Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 23 نخستنخست ... 67891018 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 226
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal بحث و تبادل نظر در مورد بازی های استقلال در لیگ و جام حذفی 91-92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

در این تاپیک نظرات خودتون رو در مورد بازیهای استقلال در این فصل قرار بدید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 8 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

این برد برد خوبی بود امیدوارم بازی های بعدی هم با اقتدار ببریم و هیچ تیمی مثل همین نفت رو دست کم نگیریم که دقیقه ی 2 گل بخوریم بچه ها شوت جانواریو اسمی بود تیر دروازه رو اورد پایین آفرین به همه فقط مشکل سانتر داریم که با رفتن خانم خسرو حیدری همه چی حل میشه دیگه سانتر نمیکنیم!
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

4. 3 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط H~T نمایش پست ها
    امیدوارم این بردها تداوم داشته باشه و البته به دور از حاشیه.
    قابل توجه شما که که آرزوی بی حاشیه ای کردید برای استقلال.این مطلب رو مهر گزاشته بود ، بد ندیدم بزارمش:

درگیری لفظی قلعه نویی و اکبرپور/ لازم نیست به تمرین بیایی! (آبادان - خبرگزاری مهر: با وجود پیروزی استقلال تهران در برابر صنعت نفت در آبادان، سرمربی استقلال تهران از عملکرد سیاوش اکبرپور بازیکن این تیم راضی نبود و این امر منجر به درگیری لفظی این دو شد. گزارش خبرنگار مهر، هنگام ورود تیم فوتبال استقلال تهران به رختکن امیر قلعه نویی با انتقاد از بازی سیاوش اکبرپور به شدت به وی انتقاد کرد و کار به بحث لفظی بین این دو نفر رسید.
    قلعه نویی در همین خصوص به اکبرپور گفت که دیگر نیازی نیست این بازیکن در تمرین استقلال تهران شرکت کند. صحنه درگیری این دو نفر توسط تصویربرداران حاضر در محل ضبط شده و احتمالا پخش آن حاشیه هایی برای استقلال تهران به همراه خواهد داشت).

فقط امیدوارم جرقه اول حاشیها نباشه، که دیگه بدبختیامون شروع میشه.
    بردمون هم به آدم نمیبره...

6. 4 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    H e D I e H

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    1,693
    تشکر شده 1,231 در 346 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط (2B) نمایش پست ها
    قابل توجه شما که که آرزوی بی حاشیه ای کردید برای استقلال.این مطلب رو مهر گزاشته بود ، بد ندیدم بزارمش:

درگیری لفظی قلعه نویی و اکبرپور/ لازم نیست به تمرین بیایی! (آبادان - خبرگزاری مهر: با وجود پیروزی استقلال تهران در برابر صنعت نفت در آبادان، سرمربی استقلال تهران از عملکرد سیاوش اکبرپور بازیکن این تیم راضی نبود و این امر منجر به درگیری لفظی این دو شد. گزارش خبرنگار مهر، هنگام ورود تیم فوتبال استقلال تهران به رختکن امیر قلعه نویی با انتقاد از بازی سیاوش اکبرپور به شدت به وی انتقاد کرد و کار به بحث لفظی بین این دو نفر رسید.
    قلعه نویی در همین خصوص به اکبرپور گفت که دیگر نیازی نیست این بازیکن در تمرین استقلال تهران شرکت کند. صحنه درگیری این دو نفر توسط تصویربرداران حاضر در محل ضبط شده و احتمالا پخش آن حاشیه هایی برای استقلال تهران به همراه خواهد داشت).

فقط امیدوارم جرقه اول حاشیها نباشه، که دیگه بدبختیامون شروع میشه.
    بردمون هم به آدم نمیبره...

واقعا هیچیمون به آدمیزاد نمیبره.نه معلومه چه وقتهایی خوشحالیم،چه وقتهایی هم ناراحت.
    این اکبرپور که دیگه سلطان حاشیه ست.خدا ختم بخیر کنه این یکی رو.

کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!

