Design & Developed BY Patira

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 494

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

مصدومان

ما چند روز پیش خبر بدی در رابطه با ویدیچ داشتیم این واقعا ضربه بدی به ما است . در حال حاضر وضعیت وحشتناکی در خط دفاعی داریم . امیدواریم که این سه بازی را پشت سر بگذاریم و به بازی های ملی برسیم احتمالا بعد از ان اسمالینگ اماده خواهد بود .

چهارشنبه شب ما به دو دفاع وسط بسیار جوان بازی دادیم و ان ها بسیار خوب کار کردند . اسکات ووتان بازیخوانی خوبی دارد ، پاس های دقیقی میدهد و در مقابل بازیکنان با تجربه نیوکاسل بسیار خوب بود من ازش راضی هستم . او ممکن است که فردا در ترکیب 18 باشد .

وضعیت والنسیا در ابهام است . در بازی با لیورپول انجایی که اگر و جانسون دو تایی تکل زدند بهش ضربه وارد شد . اما مشکلش جدی نیست اگر به بازی فردا نرسد به بازی کلوژ خواهد رسید .

تاتنهام

بازی با تاتنهام همیشه جالب و هیجان انگیز است ان ها فوتبال خوبی بازی میکنند . برای هری ردنپ ناامید کننده است که بعد کاری که در چند سال اخیر انجا انجام داد از کار بکنار شود اما ویلاس بواس فلسفه تقریبا مشابه ای دارد که با سبک تاتنهام جور در می اید . من فکر کنم بازی باز و جذابی خواهد شد ان ها می ایند که خودشان را نشان دهند . امیدواریم که ثباتمان که در حال حاضر خوب است را ادامه دهیم .

فلچر

فلچر هم فردا در ترکیب خواهد بود البته چون چهارشنبه نخستین بازی جدی او بعد 10 ماه بود در ترکیب ابتدایی نخواهد بود . اما ممکن است که روی نیمکت باشد و شاید با خودمان برای بازی با کلوژ به رومانی ببریمش ، ان بازی میتواند یک شرایط ایده ال برایش باشد . اشتیاق وی در بازی با نیوکاسل فوق العاده بود . درن جلوی دو دفاع وسط قرار گرفت و واقعا خوب کار کرد .

بازگشت ریو به تیم ملی بعد از کناره گیری تری

کاملا به خود ریو بستگی دارد البته من شخصا فکر نمیکنم ازش دعوت کنند . الان بعد از اتفاقاتی که افتاده برای هاجسون سخت است که از ریو دعوت کند و بهش خوش امد بگوید اما اگر از وی دعوت شد کاملا به ریو بستگی دارد که چه تصمیمی میگیرد . من از ریو در این مورد چیزی نپرسیدم که او چه تصمیمی میگیرد . همه چیز الان در حد شایعات موجود در روزنامه ها بعد از خداحافظی تری است .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع