Design & Developed BY Patira

صفحه 54 از 76 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 531 تا 540 , از مجموع 759
    کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

بارسلونا اخبار کمپ آبی و اناری فصل 2012-2013

[b]سلام دوستان خسته نباشید
    .با تموم شدن فصل 2011-2012 نیاز به یک تایپیک مربوط به اخبار در فصل جدید بود .در این بخش اخبار رو از سایت های دیگه کپی پیست کنید منبع هم خواستید بگید ولی لطفا از دادن پست های اسپم ( دست نوشت خودتون) در این تایپیک خودداری کنید.این تایپیک مخصوص اخبار نوشته شده در منابع خارج از دربی هست.لطفا فقط دوستان بارسایی این بخش رو بگردونن تا اخبار جانب دارانه راهی به این تایپیک پیدا نکنه.
    گذاشتن اخبار از سایت های گل و ورزش3 ممنوع است
    موفق و پیروز باشید دوستان ابی و اناری
    ویرایش توسط David7 : 09-26-2012 در ساعت 13:54

2. 13 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

وی نقشی کلیدی در قهرمانی اسپانیا در رقابت های یورو 2012 داشت و کیتا معتقد است این هافبک خلاق به دلیل بازی های خوبش شایسته دریافت جایزه توپ طلا است.

سیدو کیتا، هافبک سابق بارسا، با ستایش از ژاوی، ستاره باتجربه بارسا را شایسته کسب توپ طلا معرفی کرد.

ژاوی نقشی کلیدی در قهرمانی اسپانیا در رقابت های یورو 2012 داشت و کیتا که در این تابستان از بارسا به تیم دالیان چین رفته، معتقد است این هافبک خلاق به دلیل بازی های خوبش شایسته دریافت جایزه توپ طلا است.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ژاوی واقعا بازیکن فوق العاده ای است که سال هاست در بالاترین سطح بازی می کند.

با همه جام هایی که او به دست آورد، به نظر من شایسته دریافت توپ طلاست. با این وجود، اگر هم این جایزه به او نرسد، چیزی در مورد دوران حرفه ای اش تغییر نمی کند.

او از زمانی که یک پسربچه بود، در بارسا بازی می کند. هم برای او و هم برای باشگاه بارسلونا فوق العاده خواهد بود اگر او با پیراهن این باشگاه بازنشسته شود."

قرارداد فعلی ژاوی با بارسا در سال 2014 به پایان می رسد اما مدیران این باشگاه آماده اند تا قرارداد او را تمدید کنند.

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

EL Maestro
    Xavi Hernandez

4. 5 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

الکسیس سانچز: «بهترین الکسیس هنوز از راه نرسیده است».

بازیکن اهل شیلی بارسا، به عملکرد خود از زمان پیوستنش به باشگاه بارسلونا از 10 نمره، 5 داد. وی افزود: «من انتظار بیشتری از خود دارم». الکسیس برتری 8 امتیازی بارسا نسبت به رئال مادرید را کم اهمیت دانست و تاکید کرد: «ما برای فتح لالیگا راهی طولانی در پیش داریم».

الکسیس سانچز بعد از ظهر امروز در سیوتات اسپورتیوا با مطبوعات سخن گفت. شماره 9 تیم، تصدیق کرد که «با اینکه یک سال از پیوستن او به باشگاه بارسلونا می گذرد، هنوز به بهترین فرم خود نرسیده است». وقتی از الکسیس خواسته شد تا به عملکردش با پیراهن آبی و اناری نمره بدهد، او بی درنگ به خود از 10 نمره، 5 داد و سپس افزود: «بهترین الکسیس هنوز از راه نرسیده است». بازیکن اهل شیلی در ادامه اظهار داشت: «من انتظار بیشتری از خود دارم و به خوبی از قابلیت های خود آگاه هستم».

[B]اهداف الکسیس در فصل جدید

الکسیس اظهار داشت: «من انتقادات را می پذیرم چرا که آنها مرا قوی تر می سازند». او به خوبی می داند که در جهان فوتبال، بازیکنان همیشه زیر ذره بین قرار دارند، اما او تاکید کرد که ترجیح می دهد از ارزیابی ها در جهت پیشرفت در بازی خود بهره ببرد. بازیکن شیلیایی در اینباره اظهار داشت: «من باید اغلب اوقات خود را مورد ارزیابی قرار دهم و به خودم اجازه پیشرفت بدهم». به علاوه، الکسیس می داند که در قبال جایگاه خود در ترکیب اصلی تیم مسئول است: «من می خواهم رقابت را برای هم تیمی های دیگرم‏ که برای قرار گرفتن در ترکیب ثابت تیم تلاش می کنند، دشوار کنم».

مسیر بارسا در لالیگا

این بازیکن همچنین در رابطه با پیروزی های متوالی بارسا در لالیگا و 8 امتیاز برتری نسبت به رئال مادریدی که هفتم اکتبر در نیوکمپ پذیرای آنها هستند، به اظهار نظر پرداخت. بازیکن اهل شیلی اصرار داشت که با اینکه ال کلاسیکو یکی از دیدارهای مهم تيم محسوب می شود، او بر روی بازی در برابر سویا متمرکز شده است: «ما روز شنبه بازی مهمی داریم. هنوز تعداد زیادی از بازی های لالیگا باقی مانده است؛ ما برای فتح عنوان قهرمانی لالیگا، راهی طولانی در پیش داریم».

در پایان، الکسیس گفت که حاضر است بر سر اینکه لئو مسی امسال نیز برنده توپ طلا خواهد شد، شرط ببندد.

الکسیس شاد

الکسیس سانچز یکی از شوخ ترین بازیکنان در رختکن بارساست. با این حال این بازیکن تاکید کرد: «من برای بازی کردن به اینجا آمده ام، نه برای جوک گفتن. اما من پسر شادی هستم و شادی برای من مهم ترین مسئله است».
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. 4 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

juventus

گذری بر افکار تیتو [قسمت اول].

زمانی که ضربه مهار نشدنی ژاوی به تور دروازه خرانادا نشست، احساس خوشحالی برد با شادی پیروزی های 100 درصد بارسا در لالیگا 2012/13 توامان شد.

بارسا در ساعات آتی به آخرین صیاد مادرید - سویا - سفر خواهد کرد تا پس از آن بازی خارج از خانه اش را در برابر بنفیکا به انجام برساند و بعد پذیرای مادرید در ال کلاسیکو باشد. ما هم می خواهیم نگاهی به آنالیزهای تیتو از این مسابقات داشته باشیم که در ادامه خواهید دید.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    10 فوریه سال 2008 بود که بارسا به سویا سفر کرد، درحالیکه 8 امتیاز از حریف خود، مادرید، عقب بود و ناجی بارسا در آن شب کسی نبود جز ژاوی؛ کسی که بیشترین آمار پاس های صحیح را در بازی ابتدائی لیگ قهرمانان هفته پیش داشت و اولین گل مفابل خرانادا را نیز به ثمر رساند. ژاوی درباره آن مسابقه گفت: «میدان خوبی برای ما نبود اما توانستیم با امتیاز از زمین خارج شویم».

تیتو ویلانووا پس از دو بازی گذشته اش گفت که انتظار ندارد تا اواخر اکتبر بازیکنانش رابه طور کامل در احتیار داشته باشد و آنها طی برنامه خود سعی دارند تا ماه نوامبر مصدومیتها را به حداقل برسانند. سفرهای داخل اروپا در پیش فصل، زمینه ای برای این برنامه بود چون اکثر بازیکنان تیم امسال در یورو 2012 نیز شرکت داشته اند و همین مسابقات باعث شده است که تیم اکنون تمامی بازیکنانش را به طور کامل در اختیار نداشته باشد و با مصدومین زیادی رو به رو شود.

یکی از اتفاقات اخیر که اصلا به مذاق ویلانووا خوش نیامد، مصدومیت خط دفاعی تیمش بود. احتمال حضور کارلس پویول و جرارد پیکه در ال کلاسیکو بسیار کم است و اگر هم انتخاب شوند، آن کارایی همیشگی را نخواهند داشت. از 2008 که پیکه به بارسا پیوسته است تا کنون، تیم 25مسابقه را بدون حضور همزمان پیکه و پویول برگزار کرده است که در 71 درصد آنها پیروز بوده و تنها 4 مسابقه را از دست داده که در این میان دوتای آنها کاملا بی اهمیت بوده اند و پس از نهایی شدن قهرمانی رقم خورده اند.

ما در گذشته رافائل مارکز و گابریل میلیتو را داشتیم و الان از حضور ماسکرانو و سانگ بهره می بریم. مصدومیت فونتاس کار او را کمی مشکل کرده است، درحالیکه مارک بارترا منتظر اشاره ای از طرف مدیران می باشد. ویلانووا من باب خرید سانگ اعلام کرد که او را به عنوان یک مدافع مرکزی خریداری کرده است اما اگر توانایی های او فقط در یک پست خلاصه می شد، قطعا جای او در بارسلونا نبود. عده زیادی معتقد بودند که حضور سانگ در بازی اسپارتاک مسکو مناسب نیست و او خیلی زود حایگزین پیکه شده است اما نمایش عالی اش در برابر خرانادا، تمامی شبهات را بر طرف کرد اگرچه مشکلات همچنان باقی مانده اند.

باتوجه به حضور ماسکرانو وسانگ در دفاع، آنها تصمیم گررفتند بیشتر عمق دفاع را پوشش دهند چون از فاصله ایجاد شده پشت سرشان واهمه داشتند. همین باعث می شد که آدریانو و دنی آلوز مسافت بیشتری را برای بازگشت طی کنند. فاصله ای که بین بازیکنان ایجاد می شود، فرصت کافی را به حریفان می دهد تا بتواند آسانتر به دروازه نزدیک شوند که این اتفاق برای اسپارتاک افتاد و آنها توانستند در نیوکمپ دو گل به ثمر برسانند. در برابر خرانادا، ویکتور والدس عکس العمل فوق العاده ای را در مقابل اورلانا داشت و آن هم به خاطر این بود که ماسکرانو بار دیگر همچون حرکتش در برابر گل رونالدو در نیوکمپ، سرعتش را درکنار بازیکن شیلیایی کاهش داد و فضای کافی برای عبور این بازیکن را در اختیارش قرار داد.

The King

8. 3 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض ژاوي: براي غارنشينان مادريدي متاسفم

ستاره بارسلونا به ستايش از ليونل مسيپرداخت و او را بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان دانست.
    در اين چند سال اخير همواره اسم ژاوي هرناندز هافبک بارسلونا براي کسب توپ طلاي فوتبال جهان مطرح شده است اما هرساله رقابت را به ليونل مسي هم تيمي اش در بارسلونا واگذار کرده است.
    ژاوي در گفتگويي که با روزنامه اسپورت کاتالونيا داشت به ستايش از ليونل مسي پرداخت و اعلام کرد که توپ طلاي امسال هم شايسته ليونل مسي است.
    هافبک آبي- آناريها که گل نخست تيمشرا در ديدار مقابل گرانادا به ثمر رساند گفت: توپ طلا مخصوص مسي است.اگر قرار باشد بهترين بازيکن فوتبال جهان انتخاب شود بدون شک آن فرد، مسي است. زمان من گذشته است. 5 سالي استکه تمام تلاش خود را دربارسلونا به کار مي برم. اگر در اين پنج سال توپ طلا به من نرسيده است پس الان هم نخواهد رسيد. اگر قرار باشد عدالت اجرا شود توپ طلا بايد به مسي داده شود. البته بايد از هم تيمي هايم عذر خواهي کنم. بايد واقع بين باشيم من معتقدم که مسيبهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان است. اوبا ديگران فرق مي کند. هر روز در تمرينات ثابت مي کند که بهترين است. اين در رگ و خون او وجود دارد. او استثنايي است. اينيستا هم بسيار خوب است. پويول و پيکه هم خوب هستند اما مسي فراتر از همه است.
    ژاوي درباره درگيري لفظي مسي با ويا در ديدار با گرانادا که بازتاب زيادي در روزنامه هاي طرفدار رئال مادريد داشت، گفت: اين درگيري حتي ثانيه اي بر روي ما تاثير نگذاشت. براي غارنشينان(روزنامه هاي مادريدي) متاسفم!
    کاپيتان دوم آبي- اناريها درباره آبيدال و بازگشت قريب الوقوع او به مستطيل سبزگفت: آبيدال فرد بسيار خوبي است. او تنها يک بازيکن حرفه اي نيست بلکه يکالگو به شمار مي آيد. او هر روز صبح و عصر در سالن تمرين بدنسازي مي کند. نمي توانم با صراحت بگويم که او در نوامبر به ميادين بازمي گردد اما احتمال مي دهم که بين نوامبر تا دسامبر پا به توپ شود.
    ژاوي درباره احتمال پيوستن نيمار به ترکيب آبي-اناريها گفت: نيمار ذاتا بازيکن با استعدادي است. احتمال پيوستن او به بارسلونا وجود دارد.
    بارسلونا دررقابت هاي لاليگا در هر 5 بازي که به ميدان رفته پيروز شده است و با 15 امتياز در صدر جدول رده بندي قرار دارد اين در حالي است که رئال مادريد اصلا شروع خوبي نداشته است و تنها 8 امتياز کسب کرده است. ژاوي درباره اختلاف امتيازي با شاگردان ژوزه مورينيو گفت: هشت امتياز فاصله زيادي نيست اما فرصت بسيار خوبي است که بايد از آن نهايت استفاده را برد. همه چيز براي ما بهخوبي پيش مي رود و الان فشار بر روي رئال مادريد است.
    ستاره خط مياني آبي- اناريها به ستايش ازويلانووا پرداخت و با اين کلمات او را وصفکرد: ويلانووا رهبر، ستاره و شخصيتي بزرگ است.
    قرارداد ژاوي با بارسلونا در سال 2014 بهپايان مي رسد اما باشگاه بارسلونا قصد دارد قرارداد اين بازيکن خوش تکنيک و موثر را تمديد کند. ژاوي در اين باره گفت: نقش من در بارسلونا همچنان مهم است همچنانکه هنوز هم در برنامه تيتو ويلانووا قرار دارم. اميدوارم که در بارسلونابراي هميشه از جهان فوتبال خداحافظي کنم.