ویرایش توسط H~T : 09-27-2012 در ساعت 12:24

8. 3 کاربر از پست مفید H~T تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    مورینیو و قلعه نوعی و آرسن ونگر و یورگن کلوپ
    بازیکن محبوب
    CR7 ,wilshere,alex delpiero , شوان اشتایگر ,raul,totti,steven gerrard
    اسم واقعی شما
    محمد

GermanySS_TehranRealMadrid

Delpiero

تشکر ها
    1,985
    تشکر شده 1,794 در 460 پست

esteghlal

نقل قول نوشته اصلی توسط RezaVilla7 نمایش پست ها
    این برد برد خوبی بود امیدوارم بازی های بعدی هم با اقتدار ببریم و هیچ تیمی مثل همین نفت رو دست کم نگیریم که دقیقه ی 2 گل بخوریم بچه ها شوت جانواریو اسمی بود تیر دروازه رو اورد پایین آفرین به همه فقط مشکل سانتر داریم که با رفتن خانم خسرو حیدری همه چی حل میشه دیگه سانتر نمیکنیم!
    رضا چرا فک میکنی سانترای حیدری جواب نمیده:؟ دیروز 3 تا با بد شانسی زدیم تیرک اونم همش با سر بود ، پس یعنی اگه بد شانسی نباشه سانتر عالیه. در ضمن خسرو رو مسخره نکن یکی از بازیکنای مورد علاقه منه. درسته استراتژی استقلال سبک بارسلونا هست اما بارسا هم که کم بیاره سانتر میکنه پس ما هم میتونیم وقتی کم میاریم سانتر کنیم یا به شوت های جاواریو امیدوار باشیم. اگه مجیدی نیم فصل دوم بیاد قول میدم کمتر از 3 تا به پرسپولیس نمیزنیم و همینطور تیمای دیگه. ( حالا این سپاهان مشکله ). به نظر من باید یه مهاجم تمام کننده خوب داشته باشیم. من حتی حاضرم عنایتی دوباره برگرده. مجیدی هم که جای خود دارد.
    LEGENDARY

10. 4 کاربر از پست مفید icon تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

نقل قول نوشته اصلی توسط icon نمایش پست ها
    رضا چرا فک میکنی سانترای حیدری جواب نمیده:؟ دیروز 3 تا با بد شانسی زدیم تیرک اونم همش با سر بود ، پس یعنی اگه بد شانسی نباشه سانتر عالیه. در ضمن خسرو رو مسخره نکن یکی از بازیکنای مورد علاقه منه. درسته استراتژی استقلال سبک بارسلونا هست اما بارسا هم که کم بیاره سانتر میکنه پس ما هم میتونیم وقتی کم میاریم سانتر کنیم یا به شوت های جاواریو امیدوار باشیم. اگه مجیدی نیم فصل دوم بیاد قول میدم کمتر از 3 تا به پرسپولیس نمیزنیم و همینطور تیمای دیگه. ( حالا این سپاهان مشکله ). به نظر من باید یه مهاجم تمام کننده خوب داشته باشیم. من حتی حاضرم عنایتی دوباره برگرده. مجیدی هم که جای خود دارد.
    قبول ما بد شانسی اوردیم ولی این سانتر ها از 100 تا سانتر یکیش گل میشه من اصلا قصد توهین نداشتم داشتم شوخی میکردم منم مجیدی رو دوست دارم عاشقشم به قیافش فکر میکنم حال میکنم نه به خاطر خوشگلی برای اون شادی بعد از گل که یادش بخیر دستاش جلو دهنش خوشحالی میکرد ولی ما با این بازیکنا نمیتونیم گل از رو سانتر بزنیم ولی با 100 تا تاكتیك دیگه مثل شوت که نکونام رو داریم جانواریو زندی و کمی هم توزی میتونیم به گل برسیم یا میداودی و منوچهری بشن 2 تا مهاجم و با هافبک های عالی که داریم پاسکاری کنیم کم کم بریم به زمین حریف نه از زمین خودمون بزنیم زیر توپ
    من هم استقلالیم منم عاشق مجیدی هستم و دلم میسوزه بره پیش یه مشت عرب که مثل خیلی ها خراب شه
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

12. 2 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    H e D I e H

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    1,693
    تشکر شده 1,231 در 346 پست

خب بازی بعدمون با صباست که 100% بازی راحتی نداریم. تیم یه دست و منسجمیه. البته اونا با عوض کردن مربیشون گلمحمدی یه کم تو حاشیه رفتن و اون صبای هفته های اول نیست.گفتنیه که اونا یه مربی با تجربه تر بنام صمد مرفاوی رو اوردن که معرف همه استقلالیاست و متاسفانه همیشه مقابل استقلال فوق العاده با انگیزه تیمش رو به میدون میفرسته.
    فقط امیدواریم حاشیه ای که اکبرپور واسمون درست کرد تاثیری روی تیم نزاره و بتونیم روند رو به رشدی داشته باشیم.

کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!

14. 3 کاربر از پست مفید H~T تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

نقل قول نوشته اصلی توسط h~t نمایش پست ها
    خب بازی بعدمون با صباست که 100% بازی راحتی نداریم. تیم یه دست و منسجمیه. البته اونا با عوض کردن مربیشون گلمحمدی یه کم تو حاشیه رفتن و اون صبای هفته های اول نیست.گفتنیه که اونا یه مربی با تجربه تر بنام صمد مرفاوی رو اوردن که معرف همه استقلالیاست و متاسفانه همیشه مقابل استقلال فوق العاده با انگیزه تیمش رو به میدون میفرسته.
    فقط امیدواریم حاشیه ای که اکبرپور واسمون درست کرد تاثیری روی تیم نزاره و بتونیم روند رو به رشدی داشته باشیم.
    آره بازی سختی هست با وجود این خبر هایی که منو شما گذاشتیم خیلی از اس اس طلب داره فقط اکبرپور اضافیه و حیدری یه نیمه نباشه فقط همین کافیه

16. 2 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RezaVilla7 نمایش پست ها
    آره بازی سختی هست با وجود این خبر هایی که منو شما گذاشتیم خیلی از اس اس طلب داره فقط اکبرپور اضافیه و حیدری یه نیمه نباشه فقط همین کافیه

رضا جان من نمیدونم تو چرا اینقدر از خسرو حیدری بدت میاد. پسر خوب میدونی همین خسرو چقدر تو حلق تیمهای لیگ برتری مخصوصا پرسپولیسیهاست.
    خسرو حیدری اگه بهترین و موثرترین بازیکن استقلال نباشه، اما مطمئن باش جزء 3 بازیکن برتر استقلاله.
    ممکن الان یه کم افت کرده باشه ولی مطمئنن بزودی خسرو به روزهای اوجش بر میگرده...

18. 4 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287

نقل قول نوشته اصلی توسط (2B) نمایش پست ها
    رضا جان من نمیدونم تو چرا اینقدر از خسرو حیدری بدت میاد. پسر خوب میدونی همین خسرو چقدر تو حلق تیمهای لیگ برتری مخصوصا پرسپولیسیهاست.
    خسرو حیدری اگه بهترین و موثرترین بازیکن استقلال نباشه، اما مطمئن باش جزء 3 بازیکن برتر استقلاله.
    ممکن الان یه کم افت کرده باشه ولی مطمئنن بزودی خسرو به روزهای اوجش بر میگرده...رضا جان من نمیدونم تو چرا اینقدر از خسرو حیدری بدت میاد. پسر خوب میدونی همین خسرو چقدر تو حلق تیمهای لیگ برتری مخصوصا پرسپولیسیهاست.
    اصلا خسرو کی بازیه خوبی کرد که بخواد برگرده به دوران اوجش برگرده ها؟ بابا این فقط سانتر میکنه بابا همه اینو میفهمن هیچی نمیدونه از فوتبال آقا خودت بگو سانتر هاش خوبه اصلا؟

20. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal

نقل قول نوشته اصلی توسط (2b) نمایش پست ها
    '

متاسفانه خسرو خسروی سالهای قبل نیست و خیلی افت کرده اگه نیمی از بازیهای سالهای قبلش رو اراءه بده برای پیچیدن نسخه هر تیمی کافیه

نمیدونم چرا این بازیکنها اینقدر افت کردن چه مرضی به جونشون افتاده نمیدونم اما خودشون نیستن نمیخوام اسم ببرم ولی اکثرشون روی اعصاب آدم راه میرن
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

22. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

صفحه 8 از 23 نخستنخست ... 67891018 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع