![]()
پس از حضور خیره کننده نیک پاول در بازی مقابل ویگان که با گل زنی او همراه بود سر الکس فرگوسن او را ستود و ابراز امیدواری کرد که او در آینده میتواند جای پل اسکولز (اسطوره تمام نشدنی یونایتد) را بگیرد...
پاول ازینکه مربیش به او اعتماد دارد بسیار خوشحال است و خوب میداند که این فرصت برای هرکسی محیا نمیشود. او در مورد صحبتهای رئیس به United Review گفت: برای کسی مثل من این فوق العاده است که چنین نظری را راجب خودم از رییس بشنوم این هیجان انگیز دلهره آور و البته انگیزه آمیز است
او در ادامه میگوید: انتظارات از من بالاست اما برآورده کردن این انتظارات یک چالش واقعی است. مخصوصا هنگامی که شما این را درنظر دارید که دیگر هیچ کسی پل اسکولز نمیشود. چیزی که او در دوران بازی اش به دست آورده بیش از آن است که مردم حتی بتوانند رویا وفکر آن را داشته باشند. حتی به دست آوردن نیمی از موفقیت های و افتخارات او یک دستاورد فوق العاده میباشد. خوشبختانه من در مسیر درستی هستم و تلاش میکنم که انتظارات را برآورده سازم.
به احتمال فراوان پاول امشب در ترکیب یونایتد برابر نیوکاسل به میدان خواهد رفت...
او در این باره میگوید: این یک آزمون سخت است. نیوکاسل تیم خوبی است و بازی با این تیم میتواند تجربه بسیار خوبی برای من به ارمغان بیاورد. اگر رئیس به من شانس بدهد با کمال میل از آن استقبال میکنم