Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

وین رونی معتقد است که گزینه های خط حمله تیمش، میتوانند این تیم را در این فصل به شکوه و جلال برسانند، چنانچه او چشم به خط حمله تیمش در دیدار شنبه شب با تیم تاتنهام هاتسپرز دارد.
    وی در گفتگو با وب سایت PA Sport، در این باره اظهار داشت:" در اینجا رقابت زیادی برای خط حمله وجود دارد. این برای تیم عالیست. رابین وان پرسی، دانیل ولبک، شینجی کاگاوا، خاویر هرناندز و خودم برای یکی دو جایگاه رقابت میکنیم و این برای تیم عالیست. این سرمربیست که نظر خواهد داد، هنگامی که احساس کند نیاز است. من در مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا تنها چشم به خط حمله دارم".
    هنگانی که از وین رونی در مورد پست ایده آلش سؤال شد، او پاسخ داد:" هرکجا! من یک مهاجم مرکزی هستم، من در جایی در جلو و یا پشت سر مهاجم بازی میکنم، این سرمربیست که تصمیم گیری میکند. گزینه هایی وجود دارد اما در فصل بازیهای زیادی نیز وجود دارد. این که ما بازیکنانی با کیفیت واقعی داریم برای تیم عالیست. این بدان معنیست که ما میتوانیم استراحت کنیم و این اطمینان را به وجود بیاوریم که تا انتهای فصل برای مسابقات بزرگ آماده هستیم".
    وین رونی در انتها در خصوص دیدار تیمش با تیم تاتنهام هاتسپرز، تصریح ساخت:" به نظر میرسد ما همیشه در برابر تیم تاتنهام هاتسپرز خوب کار کرده ایم و امیدوارم که این ادامه پیدا کند. تاتنهام هاتسپرز تیمی خوب با بازیکنان بزرگ است. ما میدانیم که این دشوار است و برای شکست دادن آنها باید بهترین خودمان باشیم. مهمترین چیز نتیجه است. ما میخواهیم اندکی بهتر بازی کنیم و هنگامی که در اوایل فصل هستیم پذیرای گلهای زیادی نباشیم. این چیزیست که ما داریم برای آن تلاش میکنیم و امیدوارم که برای ما رخ دهد".
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع