فرگوسن : ناامید کننده بودیم
![]()
سر الکس بعد از برد تیمش در انفیلد تائید کرد که از کسب سه امتیاز خوشحال است ولی نمایش تیمش را در کل ناامید کننده خواند.
فرگی به Sky Sports گفت :" نتیجه خیلی خوبی برای ما بود ولی خوب بازی نکردیم . در نیمه اول لیور به کلی صاحب توپ و میدان بود . حقیقتش من از نمایش خودمون ناامید شده بودم .
در نیمه دوم توپ را بیشتر در اختیار داشتیم ولی ان ها ده نفره شده بودن پس نباید این را به بهتر بودن خودمان نسبت بدهیم .فکر کنم تجربه اسکولز ، کریک و گیگز در نیمه دوم بهمون کمک کرد .
اما مهم نتیجه بازی است ما از کسب سه امتیاز خوشحالیم ولی نمایش خوبی نداشتیم ."
سر الکس در پاسخ به این سوال که در بین دو نیمه به بازیکن ها چه گفتید جواب داد :" دلتون نمیخواد که بدونید . من خیلی ناامید بودم .
شما اگر به سه یا چهار سال گذشته به بازی های ما در اینجا نگاه کنید میبینید که اکثرا ناامید کننده بودیم . ما انتظار بیشتری از بازیکن ها داریم اما حداقل امروز نتیجه گرفتیم و امیدواریم که این برد در اینده در اینجا بهمون کمک کند .
من فکر میکنم که حدود 6 یا 7 سال اینجا خیلی خوب کار میکردیم و نتیجه هم میگرفتیم البته این جور چیزا دوره ای است چون قبل از ان در دهه 80 ان ها بسیار خوب در مقابل ما نتیجه گرفتند شاید از الان دوباره نوبت ماست که در مقابل ان ها بهتر کار کنیم .
من فکر میکنم که کارت قرمز درست بود . ایوانز برای توپ رفت و ان را بدست اورد و بازیکن حریف به طرز بسیار خطرناکی به سوی او تکل زد ایوانز خیلی خوش شانس بود که مصدوم شدیدی پیدا نکرد . من فکر نمیکنم که داور میتونست تصمیمی به غیر از این بگیرد .
مهمترین چیز این بود که ایوانز برای توپ رفت اما اون پسر فکر نکنم اصلا به دنبال توپ بود .
و بعد هم من را مقصر اخراج شدنش میدانست . او میتونه اگر دوست داشت بعدا معذرت خواهی بکند .او باید این کار را بکند . ( شلوی تو توییترش گفته که از سر الکس عذرخواهی کرده ولی بعدش بازم یه تیکه ای انداخته )
او مسئول کارهای خودش است هیچ شکی در این نیست .او پسر جوانی است و وقتی دوباره صحنه را نگاه کند به حرکت احمقانه خودش پی میبرد .
من صحنه پنالتی را نتونستم ببینم . قطعا او در موقعیت شوتزنی قرار داشت . من فکر میکنم که باید به رابین یا گیگز پاس میداد اما تصمیم به شوتزنی گرفت و احتمالا تعدلش را به هم زدند من در این مورد زیاد مطمئن نیستم .
گل رافائل فوق العاده بود اون باعث شد که ما نترسیم و فرصت کافی برای بردن را داشته باشیم .
رابین کار راحتی برای پنالتی نداشت مخصوصا که به خاطر مصدومیت دانیل اگر بازی چند دقیقه متوقف شد اما او پنالتیش را درست همانجوری که من ازش توقع دارم زد . رینا دستش به توپ خورد ولی دقت و شدت ضربه بسیار خوب بود .