آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط feri71 : 10-24-2011 در ساعت 19:59
با وجود ون پرسی و رونی آره چراکه نه ولی مصدومیت کاررو عقب میندازه
بازی بعدی مون در مقابله ستوک سیتیه هیچ وقت سوپر گل پیتر کراوچ فصل پیش رو یادم نمیره چه گلی زد واقعا خیلی باید مواظب این بازیکن باشیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
من سیتی امسال فعلا تیم هماهنگ پارسالی نشده و خب نتایجشم گواه این موضوع هست
اما با همه این تفاسیر امسال میتونه در کنار ارسنال و یونایتد مثلث قدرتو شکل بده هر چند بنظر من شانس سوم این مثلثه
در خصوص مهاجما اگرو فوق العادس و نبوغ فوق العاده ای تو تمام کنندگی داره مصدومیت اخیر یکم از اون شرایط ایده ال دورش کرده اما اینقد بزرگ هست که به سرعت به شرایط ایده الش برگرده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نتایج خوبی بودن ولی مثل سال پیش نیستن سال پیش قوی شروع کردیم و قوی ادامه دادیم.
فکر کنم مصدومیت آگورو تاثیرش رو گذاشته.فصل پیش28 تا گل و بعد از رونی وون پرسی سوم شد!
با وجود هافبک هایی مثل توره سیلوا و نصری یکی از بهترین خط هافبک های لیگ جزیره رو داریم.
امثال شانس قهرمانی رو به دو تیم میدم من یونیاتد و من سیتی من یونایتد که همیشه با این بازیکناش خطر محسوب میشه و یونایتد که بازهم یکی از بهترین خط هافبک های جزیره رو داره بازهم شانس قهرمانیه.الان هم فن پرسی رو خریده احتمال قهرمانیش هم بیشتر هم میشه.
امیدوارم هرچی زودتر آگورو خوب بشه واقعا کمبودش حس میشه
♣ The King ♣
خوشحالم که سیلوا ستاره اسپانیایی منچستر سیتی تا سال 2017 تمدید کرد.
امروز خبر این تمدید به گوش من رسید و بد ندونستم برای مطالعه اینجا بزارم.
سران باشگاه منچسترسیتی اعلام کردند که قرارداد داوید سیلوا، ستاره اسپانیایی شان را برای 5 سال دیگر تمدید کردند.
در هفته گذشته، مدیربرنامه های سیلوای 26 ساله با سران سیتی مذاکراتی را در طول تابستان انجام دادند تا بدین ترتیب میزان دستمزد او را بهبود بخخشنددر آستانه دیدار رئال مادرید مقابل سیتی، در روز سه شنبه، سران سیتی اعلام کردند تا قرارداد این ستاره را تمدید کرده اند.داوید سیلوا ، ستاره سیتی هم در گفتگو با وب سایت رسمی این باشگاه به این نکته اشاره کرد که اشتیاق و میل قهرمانانه ، دلیل اصلی تصمیم او برای ماندن در سیتی بوده. سیلوا در این باره گفت:« من واقعا خوشحال و راضی هستم ؛ چون الان دو سال است که اینجا هستم و از حضور دراینجا و این باشگاه ، در این شهر و درکنار این هواداران واقعا راضی ام.الان هم خوشحالم که قراردادم را تمدید می کنم و حضور دراینجا، خیلی خوب است ؛ چون اینجا مثل خانه من است. ما در لیگ برتر قهرمان شدیم و دو قهرمانی دیگر را نیز به دست آوردیم. تیم در حال رشد و است و الان برای قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا می جنگیم و این هم یکی دیگر از دلایلی است که می خواهم اینجا بمانم.»بدین ترتیب داوید سیلوا تا سال 2017 بازیکن سیتی خواهد بودو سومین بازیکن سیتی است که بعد از هارت و کمپانی، قراردادش را بهبود بخشیده.
اما در مورد بازی با ستوک سیتی باید بگم ستوک خیلی رو حمله های دسته جمعی و ضدحمله های خطرناک اعتماد میکنه و میتونه دروازه هارت رو هم بازکنه اما باید از کمپانی در این بازی خیلی توقع داشت چرا که یکی از بهترین بازیکنان تیم منچستر سیته اینم ترکیب سیتی در بازی با ستوک سیتی
♣ The King ♣
خدایی سیتی دیشب منسجم بود و طبیعی هم بود تو برنابئو مجبوره کار دفاعی رو پیاده کنه
این نشون میده من سیتی امسال خیلی متفاوت از پارسال تو این جام ظاهر شده و میتونه شانس خیلی بیشتری داشته باشه در این فصل
نکته دیگه بازی خیلی خوبه توره بود که خیلی محکم و عالی کار کرد و به همون اندازه هارت بود که اونم خیلی عالی کار کرد
کلا استایل هارت برای دروازه بانی عالیه
خوب راستش منچستر سیتی دیشب در نیمه اول خیلی خوب کار نکرد اما نیمه دوم مانچینی تصمیم گرفت
بازی رو یک مقدار هجومی تر کنه و به همین دلیل من سیتی دو بار از رئال جلو افتاد اما در نهایت رونالدو گل
برتری رئال رو در دقیقه 90 به ثمر رسوند همچنین مصدومیت نصری هم یک مقدار کار دست تیم داد اما به
هر حال نباید فراموش کرد که ما در برنابئو به رئال 3-2 باختیم بنابراین می تونیم در ورزشگاه اتحاد این تیم رو
شکست بدیم
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
بله چراکه نتونیم درمقابل رئال عالی ظاهر شدیم و دوگل هم زدیم.
اما بعد از دریافت گل مارسلو واقعا هارت خیلی ترسید و بعد از اون گل دوتاگل سریع هم اومد.
گل بنزما هم بدون رویت بود یعنی بدون اینکه دروازهبان رو ببین گل زد گل رونالدو هم باید بگم بهم ریهتگی دفاع و نا هماهنگی اون باعث شد گل سوم رو بخوریم.
اما درکل بازی زیبایی بود مسابقه بعدی مقابل لندنی ها.آرسنال
♣ The King ♣
اینم جدول لیگ برتر انگلیس تا الان
♣ The King ♣
سیتی واقعا جلو رئال مستحق باخت نبود بابا خیلی خوب بازی کرد به هر حال توی فوتبال از این اتفاق ها میفته دیگه بعدم من میگم سیتی هنوز بهتر منچستر یونایتد هست ولی تو جدول دقت کردین سوانسی سیتی چه تیمی شده مخصوصا با اون مهاجم نوکش آقای میچو واقعا مهاجم کاملیه قد بلند فرصت طلب و دریبل زن واقعا دوستش دارم!
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
کانال های پخش بازی من سیتی - دورتموند
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)