با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
اول تبریک میگم به همه ی توپچی ها گل بخاطر فوتبال زیبایی که آرسنال ارائه داد . در مورد بازی هم باید بگم که تیم خوب بازی میکنم و خوب موقعیت ایجاد میکنه ولی متاسفه موقعیت هامونو خیلی راحت از دست میدیم و این باعث میشه که تیم حریف از این شرایط نهایت استفاده رو ببره و البته دیشب بنظرم نتیجه مساوی عادلانه بود . بدگلی رو خوردیم و بازم از روی سانتر جناهین گل میخوریم و این یه ضعفه . کل تو این فصل 3 گل خوردیم از 6 بازی (یک بازی هم تو چمپیونز) که فقط 3 گل خوردیم و هر3 هم از روی سانتر بوده و این نشون میده که هنوز خط دفاعیمون مخصوصا دفاع راستامون مشکل دارن که ایشالا بازی به بازی بهتر میشن . هنوز هفته شیشمه و کلی بازی و کلی 90 دیقه دست نخورده مونده و فعلا نمیشه گفت شرایط تیم چجوره ! فقط باید مهاجمامون یکم بیشتر قدردون موقعیت هاشون باشن . خدایی افسوس میخورم وقتی همچین موقعیتایی رو گل نمیزنن ! بازی بعدیمونم با چلسی ای هست که صدر جدوله و نمیخواد جایگاهشو از دست بده . کلا این بازی برای من یکی خیلی اهمیت داره و اهمیت از الکلاسیکو هم برام مهمتره . چلسی که کلا سیستم دفاعی بازی میکنه ولی من دقت کردم تو امارت و بازیهای خارج از خونش دیگه زیادی میره تو لاک دفاع و کلا رو اعصابه . ایشالا که با تدابیر ونگر از اون بازی هم سربلند بیرون میایم![]()
ویرایش توسط Mohammad : 09-24-2012 در ساعت 10:52
چیزی که تو فصل پیش و تقریبا تو این فصل هم تو ذوق میزنه اینه که ما در رقابت مستقیم با تیمای صدرنشین همیشه خوبیم و نتایج خوبی میگیریم اما در تقابل با تیمای میانه رو به پایین جدول مثه بقیه مدعیا عمل نمیکنیم و همین باعث از دست رفتن جام میشه برامون
اگه فصل پیشو نگاه کنید غیر از یونایتد ما مقابل من سیتی ،تاتنهام،لیورپول،چلسی نتایج خیلی خوبی گرفتیم اما مقابل تیمای 11 تا 16 نتیجه ای به مراتب بدتر گرفتیم
امسالم در 2 بازی اول یه همچین مایه ای حرکت کردیم هر چند خوب بودیم اما نتیجه نگرفتیم اما بعد چند برد شیرین از اینم حس هم خارج شدیم و خدایی تیم خیلی تیم تر شده من مطمئنم مجموع امتیازاتمون حداقل از پارسال در فصل جدید بهتر میشه امیدوارم این بهبود به قدری باشه که فاتح جزیره بشیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با سلام
ما که متاسفانه دیجیتال نیومده برامون و نتونستم بازی رو ببینم اما امروز خلاصه بازی رو دیدم و چیزی که برام جالب بود تعداد موقعیت گل های زیاد ارسنال و منچستر سیتی بود و واقعا بازی زیبایی رو ارائه دادند و بعضی مواقع ادم مخش هنگ میکرد که چرا این موقعیت گل نشد ؟ .
در کل بازی پا یا پایی بود و البته چون تو زمین منچستر سیتی تونستیم مساوی بگیریم این برامون ارزشمند تره ...
منم با مرتضی موافقم و این نکته رو هم به حرف های مرتضی اضافه کنم که نه تنها فصل پیش بلکه چند فصل پیاپی است که ما شاهد این هستیم که در مقابل تیم های بزرگ نتیجه های خوبی میگیریم اما از تیم های میانه جدول به پایین نمیتونیم امتیاز بگیریم ! و این خودش جای بحث داره ...
به نظرم ارسن ونگر داره زود قضاوت میکنه و میگه که ما میتونیم قهرمان بشیم . من پتانسیل قهرمانی لیگ جزیره در این فصل رو تو ارسنال نمیبینم و به نظرم شاید بتونیم حذفی رو بگیریم ...
