Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

فان پرسي: شروع خوبي با يونايتد داشتم

روبين فان پرسي، ستاره هلندي باشگاه منچستريونايتد در صحبت هايي به اين نکته اشاره کرده که مي تواند در اين تيم رشد و پيشرفت کند.

او در ديدار ديشب مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در مقابل کلوژ، هر دو گل يونايتد را به ثمر رساند و سي.اف آر کلوژ هم توسط پانتليس کاپتانوس، تک گل تيم رومانيايي را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.

گل اول اين ستاره هلندي زيبا بود و او در پايان اين بازي گفت:« نمي دانم که اين گل زيباترين گل من بوده يا نه. بايد دوباره نگاه کنم ولي وقتي که اين گل را زدم احساس خوبي داشتم.»

او در ادامه به تمجيد از وين روني و پاس گلهايش پرداخت و گفت:« همه چيز از يک پاس خوب شروع شد، بازيکنان زيادي نيستند که بتوانند اين چنين پاس بدهند. بازي ترکيبي خوبي را قبل از گل شاهد بوديم و وقتي توپ به روني رسيد، مي دانستم که او زاويه خوب را مي بيند و دقيقا هم همان طور شد و توپ را دقيقا در همان زماني که مي خواستم به من رساند.»

فان پرسي ادامه داد:« فکر مي کنم که اين اولين باري بود که ما بازي را در کنار هم آغاز کرديم. فکر مي کنم که هردويمان از اين بابت راضي و خوشحال هستيم و درآينده هم درکنار هم بازي خواهيم کرد. چيچاريتو خيلي خوب بود و ما داني ولبک را هم داريم؛ که اين يعني مهاجمان خوب زيادي در تيم ما هستند.»

در نهايت او به اين نکته اشاره کرد که درانتظار خيلي بيشتر از اينهاست:« من در مسير رشد هستم. دوست دارم که پاس گلهاي بيشتري بدهم. همان طور که بارها گفته ام، فقط به دنبال گلزني نيستم. من در مسير خوبي هستم و اين مسير حتي مي تواند بهتر هم بشود.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع