Design & Developed BY Patira

صفحه 70 از 105 نخستنخست ... 2060686970717280 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 691 تا 700 , از مجموع 1048
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal آبی دلان ... حرف های خودمونی هواداران استقلال

آبی دلان

بین همه تیمهای دنیا عشق است استقلال

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان استقلال ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی استقلال =-

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 10-04-2011 در ساعت 19:51

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal تاریخچه و افتخارات باشگاه استقلال

نقل قول نوشته اصلی توسط H~T نمایش پست ها
    آفرین تاریخچه و آماری که گذاشتین عالی بود. فقط ای کاش تیمهای دوم و سوم هم مشخص بود.
    ولی در کل خیلی عالی بود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

3. 3 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    H e D I e H

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    1,693
    تشکر شده 1,231 در 346 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamedss نمایش پست ها

ممنون.تاریخچه تون خیلی کامل و جامع بود ولی من منظورم تیمهای اول تا سوم تو کل تاریخ لیگ ایران بود،میخواستم ببینم توی لیگ در کل استقلال بهتر بوده یا پرسپولیس،که البته مطمئنم عملکرد استقلال بهتر بوده.
    اگه شما یا هر کدوم از دوستان بذارید ممنون میشم.

کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!

5. 4 کاربر از پست مفید H~T تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

ببخشید که فضولی میکنم ولی تاریخچه ی چی رو میخوای شاید یه کاری بنوشتم کنم برات؟ها؟
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

7. 4 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    H e D I e H

IranSS_TehranBarcelona

Farhad Majidi

تشکر ها
    1,693
    تشکر شده 1,231 در 346 پست

منم با نظر همتون موافقم.اما شاید کمی به این تماشاگران هم حق داد.قلعه نویی رو من خیلی قبول دارم اما بنظرم خیلی خود رای و خود پسنده.معمولا با همه هم مشکل داره که یکی دو تا هم نیستن،هممون هم میدونیم کیا هستن،که مهمترینشون مرحوم حجازی بود.دیگه حسن روشن،مرفاوی،فکری،مجیدی،جب اری،تیموریان،رحمتی،واعظ آشتیانی(که البته من خودمم ازاین بابا خوشم نمی اومد) و... خیلی کسان دیگه که شاید از قلم افتادن،سر جای خودشون.
    وقتی ما حتی یه دونه مهاجم معمولی هم نداریم چرا فرهاد مجیدی که الان بدون تیمه و هواداران هم میپرستنش،باید بیرونه گود بشینه که چی،که این آقا خوشش نمیاد فرهاد تو تیمش باشه.
    البته بگم من اصلا این حرکات تماشاگران رو تایید نمیکنم و واقعا تایید میکنم صحبتهایی که
    در مصالب بالا ذکر شد.
    استقلال هر چی میکشه از لین لیدراست،که تماشاگران رو میندازن به جون هم و بینشون دو دستگی میندازن

کاش می دانستی و می فهمیدی که برای داشتنت .......... دلی را به دریا زدم که از آب واهمه داشت!!!

9. 5 کاربر از پست مفید H~T تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal کلوب هواداران آبی های پایتخت

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

11. 5 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

اورین اورین که بردید آفرین جانواریو که با اون قلب خون آبی خودش یه شوت دیدنی زد واقعا آفرین
    آقای قلعه باز که نیمه اول این تاکتیک مزخرف سانتر رو اجرا کردی که؟
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

13. 5 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CMF
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    ردوندو
    اسم واقعی شما
    alireza

GermanySS_TehranRealMadrid

تشکر ها
    1
    تشکر شده 24 در 5 پست

فرهاد مجيدي به طور رسمي از دنياي بازيگري خداحافظي کرد متن خداحافظي او به شرح زير است؛

هواداران عزيز

وقتي 15 سال پيش به تيم محبوبم استقلال پيوستم ، هرگز تصور نمي کردم روزي با حمايت هواداران پر شور و دوست داشتني آبي دل استقلالي به جايگاه کنوني ام رسيده که در آستانه 36 سالگي ، هنوز با تمام وجود و با ذره ذره توانم براي هواداران بتوانم به ميدان بروم.

بازيکن و کاپيتان استقلال بودن ، افتخاري است که براي " فرهاد مجيدي" فراموش شدني نيست . بازي کردن در تيمي که بزرگاني چون شادروان ناصر حجازي ، علي جباري و حسن روشن روزگاري در آن عضويت داشتند يا پوشيدن پيراهن شماره 7 که در گذشته بر تن تکنيکي ترين بازيکن آسيا " مجيد نامجو مطلق " بوده يا بستن بازوبندي که بر دستان ستارگاني چون برادران بياني و جواد زرينچه بوده براي " فرهاد " فرزند کوچک خانواده بزرگ استقلال مايه اعتبار و افتخار است.

در اين مدت در شادي و غم هاي زيادي با هواداران عزيز سهيم بوده ام . با شادي هوادار خنديدم و با گريه آنها اشک ريختم. پيروزي هاي دربي، جشن قهرماني هاي ليگ برتر و جام حذفي، شکست ها و از همه غم انگيز تر از دست دادن اسطوره تاريخ باشگاه استقلال ناصرخان حجازي هيچگاه از خاطرم نمي رود. روز تلخي براي من و هواداران بود.

با عنايت خداوند متعال ، حمايت هواداران و لطف نام بزرگ و پيراهن آبي" استقلال" به آرزوهاي مادي و معنوي خويش رسيده ام و مانند آقاياني که با خودخواهي ، همواره استقلال را مديون خود مي دانند يا در نبود خود ذلت استقلال را آرزو مي کنند، فکر نمي کنم. هر چه دارم از استقلال و هوادارانش است و هر کجا که باشم براي سربلندي استقلال تلاش خواهم کرد اما امروز، پس از تحمل و سپري کردن روزهاي سخت و فرا رسيدن روزهاي آبي رنگ زندگي ورزشي ام، مي خواهم سخت ترين تصميم زندگي ام را براي هواداران بازگو کنم.

طرفداران دوست داشتني

بر حسب صبر و تعصب تا به امروز سکوت کردم (حتي در روزهايي که در اوج آمادگي و بنا به سليقه فني ! نيمکت نشين بودم صحبتي نکردم تا آرامش تيم و مجموعه استقلال برهم نخورد) و براي اثبات خويش تلاش و مبارزه کردم اما امروز وقتي مي شنوم که آقايان عامل ناکامي تيم را تشويق فرهاد مجيدي توسط هواداران خونگرم استقلال مي دانند برايم تاسف آور است. قطعا روزي با وجود و حضورم براي سربلندي استقلال تلاش کردم اما اين روزها اتفاقاتي افتاد و صحبتهايي شنيدم که به اين نتيجه رسيدم بايد برخلاف ميل باطني ام از فوتبال خداحافظي کنم.

عليرغم پيشنهادات بسيار از تيمهاي داخلي از ابتداي فصل تاکنون ، نتوانستم در ايران پيراهني جز پيراهن آبي بپوشم و بسيار مايل بودم با حضور در تيم محبوبم استقلال به همراه ديگر بازيکنان بتوانم با جام قهرماني ليگ و حذفي را فتح کنم و در نهايت با پيراهن استقلال از ميادين فوتبال براي هميشه خداحافظي کنم که اين امکان فراهم نشد وگويا تقدير براي من اين چنين بود.

هر کجا که باشم خود را سرباز استقلال مي دانم و اميدوارم در آينده ، در کسوت هاي ديگر بتوانم دين خود به هواداران پرشور استقلال را با کسب جام هاي متعدد ، ادا نمايم.

در اين جا لازم مي دانم از کليه مديران، کارشناسان ، مربيان ، بازيکنان ، کادر پزشکي ، تدارکات ، پشتيباني تيم و نيز ارباب جرايد که در ادوار مختلف ، اسباب زحمت آنها را فراهم نمودم ، سپاسگزاري نمايم.

در پايان ، از هواداران متعصب و دوست داشتني استقلال که همواره در سرما و گرما مرا مورد حمايت و تشويق خويش قرار داده ، صميمانه قدرداني کرده و اميدوارم عذر "جدايي ناخواسته" سرباز خويش را پذيرا باشند.

بي گمان هيچگاه خود را از استقلال جدا ندانسته و الطاف ، حمايت ها و تشويق هاي هواداران پر شور و فهيم استقلال از خاطره ام پاک نخواهد شد و هر جا که باشم براي موفقيت آنها دعا خواهم کرد.

به اميد قهرماني استقلال در مسابقات داخلي و بين المللي و سرافرازي و تندرستي هواداران عزيز

انشاءا…

برادر کوچک شما

فرهاد مجيدي

به نقل از سایت ورزش3

15. 7 کاربر از پست مفید redondo تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

فقط میتونم بگم با شنیدن این خبر دلم خیلی گرفت

مجیدی هم ثابت کرد هیچ نامی مهم تر از نام استقلال نیست

نمیخواستم این موضوع رو بیان کنم ولی حالا میگم که امیر خیلی به فرهاد بد کرد

درسته ما تشویق فرهاد رو به خاطر نام استقلال و به حاشیه نرفتن تیم درست نمیدونستیم و حرف دلمون رو به خاطر نام استقلال تو سینه فرو خوردیم و فرهاد هم به خاطر همین نام استقلال و به حاشیه نرفتن تیم جام زهر رو نوشید و خداحافظی کرد

فرهاد مجیدی جات برای همیشه توی قلب من و باقی طرفدارای استقلال کنار بزرگانی مثل مرحوم حجازی و ......... برای همیشه محفوظه و نامت رو شاید به خاطر منافع استقلال نتونستیم فریاد بکشیم ولی توی خودمون مثل تو شکستیم

فقط به خاطر نام پر افتخار استقلال

ما هم با تو خون جگر خوردیم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

17. 5 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    سر خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    مسعود محمد

SpainRealMadridSS_Tehran

تشکر ها
    18
    تشکر شده 25 در 8 پست

واب به امیر قلعه نوعی ، مرد مغروری که به خاطر رفتار بدش با کاپیتان همیشه محبوب آبی ها ، ما طرفداراش رو از خودش رنجوند. حالا اگه استقلال تو 3 جام قهرمان نشه ، امیر قلعه نوعیم باید استقلال رو فراموش کنه.
    کاپیتان ! کسی جای تو رو در دلمان نخواهد گرفت!
    مطمئن باش

به ما سر بزنید...

انجمن تخصصی استقلال و رئال مادرید

19. 3 کاربر از پست مفید masood_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    FORWARD
    مربی مورد علاقه
    Arsène Wenger
    بازیکن محبوب
    RONALDO 9_Zidane_Zlatan Ibrahimovic_R.CARLOSE
    اسم واقعی شما
    MEHDI

BrazilSS_TehranMilan

Pirlo

تشکر ها
    3,094
    تشکر شده 2,194 در 462 پست

مرگ بر قلعه نویی........................................
    فرهاد از فوتبال خداحافظی کرد..........................
    فرهاد همیشه در قلب مایی و نفرت از قلعه نویی در دل من همیشه باقیست.
    Don’t count the years, count the memories

21. 3 کاربر از پست مفید mehdi30100 تشکر کرده اند .

صفحه 70 از 105 نخستنخست ... 2060686970717280 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع