Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 126 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 1257
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

پیش فرض ٭٭lllllll اخبار و حواشی بیانکونری در فصل 2010 - 2011 lllllll ٭٭

در این تایپیک اخبار تیم یوونتوس رو در فصل 2010- 2011 پیگیری خواهیم کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:04

2. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

تنها چند روز به اغاز فعاليت دل نري در يووه
    8 تیر 1389
    تعطیلات برای جیجی دل نری به اتمام می رسد، تعطیلاتی که برای او جنبه تنها تعطیلی نداشت زیرا به اینده و نتایجی که به همراه سیاه و سفیدها کسب خواهد کرد فکر می کند. او با پیراهن جدید بر روی نیمکت بانوی پیر می نشیند و برای پیروزی های بزرگ بیانکونری تلاش می کند.

دل نری در گفتگویی تاکید کرد با قدرت تمرینات را اغاز خواهم کرد، مطمئن باشید برای موفقیت یووه تمام تلاش خود را خواهیم کرد و در کنار الساندرو دل پیرو کاپیتانی که 17 سال برای این تیم جنگید و درخشید و مهره های قدیمی و باتجربه درکنار بازیکنان تازه وارد مانند استوراری به هواداران پیروزی های دلخواه را هدیه خواهیم داد.

من به همه مهره ایمان دارم، همه بازیکنان قدیمی و جدید در لیست من جای دارند و همانند مدیران به جوانان ایتالیایی اعتقاد زیادی دارم و از انان بهره خواهم برد.

با مهره های فعلی یووه تمرینات را در پینتزولو اغاز می کنیم، در تیم من ترزگه، صالی امیجیچ، جووینکو، گریگرا و دیه گو حاضر خواهند بود و من توجهی به شایعات اخیر نمی کنم، از همه می خواهم با تمام قدرت در تمرینات حاضر شوند و برای موفقیت یوونتوس از ابتدای تمرینات حضوری قدرتمند داشته باشند و بدانند که یووه مانند یک تیم کامل و مقتدر فصل را اغاز می کند و به راه خود تا پایان ادامه می دهد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

اولتیماتوم کراسیچ به سران رسکا
    8 تیر 1389
    میلو کراسیچ ستاره ی تیم ملی صربستان و باشگاه زسکا مسکو به سران این تیم هشدار داد در صورتی که با انتقال وی به یووه موافقت نکنند راهی تیم دیگری نخواهد شد.

داستان انتقال کراسیچ چند هفته ای است بحث روز نقل و انتقالات باشگاه یووه شده است و سران زسکا خواهان مبلغ بیشتری هستند اما ماروتا اعلام کرده است مبلغ پیشنهادی یووه تغییری نخواهد کرد.

کراسیچ در این رابطه گفت: "من فقط خواهان حضور در یوونتوس هستم و نمی خواهم به پیشنهاد دیگر تیم ها پاس مثبت بدهم و علاقه مند به بازی در تورین هستم و این در حالی است که تنها یک سال دیگر از قرارداد من باقی مانده است و در صورتی که با انتقال من به یووه موافقت نکنند من در زسکا خواهم ماند و فصل اینده بازیکن ازاد خواهم شد."
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

برشا مقصد بعدی سبا ؟
    9 تیر 1389
    باشگاه برشا که به تازگی راهی سری آ باشگاه های ایتالیا شده است در نظر دارد سباستین جووینکو ستاره ی جوان و ناکام یووه را در فصل نقل و انتقالات به خدمت بگیرد.

بر اساس نوشته ی روزنامه های محلی سران برشا قصد دارند در اولین گام خود برای تقویت تیم تازه صعود کرده مورچه ی اتمی را از یووه خریداری کنند و این در حالی است که علاوه بر برشا تیم های لاتزیو - سمپدوریا و فیورنتینا خواهان به خدمت گیری وی هستند.

سبا که دوران ناموفقی را در یووه پشت سر گذاشته است قصد ترک یووه را دارد اما نمی خواهد حضور در لیگ اروپا را از دست بدهد و در تیمی مثل برشا بازی کند که تازه به سری آ راه یافته است.

گفتنی است ماروتا هنوز از فروش سبا اطمینان نیافته است و قصد دارد در این زمینه با دل نری به توافق کامل دست پیدا کند و سپس در مورد فروش یا عدم فروش وی تصمیم گیری کند.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

از خرید مدافعان جدید هراسی ندارم
    9 تیر 1389
    نیکولا لگروتالیه مدافع با تجربه ی یووه از علاقه مندی خود برای حضور یک فصل دیگر در تورین خبر داد و اظهار داشت به بونوچی بازیکن جدید یووه کمک خواهد کرد تا بتواند تبدیل به ستاره ای بزرگ شود.

