با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
امروز همه با اين كه باختيم اما حركات خوب هم داشتن و بازي خوبي بود،كه اسم اين باختن ها رو ميشه بد شانسي گذاشت!واقعا...
مانونه كه چند بار مارو سكته داد!آخر بازي چه توپي بود زد آخه!!!
بهترين موقعيتهاي حمله خيلي راحت از دست ميرفت ..
چلسي از موقعيتهاش بهتر استفاده كرد
اينم كه ميگيد وقت تلف كردن رو خيلي قبول ندارم چون هر تيم جلو باشه طبيعيه كه اينجوري بازي كنن اصلا اسم عربها رو نياريد
درصد مالكيت توپ هم جالب نبود 53 آرسنال ،چون اكثرا خود آرسنالي ها مقصر بودن كه توپ به اونها ميرسيد
كازورلا هم دور برگشت ببينيد چجوري جلو چلسي بازي ميكنه جو واسش يه كم نا آشنا بود بچه...،آرتتا خوب بود ،جروينيو كه همچنان رو خط صعودي داره ميره
گل اول آرسنال خيلي اميدوار كننده و روحيه بخش بود مطمئن باشيد مي تونستن گل دوم رو هم بزنن اما چلسي واقعا اجازه نميداد چك هم جلو آرسنال هميشه خوب بازي ميكنه ،انگيزه اش منو كشته
حملات چلسي خيلي سرعتي بود هازارد عامل اصلي اش بود ما گفتيم دروگبا رو ندارن اما هازارد نشون داد بازيكن خطرناكيه از بازيش خوشم اومد
والكات هم اگر از اول بازي اومده بود بهتر ميتونست كار كنه اما چه كنيم ونگر معلوم نيست چرا واكات رو بازي نميده...
جيرود!من نميدونم كي به شرايط ليگ برتر ميرسه،بحث اعتماد به نفسه جديه..
اين فردوسي پور كجا سير ميكرد!جيرود كه يه گل زده هي ميگفت ببينيم ميتونه اولين گلشو بزنه!!
نبود آرشاوين كاملا مشخص بود
آرشاوين و پودولسكي هم بازيشون به هم ميخوره ونگر بايد امتحانشون كنه..
والكات تو اين بازي نوك بود اينجوري نميشد!
چلسي تو ضربه ايستگاهي ها خيلي بابرنامه تر بود...
هرچند بازي امروز مثه هميشه دلنشين بود
منم با حرف محمد موافقم اين اولين باختمون بود حتما آينده ي بهتري وجود داره&
جكي هم اول اكتبر اولين بازيش رو براي تيم دوم آرسنال انجام ميده اميدوارم زودتر برگرده خيلي بهش احتياج داريم ...
ديابي هم سه هفته نميتونه بازي كنه (كشيدگي ران)
...................
آقا يكي سرپرستي اين تاپيك رو به عهده بگيره درغير اين صورت نداريمش..
حالا اين يه تاپيك اگه يه وقت من نتونستم بيام دربي كي حاضره بشه مدير اينجا
عبدالله خوب شد من شرط رو قبول نكردم وگرنه دوتا آواتا رو بايد تحمل ميكرديم
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
اره داداش من نمیتونم با یه اشتباه بگم کوشیلینی بد بود
همین بازیکن نیمه اول اجازه نداد تورس یه تک به تک رو بزنه درسته یا نه ؟
همین بازیکن در ورزشگاه خودمون مقابل بارسا مسی رو سوسک کرده بود
اگه بری کلیپ هاشو که تو همین سایت هست ببینی میفهمی چی میگم
من به گل زدنش کاری ندارم
در فصل 2010-2011 اگه این بازیکن تو دفاع نبود اسکیلچی و
جورو تیم رو به باد میدادن و تو لیگ دهم هم نیمشدیم و حتی فصل
پیش به همراه توماس
در مورد حرف بعدی اگه اون دوتا اشغال هاتو ارسنال بودن چی میشد؟
من میگم
دو فصل پیاپی از بارسا 4 تا میخوردیم
از یونایتد 8 تا میخوردیم
خز پرسی مقابل میلان یه گل خالی رو نمیزد تو اغوش ابیاتی تا نتونیم به دور بعد صعود کنیم
مقابل منچستر در امارات یه گل خالی رو نمیزد هوا تا 2-1 ببازیم
دو فصل پیش با اون حرکت مزخرفش تو نو کمپ اخراج نمیشد و تیم رو به باد نمیداد
وقتی اون دو تا اشغال ها تو ارسنال بودن چه جامی گرفتیم و چه غلطی کردیم که الان نمیتونیم بکنیم
چلسی رو میبردیم - به منچستر 8 تا میزدیم - سیتی رو میبردیم
تو سی ال قهرمان میشدیم
پس زیاد حرف اون دوتا اشغال رو نزن
این واسه تغییر فضا
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان
اول از همه منم باید تبریک بگم و ابراز ناراحتی بکنم
تبریکم برای بازی قشنگ و روان و مث همیشه تماشاگر پسند تیممون و ناراحتیم برای بدشانسی های تیممون که همیشه در این مواقع شانس با ما یار نیست . . .
تو بازی دیروز نشون دادیم که چقد قوی شده ایم ، نشون دادیم که دیگه هیچ تیمی نمیتونه به راحتی ما رو ببره
خیلی خوشحالم که تیمی مث چلسی نمیتونه تو جریان بازی موقعیت آنچنانی رو دروازه ما داشته باشه و دو گلش هم رو ضربات ایستگاهی و اشتباه خودمون به ثمر رسیده ، این جای خوشحالی داره که تیممون اونقد خوب بازی کرده که این موقعیت ها رو به تیم حریف نداده و در عوض تیم چلسی که مشهوره به دفاع اتوبوسی و پرتعداد تو زمین خودش تونستیم تو جریان بازی هر وقت خواستیم برا خودمون موقعیت ایجاد کنیم ، اینها نشونه های خوبیه برای تیممون . . .
امیدورام که جیرود هم از بار استرسی که روش هست تو بازی های بعدی کاسته بشه و بتونه بازی های خودش رو به بهترین نحو برای ارسنال انجام بده ، این تیم آینده روشنی داره ایشالله امسال دست خالی نمیمونیم . . .بازم به عشق آرسنال و آرسنالی . . .
" به عشق آرسنال و آرسنالی . . . "
ونگر: از نظر دفاعی در سطح مطلوب نبودیم
مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با چلسی
درباره عملکرد تیم...
به نظر من ما در مقابل یک تیم خوب قرار گرفتیم و بازی از کنترل ما خارج شد. آنها سه شوت در چهارچوب داشتند که دوتای آن از روی ضریه ایستگاهی ساده تبدیل به گل شد.از نظر دفاعی در سطحی که در چنین بازی ای باید باشیم نبودیم و امروز به خاطر همین موضوع تنبیه شدیم. در مورد بقیه موارد، کیفیت و روحیه تیم را به نمایش گذاشتیم اما باید روی گل هایی که دریافت کردیم با ثبات تر و مسلط تر ظاهر می شدیم.
درباره قراردادن مرتساکر روی نیمکت...
این تصمیمی است که با توجه به تیم رقیب گرفته می شود. شما می توانید بگویید شاید یک تصمیم اشتباه بود اما من معتقدم این نقطه نظر کیفیت بازیکنانی که بازی کردند را زیر سئوال می برد، آنها بازیکنانی بین المللی هستند.اگر کوشیلنی و ورمالن را بازی ندهید و برنده بازی نباشید، بازهم شما از من همین سئوال را خواهید پرسید.در هر دو گل ما به سمت توپ نرفتیم. این تفاوت چلسی و ما در ضربات ایستگاهی است و امروز به وضوح آنها متکی به توپ های هوایی بودند.
درباره روحیه آرسنال...
مسئله این است در روزی که در خانه بازی می کنید انتظار دریافت دو گل از روی ضربات ایستگاهی را ندارید. ما دوبازی بزرگ در یک هفته داشتیم و این مشکل است.وقتی که در یک بازی بزرگ عقب می افتید شما 65 درصد شانس پیروزی دارید. هفته گذشته پس از دریافت گل به بازی برگشتیم و امروز هم همین کار را انجام دادیم اما بلافاصله گل دیگری دریافت کردیم.اجتناب از این موضوع غیر ممکن است زیرا باید ریسک پذیر باشید و کاملاً هجومی بازی کنید. شما در برابر بازیکنانی خوبی قرار دارید و آنها می توانند روی ضد حملات به شما آسیب بزنند. از این لحاظ ما در سطح مناسبی قرار نداشتیم.
درباره شانس گلزنی ژیرو در اواخر بازی...
شانس فوق العاده ای بود، و چک در چندین و چند موقعیت چلسی را در بازی نگه داشت. او عملکرد بی نظیری از خود نشان داد.
درباره اجازه بازی کردن جان تری...
بله، من مشکلی نداشتم. نمی خواهم در این موضوع دخالت کنم، انتظار داشتم او بازی کند. اگر قوانین به او اجازه بازی می دهد، چرا که نه؟
درباره واکنش های بیش از حد درباره شکست امروز...
بله، شاید اینطور باشد، اما باید با آن کنار بیاییم. کاملاً عقیده مردم را درک می کنم، چیزی که مهم است نشان دادن شخصیت تیم در یک بازی بزرگ است. این چیزی است که در برخی موارد در سطح مناسبی نبودیم.
درباره جا به جایی مدافعان مرکزی...
مسئله ساده ای است، هیچ کس نمی تواند در همه بازی ها حضور داشته باشد.
درباره شانزدهمین سالگرد حضور در آرسنال...
من هیچ وقت به گذشته نگاه نمی کنم، همیشه آینده را در نظر می گیرم. به بازی امروز و بازی بعدی توجه می کنم. این آسان نیست، هرگز آسان نیست.
