به نام خدا
پاسخ به سوالات داداش گل:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام رضا جان . خوبی ؟ این سری اول سوالات من سلام ارمان جون خوبی؟ممنون از حضورت
1 دست چپی یا راست ؟ عاشق این سوالمجزئ 9%باقیمانده هستم -
-چپ دستم
2- پا راستی یا پا چپ ؟چپ پا
3- رنگ مورد علاقه ات چیه ؟قرمز -نارنجی +رنگ های گرم
4- عددی که از نظر تو نحسه ؟راستش من به خرافات اعتقاد ندارم همه میگن 13 ولی من از 13بدی ندیدمعدد دیگه ای هم هرچی فک میکنم نیست که به طور مکرر برای بدشانسی اورده باشه
5- از چه عددی خوشت میاد ؟ایول -3 و 7
6- سرعت نتت چجوریه ؟ قبلا 512بودگرون شد کردمش128
7- بهترین خاطرات فوتبالیت چیه ؟ دوره ی راهنمایی که بودم مسابقات بین کلاسی بود تو یه ورزشگاه فوتسال مدرسه اجاره میکرد میرفتیم اونجا من دروازه بان بودم همه ی تیما رو بردیم اول و دوم هرکدوم دو تا کلاس تا اینکه به فینال خوردیم به سوم 2 منم تو سوم 1 بودم تو فینالم سه سه مساوی شدیم تو بازی دفاع بودم که تکل رفتم و پنالتی خوردیم منم 5دقیقه بیرون زمین جریمه ای موندم گل دوم هم از ضربه ازاد خوردیم گل سوم هم یادم نیست چجوریتو پنالتی ها من دروازه بان شدم و بهترین ضربه زننده ها انتخاب شد هرتیم سه پنالتی زد تیم ما از سه تا 1دونه اخریو گل کرد و تیم حریف از سه تا پنالتی همشو گرفتم و نتوسنت هیچ کدومو گل کنه و تیممون قهرمان شد نمیدونی چه غوغایی بود
خاطره ی فوتبال روی چمن رو هم بگم که میتونم به قهرمانیه پرسپولیس 1387 اشاره کنم که بازی هفته ی اخر با سپاهان حکم فینال رو داشت همچنین قهرمانیای اواخر رئال مادرید - منچستریونایتد - یوونتوس +چلسی و 2قهرمانیه جام حذفی پرسپولیس با دایی اشاره کنم بازی های الکلاسیکو و لیگ قهرمانان امسال هم از بس جذاب بود نصف شبی از هیجان کم مونده بود سکته رو بزنم برد قاطع منچستر 8-2مقابل ارسنال هم خیلی برام جالب بود +گلزنی های ونپرسی در اوایل فصل برای منچستر
8- بدترین خاطره فوتبالیت چیه ؟ راستش همون طوری که قبلا تو بخش های دیگه مثل کمپ و ... گفته بودم من 3سال نمیشه که فوتبال رو به صورت حرفه ای دنبال میکنم واسه همین نمیتونم بگم بهترین یا بدترین »ترین«رو بگم واسه همین لیستی از خاطره های تلخ فوتبالیم رو میگم
1-نتایج ضعیف پرسپولیس در اواخر سال پیش + 9هفته ی اول امسال
2-حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان اسیا در شرایطی که تونسته بود الریان قطر (فکن کنم همین تیم بود)رو 6بر صفر ببره و با اقتدار از گروهش صعود کنه
3-نتایج ضعیف میلان - رئال و مصدومیت های بازیکنان منچستریونایتد در اوایل فصل2012-2013
4-باخت های سنگین 4بر1 منچستر یونایتد مقابل لیورپول و خوردن 6گل از منسچتر سیتی در فصل پیش
9- اولین بازی فوتبالی که دیدی کی بود و بین کی و کی ؟فصلی که توش بازیهایی مثل پرسپولیس - شموشک نوشهربرگزار میشد
پ ن :اوایل فقط فوتبال لیگ ایران رو دنبال میکرد م
10 - تا حالا ورزشگاه رفتی فوتبال ببینی ؟ کی و بین چه تیمهایی بود ؟ والیبال و فوتسال تا دلت بخواد اره ولی فوتبال نه
پ ن :شهرمون هم تیم تو لیگ دسته 4ایران تیم داره
11- سه معدل آخرت چند بوده اند ؟
سال اول راهنمایی ترم اول :19/64 ترم دوم 19/81
سال دوم راهنمایی ترم اول :19/91 ترم دوم :19/91
سال سوم راهنمایی ترم اول:19/93 ترم دوم:19/95 (معدل خرداد19/99)
12- کل کل میکنی ؟ با کیا ؟ ببین کلی بگم وقتی تو یه روز شرایط ناراحت کننده باشه من یه کم ناراحت میشم حالا تو اوج ناراحت یکی بخواد ناراحتم کنه جوشی میشم /غل غل میکنم/کاربرای دربی هم شاهد بودن متاسفانهتاحالا چندمورد اتفاق افتاده که بازم از همینجا برای چندمین بار ازشون معذرت میخوام
13- چه رشته ای قصد داری بری ؟ ریاضی فیزیک »به عشق رشته ی کامپیوتر و IT
14-به غیر از فوتبال چه ورزش هایی دوست داری ؟ به اولویت:
هندبال - بسکتبال - والیبال -بدمینتون و تنیس
15- بازیکن های مورد علاقه ات تو ورزش های دیگه کیا هستن ؟(بهداد سلیمی - اوسیم بولت دونده ی جامائیکایی و سعیدمعروف که به تیم والیبال ارومیه هم پیوسته
16-نظرت رو در مورد تک تک مدیرایی که میشناسی بگو ؟مخلصشونم هستم :
جعفر»بابت سایت موفقی که داره بهش تبریک میگم و ازش بابت این کارایی که این سالا مخصوصا این اواخر از قبلی افزودن شکلک و چت باکس تغییرنام کاربری و نیمکت نشینی بنده کردند ازشون تشکر میکنم
ابراهیم »مدیری جدی و این اواخر کم پیدا
علیرضا»جسارت نباشه ادمی دوست داشتنی /بابت مشکلات چندماه قبلمون هم که خدارو شکر به خیرگذشته ازشون معذرت میخوام/
محمد:تا اون جایی که شناخت دارم فردی سرزنده و موفقه و خیلی مهربون و با اخلاق
زیدان»ایشون هم فردی هستن که مدیریت شایستشونه
مهدی :مدیرکمپ قبلی هم که فردی مهربونه
حامد »امارش حیرت برانگیزه
پیشاپیشاز مدیران گلی که ازشون نام نبردم معذرت میخوام
17-نظرت درمورد من ؟ راستش شما هم انسان اخلاقی هستی و تا اونجایی که ازت شناخت دارم فردی هستی که تونستی به خوبی درست رو از غلط تشخیص بدی امیدوارم بتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم
18- از مسی بدت میاد یا چون خیلی به رئال گل میزنه ازش میترسی ؟هیچکدوم -بگم سرو صدای رئالی ها درمیاد ولی میگم:این اواخر که بردهای رئال و تسلطش بر بارسا بیشتر شده که هیچ ولی قبله اون که باخت های سنگین داشتیم مسی نقش اصلیو داشت و درسته با هرباخت رئال اشکم درمیومد ولی به جهان فوتبال افتخار میکردم که اعجوبه هایی مثل مسی و کریس و ژاوی و اینیستا و کاسیاس داره و الانم بهشون افتخار میکنم
19- مدل گوشیت چیه ؟سونی اریکسون »CEDAR اسم دیگه J108i
20- سیم کارتت چطور ؟ ایرانسل -حامی اول المپیک شما را به دیدن ادامه ی این سوالات دعوت مینماید-
-----------------------------------------
خوب رضا جان. سری اول سوالاتم 20 سواله است ... سری دوم و سومم هم 20 سواله خواهد بود ...
ممنون میشم بهشون جواب بدی
سوالاتت منو خیلی به تعجب واداشت چون با این که زیاد با هم اشنا نیستیم ولی سوالاتی پرسیدی که ارزوشو داشتم اکثرشون به شخصیتم مربوط میشد و ازین لحاظ خوشم میاد که باعث میشه دیگران بیشتر با من اشنا بشن
ممنون داداشی![]()