونا بازی کرده است، به بارسلونا آمده است تا ضمن گرفتن چند عکس یادگاری با بازیکنان تیم، بازی ال‌کلاسیکوی روز یک‌شنبه را از نیوکمپ تماشا کند.
    ”این بازی مشکل و پیچیده‌ای است. شما نمی‌دانید چه پیش می‌آید، زیرا رئال مادرید یک تیم بزرگ است و اخیرا (حدود 6 ماه پیش) در نیوکمپ پیروز شده است. ولی به دلیل این که بازی در خانه است من فکر می‌کنم بارسلونا پیروز می‌شود.“
    ریوالدو که یک دهه پیش از بارسا جدا شده است و در لیگ آنگولا بازی می‌کند، برای دیدن بازی بارسلونا آمده است: ”من از تماشای بازی آن‌ها در تلویزیون لذت می‌برم. آن‌ها تیم بزرگی هستند و امیدوارم قهرمانی‌های بیشتری کسب کنند. من لیونل مسی را به عنوان یک انسان بسیار دوست دارم. من دوست دارم که بازیکنان شخصیتی شبیه او داشته باشند و من فکر می‌کنم که همه بازیکنان بارسلونا چنین شخصیتی دارند.“
    ”تیتو ویلانوا بسیار خوب کار می‌کند. او شانس خوبی برای موفقیت دارد.“

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

10. 2 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

بهترین شروع در اروپا.

بارسلونا تنها تیم در اروپا است که توانسته تا این جای فصل، در تمام بازی ها لالیگا و لیگ قهرمانان پیروز شود.

این پیروزی ها شامل؛ 6 بازی خانگی و 2 بازی دیگر در اروپا می شود. تنها بایرن مونیخ به بارسا نزدیک شد اما با شکست مقابل باته بوریسوف در روز سه شنبه، شکستن رکورد صد درصد پیروزی توسط آن ها امکان پذیر نشد.

دیگر تیم های بزرگ اروپایی همچون چلسی و یوونتوس، صدرنشین لیگ های خود هستند اما هر دو این تیم ها، در اروپا امتیاز از دست داده اند.

رکورد شکنی در پیش رو

بارسا با تنها یک شکست در 10 بازی رسمی اش، که در بازی برگشت سوپر جام اسپانیا اتفاق افتاد، در هر دو لیگ های اسپانیا و قهرمانان پیشتاز است. تیم تیتو ویلانوا در مسیر رسیدن به بهترین آغاز فصل تا کنون قرار دارد. پیروزی در الکلاسیکو روز یکشنبه، باعث شکسته شدن رکورد ها به ثبت رسیده توسط بلامی، کرویف، فن خال و گواردیولا خواهد شد.

12. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

بازیکنان در اندیشه ال کلاسیکو.

21 بازیکن بارسا برای الکلاسیکویی که در پیشروست تمرین می کنند. جرارد پیکه جدا از گروه و در سالن بدنسازی باشگاه تمرینات خود را دنبال می کند.

پس از یک روز استراحت، صبح روز گذشته بازیکنان اف سی بارسلونا تمرینات خود را از سر گرفتند. تمام 19 بازیکن موجود بارسا بجز آبیدال، کوئنکا، مونیسا، پیکه، تیاگو و پویول در تمرین دیروز صبح ویلانووا حضور یافتند. تیو و سرجی روبرتو از بارسا ب نیز درتمرین ماقبل آخر تیم، پیش از شروع الکلاسیکو حضور یافتند. این بازی روز یکشنبه ساعت 19:50 به وقت محلی در نیوکمپ برگزار خواهد شد.

تمرین جداگانه پیکه

جرارد پیکه جدا از سایرین و در سالن بدنسازی باشگاه به تمرین پرداخت. نکته قابل توجه در مورد تیم ویلانووا پیش از رویارویی با رئال مادرید آن است که وی به طور حتمی سه تن از مدافعان خود به نامهای آبیدال، مونیسا و پویول را در اختیار نخواهد داشت.

تمرین بعدی تیم برای ساعت 18:00 روز شنبه در سیوتات اسپورتیوا انجام شده است. ویلانووا پس از این تمرین در کنفرانس مطبوعاتی تیمش حضور یافت.

14. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

بارسا، تیم کاتالونیا.