10. 2 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

پیش فرض آلبا: ويلانووا دروغ گفت

هافبک بارسلونا سخنان سرمربي تيمش را رد و اعلام کرد که علت غيبت او در ديدار مقابل اسپارتاک مسکو سرماخودگي نبود.
    "تيتو ويلانووا" براي ديدار با اسپارتاک مسکو در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا که هفته گذشته در نوکمپ برگزار شد "خوردي آلبا" را در ليست 18 نفره قرار نداد و علت آن را سرماخوردگي ستاره جديد تيمش دانست اما خود آلبا سخنان سرمربي تيمش را رد و اعلام کرد که اصلا دچار سرماخوردگي نشده بود.
    آلبا که در رقابت هاي يورو 2012 لهستان واوکراين نمايش خيره کننده اي در ترکيب تيم ملي فوتبال اسپانيا داشت و به عنوان پديده رقابت هاي انتخاب شد گفت:آنچه ويلانووا گفت دروغ است. با سرماخوردگيکه اصلا نمي توان بازي کرد. بعد از برگشتن از اردوي تيم ملي احساس کردم که در شرايط خوب بدني به سر نمي برم اما سرما نخورده بودم.
    هافبک جديد بارسلونا درباره اين سوال که چرا با پيوستن به بارسلونا فرصت کميبراي حضور در ترکيب اين تيم يافته است گفت:در بارسلونا بازيکن اصلي و ذخيره وجود ندارد چرا که همه بازيکنان مهم هستند. طبيعتا آدريانو بازيهاي بيشتري نسبت به من انجام داده است با اين حال درشرايط خوبي به سر مي برم و آماده ام تا بهترين بازيهاي خود را در ترکيب آبي –اناريها به نمايش گذارم. مي‌خواهم هر آنچه را که در توان دارم رو کنم و به اين احساس برسم که بازيکن مهم و تاثير گذاري براي تيمم هستم.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

12. 2 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا ژاوي برنده جايزه بازی جوانمردانه abj

هيئت ژوري هافبك بارسا را برگزيد چرا كه ژاوي سمبلى از ارزشهاي يك ورزشكار است

ژاوي هرناندز سومين جازه بازي جوانمردانه بارسا را مال خود كرد. اين جايزه توسط انجمنى از بازيكنان بارسا به بازيكنى از تيم اول تعلق ميگيرد كه بيشترين بازى جوانمردانه را در فصل ٢٠١١/٢٠١٢ به نمايش گذاشته باشد. هيئت ژوري متشكل از نمايندگان باشگاه واعضاى اصلي مطبوعات ميباشد كه روز چهارشنبه گردهمايي نمودند. ژاوى هرناندز، اريك آبيدال، آندرس اينيستا، لئو مسي، پدرو رودريگز و كاپيتان كارلس پويول در ليست كانديدا براى دريافت اين عنوان قرار داشتن.
    ارزشهايى كه ژاوى نشان داد

