سلام بر همون عزيز دل...سلام بر عزیز دل
یک آرسنالی طرفدار آدم خودپسند نباس باشه
فصل پیش دخترش تنها بود قطر رفت اونجا نمیدونم چی شد سر از الغرافه بود چی چی بود در اورد معلومه بخاطر پول نبوده عشق به میلیون طرفدار استقلال بوده
این فصل هم امیر قلعه مرغی اوکی داد بهش میگه بازوبند میخوام من نمیام پولوعزیزه من استقلالیا صدات میکنن یه تیکه پارچه چه ارزشی داره آخه نمیام نمیام میکنی.. لطفا بحث آدم های پول پرست و ریا کار رو تو این تاپیک نزن همئنطور که رابین بود مجیدی بدتر از اون
تو ملی راش ندادن برا چی؟؟؟ چون خودپسند بود تو استقلال نبود چون حاج فتل چکش برگشت خورد برنگشت از قطر چون کاپیتان نبود
بازیکن باید عشق به تیمش داشته باشه مثل مهدوی کیا رو مثال نمیزنم که نگی پرسپولیسیم همین محم نویدکیا گفت نشستن رو نیمکت سپاهان برام افتخار دارهاین بازیکنه آره عزیزه من..چرا تو فن پیج استقلال از کریمی حمایت میکنن؟؟؟؟؟ چون وقتی 100هزار با هم میگن کریمی با عشق تعظیم میکنه از شالکه04 اومد مگه نمیتونست مثل فرهاد عزیزمون نازنینمون بره قطر دوبرابر مجیدیم بگیره جادوگر آسیا ولی بخاطر صدا و ناله هوادار موند و نرفت
اينا همش ظاهر قضيه اس ،همه اينايي كه گفتي فيلم هاي بعضي آدم هاي دو رو استقلاليه كه ما ها باور كنيم ،فصل قبل مجيدي رو رد كردن رفت چون مظلومي ديد يه نفر بهتر و محبوب تر از خودشه
اوايل ميگفت مجيدي نباشه تيم نميبره ،بعد يه دفعه نيمكت نشينش كرد و تو يه مصاحبه گفت تيممون به يه نفر وابسته نيست و مجيدي به خاطر مشكلات خانوادگي ميتونه بره!
به همين راحتي بيرونش كردن ،قلعه نويي هم چون ميدونست مجيدي نمياد كاپيتاني رو بهونه كرد وگرنه كي تو دنيا نميدونه ايم اميرشون ،فرهاد رو بازي نميده...
خوب مجيدي هم شايد بهترين تصميم رو گرفت و با افتخار خداحافظي كرد...
اميدوارم نفر بعدي كه مجبورش ميكنن خداحافظي كنه كريمي نباشه
بگذيم...
بازي امروز ديگه دروگبا رو ندارن ،يكي از مهمترين و كليدي ترين بازيكنهاشون تو خط حمله!
آرسنال برنده اس ،به شرطي كه بازي كاملا هجومي باشه و شانس گلزني رو تو نيمه دوم بيشتر مي بينم چون چلسي معولا نيمه اول بيشتر از تاكتيكهاي دفاعي استفاده ميكنه و با ضد حمله گل ميزنن
نيمه دوم آرسنال ميتونه از خستگي حريف و اشتباهاتشون استفاده كنه...
راستي موافقيد يه تاپيك پيش بيني بزنيم؟
اگه دوس داريد اعلام كنيد تا افتتاحش كنيم...