لگروتالیه ادامه داد: "من می خواهم یک فصل دیگر با پیراهن یووه در میادین حاضر شوم و از حضور در تورین بسیار راضی هستم و دلیلی برای ترک یووه ندارم."

وی در مورد جذب بونوچی گفت: "او یک بازیکن فوق العاده است که می تواند کمک فراوانی به ما بکند و من تلاش خود را برای کمک به وی انجام خواهم داد تا به بازیکن بزرگی تبدیل شود."

لگرو در پایان به شایعه ی جذب مکسس اشاره کرد و گفت: "از خرید وی هم استقبال خواهم کرد و دلیلی برای ترس در این رابطه وجود ندارد. من تمام تلاش خود را برای حضور در ترکیب اصلی یووه انجام خواهم داد

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

لياقت سربازان بازنشسته
    9 تیر 1389
    بالريني هميشه در خاطرم و قلبم هست، او در وجودم نهفته شده، يك شخصيت و دوستي بزرگ و هميشگي " شايد مربي مو نقره اي لاجوردي پوشان با اين اميد و انگيزه راهي رقابت هاي جهاني شده بود تا با كمك دوست از دست رفته اش افتخارات گذشته را تكرار كند.

بالريني مربي بزرگ ورزش ايتاليا كه بارها به شاگردانش گفت حالا نوبت شماست و با اين شعار دوچرخه سواران كشورش را به عناوين مختلف قهرماني رساند، ليپي نيز به شاگردانش گفت حالا نوبت شماست و همراه انان راهي قاره سياه شد.

حالا نوبت ماست، این شعار هماهنگ و یکدست لاجوردی پوشان سرزمین چکمه ای پیش از اغاز دیدار نخست شان در جام نوزدهم بود شعاري كه تنها در كلام اين گروه شنيده مي شد و در چهره و وجودشان هرگز حس نشد. بله به واقع نيز نوبت شما بود، پس از موفقيت هاي اتزوري در رشته هاي تنيس و دوچرخه سواري و كسب افتخارات ارزنده شياوونه و ايوان باسو كه كشور ايتاليا را به با ارزشترين پيروزي هاي سال 2010 تاكنون رساندند نوبت اتزوري هاي فوتبال بود اما پيراهن صورتي جيرو ايتالياي امسال نيز براي اين گروه از هم گسيخته معجزه نكرد.

پيراهني كه پيش از مسابقه از سوي ايوان باسو قهرمان رقابت هاي دوچرخه سواري جيرو ايتالياي 2010 براي مارچلو ليپي دوست صميمي و نزديك بالرینی مربي تيم ملي دورچرخه سواري ايتاليا كه در يك رقابت اتومبيل راني جان خود را از دست داد ارسال شده بود و بر روي ان نوشته بود " مارچلو حالا نوبت توست " اما ديدار نخست گروه لاجوردي پوش به هيچ عنوان دلچسب و زيبا نبود تا ثابت شود تيمي كه در خانه ماند و همراه اتزوري به افريقاي جنوبي نيامد بسيار بهتر، قدرتمند تر و زيباتر از تيمي است كه سن مارچلو با خود به اين قاره سحراميز اورده، تيمي از ستاره هاي محبوب و در عين حال باتجربه تر كه توان و شناخت بهتري از رقابت هاي بين المللي داشتند و بارها در شرايط سخت و حساس به ياري مربيان بزرگ خود امده بودند در خانه و بر روي مبل خانه هاي راحت اما با نگراني و اضطراب نمايش دوستان شان را از راه دور دنبال مي كنند.

ستاره هايي همچون توتي، دل پيرو، كاسانو و اكويلاني . پيش از حضور در مسابقات جهاني 2010 نمايش اتزوري در ديدارهاي دوستانه به هيچ عنوان رضايت بخش و قابل قبول نبود، يك شكست برابر مكزيك در كنار يك تساوي مقابل سوئيس از نقشه هاي هماهنگ و زهردار ايتاليا خبر نمي داد و اين نگراني در رسانه ها و مطبوعات سرزمين چكمه اي به خوبي ديده مي شد و سرانجام نتيجه اي كه در ديدار نخست قهرمان دوره گذشته جام به دست امد و نشان داد مارچلو ليپي گروهي از سربازان ايتاليا را به افريقاي جنوبي اورده كه از نظرش توان و قدرت بيشتري براي حضور در ميادين داشته باشند و مهره هاي در تركيب قرار داده كه تنها از نظر فردي توان و ارزش بيشتري نسبت به گزينه جانشين قبلي خود داشتند.

هر چند كه اين توان و قدرت نيز در اكثر گزينه هاي جديد ليپي ديده نشد، سيمونه په په با پيراهن شماره هفت كه چهار سال پيش بر تن كاپيتان بيانكونري بود و در پست الكس به ميدان رفت و شايد يكي از اندك مهره هاي موفق ايتاليا به شمار مي رفت كه تنها 20 دقيقه خوب ظاهر شد. خط حمله به نبود دل پيرو خلاصه نمي شد، زوج حمله اي ناتوان با جيلا و ياكوئنتا تشكيل شده بود، مهاجمي كه هيچ خطري را نتوانستند بر روي دروازه حريف ايجاد كنند و بسيار گنگ و بي برنامه كار مي كردند. اين مهاجمين در حالي به اين سفر اعزام شده بودند كه در خانه اكويلاني، بوريلو، كاسانو، بالوتي و توتي ماندند و از تلويزيون نمايش دوستان شان را نظاره كردند. اما ميانه ميدان، مهره اي كهنه كار از جام هجدهم در كنار تيم بود اما پيش از سفر مصدوميت به سراغش امد تا دو بازي نخست را از دست بدهد، دو ديدار مهم كه نخستين 90 دقيقه اي بسيار ضعيف داشت.

پيرلو با اين شرايط راهي مسابقات شد و پروتا، امبروسيني و انتونيني در شهرهاي خود ماندگار شدند. به نفرات حاضر در خط دفاع لاجوردي پوشان مي رسيم، متاسف مي شويم زماني كه فابيو كاناوارو را با اين شرايط اسفناك مي بينيم، دو سال پيش در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا برابر يوونتوس چنان ضعيف و نامطمئن ظاهر شد كه از اتمام دوران فوتبالش مي گفتيم، با اين وجود يك سال بعد به يووه رفت و هنرنمايي هاي فصل گذشته را در اين تيم نيز تكرار كرد و حالا همراه تيم ملي كشورش به افريقاي جنوبي سفر مي كند تا شاهد ادامه هنرنمايي هاي او در عدم دفع توپ هاي ارسالي رقبا باشيم. كاساني، بورنرا و لگروتاليه خانه نشين مي شوند تا مرد جهان در سال هاي گذشته در كنار كيه ليني، كريشيتو و بونوچي از دفاع اهنين و مستحكم هميشگي ايتاليا تنها نامي به يادگار گذارد و ثابت شود تيم ستاره هاي خانگي اتزوري بسيار شايسته تر از مهره هاي حاضر در افريقاي جنوبي اند.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

هر روز از یووه دور و دورتر می شود
    10 تیر 1389
    بیش از هر لحظه دیگر از یوونتوس دور و دورتر می شود. مدیر برنامه هایش از خواسته و علاقه قلبی او به یووه می گوید اما تاکید دارد او خواهان بازی کردن و فضای بیشتر است که این امکان در بانوی پیر وجود ندارد. سباستین جووینکو وارثی که روزی با ارزوهای بزرگ به تیم بزرگسالان یوونتوس پیوست حالا در حسرت بازی کردن به رفتن و جدایی از تیم دوست داشتنی اش فکر می کند.

اندره ا دامیکو که پیش از این مدیر برنامه های الکس دل پیرو بوده می گوید همه می دانیم که سباستین به یووه علاقه مند است اما این علاقه در صورتی که هرگز به نمایش و حضورش ختم نشود سودی ندارد. او نیاز به فضا و فرصت دارد و این خواسته در یووه و در کنار این باشگاه عملی نیست.

حتی زمانی که زاکه و چیرو با مصدومین زیادی روبرو شدند حاضر به استفاده از جووینکو در ترکیب نبودند و این نشان از عدم اعتماد مجموعه بیانکونری به جوان اینده داری می دهد که روزی از او به عنوان وارث کاپیتان بانوی پیر نام می بردند.

مدیر سباستین تاکید کرد هرگز به بودن در این شرایط راضی نبودیم اما چاره ای نیست، باری، برشا، اودینزه این تیم ها نیز از تمایل خود برای جذب جووینکو گفته اند اما تاکنون با هیچ کدام از این باشگه ها مذاکره ای نداشتیم.

