به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
در این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
در این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
این برد برد خوبی بود امیدوارم بازی های بعدی هم با اقتدار ببریم و هیچ تیمی مثل همین نفت رو دست کم نگیریم که دقیقه ی 2 گل بخوریم بچه ها شوت جانواریو اسمی بود تیر دروازه رو اورد پایین آفرین به همه فقط مشکل سانتر داریم که با رفتن خانم خسرو حیدری همه چی حل میشه دیگه سانتر نمیکنیم!
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
قابل توجه شما که که آرزوی بی حاشیه ای کردید برای استقلال.این مطلب رو مهر گزاشته بود ، بد ندیدم بزارمش:
درگیری لفظی قلعه نویی و اکبرپور/ لازم نیست به تمرین بیایی! (آبادان - خبرگزاری مهر: با وجود پیروزی استقلال تهران در برابر صنعت نفت در آبادان، سرمربی استقلال تهران از عملکرد سیاوش اکبرپور بازیکن این تیم راضی نبود و این امر منجر به درگیری لفظی این دو شد. گزارش خبرنگار مهر، هنگام ورود تیم فوتبال استقلال تهران به رختکن امیر قلعه نویی با انتقاد از بازی سیاوش اکبرپور به شدت به وی انتقاد کرد و کار به بحث لفظی بین این دو نفر رسید.
قلعه نویی در همین خصوص به اکبرپور گفت که دیگر نیازی نیست این بازیکن در تمرین استقلال تهران شرکت کند. صحنه درگیری این دو نفر توسط تصویربرداران حاضر در محل ضبط شده و احتمالا پخش آن حاشیه هایی برای استقلال تهران به همراه خواهد داشت).
فقط امیدوارم جرقه اول حاشیها نباشه، که دیگه بدبختیامون شروع میشه.
بردمون هم به آدم نمیبره...
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
ویرایش توسط H~T : 09-27-2012 در ساعت 12:24
رضا چرا فک میکنی سانترای حیدری جواب نمیده:؟ دیروز 3 تا با بد شانسی زدیم تیرک اونم همش با سر بود ، پس یعنی اگه بد شانسی نباشه سانتر عالیه. در ضمن خسرو رو مسخره نکن یکی از بازیکنای مورد علاقه منه. درسته استراتژی استقلال سبک بارسلونا هست اما بارسا هم که کم بیاره سانتر میکنه پس ما هم میتونیم وقتی کم میاریم سانتر کنیم یا به شوت های جاواریو امیدوار باشیم. اگه مجیدی نیم فصل دوم بیاد قول میدم کمتر از 3 تا به پرسپولیس نمیزنیم و همینطور تیمای دیگه. ( حالا این سپاهان مشکله ). به نظر من باید یه مهاجم تمام کننده خوب داشته باشیم. من حتی حاضرم عنایتی دوباره برگرده. مجیدی هم که جای خود دارد.![]()
LEGENDARY
قبول ما بد شانسی اوردیم ولی این سانتر ها از 100 تا سانتر یکیش گل میشه من اصلا قصد توهین نداشتم داشتم شوخی میکردم منم مجیدی رو دوست دارم عاشقشم به قیافش فکر میکنم حال میکنم نه به خاطر خوشگلی برای اون شادی بعد از گل که یادش بخیر دستاش جلو دهنش خوشحالی میکرد ولی ما با این بازیکنا نمیتونیم گل از رو سانتر بزنیم ولی با 100 تا تاكتیك دیگه مثل شوت که نکونام رو داریم جانواریو زندی و کمی هم توزی میتونیم به گل برسیم یا میداودی و منوچهری بشن 2 تا مهاجم و با هافبک های عالی که داریم پاسکاری کنیم کم کم بریم به زمین حریف نه از زمین خودمون بزنیم زیر توپ
من هم استقلالیم منم عاشق مجیدی هستم و دلم میسوزه بره پیش یه مشت عرب که مثل خیلی ها خراب شه
![]()
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
خب بازی بعدمون با صباست که 100% بازی راحتی نداریم. تیم یه دست و منسجمیه. البته اونا با عوض کردن مربیشون گلمحمدی یه کم تو حاشیه رفتن و اون صبای هفته های اول نیست.گفتنیه که اونا یه مربی با تجربه تر بنام صمد مرفاوی رو اوردن که معرف همه استقلالیاست و متاسفانه همیشه مقابل استقلال فوق العاده با انگیزه تیمش رو به میدون میفرسته.
فقط امیدواریم حاشیه ای که اکبرپور واسمون درست کرد تاثیری روی تیم نزاره و بتونیم روند رو به رشدی داشته باشیم.![]()
کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!
رضا جان من نمیدونم تو چرا اینقدر از خسرو حیدری بدت میاد. پسر خوب میدونی همین خسرو چقدر تو حلق تیمهای لیگ برتری مخصوصا پرسپولیسیهاست.
خسرو حیدری اگه بهترین و موثرترین بازیکن استقلال نباشه، اما مطمئن باش جزء 3 بازیکن برتر استقلاله.
ممکن الان یه کم افت کرده باشه ولی مطمئنن بزودی خسرو به روزهای اوجش بر میگرده...![]()
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)