تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
اصلا بحث مدرسه رو تموم کنید چند روز میخوام بیام کمپ باز مدرسه هر چیز دیگه ای به جزء مدرسه خواهشا به حرفم گوش بدید!
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
مدرسه مدرسه مدرسه !!!! آقا جا نمونینه ببخشید خواب نمونی !
یادش بخیر سال پیش این موقع اعصابمون تخمی ( ببخشید بی ادب شدم) بود که فردا باز باید بریم مدرسه ! ولی دیگه تموم شد ...
البته نباید از حق بگذریم که قسمتی از بهترین خاطرات هر کسی تو مدرسه رقم میخوره و خوبی های مدرسه هم کم نیست ، ولی واسه ما دیگه بس بود
به همه دانش آموزان عزیز تبریک میگم شروع سال تحصیلی جدیدو و واستون آرزوی موفقیت میکنم ، امیدوارم مثل ما کلاس درسو با کلاس تمسخر معلم اشتباه نگیرید و بخونید که حیفه ... ( الان یکی نیست خودمو نصیحت کنه من اومدمش شمارو نصیحت میکنم)
منم که دیگه از چند روز دیگه ایشالا میرم تو کافینت یکی از اقوامون مشغول به کار میشم ، دی ما هم 2 3 تا درس از سوم دارم باید امتحان بدم و ایشالا قبول شم و بخونم واسه کنکور علمی کاربردی و وفنی مرداد ماه سال بعد ...
همیشه وقتی یه چیزیرو از دست میدی بیشتر قدرشو میدونی ، الان اگه من مثل آدم همون خرداد سومو قبول شده بودم و خونده بودم شاید میتونستم برم دانشگاه و حتی یه سال از همکلاسیهام ( تجربی ) جلو بیفتم ! ولی حالا باید یه سال صبر کنم ... الان میگم کاش خر نمیشدم و درس میخوندمولی بازم عقب نیفتادم ، سال بعد دوستام میرن کنکور تجربی میدن منم که میرم سروقت رشته مورد علاقم ....
موفق باشید ...
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
آی نگو دلم تنگ شد!.....یاد اون روزا خوش که با فحش یا کتک از خواب پا میشدی! چه حالی میداد خداییش..
الان دیگه از اون داستان ها نیست طرف گوشی رو میذاره رو آلارم سلن دیون میخونه بیدار میشه ! از چوب مامان هم خبری نیست این وسط ... کوفت همه!در ضمن پنج شنبه ها هم که شده واستون صفا سیتی. کم مونده بود جمعه ها هم واسمون کلاس بذارن...والا بخدا!
خلاصه حسودیم شد بهتون که این پست رو گذاشتم . قدر این روزها رو بدونن . تا چشم رو هم میذاری میبینی یه بچه رو دستته میگه بابا ! حالا خر بیار باقالی پاک کن
منم به احتمال زیاد فردا یه سری به کلاس بزنم دلم واسه خوشکلای کلاسمون تنگ شد... ( این به اون در!)![]()
!!! No Totti No Party
آقا ولی من خیلی خوشحالم که میرم مدرسه چون دلم برا ورزش و به بهونه دستشویی میرفتم بیرون وای یاد سرمای اول صبح بخیر خیلی خوشحالم میرم مدرسه اگر به یه چیزی علاقه داشته باشی چه بد و چه خوب سریع یاد میگیری من تجربه دارم که میگم چون من با ریاضی خیلی مشکل داشتم ولی حالا دوستش دارم و همیشه دوست دارم ریاضی بیشتر کار کنم!
ولی نمیدونم چرا وقتی میرم مدرسه دوست دارم زود تموم شه ولی وقتی بیکار تو خونه راه میرم میگم ای کاش سریع تر شروع شه خیلی من خوشحالم میرم مدرسه اه ای کاش سریع زنگ صف مدرسه بخورررررره!
![]()
کلا انسان ناخواه مدرسه و بوی مدرسه رو دوست داره چون در دوران مدرسه اتفاقاتی بیاد ماندنی
و دوستان و آدم هایی رو میبینه و باهاشون آشنا میشه که در طول زندگی هم در ذهنش باقی میمونه این دوران فراموش نشدنیه یکی از زیباترین روزها و وقت های دوران نوجوانی
امسال مدرسه های کلاس راهنمایی فقط دوکلاس دارن و کلاس اولی ندارن چراکه دانش آموزان کلاس پنجم دیگه میرن کلاس شیشم.
در کل در این فصل اکثرا مشغول درساشون هستن.یکیش خودمم که آخرین باری که به سایت اومدم روز چهارشنبه بود.باز اومد بوی مدرسه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
یادش به خیراون موقع هایی که پیش دبستانی بودیم زنگ تغذیه داشتیم با عروسکامون بازی می کردیم هر لباسی دوس داشتیم می پوشیدیم ولی الان چی؟هیچی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط elahe@ : 09-22-2012 در ساعت 14:05
اون هایی که میرن مدرسه و کم خواب میشن میگن کی تموم میشه راحت بشیم بعدش اون هاای که دیگه میرن دانشگاه یا هنرستان و ... میگن که یادش به خیر
اصلا بهتره به مدرسه فکر نکنید تا راحت بشید . معلم ادبیاتمون امروز اومد گفت که بالاخره ما باید با هم باشیم چه من کلاس رو بهتون زهر مار کنم چه با هم خوش باشیم پس بهتره فکرش رو نکنید .
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره منم با دانیال موافقم علت اینکه اینجا نیمدم همین بحث بود بعدم بحث مدرسه تو اینترنت کسل کنندس به فرشته هم گفتم من برا این بحث اینجا نمیام فرشته گفتم یا نه بعد به من گفت بیا اشکال نداره منم به زور یه پست دادم#یه بحث دیگه راه بندازید حتما توش شرکت میکنم
با تشکر
وای چقد اینجا عوض شده![]()
بعد از اون کودتا راه انداختنم این اولین پستمه
به امید این که دوباره کودتا راه بندازم
خب بحث بحث چیه بگین منم نظر بدم ؟
راستی یکی نمیدونه این شبکه 3 ارسنال منچستر سیتی و نشون میده یا نه ؟ ( هر چند میدونم شبکه 3 دیگه کلا قهره با جزیره اما ناچارم بپرسم)
یه روز خوب میاد ...
♣ The King ♣
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)