با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
منظور من از فروم هایبوری بود
دقیقا با جمله ی دوم موافقم
بازیکنی مثل برکمپتونی ادامز
اسطوره نیستن خدای ارسنال هستن
در مورد جمله ی سوم کاملا اشتباه میگی
مشکل ما گل خوردن نیست که میگی کوشیلینی بد کار کرد
مشکل ما گل زدنه که تا ژروین بی مختو نوک حمله هست همینه
اگه نیمه اول به جای ژروین از ولکات و نیمه ی دوم به جای پولدی از
ارشاوین استفاده میکردیم صددرصد الان نتیجه برعکس بود و ربطی به کوش نداره
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارسنال 1 چلسی 2
یک بازی زیبا که تیممون خوب بازی کرد که این بار هم کوشیلینی مثل پارسال که دروازمونو تو بازی با لیورپول باز کرد بازم همینجوری دروازمونو باز کرد
کلا بازی کوشیلینی بگیر نگیر داره و اون ثبات لازم رو نداره یک بازی خوبه و گل میزنه و بازی بعد برا حریف گل میزنه اما این اشتباهات براش تجربه میشه و مطمئنم اینده ی خوبی در انتظار کوشیلینی هست ...
دیابی هم که همیشه مصدومه و دیدیم که تو بازی با چلسی مصدوم شد و شاید یکی از دلایل باختمون هم همین بوده باشه که تاکتیکمون همون اول بازی به هم ریخت ...
چیزی که من و فک کنم همه شما رو تو فکر برده اینه که این ژیرو کی میخواد گل بزنه واسمون ؟
خبر دیگه ای هم که دارم اینه که ولکات هنوز قراردادشو با تیممون تمدید نکرده و این تو روحیش به نظرم تاثیر گذاشته و تو بازی با چلسی دیدیم که چقد بی انگیزه بود و من که امیدی به موندنش ندارم و منسیتی و لیورپول از مشتری های جدی ولکات هستن که به نظرم ولکات به لیورپول بره چون خودش از بچگی عاشق لیورپول بوده ...
و اینو بدونین که با رفتن ولکات دیگه باید فاتحه تیم رو خوند.
تمام![]()
یه روز خوب میاد ...
اینم ترکیب بازیکنایی که از سال 2007 به این ور از دست دادیم که اگه میموندن برامون خیلی الان بهتر بودیم .
....................................ینس لمن
....کلیشی ...................... توره .................. گالاس ..................... کول
...............نصری ..................... فابرگاس ........................ فلامینی
...............فن پرسی ................. هانری .................... ادبایور
ذخیره ها : ابوئه .المونیا. سندروس .الکس سانگ . ادواردو . هلپ و ...
خدایی یک لشکر بزرگ رو از دست دادیم ها
بی خود نیست میگن دانشگاه فوتبال ارسنال
تازه دلم نیومد ویرا و پیرس و لیونبرگ و... رو بگم .
هی کی از این وضعیت بیرون میایم خدا میدونه![]()
یه روز خوب میاد ...
ویرایش توسط Abdollah 202 : 10-02-2012 در ساعت 10:51
عجب خط حمله رویایی داشتیما یادش بخیر به اینا برگکمپ و کانو هم میشه اذافه کرد![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
(شادمهر عقیلی
)
کانال های پخش کننده ی بازی آرسنال - المپیاکوس
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
خدایش من از اون دوران چند سال پیش که گفتید گلریه لمن رو هم خیلی قبول داشتم نه بگم فوق العاده بود اما خوب بود و حقش یه جاهایی نیمکت نشینی نبود
بازی با اسپارتاکوس زمان بازگشت رو روند برد و ادامه بردامونه
برد تو این بازی جدای جنبه اسودگی خاطر و صدر نشین کردنمون جنبه روحی بالایی داره برای ادامه لیگ
بشخصه امسال فتح لیگو به هر چیزی و هر جامی ترجیح میدم
ویرایش توسط mortezarm : 10-02-2012 در ساعت 16:38
اسپارتاکوسالمپیاکوس
چقدم شبیه هم ان خدایی
بازی با المپیاکوس بعد از باخت مقابل چلسی خیلی میتونه تو روحیمون تاثیر بزاره که به نظرم بازی سختی از اب دربیاد
البته ونگر گفته بازی با چلسی رو فارامو میکنیم اما فک نکنم بشه به این زودی این باختو فراموش کرد...
در پایان هم واسه تیمم ارزوی موفقیت میکنم![]()
یه روز خوب میاد ...
آره داداش منم عصبانی بودم لحن صحبتم زشت بود اما همین کوشولینی بازی با میلان فصل قبل باز گل به خودی زد اصلا درت من در مورد کوشولینی بد قضاوت کردم اما ژیرو چی یه مو قعیت تک به تک به اون خوبی رو تو دقیقه90 خراب کرد .خوب بابا من بارسا و ارسنال به یه اندازه دوست دارم دلم نمیخوات هوادارای چلسی که تا چند فصل قبل واسه سهمیه میجنگیدن بیان ............بخورن در مورد فروش ستاره هام حق میدم که سانگ ون پرسی خیانت کردن چون اگه قبل از خرید پودولسکی میرفتن حرفی نبود اما وقتی پودولسکی اومد همه میگفتن پودولسکی و ون پرسی برای قهرمانی هستن اما بااین وجود رفتن.البته مسئولای باشگه هم بی تقصیر نیستن.
آخه یکی نیست به ای چلسی ها بگه شما که تو لیگ قهرمانا ن تمام بازیکنا-مربیهاو هوادارا تو منتقه دفاعی خودتون بودن.همین بازی هم دوسه تا مو قعیت شانس100%داشتین که گل نخوردین چرا هی کری میخونین .
![]()
جروبن بی مخ یکی زد.............................
درود بر شرفت جکی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)