شما بصورت مهمان درون سایت هستید و برای استفاده از مطالب سایت بصورت کامل باید عضو سایت شوید ، برای عضویت اینجا کلیک کنید
نوشته اصلی توسط hamid arsenal دوستان به نظرم همه جریان رمسی رو میدونید آرون رمزی در تاریخ 26/12/1990 متولد شد.. در روز تولدش، اتحاد جماهیر شوروی تجزیه شد. در 13امین سالگرد تولدش، زلزله ی 6.6 ریشتری بم رو با خاک یکسان کرد. در 14امین سالگرد تولدش، سونامی اقیانوش هند هزاران کشته برجای گذاشت. در16امین سالگرد تولدش، تایوان لرزید. در 18امین سالگرد تولدش، زلزله ای در یونان چین رخ داد. پس از گلزنی به یونایتد (2/5/2011)، بن لادن کشته شد. پس از گلزنی به تاتنهام(5/10/2011)، استیو جابز فوت کرد. پس از گلزنی به مارسی(20/10/2011)، قذافی کشته شد. پس از گلزنی به ساندرلند(12/2/2012)، ویتینی هاستون فوت کرد. حالا ببینیم فردا کی میمیره من که کمتر از فرگوسن راضی نیستم حاجی ترسوندیمونی منو ترور نکنن یهو اگه میشه انتخاب کرد من چندتا گزینه دارم ون پرسی-جاستین-کلودیا لینکس-عمه رسول-کلا هر کشوری دلار توس داره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Abdollah 202,Arsenal,HAMID ARSENAL,Mohammad,pooyan_wenger
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن