با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
دوستان به نظرم همه جریان رمسی رو میدونید
آرون رمزی در تاریخ 26/12/1990 متولد شد..
در روز تولدش، اتحاد جماهیر شوروی تجزیه شد.
در 13امین سالگرد تولدش، زلزله ی 6.6 ریشتری بم رو با خاک یکسان کرد.
در 14امین سالگرد تولدش، سونامی اقیانوش هند هزاران کشته برجای گذاشت.
در16امین سالگرد تولدش، تایوان لرزید.
در 18امین سالگرد تولدش، زلزله ای در یونان چین رخ داد.
پس از گلزنی به یونایتد (2/5/2011)، بن لادن کشته شد.
پس از گلزنی به تاتنهام(5/10/2011)، استیو جابز فوت کرد.
پس از گلزنی به مارسی(20/10/2011)، قذافی کشته شد.
پس از گلزنی به ساندرلند(12/2/2012)، ویتینی هاستون فوت کرد.
حالا ببینیم فردا کی میمیره
من که کمتر از فرگوسن راضی نیستم![]()
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ژروینیو این ادا اطوار های نظامی چیه در میاره توی این اواخر؟
این داره منحرف میشه ها من گفته باشم یه سر بفرستنش پیش فریمپونگ لوتی گری یاد بگیره![]()
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول بردیم تبریک میگم به همه توپچیها بازی بعد هم با وست هام شنبه ساعت20:00امیدوارم تولیگ هرچه زودتر اختلتف امتیاز رو با صدر جدول صفر کنیم
واسه من جای سوال است که تو که هوادار ارسنال هستی چرا تیم مافیایی بارسلونا رو دوست داری
من امار های زیادی جمع کردم که نشون میده بارسلون یه تیم معمولی نیست و پشت پرده کثافت کاری های زیادی میکنن
همونطور که گفتم من ندیدم یه تیم مقابل بارسا 11 نفره بازی رو تموم کنه و همیشه .........
اگه همیشه بازی های بارسلون رو نگاه کنی میدونی من چی میگم
فصل 2008 - 2009 تو لیگ قهرمانان مقابل چلسی واقعا تبانیشون با داور خنده دار و تابلو بود ( حتما برو ببین تا دیگه دور بارسا رو خط بکش)
حتی تو اون بازی که برادر من هوادار افراطی بارسا هست تعجب کرده بود و از اون به بعد دیگه از فوتبال هم بدش میاد
بارسلونا - اینتر فصل 2009-2010 همین جریان بود
فصل 2010-2011 ارسنا - بارسلون همین جریان بود
فصل پیش بارسا و اث میلان همین جریان بود
نه یه بار نه دو بار بلکه صد بار
فیلم بازی کردن و دایو کردن و ایجاد درگیری تو هر بازی توسط دنی الوز - والدس - بوسکتس و همینطور که گفتم فابرگاس هم داره
یاد میگیره تو چند تا بازی قبلی اینو نشون داده
واسه همین میگم طرفدار تیمی باش که ارزششو داشته باشه
وگرنه منم میتونم هوادار بارسا باشم
یکی میاد میگه من طرفدار من سیتی هستم
یکی نیست بهش بگه اخه مرتیکه تو اگه سیتی رو 2-3 سال پیش میشناختی من اسممو عوض میکردم
با پول عرب ها و با تبانی و به گند کشیدن فوتبال با نام تیکی تاکا نمیان فوتبال رو به گند بکشن
و این هم شعار ما ارسنالی ها
IN ARSENE WE TRUST
داداش حرف من اینه من همه ی کاربر های ارسنالی رو دوست دارم و البته شما رو
من میگم وقت خودتو واسه تیمی مثل بارساتلف نکن
درود بر شرفت جکی
اقا وللش بابا
ما تو ایرانیم اونا تو انگلیس و اسپانیا وللش
خودمونو عشقهبی خیال تیم های اروپایی
اقا به هر حال هر کی سلیقه مخصوصی داره دیگه
من خودمم از سبک بازی بارسلونا خوشم میاد اما طرفدارش نیستمو فقط ارسنال رو دوس دارم ...
حالا این بنده خدا هم گناه که نکرده دو تا تیم محبوب داره دیگه
حمید![]()
یه روز خوب میاد ...
اوليور جيرود
goal zadaaaaaaaaa in mardike belkhare y ... khurd
..........
Gibbs make a mug out of Ronaldo
3 يك برديم تبريك ميگم
گل اول رو جيرود زد شروع حمله از خودش بود و پولدي هم پاس گلش داد...
كازورلا و تئو هم گل زدنوالكات ذخيره اومد ولي چه بازي كرد ،احتمالا مصدوم بعدي خودشه
هر كي خوب بازي كنه مصدوم ميشه...
والكات و جيردو عالي بودن
لباسها هم زرد بودرنگ شانسمون همينه
يه گزارش خلاصه ار بازي :D
گزارش بازی نیمه اول:
- آرسنال در این نیمه کاملا بر بازی مسلط بود اما روی تنها ضربه درون چهارچوب میزبان دروازه خود را باز شده دید.
- دقیقه 2 اولویر جیرود در پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد. او با پای چپ ضربه ای را به گوش چپ دروازه زد اما یاسکلاینن با نوک انگستان خود توپ را به کرنر فرستاد.
- دقیقه 6 لوکاس پودولسکی در سمت چپ صاحب توپ شد. او توپ را به پشت محوطه جریمه و برای کازرولا ارسال کرد اما ضربه سانتی در مسیر دروازه به مدافعان حریف برخورد کرد و به کرنر رفت.