" به عشق آرسنال و آرسنالی . . . "
نه والا بیا در سطح مطلوبی باش ببینم ایم کوشلینی مدافع ماس یا مهاجم حریف؟این ژیرو رو از کجا اوردین آیا مطمئنین جنس اصلی بتون دادن؟آیا امسال هم باید دلمون به این خوش باشه که زورکی سهمیه لیگ قهرمانان بگیریم؟اصلا میتونیم بگیریم؟اون آرسنالی که تا بازی اخر فصل با منچستر و لیور پول برای قهرمانی مجنگید کجاست؟جواب این سوال آخرو خودم میدم.ونگر: از نظر دفاعی در سطح مطلوب نبودیمآیا تا ابد دل من باید بهفقط تیم دیگرم (بارسا)خوش باشه.
خداوندا آن ارسنالی که برای قهرمانی می جنگید با تمام ان ستاره هایش را مورد بخشش خود قرار بده.
روحش شاد و یادش گرامی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- داداش مشکل تو اینه که این همه بازی خوب کوشیلینی رو با یه
اشتباه از یاد میبری اگه واقعا ارسنالی باشی و تمام بازی های
ارسنال رو به طور کامل ببینی نه فقط بازی هایی که شبکه بارسا تی
وی ( شبکه 3 ) پخش میکنه میفهمی که کوشیلینی بازیکنی مثل
پیکه رو از نظر دفاعی محو میکنه
2- در مورد بارسایی که میگی باید دلتو به قهرمانی این تیم خوش کنی
امیدوارم صد سال جام نگیریم ولی مثل بارسا........
آخرین باری که بارسا از یه تیم 11 نفره برد رو یادم نمیاد !!!![]()
![]()
بعد آخر فصل به قهرمانی هاشون افتخار هم میکنن !!
دایو کردن و نقش بازی کردن با حضور هنرمندانی همچون بوسکتس و دنی آلوز و فابرگاسی که تازگی به این دسته بازیگران پیوسته هم جزئی از تاکتیک تیمی بارسلونا () هست ، بوده و خواهد بود
این شیوه فوتبالی که بارسلونایی ها دارن اجرا میکنند فقط هوادارای خودشون هستند که از این سبک بازی خوششون میاد
و اگه این روند ادامه داشته باشه به نظر من در آینده فوتبال اون جذابیت سابق رو نخواهد داشت و صرفاً فوتبال یک طرفه رو شاهد خواهیم بود
این وسط تیمهایی مثل آرسنال () و یوونتوس و بایرن مونیخ و دورتمند و... هستند که با بازی زیبا و تماشاگر پسندی که ارائه میدن (حتی با وجود نتیجه نگرفتن و شکست خوردن) اسمی از [جذابیت فوتبال] رو زنده نگه داشتند.و اِلا اگه این مهم دست چنتا تیم مثل منچستر یونایتد و بارسلونا و چلسی و... بود تا حالا فوتبال رو به گند کشیده بودند
درود بر شرفت جکی
باید بگم تو بازی با چلسی هر چند بازنده شدیم روند تیم بودنمونو ادامه دادیم انسجاممون بازم خوب بود هر چند مطلوب نبود برای برد تو این بازی اما حداقلش جای امیدواری رو میزاره
این باخت طبیعیه و چیزی تموم شده نیس خوبی لیگ جزیره اینه که برای قهرمانی امتیازی به اندازه قهرمان لیگی مثه لالیگا احتیاج نیس و امتیاز از دست دادنا قابله برگشته
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 10-01-2012 در ساعت 19:39
داداش کلا حرفات عجیب و خنده داره
تو همه ی قروم های ارسنالی از کوشبه عنوان اسطوره یاد میکنن
ولی اینجا تو هرچی دلت میخواد بهش لقب میدی
کلا زیاد توجه نمیکنی و الکی جواب میدی
من به گل زدن یا نزدن کوش کاری ندارم
من میگم شاید روی هوا کمی ضعیف باشه
ولی رو زمین فوق العاده است
در مقابل گل هایی که ورما میزنه گل زنی کوشلینی خیلی کمه
در ضمن در بازی با چلسی هر دو گلی که خوردیم روی خطای بیجای
ورمایلن بود درسته خیلی ازش خوشم میاد ولی تو اون دوتا صحنه
گند زد
البته به جای گیری مانونه هم توجه کن
و الکی به کوشیلینی گیر نده
راستی تو با زبون خودت حرف بزنی خیلی هنر کردی
درود بر شرفت جکی
![]()
بوق نیستیم که فروم آرسنالی به زبون اصلی زیاد رفتیم قبل دربی آنلاین ائنجا نیگا میکردیم فروم ندیده نیستیم
این همه میریم در کنار اسطوره ها نامی از سر الکس فرگوسن کوشیلنی نیسحرف میزنن امید ماست و از این چیزا ولی اسطوره به این بگن..برکمپ اینا خداوندگاره آرسنالن
در کل موفقیت آرسنال مهمه که با چنین افرادی هیچ وقت رقم نمیخوره![]()
WENGER 4 EVER
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)