البته میگم هنوز هیچی معلوم نیس و باید بعد نیم فصل ببینیم که ارسنال چیکار کرده تا بگیم قهرمان میشه یا نه .
یه روز خوب میاد ...
از اونجایی که من عادت دارم ساز مخالف بزنم عرض کنم که اشتباه میکنی عبدالله جانبه نظرم ارسن ونگر داره زود قضاوت میکنه و میگه که ما میتونیم قهرمان بشیم . من پتانسیل قهرمانی لیگ جزیره در این فصل رو تو ارسنال نمیبینم و به نظرم شاید بتونیم حذفی رو بگیریم ...
خارج از شوخی من امسال رو واسه آرسنال روشن میبینم حالا نگاه کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سقوط به رتبه پنجم
تو اوج فشار فعلا خوبه ما که بخیل نیستیم
با این وضیعت فعلا خوب پیش رفته
هنوز هم در حال وقت دادن به مهاجم گل زنمون هستیم که برامون شاهکار کنن فعلا که یکی دوماه گذشته آقای گل لیگ فرانسه برامون گل نزده
مجدد بخیل نیستیم لوکاس رو داریم
کوشیلنی گل زد آقای گل فرانسه نه!!!!!
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 09-24-2012 در ساعت 23:47
سلام خدمت دوستان عزیز طرفدار توپچی ها . . .
منم تبریک خودم رو اعلام میکنم . . .
هرچند تازه اومدم زیاد تو جریان کار نیستم اما همین که تو جمع بروبچ آرسنالی هستم خوشحالم
به امید موفقیت تیممون . . .
تقدیم به دوستان عزیز . . .
پروفسور دوست داشتنی و نابغه ی ما . . .
![]()
منم روشن میبینم اما نه تا فتح لیگ جزیره
اره منم کم کم دارم حسم نسبت به ژیرو کم میشهاما خودمونیم ها پودولسکی و ژروینهو چقد خوب هستن
اما حیف که این ژروینهو قدر موقعیت های بدست اومده رو نمیدونه
ژیرو هم به نظرم هنوزم به زمان نیاز داره تا گل بزنه ( به قول خودمون اب بندی بشه)
و در اخر
کوشیلینی
سلام عزیز
به جمع دوستان توپچی خوش اومدی
امیدوارم بتونیم بحث های جالبی داشته باشیم ...
-----------------------------------
تو پست های قبلیم گفتم بازی پرسپولیس حاشیه دار میشه هاعجب پیشگویی هستم ها
پیشگویی های عبدالله داموس( بر وزن نسترا داموس
)
یه روز خوب میاد ...
سلام بر بچه های خوب خودم حالتان چطور است
ورود دوست عزیزی که تازه عضو شده رو خوش امد میگم
فقط یه چیزی میتونم بگم
خاک بر سر جروینسه موقعیت گل صددرصد رو نزد
رمسی - کازورلا - ارتتا - کوشیلینی - جنکینسون - مرتساکر
فوق العاده بودند
دیابی بازم داره افت میکنه باید استراحت کنه زیاد سوتی میده
همه اینا یه طرف pes 2013 یه طرف چه حالی میده
راستی پویان دلبندم نبودی دلم تنگ شده بود حالتو بگیرم
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط HAMID ARSENAL : 09-25-2012 در ساعت 11:53
سلامی به گرمی هوای خوزستان و بندر عباس
خدمتتون عارض شم که دیروز یه انجمن واسه هوادارای گل آرسنالی طراحی کردم
همین دیروز افتتاح شده و یکم کار داره آقا Mohammad عزیز در جریانه
امیدواریم که شاهد فعالیت های مفید بچه های آرسنالی عزیز توش باشیم
ضمنا برای همکاری در این انجمن احتیاج به یک " مدیر کل سایت " داریم که دوستان میتونن اطلاع بدن
انجمن یکم دیگه کار داره ولی به زودی تکمیل میشه
البته جوایزی هم برای کاربران برتر داره
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
ویرایش توسط Zid@ne : 09-25-2012 در ساعت 12:22
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)