دلایل از نظر من :
1- مدیرانی که اصلا لیاقت ندارن در این سمتی که هستن باشن
( همین عادل فردوسی پور رو بگذارن به جای آقای کفاشیان به نظر من خیلی بهتر از اینی که هستیم میتونه باشه)
2- مربیان خارجی :
البته برانکو هم خوب بود ولی خوب اگر یک مربی ایرانی مثلا همین علی دایی رو بگذاریم بهتر از کی روش میتونه باشه ، چون بیشتر عمرشو تو فوتبال ایران صرف کرده ، نه کی روش که 1 سال هم نمیشه
3- طرفداران :
طرفداران ایرانی فرهنگ طرفداری رو اصلا نمیدونن ، مثلا چه دلیلی داره وسط دربی سنگ و گوجه پرت می کنن ؟ (البته تو بخش بعدی جواب این قسمت تا حدودی داده میشه ولی خوب اگر طرفداران فرهنگ طرفداری رو یاد بگیرن و استفاده کنن خیلی موثره
4- بازیکنان :
این روز ها با درخشش کاروان پارالمپیکی ایران و شکست ایران به لبنان همه رو قانع کرد که بازیکنا یک دهم اون پولی که میگیرن هم بازی نمیکنن .... مثلا همین آقای رحمتی ، بهترین دروازه بان ایران هست ولی چند تا سوتی افتضاح تو بازی های ملی داده ... اینقدر که پول میگیره بازی میکنه ؟؟؟ برای بازیکنا تا وقتی پای پول در میانه غیرت و تعصب معنی نداره ...
5- رسانه ها :
رسانه ها هم اونجوری که باید نیستن ، یکبار تیم ملی میبازه میان هزار تا مقاله مینویسن که فلانی اینکارو کرده . مقصر فلانیه . فلانی باید اخراج بشه و میان این ایرانو با ایران چند سال پیش مقایسه میکنن .. خوب واقعا حرکت بد و زننده ایه این حرکات بعضی رسانه ها
6-بازیکنان تکراری :
دلیل بعدی هم از نظر من وجود بازیکنان تکراریه ... اصلا جوون گرایی توشون معنی نداره ... چند ساله ما داریم با همین بازیکنا میریم تو زمین حالا فوقش 2-3 نفر رو عوض میکنن که مردم رو خر کنن ولی اصلا به فکر رسیدگی به بازیکنای جوون نیستن
***فعلا همینا به نظرم اومد ، ولی خیلی مشکلات بیشتری داره فوتبال ایران***