اگر اتفاقات اخیر کاتالونیا را دنبال کرده باشید با جو سیاسی آن ناحیه کمی آشنایی خواهید داشت و اگر هم اطلاع ندارید، به شرح جزئی آن می پردازیم: در روز 11 سپتامبر، جمعیت 1.5 میلیون نفری با در دست داشتن پرچم کاتالونیا در خیابانها خواستار استقلال سیاسی بودند که چند روز بعد با ملاقات رئیس پارلمان کاتالونیا - آرتور مس - با صدراعظم اسپانیا، در 25 نوامبر کاتالانها قادر خواهند بود تا صدای خود را با انتخاب رئیس جمهور و نماینده های آن به گوش همگان برسانند. در این رفراندوم مردم می توانند برای استقلال خود رای دهند.

قطعا فرصت یش آمده نقطه عطفی در تاریخ کاتالونیا خواهد بود. سالها پس از تحت فرمان پادشاهی اسپانیا، حال زمانی فراهم شده است تا آنها بتوانند نهادها، فرهنگ و شخصیت خود را پویا تر از هر زمانی ببینند. دلیل جدایی کاتالانها از اسپانیا تنها مسائل سیاسی نیست، بلکه آنها برای احیای فرهنگ خود خواستار این استقلال هستند. آنها کشوری مستقل هستند و این اتفاق به دست تاریخ رقم خورده است و آنها هیچ نقشی در ایجاد آن ندارند.

در این مقاله، هدف دفاع از اقدام این مردم نبوده است، بلکه ما می خواهیم شرابط بارسا را با توجه به موقعیت جدید بسنجیم و اینکه آیا در آینده باز هم ال کلاسیکویی خواهد بود و از اهمیت بارسا برای کاتالونیا و نهادهای ملی بگوییم.

تاثیری که بارسا بر کاتالونیا داشته است، در توان کمتر نهادی در جهان می باشد. اکنون عده زیادی با شناخت بارسا، کاتالونیا را نیز می شناسند و این اتفاق در بین افراد بیگانه مرسوم تر است. بارسلونا به صورت جداناپذیری متعلق به کاتالونیاست چون با توجه به آنچه که بارسا در ترویج فرهنگ و عقاید این خطه داشته، باعث گسترش شناخت هرچه بیشتر آن شده است.

در سالهای ابتدائی شروع کار باشگاه، آنها نقش تعیین کننده ای در زنده ماندن جامعه کاتالان با وجود سرکوبهای فرانسیسکو فرانکو داشتند. در طول این 40 سال، مردم کاتالونیا از اینکه به زبان خود سخن بگویند و یا آنچه در فرهنگ شان وجود دارد به نمایش گذارند، منع شده بودند و تاریخشان نیز در دست تغییر قرار داشت. به همین دلیل اکنون تعداد کمی در این سرزمین قادرند زبان خودشان را به خوبی صحبت کنند، اما نمی توانند آن را به خوبی بنویسند چون در نهادهای آموزشی، تدریس این زبان ممنوع شده بود. در این میان، ورزشگاه بارسلونا، چه در گذشته - لس کورتس - و اکنون نیوکمپ جایی است که حتی برای 90 دقیقه آن هم هر دو هفته، می توانند بدون ترس هویت خود و فرهنگشان را ابراز کنند. این روزها، آنها در این مکان حتی خواستار استقلال هم هستند و با در دست داشتن پرچم هایی نظیر پرچم کاتالان در دو بازی اخیر، خواسته شان را مطرح کردند.

کاتالانها در این ورزشگاه در حد توان خود احساساتشان را به نمایش می گذارند، مانند آنچه در 1925 و در زمان دیکتاتور پریمو د ریورا رخ داد؛ از خواندن سرود ملی اسپانیا ممانعت کردند و همین 6 ماه محرومیت از حضور در ورزشگاه و مشکلات بسیار دیگری را برایشان رقم زد. در اکثر اوقات، حمایت از بارسا به معنای حمایت از کاتالونیا محسوب می شود. سالها بعد با حضور فرانکو در مادرید، فجایع زیادی از جمله: بمبگذاری در کاتالونیا، ترور رئیس جمهور سانیول و تهدید بازیکنان بارسا به باخت مفتضحانه در برابر مادرید در سال 1943 اتفاق افتاد.

بارسا و کاتالونیا با داشتن یک ایدئولوژی مشترک، افراد را از سراسر جهان جمع کردند و با حفظ هویت خود، فرهنگ کاتالان را به آنها نشان دادند. وجه اشتراک دیگر آنها، نماد پرچمشان است که البته در زمان فرانکو دستخوش تغییر قرار گرفت، اما با مرگ او دوباره به حالت اولیه بازگشت. مورد بعدی این است که بارسا در تمامی مناسبتها، کاتالانها را همراهی می کند، از جمله: روز ملی کاتالونیا (11 سپتامبر)، ولنتاین کاتالونیا (23 آوریل) و دیگر وقایع. در راستای همین هدف، در بازی یک شنبه، تمام نیوکمپ به صورت تصویر بزرگی به رنگ پرچم کاتالونیا درخواهند آمد.

در پی اتفاقات رخ داده، نگرانی اهالی فوتبال از این است که آیا باز هم بارسا را در لالیگا خواهیم دید؟ آیا بازهم ال کلاسیکویی خواهیم داشت؟ و اینکه سرنوشت باشگاه چه خواهد شد؟ با توجه به نقش بازیکنان بارسا در تیم ملی اسپانیا و آنچه که از درآمد باشگاه در سیستم تاثیر می گذارد و حتی تاثیراتی همچون پخش تلویزیونی، حذف باشگاه عملا ممکن نیست. روندی هم که بارسا در تربیت بازیکنان جوان به کار گرفته است، باعث شده تا همین گروه به همراه بازیکنان پخته تر، بسیار قوی تر از تیم های اروپایی باشند. در نتیجه با کسب استقلال این سرزمین، دیگر چیزی جلودار بارسا نخواهد بود.

16. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا ویلانووا: «در بهترین زمان از آغاز کار قرار داریم».

مربی بارسا بازی امشب را فرصت مناسبی برای افزایش فاصله تا 11 امتیاز با رئال دانست و برد در این مسابقه را بهترین ره آورد ال کلاسیکو خواند. ضمنا حضور پیکه را هنوز قطعی نکرده است و تصمیم دارد تا آخرین لحظات برای افرادی که در لیست اولیه قرار خواهند گرفت، صبر کند.

آرام، مشتاق و با اعتماد به نفس؛ اینها مشخصه های مردان ویلانووا در مسابقات مختلفی است که در این فصل داشته اند. مربی در این باره گفت: «انجام چنین کاری آسان نیست. این اتفاق برای پنجمین بار در تاریخ باشگاه صورت می گیرد که تیم، 6 بازی ابتدائیش را در لالیگا پیروز شود. این موقعیت می تواند بهترین بازه زمانی از آغاز کار ما باشد اما ممکن است که در آینده، لحظات بهتری در انتظار ما باشند».

با 8 امتیاز اختلاف نسبت به حریف مادریدی، مربی به خوبی می داند که این فرصت، موقعیتی ایده آل برای تیم است. این درحالی است که می گوید: «اگر در ابتدای فصل می گفتند که ما با دو اختلاف امتیاز به این دیدار پا خواهیم گذاشت تا آن را به 5 ارتقا دهیم، خیلی قابل درک نبود».

«آنچه که در مسابقه اهمیت دارد، انجام بازی است»

در رابطه با حاشیه هایی که پیرامون بازی بارسا - رئال مادرید وجود دارد، تیتو آشکارا بیان کرد: «در اینجا فقط فوتبال اهمیت دارد که در ادامه آن ما با 11 و یا 5 امتیار برتر از حریف خود خواهیم بود. اگر مسائل سیاسی هم وجود دارند، به ورزش مربوط نمی شود». او افزود: «در نیوکمپ همواره پرچم کاتالان وجود داشته است و این موزاییک ها نیز نمادی معمولی به حساب می آیند همانطور که با حضور در سایر ورزشگاه ها، پرچم های متفاوتی می بینیم».

ویلانووا لیست نهاییش را با توجه به آنچه بازیکنان در تمرین امروز از خود نشان دهند، خواهد چید. در رابطه با جانشین احتمالی پیکه - الکس سانگ - گفت: «او سابقه حضور در نقش محوری را داشته و با توجه به شرایط کنونی، بازی کردن در پست دفاع میانی برایش کمی زودتر از پیش بینی های ما امکان گرفت. مصدومیتی که گریبانگیر مدافعین ما شده، او را وادار به آمادگی زود هنگام برای این پست کرده است».

سبک مشخص بارسا

به هر حال هرکس در این مسابقه حضور داشته باشد، باید با توجه به روش بارسا کار کند و ویلانووا درباره این سبک این چنین توضیح داد: «ما سعی کردیم در پنج فصل گذشته کاملا با فکر بازی کنیم و همین عامل باعث شده تا حریفان ما بیشتر به دفاع بپردازند و نتوانند پا به پای ما حرکت کنند و فرصت ها و نگاه های متعدد را برای ما رقم می زنند». از او در مورد بهترین بازی ای که تا کنون تیمش در این فصل انجام داده است، سوال شد و او در پاسخ گفت: «از نظر من بازی برگشت سوپرجام در برابر رئال مادرید، بهترین مسابقه ای بود که تا کنون داشته ایم. اگر بتوانیم، چند تاکتیک آن بازی را امشب هم به کار خواهیم گرفت».