- دقیقه 17 کارل جنکینسون از سمت راست نفوذی انجام داد و توپ را به دهانه دروازه فرستاد اما مدافعان حریف از مقابل پای جروینیو توپ را به کرنر زدند.
- دقیقه 18 اینبار ضربه اولویر جیرود در مسیر ورود به دروازه با دخالت مدافعان به کرنر رفت.
- دقیقه 21 بر خلاف جریان بازی آرسنال دروازه خود را باز شده دید. روی یک ضد حمله توپ به سمت راست دفاع آرسنال امد، جایی که دیامه بین رمسی و جنکینسون صاحب توپ شد. او با دریبلی ساده رمسی را از پیش رو برداشت و در سمت راست محوطه 6 قدم با شوتی بسیار زیبا، دروازه آرسنال را در زاویه مخالف گشود. 1 - 0.
- دقیقه 32 کرنری از سمت چپ روی دروازه آرسنال ارسال شد اما ضربه محکم روی کارول را مانونه در اختیار گرفت.
- دقیقه 41 آرسنال گل مساوی را به ثمر رساند. اولویر جیرود در میانه زمین صاحب توپ شد و در پشت محوطه جریمه وستهم توپ را در سمت چپ برای پودولسکی فرستاد. جیرود خودش به سمت دروازه حرکت کرد و پودولسکی نیز سانتر دقیقی را به دهانه محوطه 6 قدم ارسال کرد. جیرود در حالی که با توپ فاصله داشت با پرتاب کردن خود به سمت توپ آن را با روی پا منحرف کرد تا دروازه حریف باز شود. 1 - 1.
نیمه دوم:
آرسنال در ابتدای این نیمه زیر حملات وستهم دوام آورد اما رفته رفته توانست بار دیگر تسلط بازی را در اختیار گیرد.
- دقیقه 66 لوکاس پودولسکی بار دیگر از سمت چپ توپی را به دهانه محوطه جریمه فرستاد. کازورلا صاحب توپ شد. کازورلا به سمت دروازه شوت زنی کرد اما توپ به پای والکات برخورد کرد. تئو توپ دریافتی را با پشت پا به زاویه مخالف فرستاد اما تکل جیرود موجب شد توپ به تور کنار دروازه برخورد کند.
- دقیقه 67 سانتر بلندی روی دروازه آرسنال ارسال شد. هیچ کدام از مدافعان آرسنال کارول را مهار نکرده بودند و مانونه خودش برای مشت کردن توپ دروازه را ترک کرد اما کارول زودتر به توپ رسید. او ضربه سر خود را به سمت دروازه زد اما با اختلاف کم از کنار دروازه به بیرون رفت.
- دقیقه 70 پر مرته ساکر ناجی دروازه آرسنال شد. روی یک رفت و برگشت توپ به پشت دفاع آرسنال آمد و نولان در موقعیت کاملا آفساید به توپ رسید. کمک داور اعلام آفساید نکرد و نولان از سمت چپ وارد محوطه جریمه شد. مرته ساکر با تلاش بسیار خود را به محوطه جریمه رساند و با یک تکل عالی مانع حرکت هافبک وستهم شد.
- دقیقه 72 صحنه ای مشکوک روی خط محوطه جریمه پدید امد. آرون رمسی که صاحب توپ بود با دخالت مدافع وستهم نقش بر زمین شد اما فیل داود اعتقادی به خطا نداشت. آرسن ونگر شدیدا به این صحنه معترض بود.
- دقیقه 73 لوکاس پودولسکی خود را به پشت محوطه جرمیه وستهم رساند و شوتی زمینی را روانه دروازه کرد اما یاسکلاینن با واکنش خود توپ را به کرنر فرستاد.
- دقیقه 76 آرسنال به گل دوم رسید. اولیر جیرود در میانه زمین صاحب توپ شد و بلافاصله با حرکت به سمت دروازه حریف پاس در عمق بسیار خوبی را برای تئو والکات فراهم کرد. والکات با فرار سریع خود به سمت دروازه حرکت کرد و با یک بغل پای دقیق به زاویه موافق دروازه وستهم را باز کرد. 1 - 2.
- دقیقه 79 دیامه توپی را روی نقطه پنالتی برای نولان فراهم کرد اما شوت نولان از بالای دروازه به بیرون رفت.
- دقیقه 81 روی یک ضربه کرنر، پر مرته ساکر پشت به دروازه صاحب توپ شد. او با چرخشی جالب شوتی زمینی را روانه دروازه کرد اما توپ با برخرود به مدافعان با اختلاف بسیار کم به کرنر رفت.
- دقیقه 83 آرسنال به گل سوم خود رسید. توپی برای تئو والکات ارسال شد که او در دفع کامل آن نا موفق بود اما با تکل خود آن را به کازرولا رساند. سانتی توپ را در اختیار گرفت و با استیلی بسیار دیدنی شوت فوق العاده ای را به سمت دروازه شلیک کرد که توپ دور از دستان یاسکلاینن وارد دروازه شد.
- دقیقه 90 آخرین موقعیت بازی را تیلور پدید آورد اما شوت قدرتمند او را مانونه به خوبی برگشت داد.
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
تبریک میگم
برم نماز شکر بخونم اولی بالاخره یه گلی برامون زد اجرش با ملکه الیزابت
ایشالا تداوم این جور بازی ها ادامه داشته باشه و شاهد درخشش بازیکنان جوانمون باشیم
WENGER 4 EVER
تبریک گرم منو پذیرا باشید متاسفانه به علت شرایط موجود بازی رو ندیدم اما خوشبختانه بازی خوب بردیم همین کفایت میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)