به هر حال تمرینات اغاز می شود و دل نری باید خیلی زود از تصمیم خود برای استفاده از جووینکو خبر دهد تا ما هر چه سریعتر در خصوص اینده سباستین تصمیم بگیریم.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

اوزیل هدف جدید سران یووه
    10 تیر 1389
    هر چند که گاس هیدینگ معتقد است او با گذرنامه المانی در مسابقات جام جهانی افریقای جنوبی شرکت نکرده اما مسولین برگزار کننده جام چنین اعتقادی ندارد و او بدون کوچکترین مشکلی در کنار ژرمن ها به دیدار حساس کشورش برابر ارژانتین فکر می کند.

اما نمی تواند از پیشنهاد باشگاه های مختلف اروپایی برای اینده اش به راحتی بگذرد و تاکید کند در حال حاضر تنها تیم ملی و بازی در جام جهانی برایم مهم است.

گفته می شود مسعود اوزیل مهاجم ترکیه ای الاصل تیم ملی المان با پیشنهاد دو باشگاه ایتالیایی روبرو شده و این مهاجم نیز از چنین پیشنهادی استقبال کرده و گفته در این مورد فکر می کند.

دو باشگاه یوونتوس و اینتر پس از نمایش های موثر اوزیل تصمیم به جذب او گرفته اند و به نظر می رسد برای خرید این مهره، وارد مرحله تازه ای شده اند و در صدد جذب وی هستند و برای خرید اوزیل با یکدیگر رقابت خواهند داشت.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

فصل اینده همراه یووه خواهم بود
    10 تیر 1389
    در لیست بازیکنانی خروجی باشگاه یوونتوس که چند روز پیش توسط مطبوعات ایتالیا اعلام شد نام زدنک گریگرا مدافع چک تبار بانوی پیر نیز دیده می شد اما مدیر برنامه های گریگرا در این رابطه گفت:

"باشگاه یوونتوس در این رابطه صحبتی با ما نکرده است و دلیلی برای ترک یووه وجود ندارد. گریگرا بازیکنی بوده که هموراه تلاش خود را برای یووه انجام داده است و فصل اینده نیز پیراهن سیاه و سفید بانوی پیر را بر تن خواهد کرد."

گفتنی است ماروتا هنوز لیست رسمی بازیکنان خروجی یووه در فصل بعد را به صورت رسمی اعلام نکرده است.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

موتا به زودی پیراهن یووه را بر تن خواهد کرد
    10 تیر 1389
    بر اساس نوشته ی روزنامه کوریرو دلو اسپورت مارکو موتا مدافع کناری باشگاه اودنیزه موافقت خود را برای حضور در یووه اعلام کرده است و ظرف چند روز اینده شاهد اعلام رسمی این موضوع هستیم.

ماروتا مدیر نقل و انتقالات یووه تاکنون بازیکنانی نظیر استوراری - په په - بونوچی و مارتینز را خریداری کرده است و انتقال موتا پنجمین خرید تابستانی یووه خواهد بود.

موتا بعد از ملاقات با پوتزو مدیر باشگاه اودنیزه با وی در این رابطه به توافق دست پیدا کرد و بازیکن سابق باشگاه رم به زودی راهی یووه خواهد شد.

گفتنی است قرارداد وی به صورت قرضی و به مبلغ 500000 یورو می باشد و در صورت توافق طرفین یووه می تواند وی را با مبلغ 5 میلیون یورو خریداری کند.

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

با دل نری در مورد اینده صحبت کردم
    11 تیر 1389
    هر روز خبر جدیدی از جدایی یکی از بازیکنان فصل گذشته ی یووه به گوش می رسد و هواداران بانوی پیر خواهان جدایی تعدادی از بازیکنان بیانکونری هستند اما به نظر نمی رسد سیسوکو در لیست هواداران قرار داشته باشد.

مومو سیوکو ملقب به نینجا که در از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده است در مورد اخرین وضعیت خود گفت: "من با دل نری سر مربی جدید یووه در مورد فصل اینده صحبت کردم و پس از جمع بندی های نهایی تصمیم گرفتم فصل اینده نیز پیراهن یووه را بر تن کنم و در مسابقات حاضر شوم."

وی در مورد جایگاه خود در یووه گفت: "بدون شک تمام تلاش خود را برای حضور فیکس در ترکیب یووه انجام خواهم داد تا بتوانم نظر مساعد دل نری را در این باره جلب کنم."

صفحه 6 از 126 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)