به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
![]()
سر آلکس فرگوسن نمیتواند کمکی کند اما عملکرد حرفه ای تیم خود در مقابل تیم سی اف آر کلوژ را مورد ستایش قرار میدهد.
پس از پیروزی 1 - 2 تیم منچستر یونایتد در مقابل تیم سی اف آر کلوژ در شب دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا، سر آلکس فرگوسن در گفتگو با شبکه ITV Sport، در این باره اظهار داشت:" من از این درصد مالکیت توپ واقعاً خوشحالم، غلظت ( تجمع، جمع شدگی ) امشب واقعاً خوب بود. به غیر از گلی که دریافت کردیم، ما بسیار خوب دفاع کردیم. آنها واقعاً خوب بودند و با پاسکاریها به سوی دروازه در تمام مدت ما را تحت فشار قرار داده و در لبه ها نگه داشته بودند. داوید د خئا سیو خوبی در انتها داشت، پس من خوشحالم. آمدن به مسابقات خارج از خانه اروپائی هرگز آسان نیست، همانطور که قبل از بازی گفته بودم که آنها رکورد خوبی در اینجا دارند".
سر آلکس فرگوسن همچنین به کار رابین وان پرسی و وین رونی ادای احترام کرد که موجب هر 2 گل مهاجم هلندی شد.
وی در انتها در این باره تصدیق کرد:" پاس و پایان دادن به کار به یک اندازه خوب بودند. پایان فوق العاده در این مرحله، اما آنچه خوب بود، توپهای ارسالی وین رونی بود. در واقع من فکر میکنم آن بیش از حد خوب بود، اما رابین برای رسیدن به آنها خوب کار کرد".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سرمربی منچستریونایتد پس از آنکه تیمش در زمین نیوکاسل پیروز شد تاکید کرد این پیروزی اهمیت بسیار بالایی برای آنها داشته است.
منچستریونایتد در دیدار هفته هفتم خود با نیوکاسل یونایتد دیدار کرد.
این بازی در سنت جیمز پارک، زمین اختصاصی نیوکاسل برگزار شد که در آن شیاطین سرخ توانستند با نتیجه 3 بر صفر میزبان خود را شکست دهند.
الکس فرگوسن در مورد این دیدار گفت: در 20 دقیقه ابتدایی این بازی بهترین نمایش فصل را داشتیم. به هیچ وجه تصور نمیکردم جانی اونز و پاتریس اورا گل بزنند. به واقع در این دیدار از نظر روحی و تمرکز در بالاترین سطح قرار داشتیم. هر چیزی که میخواستید را میتوانستید در بازی ما ببینید. همواره در این برهه از فصل فشار نیز روی شما وجود دارد. شما به هیچ وجه دوست ندارید از حریفان خود عقب بیفتید. اگر نمیتوانستیم در این دیدار پیروز شویم، 7 امتیاز از چلسی عقب میافتادیم. به همین دلیل این پیروزی اهمیت فوق العادهای برای ما داشت.
منچستریونایتد با این پیروزی 15 امتیازی شد و به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت به منچسترسیتی در رده دوم جدول رده بندی قرار گرفت.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
ستایش کیفیت ریو فردیناند توسط بازیکنان تیم منچستر یونایتد
ممکن است ریو فردیناند مورد نیاز روی هاجسون نباشد، اما بازیکنان تیم منچستر یونایتد از داشتن او در اطراف خود خوشحالند.
ریو فردیناند با نمایشی با کیفیت در خط دفاعی در پیروزی 0 - 3 در مقابل تیم نیوکاسل یونایتد، انگلستان در مرحله مقدماتی جام جهانی را مورد سرزنش قرار داده است.
جاتانان اوانز، هم تیمی وی در باشگاه منچستر یونایتد میگوید:" ریو فردیناند با کیفیت است. او از طریق مسابقات، دریایی از تجربه است. او در پایان می آید و مقدار کمی عرق نیز بر روی او وجود ندارد و به نظر میرسد همچنان میتوان بازی کند".
تام کلورلی، ستاره خط میانی قرمزها می افزاید:" ریو فردیناند یک بازی در در 6 ماه گذشته داشته. ما دراین فصل چند گل واگذار کرده و چند اشتباه احمقانه داشته ایم. اما من نمیتوانم برخی از مسائل که در اواسط هفته در مور ریو فردیناند نوشته شده را باور کنم. او قطعاً سزاوار آنها نیست".
سر آلکس فرگوسن در خصوص بازتاب تغییر در سازمان یافتگی برای بازی با تیم نیوکاسل یونایتد گفت:" بسته شدن راه های عبور توسط خط میانی الماسیست. تنها مشکل زمانیست که توپ به عرض میرود زیرا شما باید از خط میانی خود آگاه باشید که تا چه میزان از هم جدا میشوند. اما اگر شما سعی کنید بسستن ( محکمی ) خط میانی را حفظ کنید، آنگاه حریفان به عرض میروند".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افتخار سر آلکس فرگوسن به سیستم جوانان
سر آلکس فرگوسن معتقد است که شاید تنها باشگاه بارسلونا در توسعه توانایی های جوانان بهتر از باشگاه منچستر یونایتد باشد.
سر آلکس فرگوسن احساس میکند که احتمالاً باشگاهش در زمینه توسعه جوانان بهترین در کشور باشد و پس از موفقیت جوانان در جام FA Youth Cup 2011، در انتظار ادامه عملکرد یکنواخت در این خصوص است.
هنگامی که از سوی نشریه Inside United از سر آلکس فرگوسن سؤال شد که آیا هنوز هم پیدا کردن و توسعه جوانان یکی از جنبه های رضایت بخش کار وی است، وی در این ارتباط پاسخ داد:" بدبهست. در طول سالها ما در این زمینه خوب کار کرده ایم، احتمالاً بهتر از هر باشگاه دیگر در این کشور. شما به شیوه باشگاه بارسلونا در تولید بازیکن نگاه میکنید و ما زیاد از آنها دور نیستیم. همینطور که بسیاری از بازیکنان ما در طول سالها از سطوح زیرین آمده اند، و اخیراً ما بازیکنانی مانند دانیل ولبک، تام کلورلی و رافائل دا سیلوا را داشته ایم که به تیم اصلی آمده اند. سپس ما بازیکنانی مانند رایان تونیکلایف، جسی لینگارد، مایکل کین و ویل کین را به دست آورده ایم که همگی بخشی از تیم موفق جوانان هستند. آنها به خوبی در حال پیشرفت هستند. بنابراین ما هنوز هم در آن خوب هستنیم [ توسعه بازیکنان جوان ] و ما از دیدن آنها در پیراهن تیم اول لذت میبریم".
روی هاجسون:" وین رونی مسیح موعود نیست
روی هاجسون میگوید که طرفداران باید جلوی انتظارات معجزه آسا از وین رونی را بگیرند، چراکه او مسیح موعود نیست!
وین رونی پس از مصدومیت ران و از دست دادن دیدارهای مقدماتی جام جهانی در برابر تیمهای ملی مولداوی و اوکراین، بار دیگر به سه شیرها باز خواهد گشت.
اما روی هاجسون که تیمش در دیدار آینده به مصاف تیم ملی سن مارینو میرود، ضمن خودداری از هیجان زدگی بیش از حد از بازگشت وین رونی، در این باره اظهار داشت:" دیدن بازگشت وین رونی آماده و مشتاق واقعاً خوب است، چراکه ما همیشه به بازیکنی با توانایی های استثنائی او نیاز داریم. اما ما بازیکنانی مانند وین رونی را تحت فشار و موشکافی بسیار قرار میدهیم. و اگر او لحظه ای مانند یک نابغه بازی نکند، ما او را ناامید کننده میدانیم. این برای او در مسابقات یورو مشکل ساز بود زیرا ما زمانی که او در حالت تعلیق بود از وی انتظار داشتیم. بلاخره زمانی که او به زمین آمد، ما او او انتظار چیزی شبیه به مسیح موعود داشتیم".
روی هاجسون در ادامه افزود:" هنگامی که شما به بازیکنی چون وین رونی تبدیل میشوید، یک ستاره برتر و مردم انتظار با شکوه بودن وی را دارند، اما فوتبال در هر بازی به شما فرصت با شکوه بودن را نمیدهد. من مشتاقانه در انتظار 2 سال پیش روی و امیدوار به مرحله نهائی جام جهانی بعدی هستم. او مهم است زیرا هر تیم به بازیکنی در خط حمله نیاز دارند که بتواند تفاوت ایجاد کند. و وین رونی بازیکنیست که چنین کاری انجام میدهد، او گلزنی میکند و تیم را تنظیم میکند و نقشی که من از او استفاده میکنم میتواند بازی به بازی بسیار متفاوت باشد. او میتواند به عنوان مهاجم تنها و یا با کمک شخص دیگری در جلو بازی کند. او انعطاف بسیاری به تیم میدهد و استفاده عاقلانه از او بهترین وجه در تیم در هر لحظه است".
اندرسون:"باشگاه منچستر یونایتد،سر آلکس فرگوسن است
![]()
اولیویرا اندرسون نگران این است که تیم منچستر یونایتد به یک باره مزیتهای رقابتی خود را با بازنشستگی سر آلکس فرگوسن از دست بدهد.
هافبک برزیلی در این باره گفت:" باشگاه منچستر یونایتد، سر آلکس فرگوسن است، هنگامی که او باشگاه را ترک کند، 30 یا 40% باشگاه از بین میرود، پس خیلی به او بستگی دارد. او پدر همه بازیکنان و فردی بسیار محترم است و هنگامی که او بازنشسته شود، جهان فوتبال واقعاً احساس خواهد کرد که او را از دست خواهد داد. او همیشه به من کمک کرده و من عاطفه و عشق فراوانی نسبت به او دارم. او برای آموزش زندگی میکند و همیشه میخواهد از چگونگی بازیکنان خود و خانواده آنان بداند".
اولیویرا اندرسون که در سال 2007 از باشگاه پورتو به باشگاه منچستر یونایتد پیوست، میگوید که علاقه دارد در آینده به کشور پرتغال بازگردد اما حرکت به سوی باشگاه بنفیکا را رد کرد.
وی که با شبکه رادیویی، تلوزیونی پرتغالی زبان RTP، گفتگو میکرد، در خاتمه افزود:" من میخواهم روزی به باشگاه پورتو بازگردم اما هرگز برای باشگاه بنفیکا بازی نخواهم کرد. من از آن مطمئنم، بازی برای تیم بنفیکا در برنامه های من نیست، اگرچه من به این باشگاه احترام میگذارم".
پس از شادی تام کلورلی باهوش
![]()
تام کلورلی مصمم است به یکی دیگر از هافبکهای گل زن و تأثیر گذار باشگاه منچستر یونایتد تبدیل شود.
ستاره خط میانی تیم منچستر یونایتد اولین گل لیگ برتری خود را در پیروزی 0 - 3 در برابر تیم نیوکاسل یونایتد به ثمر رساند. تام کلورلی با دیدن امثال پل اسکولز، رایان گیگز و دیوید بکهام و سهم عادلانه آنها در حملات شیاطین سرخ، قصد دارند در مسیر آنها گام بردارد. وی قبل از پیوستن به تیم ملی انگلستان برای دیدار با تیمهای ملی سن مارینو و لهستان در دور مقدمانی مسابقات جام جهانی، آشکار ساخت که دوستدار زندگی بر روی زمین مسابقه است.
وی در این ارتباط تصریح ساخت:" همه میدانند که من در فصل گذشته برخی مصدومیتها داشته ام، بنابراین بودن در باشگاه منچستر یونایتد و تیم ملی انگلستان چیزیست که من به آن افتخار میکنم. من نسبت به آینده بسیار هیجان زده ام. تنها 2 ماه از آغاز لیگ برتر گذشته اما من در برخی از استادیومهای عظیم و برخی از مسابقات بزرگ بازی کرده ام. پس این در این مرحله کلاً برای کسب تجربه بسیار خوب است".
وی در ادامه افزود:" ما چند شروع بد در بازیهای این فصل داشته ایم و این چیزیست که تا پیش از این در بازی من وجود نداشته!. در 6 دیدار از 8 دیدار این فصل، گل اول را ما واگذار کرده ایم، بنابراین 2 گل ما در 15 دقیقه اول دیدار با تیم نیوکاسل یونایتد، به این معناست که ما واقعاً از شروع مسابقه کنترل آن را در اختیار داشتیم. ما با حملات آنها مقابله و سپس نیمه دوم را کنترل کردیم".
منچستر یونایتد در کدام رده جدول قرار دارد؟
شينجي کاگاوا بازيکن ژاپني تيم منچستر يونايتد گفت آسيب ديدگي زانوي وي در مسابقه روز سه شنبه در برابر براگا در چارچوب ليگ قهرمانان اروپا به هيچ وجه جدي نيست و وي به زودي به ميادين بازخواهد گشت.
منچستر يونايتد در بازي روز سه شنبه توانست تيم براگاي پرتغال را با نتيجه سه بر دو شکست دهد.کاگاوا از جمله بازيکنان موثر منچستر يونايتد در بازي روز سه شنبه بود و گل نخست تيمش را در دقيقه بيست و پنج مسابقه به ثمر رساند. اين گل منچستر يونايتد را در وضعيت تهاجمي قرار داد و در نهايت سه بر دو توانست براگا را شکست دهد.پس از آنکه هرناندز گل اول تيم منچستر را به ثمر رساند، کاگاوا از ناحيه زانو ضربه خورد اما از آنجا که نمي خواست زمين مسابقه را ترک کند تا پايان نيمه اول بازي کرد. فرگوسن وسط دو نيمه وي را با ناني تعويض کرد.کاگاوا که بازي گذشته در برابر استوک سيتي به طور کامل نيمکت نشين بود گفت نمي خواستم که خود را از جريان بازي خارج کنم.به گزارش خبرگزاري کيودو وي گفت مصدوميت زانوي من جزيي است و به زودي بهبود خواهم يافت.فرگوسن سرمربي منچستر نيز گفت کاگاوا روز چهارشنبه مورد آزمايشهاي پزشکي قرار گرفت و شدت مصدوميت وي به زودي مشخص خواهد شد.
Just Real Madrid & Man Utdl
تمجيد فرگوسن از چيچاريتو
گلزني مهاجم مکزيکي منچستريونايتد در ديدار با براگا، تمجيد الکس فرگوسن را به دنبال داشت.
منچستريونايتد در سومين بازي خود در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا 3-2 برابر براگاي پرتغال به برتري رسيد و در صدر ايستاد. در اين بازي خاوير هرناندز دو بار و جاني اوانس براي شياطين سرخ موفق به گلزني شدند. اين نتيجه در حالي رقم خورد که يونايتد ابتدا با دو گل از ميهمان نه چندان سرشناسش عقب افتاد، اما در ادامه موفق به جبران اين نتيجه شد.
هرناندز در فصل جاري کمتر به ميدان رفته، اما سه شنبه شب دو گل به ثمر رساند تا تيمش 3-2 پيروز شود و با سه برد پياپي در صدر قرار بگيرد.
سر الکس فرگوسن درباره درخشش اين بازيکن گفت: هرناندز انگيزه زيادي براي بازي کردن و پيشرفت دارد و با جديت تمرين ميکند. الان در تيم چهار مهاجم آماده به نامهاي روني، فان پرسي، ولبک و چيچاريتو را دارم که در واقع نميدانم از کدام يک از آنها بايد در ترکيب اصلي استفاده کنم. درخشش خاوير مرا به دردسر جديدي انداخته است.
فرگوسن در اين بازي از مايکل کريک و الکساندر باتنر در خط دفاعي استفاده کرد و از اين تصميمش نيز دفاع کرد و گفت: «به نظرم تصميم درستي گرفته شد. گل اول براگا نيز روي اشتباه کريک به ثمر نرسيد و او از عهده وظايفش به خوبي برآمد. ما هفته بعد دو بازي برابر چلسي داريم و سپس بايد برابر آرسنال قرار بگيريم. اين براي فرديناند مشکل است که در اين سن و سال بتواند در همه بازيها باشد. به همين دليل هم او و اورا را نيمکت نشين کرديم. ما ويديچ، جونز و اسمالينگ را نيز در اختيار نداريم و بايد از کريک در خط دفاعي استفاده کنيم. او بازيکن مطلوبي براي بازي در اين پست نيست، اما کارش را به خوبي انجام ميدهد.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)