با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
با سلام خدمت همه توپچی های عزیز
::::
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25
عجب حمایت بی پایه ای کردی
هانری خودشو تو آرسنال پیدا کرد هانری نامش تو آرسنال حک شد قابل مقایسه نیس اصلااااااااا
وقتی جیرو قرار داد بست همتون گفتین این آقای گل هست بهترین تو فرانسه اله بله...
پس نام آرسنال رو یدک نمیکشه مثل هانری این دیگه بازیکن مثلا حرفه ای و پخته شده ای هست دیگه لازم نداره اومده حداقل یک عدد گل بزنه که بگیم ما هم آره حرفه ای اوردیم نه اینکه پاس گل بده در صورتی که وظیفش نیس وظیفش گل زنیه پاس نمیدن بهش حرفه ای هست 2000 گل زده تو فرانسه باید خودش برا خودش بسازه گل بزنه فان پرسی مگه چیکار میکرد ماها که عشق دانلودین ببینید دیگه 70% موقع ها خودش برا خودش گل میساخت
این آقا میگه من ناراحتم از رفتار هواداران معلومه ناراحتن وقتی نمیتونه تو چندین ای انتظاراتو برآورده کنه چه انتظاری باد داشت!!!
واقع بین باشیم چشم بسته به قضیه نیگا نکنیم که همانا عذاب خدا دامان شما را خواهد گرفت.
WENGER 4 EVER
نه هنوز هم حمايتش ميكنم منتهاش گفتم تا موقعي كه گل نزنه درباره ي گلزني اش حرف نميزنم:عجب حمایت بی پایه ای کردی
هانری خودشو تو آرسنال پیدا کرد هانری نامش تو آرسنال حک شد قابل مقایسه نیس اصلااااااااا
وقتی جیرو قرار داد بست همتون گفتین این آقای گل هست بهترین تو فرانسه اله بله...
پس نام آرسنال رو یدک نمیکشه مثل هانری این دیگه بازیکن مثلا حرفه ای و پخته شده ای هست دیگه لازم نداره اومده حداقل یک عدد گل بزنه که بگیم ما هم آره حرفه ای اوردیم نه اینکه پاس گل بده در صورتی که وظیفش نیس وظیفش گل زنیه پاس نمیدن بهش حرفه ای هست 2000 گل زده تو فرانسه باید خودش برا خودش بسازه گل بزنه فان پرسی مگه چیکار میکرد ماها که عشق دانلودین ببینید دیگه 70% موقع ها خودش برا خودش گل میساخت
این آقا میگه من ناراحتم از رفتار هواداران معلومه ناراحتن وقتی نمیتونه تو چندین ای انتظاراتو برآورده کنه چه انتظاری باد داشت!!!
واقع بین باشیم چشم بسته به قضیه نیگا نکنیم که همانا عذاب خدا دامان شما را خواهد گرفت![]()
چون زود گل ميزنه البته شايد هم عكسش اتفاق بيفته اما تاثير گذارهست...
مقايسه اش با هانري هم حرف ونگر بود...
كه گفته بود بايد بهش فرصت بديم....
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ونگر میخوای چی بگه به نظرت بگه بازیکن درجه 3 اروپا هست معذرت میخوام که تو نقل انتقالات ابن نخاله رو گرفتم؟؟؟!!1 اینو باید بگه؟؟؟؟؟؟؟
باید بزنه تو تعصب هانری این بود برکمپ این بود پیرس اون بود
واقعا آقای گل هم بخواد بشه حقش نیس با اینکه فان پرسی رفته باز حق میدم بهش چون تو اوج استرس میاد هتریک میکنه چون حرفه ای هست حتی یووه میرفت بار همین شکل چون گل زن هست بره تو فرانسه فک کنم رکورد علی دایی بزنه تو یه فصل
تو که معلومه از بدنش خوشت اومده جوگیرش شدی![]()
مگه نمیگن وقت بدید بهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس پودولسکی چی اونم از آلمان اومدهپ چرا هر بازی گل میزنه
پ معلومه گل زن داریم تا مفت زن![]()
WENGER 4 EVER
جوابه پویان رو بعدا میدم الان حسشو ندارم
خوش ترین خبره امسال رو من بدم
انتظاره 1 ساله به پایان رسید................
جکی تو تمرینات امروز..
هووووووو... هول نده مصدوم میشهچیکارش داری بذار گل بزنه
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دمت گرم خبر عالی بودانتظار سخته
تا آخر فصل بهت نشون میدم این حرفامو اونموقع هست که دیگه نام کاربریت تو پسوند دوم هیچ ارزشی نداره جز تعصبه تو خالی که هر کی میاد از طرفدار تیم دیگه بهش بی احترامی میکنی
از همون تماشگر نماها هستی که فوتبال رو ازبین میبری آخر فصل هم بهت ثابت میکنمبا هم زوج خوبی میشیم ورزشگاه آزادی
یگان دنبال امثال من و تو هست
WENGER 4 EVER
ویرایش توسط pooyan_wenger : 09-20-2012 در ساعت 19:50
بازم حسشو ندارم
بعدا حالتو میگیرم
داشتم فوتبالیست ها نگاه میکردم
خداییش ایشی زاکی عجب بازیکنی بود مردم از خنده
دارم وبسایت رو طراحی میکنم خداییش خیلی سخته
اگه وقت دارین بیایین یه نظر سنجی تو سایت گذاشتم
دوستان کسی هست که تو طراحی وبسایت بتونه کمک کنه
اگه سایت رو به فروم تبدیل کنیم خوبه یا نه
راستی شکلک های خنده دار سایت زیاد شده منم نمیتونم بگذرم![]()
درود بر شرفت جکی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اقا در مجموع میون کلامتون باید بگم که از یه طرف با افشین موافقم تو زمان دادن به جیرود و اینکه هنوز پتانسیل واقعیشو نشون نداده و از طرف دیگه هم موافقه پویانم که گلزنی و اقای گل شدن تو لیگ فرانسه با جزیره متفاوته و این دلیلی بر این نیس چون تو فرانسه موفق بوده تو انگلیس هم موفق باشه و برعکس
کلا استایل خوبی داره و میشه بهش امید داشت البته شاید امیدمون خیلی طول بکشه اما چاره ای ندارم جز صبر چون ابزاری برای کنار گذاشتنش نداریم
داداش پس نظر من چی![]()
درود بر شرفت جکی
خب تو بازی قبلی پیش بینیم درست از اب در اومد و تبریک میگم
الانم بازی سختی داریم و به نظرم پر گل باشه و 3 بر 2 میبریم![]()
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)