طبق نظر هيئت منصفه " ژاوى سمبلى از ارزشهاى يك ورزشكار است. او فردى متعهد است، او مشتاق است، او بازیكن تيم است، كسى كه به حريفان احترام ميگذارد و سخاوتمند است. تعهد او به اف سى بارسلونا در طول فصل مشهود بود همانگونه كه نقشى اساسى در فرايند انتقال بازيكنان از جوانان به تيم اصلى ايفا كرده است.

ژورى در وصف ژاوى همچنين اضافه كرد: او توانايى عجيبى در غلبه به مشكلات دارد و در هر بازي طوري بازى ميكند كه گويى اولين بازى اوست.او همچنين فروتنى خود را هنگامى كه به دريافت جايزه هاى فردى نزديك بود نشان داد. هيئت همچنين به توانايى ژاوى در مقدم دانستن روابط شخصي به رقابتهاى ورزشي اشاره كرد.

ژاوى بعد از بويان و اينيستا

ژاوى جايزه خود را كه توسط آگوستى پولگ سنگ تراشى شده است در اين هفته دريافت خواهد كرد. بويان و اينيستا برنده ى اين جايزه در سالهاى ٢٠٠٩/٢٠١٠ و ٢٠١٠/٢٠١١ شده اند.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

14. 3 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

بارسلونا تمرين اينيستا و بوسکتس همراه با تيم

هافبک هاي بارسا براي آماده شدن براي بازي آخر هفته در مقابل سويا در کنار تيم تمرين کردند

کارلس پويول که ريکاوري خود را ادامه ميدهد، بخشي از تمرينات را همراه با تيم انجام داد

آبي و اناري ها قبل از شروع تمرين بعد از ظهر پنجشنبه خبرهاي خوبي شنيدند. آندرس اينيستا که 12 سپتامبر از ناحيه ي ماهيچه ي پا مصدوم شده بود، و سرخيو بوسکتس که ديروز بدليل کمر درد تمرين نکرده بود، به تمرينات بازگشتند. علاوه بر اين، کارلس پويول که از ناحيه ي زانوي پاي چپ آسيب ديده بود، در بخشي از تمرينات به هم تيمي هاي خود پيوست.

ديروز بعد از ظهر، ته يو، سرخي روبرتو و بانز از تيم ب، همراه با بازيکنان تيم اول تمرين کردند، درحاليکه آدريانو نيز در تمرين حاضر بود.

آخرين تمرين قبل از سفر به اندلس، براي ساعت 18:00 روز جمعه برنامه ريزي شده است. تيتو ويلانووا کنفرانس خبري قبل از بازي را بعد از اين جلسه ي تمريني برگزار خواهد کرد.

منبع : سایت رسمی باشگاه

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

16. 3 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

پس از دریافت انتقادات فراوان در رسانه ها راجع به حضور یک سرباز اسرائیلی آزاد شده از اردوگاه حماس در ورزشگاه نیوکمپ برای بازی برابر رئال مادرید، باشگاه بارسلونا طی بیانیه رسمی خود به این انتقادات پاسخ داد.

این باشگاه در بیانیه خود آورده است:
    "بارسلونا از آقای شالیت برای این بازی دعوت به عمل نیاورده است اما به درخواست وی برای حضور در این دیدار پاسخ مثبت داده است."
    بارسلونا همچنین اعلام کرده است که این باشگاه در کنار پذیرفتن درخواست این سرباز، همچنین به درخواست سفارت فلسطین برای حضور ۳ شهروند فلسطینی به همراه رییس اتحادیه فوتبال فلسطین پاسخ مثبت داده است و این ۴ نفر نیز در دیدار ال کلاسیکو حاضر خواهند بود. در ادامه این باشگاه به یادآوری کمک بارسلونا برای آموزش مشترک میان کودکان فلسطینی و اسرائیلی پرداخته است.

