[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واکنش باواریایی ها پس از پیروزی مقابل والنسیا

Fcbayern.ir- بایرن مونیخ توانست با یک پیروزی دلچسب و شیرین مقابل والنسیا، تا حدود زیادی هواداران خود را به یک فصل سرشار از موفقیت امیدوار کند.

اظهارات سرمربی و بازیکنان پس از پیروزی 2 بر یک مقابل والنسیا

یوپ هاینکس: خیلی مهم بود که فصل جدید لیگ قهرمانان را با پیروزی آغاز کردیم، به خصوص در نیمه اول که بسیار صبور بودیم چون والنسیا به صورت سازمان یافته دفاع می کرد، گل اول فشار را از روی ما برداشت و ما در حمله سریعتر و موثرتر شدیم، وقتی که 2 بر صفر جلو افتادیم کاملا بی دقت شدیم و نباید گل را دریافت می کردیم و البته از دست دادن پنالتی همیشه آزاردهنده است.

فیلیپ لام: لیگ قهرمانان رقابت ویژه ای است ونگاههای زیدی معطوف آن است، گلی را دریافت کردیم که نباید دریافت می کردیم که کمی ناراحت کننده است اما از اینکه توانستیم سخت ترین رقیب خود در گروه را ببریم خوشحال هستم.

خاوی مارتینز: خیلی خوشحال هستم، ما مالکیت توپ را کاملا تحت سلطه داشتیم و به نظر من هافبکهای ما خیلی خوب عمل کردند، هم تیمی های من خیلی خوب کار کردند ومن احساس فوق العاده ای دارم.

نلسون والدز(گلزن والنسیا) : ما احترام بسیار، بسیار زیادی برای بایرن قائل هستیم، ما تیم جوانی هستیم وچیزهای زیادی برای یاد گرفتن داریم، اما یکی از بهترین نمایشهای خود را به اجرا کذاشتیم، بایرن بهترین تیم این گروه است و ما هدف ما فقط صعود به مرحله بعدی است.

fcbayern.ir