با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
بحث هاتون تو حلقم
جواب پویان رو بعدا میدم فعلا دارم رو وبسایت کار میکنم حال ندارم
تركيب اعلام شد:
Arsenal: Mannone, Jenkinson, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Diaby, Cazorla, Ramsey, Gervinho, Podolski.
Subs: Martinez, Mertesacker, Djourou, Santos, Walcott, Oxlade-Chamberlain, Giroud.
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تركيب چلسی هم اعلام شد:
Cech,
Ivanovic, Luiz,Terry, Cole;
Lampard, Mikel,
Mata, Oscar, Hazard,
Torres
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
گللللللللللللللل
ژروین بی مخ بازم گل زد
چلسی رو بد جور کردیم تو قوطی
درود بر شرفت جکی
HALF TIME
WENGER 4 EVER
اول از همه چی تبریک میگم بخاطر فوتبال زیبای ارسنال که ادم اگه 24 ساعت شبانه روزو بشینه و بازیهای ارسنالو ببینه خسته نمیشه . در مورد بازی هم شاید اگه بخوام یه تیتر بزنم باید بگم که ((فقط شانس)) نمیدونم چلسی زیادی خوشانس بود یا ما بدشانس بودیم موقعیت های گلی که ما داشتیم هم بیشتر و هم بهتر از چلسی بود ولی متاسفانه بازم روی اشتباهات بازیکنامون گل خوردیم . کلا تیم روی سانترهای هوایی مشکل داره اگه دقت کنید تمام گلهایی که تو این فصل خوردیم همش روی سانترهای هوایی بوده و بعدشم اشتباه مدافع هامون یا خط دفاعیمون اون از بازی با من سیتی یا بازی با ساوهمتون اینم از بازی با چلسی که همش به لطف توپ های هوایی وارد دروازمون میشه . امیدوارم که به مرور بهتر بشیم درسته شکست مقابل میلیاردرهای چلسی یکم دردناکه ولی خوب همه فوتبال زیبای ارسنالو دیدن . شاید اگه اون توپ کوشیلنی به تیر نمیخورد و گل میشد یا شاید اگه اون دروازه خالی جیرو گل میشد اینهمه حسرت باقی نمیموند ولی متاسفانه قدر موقعیت هامونو ندونستیمو باختیم . شاید تو کلا بازیهای فوتبال 2 بازی باشه که برای من حساسیتشون بیشتر از بقیه باشه یکی همین بازی چلسی - ارسناله و یکی دیگشم المان - هلند که اهمیتشون از الکلاسیکو برام بیشتر ولی خوب این باخت چیزی از شایستگی های ارسنال کم نمیکنه . به هرحال این اولین شکستمون از 6 بازی گذشته لیگه و میشه گفت هنوز چیزی رو از دست ندادیم و تازه اول راهه ایشالا به مرور بهتر میشم
روحیه تیم بعد گل پاشید... یعنی داشتیم عالی بازی میکردیم باز عین گل اول گل خوردیم از روی ضربه ازاد !
اونم تو یه همچین بازی مهمی...
یعنی واقعا بد اوردیم !
نباید زیاد رو کوشیلنی فشار بیاد...ما بهش احتیاج داریم...
به هر حال خوش شانسی های چلسی نقطه پایان هم داره... من مطمئنم ما این فصل عالی کار میکنیم...
فقط ناراحتم که تو بهترین شرایطمون همیشه بدترین بد شناسی ها رو میاریم...
بازی تو خونه ،بد چندین بازی عالی بدون باخت ،شرایط خوب ، بازی خوب ولی باختیم !!!!
به هر حال تموم شد رفت...
درود بر شرفت جکی
اه اه برادران روم سیاه شرطو باختم و اینم از اواتار جدیدم
نزنین منو
تا یک هفته دلم نمیاد پست بدم
فقط میتونم بگم خوب بازی کردیم و خاک بر سر کوشیلینی و مانونه ( مث یک مترسک فقط وایستاده بود تو دروازه )
یک لحظه هم فک کردم داریم با تیمای عربی بازی میکنم ! این عربا هیچ کاری که نمیکنن فقط دارن فرهنگشونو تو همه جا میبرن و چلسی هم از عربا یاد گفته وقت کشی میکنه![]()
یه روز خوب میاد ...
عبدالله یا اواتارتو عوض کن یا پا میشم میام خراسان و ......................![]()
درود بر شرفت جکی
حمید میاد تحلیل شر و ور میکنه قبل بازیکوشیلنی رو لازم داریم فصل پیش عامل خوردنامون بود حالا یه گل زده احتیاج داریم
... ما به 2 تا مثل سسک و رابین احتیاج داریم نه آقای گل لیگ فرانسه و دفاع گل زن به خودمون
تیم انقدر زحمت میکشه تو یه چشم بهم زدن پاش میگه 6 و 8 میره تو گلمون
تیم انقد زحمت میکشه میبره تو جریمه جیرو آقای گل فرانسه نمیتونه گل بزنه(بازی های قبل)
ایشالا بازی های بعد رو با قوای بیشتر و روحیه بالاتر ببریم
WENGER 4 EVER
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)