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

EL Maestro
    Xavi Hernandez

18. 4 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    سعید

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653

بارسلونا

اخبار کوتاه 28 سپتامبر

. اینیستا میتواند قبل از دیدار با سویا از سوی کادر پزشکی چراغ سبز دریافت کند.او همچنین میتواند 45 دقیقه مقابل بنفیکا بازی کند تا برای ال کلاسیکو آماده شود.

. نتایج تست های دیروز آبیدال نشان میدهد که او بخوبی طبق برنامه پیش رفته است و میتواند دویدن دور زمین را از هفته های آینده شروع کند.

. ماسکرانو و مسی برای بازی 12 اکتبر با اروگوئه و 16 اکتبر با شیلی به تیم ملی آرژانتین دعوت شدند

. مسی (خطاب به سانگ وقتی به بارسلونا رسید) : خوش اومدی به باشگاه ، من اینجا هستم برای هر چیزی که تو نیاز داری.

. فابیو کاپلو : دادن توپ طلا به اینیستا یا پیرلو نمیتواند یک سوپرایز باشد.اینیستا همه چیز را برده است...

. ویلانوا امیدورا است که بتواند روی پیکه ، پویول و اینیستا روی ال کلاسیکوی 7 اکتبر حساب کند

. ساندرو راسل روز گذشته با رافائل مارکز مدافع سابق بارسا در نیویورک ملاقات داشت و درباره ی بنیاد او صحبت کرد.

. راسل : من فکر نمیکنم مسی بگوید که در بارسا ناراحت هستم.او احساس میکند اینجا خوشحال است و باشگاه را در قلب خود دارد.
    قرارداد مسی در سال 2016 به پایان میرسد،ما میخواهیم با او و پدرش در ماه های آتی صحبت کنیم تا قراردادش را تمدید کند.
    نیمار بازیکن متفاوتی است ، از آن دسته بازیکنانی است که هواداران ما دوست دارند اما او تا سال 2014 بازیکن سانتوس است.
    مسی یا اینیستا برای توپ طلا؟
    هر دوی آنها شایسته ی دریافت این جایزه هستند.در اخر فوتبال یک ورزش تیمی است.

. سانگ : من خیلی گرسنه هستم (برای جام).من هیچوقت چیزی نبردم و اینجا آمدم تا بازی کنم و چیزهای زیادی ببرم.
    نمیتوانم خودم را با توره مقایسه کنم.او بازیکن بزرگی است.من به او بسیار احترام میگذارم اما نیامده ام اینجا تا توره ی جدید بشم.فقط میخواهم خودم باشم.
    نوشیدنی مورد علاقه ی من آب است.من بسیار زیاد آب میخورم و بخاطر همین است که مصدوم نمیشوم.

. آدریانو و آلوز برای بازی دوستانه ی برزیل با عراق در 12 اکتبر در سوئد و با ژاپن در 16 اکتبر در لهستان به تیم ملی برزیل دعوت شدند

. بارسلونا روشن کرد که آنها گیلاد شالیت اسرائیلی را به نوکمپ دعوت نکردند ، اما با درخواست او برای دیدن بازی ال کلاسیکو موافقت کردند.
    بارسلونا همچنین با درخواست سفیر فلسطین ، رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین و محمود ال سرساک بازیکن فلسطینی برای دیدن ال کلاسیکو در نوکمپ موافقت کرده اند.

. ونگر : سانگ در بارسلونا موفق خواهد شد و چیزهایی به من میگوید که او بیشتر در دفاع مرکزی بازی خواهد کرد.

. نیمار : شایعه ی پیوستن به بارسا؟ من چیزی در اینباره نمیدانم.شما باید از مدیر برنامه هایم بپرسید،من تا سال 2014 قرارداد دارم.

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

20. 3 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

گذری بر افکار تیتو [قسمت دوم].

نگاهی گذرا به آنچه در افکار ویلانووا و آنالیزهایش می گذرد تا با به کارگیری آنها در سه بازی پیش رو، به موفقیت دست یابد.

