Design & Developed BY Patira

صفحه 127 از 218 نخستنخست ... 2777117125126127128129137177 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,261 تا 1,270 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض پورحیدری: احتمال دارد فرهاد برگرددو با پیراهن استقلال خداحافظی کند

د
    Posted by امین جعفری

منصور پورحیدری” در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهار داشت: بعد از بازی ما مقابل صبای قم، لیگ ۲ هفته تعطیل می شود که اصلا خوب نیست و بهتر است مسابقات منظم برگزارشود اما الان بحث تیم ملی است و همه ما باید این شرایط را بپذیریم.
    وی افزود: شرایط استقلال در حال حاضر خوب است و فقط مشکلات مالی وجود دارد.بچه های تیم در این مدت ایثار کرده اند و آقای فتح الله زاده هم در تلاش است تا این مشکلات را حل کند. اگر این مشکلات حل شود، شرایط ما ایده آل خواهد شد. امسال بازی ها سخت و سنگین است و همه تیم ها باانگیزه در لیگ حاضر می شوند و باید مشکلات مان را به حداقل برسانیم تا با تمام قوا در مسابقات شرکت کنیم.
    او ادامه داد: این هفته باید به مصاف صبا برویم، صبا تیم خوبی است و در این فصل نتیجه گرفته است. صمد مرفاوی هم مربی با تجربه و خوبی است و در سطح اول فوتبال ما مربیگری کرده است. صبا را آنالیزکرده ایم و انشالله هم بازی خوبی شود و هم ۳ امتیاز را بگیریم تا با یک بازی کمتر به صدر جدول نزدیک شویم.
    پورحیدری در پایان گفت: در مورد بحث خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال باید بگویم که خداحافظی تصمیم شخصی یکورزشکار است و نمی توانم در این رابطه نظر بدهم اما در مورد مجیدی باید بگویم که فرهاد بازیکن بزرگ و محبوبی است و اگر این تصمیم قطعی شد، که انشاءلله نشود، باید بازی خداحافظی خوبیکه در شان او باشد، برایش تدارک ببینند که فتح الله زاده در تدارک چنین کاری هست. فکر می کنم تصمیم فرهادصد درصد نباشد و فوتبالش را در استقلال تمام می کند.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض هشدار قلعه نوعی به آرش برهاني

ی
    Posted by امین جعفری

آرش برهانی در بازی با نفت غایب بود و از روی سکوها استقلال را همراهی کرد، این در حالیست که وی برای دیدار با صبا با اخطار امیر قلعه نوعی رو به رو شده است.
    امیر قلعه نوعی از برهانی خواسته است با شرایط ایده آل برای این بازی آماده شود و مشکلات شخصی خود را خارج از زمین فوتبال به فراموشی بسپارد، و با روحیه کامل برای بازی با صبا آماده شود زیرا در غیر این صورت جایی در ترکیب تیم وی ندارد.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

5. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض قلعه‌نویی: باید مجسمه من را بسازند

د
    Posted by امیر ایرانی
    امیر قلعه‌نویی معتقد است اگر قرار باشد در استقلال از کسی قدرانی کنند بایدمجسمه امثال او را بسازند.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال که در نشست خبری قبل از بازی با صبای قم صحبت می‌کرد، تصریح کرد: هر وقت استقلال پول ندارد و مشکل دارد به سراغ من می‌آید و مشکلات همیشه برایمن بوده و به خاطر این تیم بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ فوتبال ایران را کنار گذاشتم و اگر بنا به بیانیه دادن باشد من باید غم نامه بنویسم.
    قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی در رابطه با خداحافظی فرهاد مجیدی گفت: اعتقاد دارم هر کسی هفت ساعت برای این استقلال زحمت کشیده باشد باید از او قدردانی شود، اما باید یاد بگیریم که استقلال و ایران را دوست داشته باشیم و تنها خودمان را نبینیم. من خوشحالم که در زمان من دو بازی خداحافظی برای بچه‌های استقلال گذاشته شد و این نشان می‌دهد که به این مسایل خیلی اهمیت می‌دهم. اما چرا این روزها کسی نام اصغر حاجیلو که بزرگ‌ترین بازیکن تاریخ استقلال بوده را فریاد نمی‌زند؟ اگرقرار باشد بازیکنی برای تیم زحمت کشیده و کنار گذاشته شود و این جنجال‌هابه وجود آید، پس تاکنون “دل پیرو” بایدخودکشی می‌کرد و رائول هم خودش را در میدان مادرید به دار می‌آویخت.
    وی درباره بازی با صبا بیان کرد: در تیمصبا از زمان ویسی فونداسیون خوبی به وجود آمده است و خصوصا خط هافبک و فوروارد خطرناکی دارند، اما اگر ما بتوانیم وسط میدان را از آنها بگیریم در بازی فردا (یکشنبه) موفق خواهیم شد. بازی سختی را مقابل صبا داریم و این تیم بسیار خطرناک است.
    قلعه‌نویی افزود: در بازی با نفت نشان دادیم که تیم به آن روح بزرگی خود نزدیک می‌شود، چون گل خوردن و جبران آن کار بسیار سختی است که ما توانستیم این کار را انجام دهیم و در بازی فردا هم می‌خواهیم با پیروزی بر این بازی با صدر جدول زیاد فاصله نگیریم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره جدایی زندی گفت: زندی پسر خوبی است، اما وقتی دیدم آن قابلیتی را که باید داشته باشد ندارد که این قضیه شاید به مسایلروحی و روانی باز می‌گشته اجازه دادیم که از استقلال جدا شود، چون پیشنهاد خوبی هم داشت.
    وی همچنین درباره جدایی ساموئل گفت: هنوز پیشنهادی به ما داده نشده است وما تا نیم فصل از او استفاده خواهیم کرد،اما اگر پیشنهادی از سوی مدیر برنامه‌های او مطرح شود، منافع بازیکن وباشگاه را در نظر می گیریم و در مورد او تصمیم گیری خواهیم کرد.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره مصدومیت مجتبی جباری ، اظهار کرد: پریروز یک جراحی کوچک روی پای او انجام شد و فکر می‌کنم که مشکل او تا چهارهفته‌ دیگر برطرف شود و به خاطر زحمات تیم پزشکی از آنها تشکر می‌کنم.
    قلعه‌نویی همچنین از ساختار حمله تیمش اظهار نارضایتی کرد و افزود: ما باید یاد بگیریم که از فوتبال خطی به ساختاری برسیم. همان طور که اسپانیا در جام ملت‌های اروپا با سیستم‌ چهار شش بازی می‌کرد و فوتبال شناوری را ارائه می‌داد ما هم باید بتوانیم به خوبی از کمک دفاع و حمله و برعکس آن استفاده کنیم که این روند از راه‌آهن شروع شد و آرام آرام برنامه‌های ما بهنتیجه‌ می‌رسد.
    وی همچنان تیم خود را امید اول قهرمانیدانست و اضافه کرد: چند مشکل داریم که دو ، سه تای آن فنی است که به مرور بهتر می‌شود، ‌اما عمده مشکلات ما مالی است که آقای فتح‌الله‌زاده و رضایی تلاش می‌کنند آن را برطرف کنندو چون فوتبال در لیگ با تورنمنت متفاوتاست و در لیگ کیفیت تیم با شما حرف می‌زند به کیفیت استقلال بسیار امیدوارم و به همین دلیل تیم خود را امیدقهرمانی می‌دانم.
    وی افزود: من سه سال از استقلال دور بودم اما یک کلام درباره این تیم صحبت نکردم و اگر امسال هم قرار بود موضع بگیرم در باره رحمتی و جباری این کار را انجام می دادم و اعتقاد دارم باید این داستان‌ها و حرف‌ها را کنار بگذاریم و اگردم از فوتبال حرفه‌ای می‌زنیم اخلاق حرفه‌ای را هم یاد بگیریم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره حرمتشکنی‌ها در فوتبال ایران گفت: متاسفانه چند سال است که این مساله باب شده و من دلیل آن را حضور افرادی که هیچ ربطی به فوتبال ندارند و باید در جای دیگری باشند را می‌دانم.

7. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض قلعه‌نویی: باید مجسمه من را بسازند

د
    Posted by امیر ایرانی
    امیر قلعه‌نویی معتقد است اگر قرار باشد در استقلال از کسی قدرانی کنند بایدمجسمه امثال او را بسازند.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال که در نشست خبری قبل از بازی با صبای قم صحبت می‌کرد، تصریح کرد: هر وقت استقلال پول ندارد و مشکل دارد به سراغ من می‌آید و مشکلات همیشه برایمن بوده و به خاطر این تیم بزرگ‌ترین قرارداد تاریخ فوتبال ایران را کنار گذاشتم و اگر بنا به بیانیه دادن باشد من باید غم نامه بنویسم.
    قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی در رابطه با خداحافظی فرهاد مجیدی گفت: اعتقاد دارم هر کسی هفت ساعت برای این استقلال زحمت کشیده باشد باید از او قدردانی شود، اما باید یاد بگیریم که استقلال و ایران را دوست داشته باشیم و تنها خودمان را نبینیم. من خوشحالم که در زمان من دو بازی خداحافظی برای بچه‌های استقلال گذاشته شد و این نشان می‌دهد که به این مسایل خیلی اهمیت می‌دهم. اما چرا این روزها کسی نام اصغر حاجیلو که بزرگ‌ترین بازیکن تاریخ استقلال بوده را فریاد نمی‌زند؟ اگرقرار باشد بازیکنی برای تیم زحمت کشیده و کنار گذاشته شود و این جنجال‌هابه وجود آید، پس تاکنون “دل پیرو” بایدخودکشی می‌کرد و رائول هم خودش را در میدان مادرید به دار می‌آویخت.
    وی درباره بازی با صبا بیان کرد: در تیمصبا از زمان ویسی فونداسیون خوبی به وجود آمده است و خصوصا خط هافبک و فوروارد خطرناکی دارند، اما اگر ما بتوانیم وسط میدان را از آنها بگیریم در بازی فردا (یکشنبه) موفق خواهیم شد. بازی سختی را مقابل صبا داریم و این تیم بسیار خطرناک است.
    قلعه‌نویی افزود: در بازی با نفت نشان دادیم که تیم به آن روح بزرگی خود نزدیک می‌شود، چون گل خوردن و جبران آن کار بسیار سختی است که ما توانستیم این کار را انجام دهیم و در بازی فردا هم می‌خواهیم با پیروزی بر این بازی با صدر جدول زیاد فاصله نگیریم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره جدایی زندی گفت: زندی پسر خوبی است، اما وقتی دیدم آن قابلیتی را که باید داشته باشد ندارد که این قضیه شاید به مسایلروحی و روانی باز می‌گشته اجازه دادیم که از استقلال جدا شود، چون پیشنهاد خوبی هم داشت.
    وی همچنین درباره جدایی ساموئل گفت: هنوز پیشنهادی به ما داده نشده است وما تا نیم فصل از او استفاده خواهیم کرد،اما اگر پیشنهادی از سوی مدیر برنامه‌های او مطرح شود، منافع بازیکن وباشگاه را در نظر می گیریم و در مورد او تصمیم گیری خواهیم کرد.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره مصدومیت مجتبی جباری ، اظهار کرد: پریروز یک جراحی کوچک روی پای او انجام شد و فکر می‌کنم که مشکل او تا چهارهفته‌ دیگر برطرف شود و به خاطر زحمات تیم پزشکی از آنها تشکر می‌کنم.
    قلعه‌نویی همچنین از ساختار حمله تیمش اظهار نارضایتی کرد و افزود: ما باید یاد بگیریم که از فوتبال خطی به ساختاری برسیم. همان طور که اسپانیا در جام ملت‌های اروپا با سیستم‌ چهار شش بازی می‌کرد و فوتبال شناوری را ارائه می‌داد ما هم باید بتوانیم به خوبی از کمک دفاع و حمله و برعکس آن استفاده کنیم که این روند از راه‌آهن شروع شد و آرام آرام برنامه‌های ما بهنتیجه‌ می‌رسد.
    وی همچنان تیم خود را امید اول قهرمانیدانست و اضافه کرد: چند مشکل داریم که دو ، سه تای آن فنی است که به مرور بهتر می‌شود، ‌اما عمده مشکلات ما مالی است که آقای فتح‌الله‌زاده و رضایی تلاش می‌کنند آن را برطرف کنندو چون فوتبال در لیگ با تورنمنت متفاوتاست و در لیگ کیفیت تیم با شما حرف می‌زند به کیفیت استقلال بسیار امیدوارم و به همین دلیل تیم خود را امیدقهرمانی می‌دانم.
    وی افزود: من سه سال از استقلال دور بودم اما یک کلام درباره این تیم صحبت نکردم و اگر امسال هم قرار بود موضع بگیرم در باره رحمتی و جباری این کار را انجام می دادم و اعتقاد دارم باید این داستان‌ها و حرف‌ها را کنار بگذاریم و اگردم از فوتبال حرفه‌ای می‌زنیم اخلاق حرفه‌ای را هم یاد بگیریم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره حرمتشکنی‌ها در فوتبال ایران گفت: متاسفانه چند سال است که این مساله باب شده و من دلیل آن را حضور افرادی که هیچ ربطی به فوتبال ندارند و باید در جای دیگری باشند را می‌دانم.

9. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض قطری ها ساموئل را هم ميخواهند؟

؟
    Posted by امین جعفری

ساموئل ، امسال از ابتدای فصل ساز جدایی از استقلال را کوک کرد .
    او پیش از شروع رقابت ها و اندکی پس از تمدید قراردادش با استقلال، به پیشنهاد میدلزبورو انگلیس مواجه شد. او قصد داشت در همان زمان جمع آبی ها را ترک کند ولی باشگاه مخالفت کرد. ساموئل هر چند اخیرا بیشتر فرصت بازیدر استقلال را می یابد ولی همچنان از شرایط خود راضی نیست. این روزها از باشگاه استقلال خبر می رسد که این بازیکن با پیشنهادی جدی از سوی قطری ها روبروست. یکی از باشگاههای این کشور که هنوز نامش فاش نشده، بامدیر برنامه های این بازیکن تماس گرفته است. ساموئل نیز اخیرا در جلسه ای که با فتح ا… زاده داشته، به او گفته رضایتنامه اش را می خواهد تا از ایران برود. اما هنوز جزئیات بیشتری درباره این مذاکرات فاش نشده است. چیزی که پیداست با جدایی فریدون زندی از استقلال، امیر قلعه نویی قطعا با جدایی ساموئل نیز مخالفت خواهد کرد. در صورتی که این اتفاق بیفتد و او نیز به قطر برود، سومین بازیکن استقلالی خواهد بود که در چند ماه اخیر به لیگ قطر می پیوندد. جالب اینجاست که در ابتدای فصل قلعه نویی و فتح ا… زاده در گفت و گو با رسانه ها تاکید کردند یک ایجنت رسمی فوتبال ایران تلاش دارد که با انتقال بازیکنان این تیم به قطر، به استقلال ضربه بزند. ولی جالب اینجاست کهانتقال زندی توسط یک فرد دیگر انجام شده. ساموئل نیز از کانالی دیگر با پیشنهاد قطری ها روبرو شده است.

11. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض زندی رسما به الاهلی قطر پیوست

ت
    Posted by امیر ایرانی

فریدون زندی هافبک سابق استقلال روز گذشته در تست‌های پزشکی تیم الاهلی شرکت کرد و رسما به این تیم دسته دوم قطر پیوست.
    زندی پس از پیوستن به این تیم قطری اظهار داشت: خیلی خوشحالم که می‌توانم پیراهن این تیم را بر تن کنم. امیدوارم در آینده بتوانیم به همراه سایر بازیکنان این تیم را به لیگ ستارگان قطر (دسته اول) بازگردانیم.
    زندی سومین بازیکن ایرانی این تیم قطری محسوب می‌شود و پیش از این بازیکنانی نظیر فرشاد پیوس و رحمان رضایی سابقه بازی برای الاهلی قطر را دارند.
    از بازیکنان خارجی سابق این تیم می‌توان به پپ گواردیولا و کریستین ویلهمسون سوئدی هم اشاره کرد.

13. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

پیش فرض دیدار معوقه استقلال و پیکان ۹ آبان برگزار می شود

د
    Posted by امیر ایرانی
    سازمان لیگ برنامه سه دیدار معوقه لیگ برتر را به شرح زیر اعلام کرد:
    سه شنبه ۹ آبان
    استقلال – پیکان معوقه از هفته هفتم ساعت ۱۷:۴۵ ورزشگاه آزادی
    راه آهن – مس کرمان معوقه از هفته دهم ساعت ۱۵:۳۰ ورزشگاه اکباتان
    سپاهان – گهر معوقه از هفته یازدهم ساعت ۱۵:۳۰ ورزشگاه فولاد شهر اصفهان

15. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal تذكرهاى قلعه نويى به بازيكنان در تمرين استقلال

تذكرهاى قلعه نويى به بازيكنان در تمرين استقلال

تمرين ديروز تيم فوتبال استقلال از ساعت ۱۶ و ۳۰ دقيقه در كمپ مرحوم ناصر حجازى آغاز شد.در اين تمرين تمام نفرات حضور داشتند، ضمن اينكه كيانوش رحمتى هم به طور انفرادى به تمرين كردن پرداخت. جمعى ازهواداران استقلال ديروز بنر بزرگى كه روى آن عكس سيد مهدى رحمتى حك شده بود را در كمپ نصب كردند. نكته ديگر اينكه قبل از شروع تمرين مسئولين كمپ گوسفندى را قربانى كردند. على اميرى، رضا رجبى، مهدى فنونى زاده،سيروس دين محمدى، منصور پورحيدرى و شاهرخ بيانى ديروز هم درتمرينات حاضر بودند. دكتر نوروزى، معاون پزشكى استقلال هم خودش را به كمپ رساند و در اولين اقدام كتف رحمتى را كه دردى كهنه دارد، مورد معاينه قرار داد. تمرين آبى پوشان با دويدن دور زمين آغاز شد؛ سپس بازى آقا وسط در دستور كار استقلالى ها قرار گرفت. در ادامه كارهاى تاكتيكى انجام شد و بازيكنان زير نظر قلعه نوعى كار با توپ انجام دادند كه تذكرهاى سرمربى استقلال به نفرات هم در نوع خود جالب بود. كارهاى سرعتى و قدرتى زير نظر حاج قاسم، مربى بدنساز هم از ديگر آيتمهاى تمرينى استقلالى ها بود. در پايان تمرين توزى، عمران زاده، برهانى و نكونام تمرين ضربه پنالتى كردند. آنها ضرباتشان را به حسين حسينى مى زدند. حدود ۳۰ هوادار در محل تمرين استقلال حضور داشتند. گفتنى است، بعد از پايان تمرين اعضاى استقلال ۲ گروه شدند؛ يك گروه براى تماشاى ديدار نوجوانان ايران و استراليا به ورزشگاه دستگردى رفت و گروه ديگر براى استراحت به هتل عزيمت كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal تعطيلى ۲ روزه در انتظار استقلالى ها

تعطيلى ۲ روزه در انتظار استقلالى ها

استقلال پس از بازى مقابل صبا به مدت ۲ روز تمريناتش را تعطيل خواهد كرد.آبى پوشان كه روز دوشنبه از هفته يازدهم ليگ برتر به مصاف تيم صبا مى روند، پس از اين بازى به مدت ۲ روز استراحت خواهند داشت و از روز پنجشنبه تمرين خود را در كمپ مرحوم ناصر حجازى آغاز مى كنند.رقابتهاى ليگ برتر فوتبال به دليل برگزارى بازى تيم ملى مقابل كره جنوبى در روز سه شنبه ۲۵ مهرماه پس از هفته يازدهم متوقف خواهد شد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مهاجم استقلال از برزيل مى آيد

مهاجم استقلال از برزيل مى آيد

جدايى زندى از استقلال پايان جابه جايى هاى اين تيم نيست. آبى پوشان تا نيم فصل يك يا دو بازيكن ديگر را نير جا به جا مى كنند تا جا براى جذب يك مهاجم از برزيل فراهم شود.هم اكنون هر ۴ سهميه خارجى استقلال پر است و براى جذب يك بازيكن خارجى جديد بايد يك بازيكن خارجى از ليست فعلى خارج شود. گفته مى شود ليام ردى گزينه اصلى جدايى از استقلال است گرچه زمزمه هايى نيز مبنى بر تعويض ساموئل به گوش مى رسد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 127 از 218 نخستنخست ... 2777117125126127128129137177 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)