راه طولانی پیش رو

ویلانووا درباره نحوه بازی رئال مادرید هم صحبت کرد: «هرچه بیشتر بازی کنید، مطالب متنوع تری هم دست گیرتان می شود. ما می دانیم که آنها چگونه کار می کنند و چگونه در برابر نحوه بازی ما مقابله می کنند. به نظر من هیچ چیز شگفت آوری در نحوه بازی رخ نخواهد داد. آنها تیم فوق العاده ای دارند که از لحاظ مالی حتی از بارسا نیز بیشتر است و برد آنها خیلی غیر قابل پیش بینی نیست. در ال کلاسیکو هیچ چیز خاصی وجود ندارد و با وجود هر نتیجه ای، راه زیادی در پیش است».

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

18. 3 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

بارسلونا

دنی آلوز 3 هفته دور از میادین.

مدافع برزیلی بارسا به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ تا 3 هفته قادر به همراهی تیم نخواهد بود.

دنی آلوز 3 هفته دور از میادین خواهد بود. ملی پوش برزیلی بارسا در مصاف با رئال مادرید از ناحیه همسترینگ پای چپش دچار آسیب دیدگی شد. مارتین مونتویا در دقیقه 27 مسابقه جایگزین این بازیکن آسیب دیده شد.

آلوز برای بازی های دوستانه برزیل برابر عراق و ژاپن در تاریخ های یازدهم و شانزدهم اکتبر به تیم ملی کشورش دعوت شده بود. با توجه به این آسیب دیدگی، وی قادر به همراهی تیم برزیل نیز نخواهد بود.

20. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

uefa

مسی، حاکم بر الکلاسیکو.

تاريخچه بازی های اين دوتيم نمايانگر آن است كه اين بازيكن آرژانتينی در مجموع ديدار های مقابل رئال مادرید، 17 گل به ثمر رسانده است که این آمار یعنی او تنها يك گل با ركورد آلفردو دی استفانو فاصله دارد. تا به اينجای فصل مسی 11 بار برای باشگاه به ميدان رفته كه ثمره آن 12 گل و 5 پاس گل بوده است. لئو مسی اولين بازيكن در ليگ است كه موفق شده 100 گل در ورزشگاه نيوكمپ به ثمر برساند.

تاپيش از بازی شنبه شب گذشته، مسی در 3 بازی اخير، در به ثمر رساندن گل ناكام بوده است، اما او به روال قبلی اش بازگشت و مقابل رئال همانند مسی هميشگی بازی نمود؛ اين ديدار پنجمين باری بود كه مسی 2 گل متوالی به ثمر ميرساند. وی در بازی های گذشته مقابل رئال سوسيداد، اوساسونا، ختافه و اسپارتاك مسكو نيز موفق به زدن دوگل متوالی شده بود. تاكنون در 11 بازی رسمی وی موفق شده است بار دروازه حریفان را بگشاید و 5 پاس گل به هم تيمی هايش بدهد.

يك گل كمتر از آلفردو دی استفانو

مسی با گلی كه ديشب به ثمر رساند، درحال حاضر آمار گلهای فصلش مقابل رئال مادريد به 17 رسيد، يعنی 2 گل بيشتر از رائول و 1 گل كمتر از آلفردو دی استفانو. آمار ها نشان مي دهند كه رئال در بازی های ليگ مقابل بارسا تنها 14 گل به ثمر رسانده است اين در صورتی است كه تعداد گل های مسی به تنهايی 10 می باشد البته تعداد گل های رئال در ساير رقابت ها بيشتر است.

150 گل در نيوكمپ

دو گل مسی در شب گذشته، آمار گل های او را به 100 گل در نيوكمپ و 150 گل در ليگ ارتقا داد. با نگاهی بر عملكردش در سال 2012 در ميابيم كه او تاكنون در بازیهای باشگاهی و ملی 65 گل به ثمر رسانده و 20 پاس گل داده است.

قربانیان مورد علاقه مسی

اتلتیکو مادرید: 18 گل
    رئال مادرید: 17 گل
    سویا: 14 گل
    زاراگوزا، ریسینگ و اوساسونا: 12 گل

The King

22. 3 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

صفحه 57 از 76 نخستنخست ... 747555657585967 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)