غیبت اریک آبیدال باعث شد افت ناگهانی در ثبات دفاعی تیم ایجاد شود و با حضور آدریانو در سال گذشته و تلاش بیشتر بوسکتس برای حفظ این خط، ما بازهم در جلو دفاع تیم با فاصله زیادی رو به رو هستیم که ویلانووا باید بر روی این مسئله کار کند. آنچه که تیتو با نام «بازگشت موثر» می خواند، کاری است که دنی آلوز آن را به خوبی انجام می دهد؛ با مقاومت خود به دفاع کمک می کند و در بازگشت می داند که با انتخاب زاویه زمین و استیل مناسب بدنش چگونه مهاجم حریف را تحت تاثیر قرار داده و حرکت او را با مشکل مواجه کند. طبیعتا او در تمامی اوقات این چنین عمل نمی کند اما نمی توان از پیشرفت او در این اواخر گذشت و اینکه می توانست در بازی خرانادا با پاس گلش مسی را صاحب یک گل کند که چنین اتفاقی رخ نداد.

آنها که معتقدند خط هافبک با توجه به کلاس بازی و آنچه که از آنها انتظار می رود در این فصل خوب کار نکرده اند باید بدانند که ویلانووا در هر پنج بازی ابتدائی این فصلش، پنج ترکیب متفاوت از بازیکنان استفاده کرده است؛ سوسیداد: ژاوی، بوسکتس، سسک، اوساسونا: سسک، بوسکتس، اینیستا، والنسیا: ژاوی، سانگ، سسک، ختافه: ژاوی، بوسکتس، تیاگو، خرانادا: سسک، بوسکتس، تیاگو. تیاگو که اخیرا انتقادهای زیادی به او وارد است، باید برای بازگشت به فرم ایده آلش زمانی را در زمین بگذراند.

با اینکه هنوز مسائل زیادی در تیم وجود دارد که باید به آن رسیدگی کرد اما می بایست موفقیت ویلانووا با کسب 15 امتیاز کامل از پنج مسابقه را به او تبریک گفت. تغییر تاکتیکی او در بازی اسپارتاک که با جایگزینی الکسیس به جای دنی آلوز صورت گرفت، تیم را به فرم 3-4-3 رساند که بسیار خوب نیز جواب داد. تیتو از تیو و پدرو به عنوان مهاجمینش بهره می برد در حالیکه الکسیس و ویا در حال بازگشت به فرم قبلیشان هستند. کوئنکا دیگر بازیکنی است که می تواند در این پست حضور داشته باشد و اکنون که از بند مصدومیت رها شده است، به جایگاه گذشته خود که چند باری با حضور دلوفئو پر شده بود، باز می گردد.

آیا مجادله مسی و ویا در آن شب، نشانی از این است که او حمایت تیو را بیشتر می پسندد و حاضر است با او هم بازی شود؟ مسی در این باره گفت که هیچ مشکلی با ویا ندارد و لزومی نیست که در این مورد به جزئیات بپردازیم. اگر شایعات مبنی بر حضور نیمار در تیم و در فصل آینده به حقیقت یپیوندد، آیا مسی از دریافت پاسهایش از جانب این بازیکن برزیلی استقبال خواهد کرد؟ اگر مسی به توپی احتیاج داشته باشد، تیو و کوئنکا برای این پست مناسب تر به نظر می رسند در حالیکه زوبی زارتا به دنبال بازیکن میانی سریعتر و مسلط تر می گردد.

به مسائل مهمتری بازگردیم؛ در مسابقه سویا در 2008، یوهان کرویف به انتقاد از خط هافبک پرداخت که با انجام پاسهای متعدد اما ذهنیتی از حمله نداشتند. ژاوی و ویلانووا معتقدند با وجود مشکلاتی که در ساختار دفاعی تیم پیش آمده و یا وجود اشتباهاتی که اخیرا از والدس دیده شده است و کاهش سرعت بازی بالاخص زمانی که ژاوی در میدان نیاشد، روند بازی تیم را با زمان گواردیولا متفاوت کرده است.

اگرچه مطمئنا کرویف معتقد است با توجه به گلهای به ثمر رسیده و نتایج کسب شده در مسابقات اخیر، تیم خواهان جنگیدن برای حفظ تمامی امتیازات تا پایان خواهد بود و آنها سعی خواهند کرد که همچون فصل پیش، امتیازات را بسیار راحت از دست ندهند. امیدواریم که ویلانووا بتواند موفقیتی دیگر را در برابر سویا کسب کند و ژاوی نیز، بار دیگر معجزه ای را در برابر اندلسیها رقم بزند.
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

22. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

صفحه 54 از 76 نخستنخست ... 444525354555664 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)