Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 50 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 494
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

manutd آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13

به نــــام خدا
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ

تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .

*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .

*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .

«با تشكر»
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 10 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

اخرین اخبار تیم
    تمام کسانی که چهارشنبه بازی کردند اماده هستند . گزارش هایی بود مبنی بر اینکه رونی اماده بازی هست خیر همچین چیزی صحت ندارد اگر چه که خیلی از ان زمان دور نیست او احتمالا تا یک هفته دیگر بر میگردد . یانگ هنوز تا 2 یا 3 هفته دیگر مصدوم است .

درن فلچر
    او در مقابل نیوکاسل بازی میکند ان بازی فرصت بسیار خوبی برای او است و بعد ما بازی با تاتنهام را داریم و ممکن است در ان هم نقشی داشته باشد .

بازی با لیورپول
    این بازی بسیار مهمی برای هر دو باشگاه است . اتفاقات خارج از زمین مثل ماجرای اورا و مراسمی که احتمالا قبل بازی بخاطر هیلزبورو انجام خواهد شد ممکن است که بازیکنان را تحت تاثیر قرار دهد ولی ما سعی میکنیم که ان ها را متمرکز نگه داریم . ما میخواهیم که با ارائه نمایشی خوب نتیجه قابل قبولی بگیریم .

برندون راجرزاو مربی جوانی است و هر مربی جوان به زمان احتیاج دارد . اما در دنیای امروزی شما خیلی زمان ندارید و هر مربی اید به سرعت موفقیت را به تیم بیاورد . امروز نتایج تنها اهمیت دارد . زمانی که من کارم را شروع کردم فشار کمتری بود اما الان بازی تغییر کرده رسانه ها تغییر کرده اند .
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

فرگوسن امتيازآورترين مربي ليگ برترانگليس

براساس يک فهرست انتشار يافته سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد موفق‌ترين مربي تاريخ ليگ برتر انگليس محسوب مي‌شود.

از سال 1888 که اين رقابت‌ها در قلب بريتانيا پايه‌گذاري شد و از سال 1992 به بعد در فرم و قالب کنوني ادامه يافت، تا به امروز مربيان زيادي وارد اين پيکارها شده و بسياري نيز از آن خارج شده‌اند. اما هيچ‌گاه سابقه نداشته مربي همچون «سرآلکس فرگوسن»‌ توانسته باشد در اين رقابت‌ها افتخار کسب کند.

به گزارش فارس،مطابق فهرستي که روزنامه لوپاريزين فرانسه منتشر کرده، فرگوسن از سال 1986 تا به امروز يعني زماني بالغ بر 26 سال هدايت شياطين سرخ را در 776 پيکار ليگ برتري، برعهده داشته و در خلال اين تعداد بيشمار بازي بطور ميانگين 2.15 امتياز کسب کرده است.

اين مربي مجرب در مدتي بيش از ربع قرن 12 عنوان قهرماني ليگ براي باشگاه تحت قراردادش بدست آورده است. او در سال 2011 حتي کاري کرد که من‌يونايتد، نوزدهمين عنوان قهرماني تاريخ خود را کسب کند و به اين ترتيب رکورد بيشترين تعداد عنوان قهرماني ليگ که در اختيار ليورپول بود، پاک شود.

با توجه به اين رکورد هيچ مربي ديگري در ليگ برتر نتوانسته چنين رکوردي را کسب کند. به اين خاطر «فرگي» موفق‌ترين مربي تاريخ اين مسابقات به حساب مي‌آيد.

در رده‌بندي فوق که شامل 10 مربي برتر از نظر کسب امتياز است، روبرتو مانچيني، مربي 47 ساله و ايتاليايي ديگر تيم شهر منچستر (منچسترسيتي) در رده دوم جاي گرفته است.

اين مربي با وجودي که مدت زيادي از حضورش در جزيره نمي‌گذرد و کل زمان حضورش در نقش مسئول فني «آبي‌‌هاي آسماني»‌ بالغ بر 3 سال است، در 101 بازي به ميانگين امتياز 2.04 رسيده است.

وي در پايان فصل گذشته توانست در دومين فصل حضور تيمش را به مقام نخست برساند.

پله سوم اين جدول نيز از آن مربي فرانسوي و باسابقه آرسنال است. آرسن ونگر 62 ساله که در سال 1996 زمام‌ «توپچي‌ها» ‌را برعهده گرفت، تا به امروز در 604 بازي مسئوليت هدايت تيمش را در اختيار داشته و در 16 سال سپري‌شده بطور ميانگين 1.99 امتياز کسب کرده است.

اين مربي در خلال همه سال‌هاي که نزد تيم لندني حضور داشته،‌ 3 مقام قهرماني ليگ بدست آورده است. اوج دوره حضورش در اين تيم فصل 2004-2003 بود که بدون حتي يک شکست، قهرماني را از آن خود کرد.

*فهرست فوق به اين شرح است:

1- سرآلکس فرگوسن، 70 ساله، منچستريونايتد، 776 بازي، ميانگين امتياز: 2.15 به ازاي هر بازي

2-روبرتو مانچيني، 47 ساله، منچسترسيتي، 101 بازي، ميانگين امتياز: 2.04 به ازاي هر بازي

3-آرسن ونگر، 62 ساله، آرسنال، 604 بازي، ‌ميانگين امتياز: 1.99 امتياز به ازاي هر بازي

4-آندره وياس بواس، تاتنهام هاتسپر، 31 بازي، ميانگين امتياز:‌ 1.65 به ازاي هر بازي

5-ديويد مويس، 49 ساله، اورتون، 392 بازي، ميانگين امتياز: 1.49 به ازاي هر بازي

6-مارتين يول، 56 ساله، فولام، 155 بازي، ميانگين امتياز: 1.48 به ازاي هر بازي

7-مارتين اونيل، 60 ساله،‌ساندرلند، 331 بازي، ميانگين امتياز: 1.44 به ازاي هر بازي

8-مارک هيوز، 48 ساله، کوئينزپارک‌رنجرز، 263 بازي، ميانگين امتياز: 1.38 به ازاي هر بازي

9-آلن پارديو، 51 ساله، نيوکاسل يونايتد، 137 بازي، ميانگين امتياز :‌1.37 به ازاي هر بازي

10-روبرتو دي‌متئو، 42 ساله، چلسي، 40 بازي، ميانگين امتياز: 1.35 به ازاي هر بازي
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

"رافائل دا سیلوا:" بهترین گل من

رافائل دا سیلوا از بهترین گل خود برای تیم منچستر یونایتد و نقش در شکست تیم لیورپول خوشحال است.
    رافائل دا سیلوا در گفتگو با شبکه MUTV، در این باره اظهار داشت:" این 3 امتیاز بسیار مهم بود. این بهترین عملکرد ما نبود، اما در 5 سال گذشته ما در اینجا پیروزی نداشتیم، پس بسیار خوشحالیم. قطعاً این بهترین گلی بود که برای تیم منچستر یونایتد به ثمر رساندم. این لحظه خوبی برای دریافت آن بود زیرا به سرعت پس از گل آنها بود. اگر ما گل به ثمر نمیرساندیم، ممکن بود اندکی عصبی شویم پس این زمان خوبی برای به ثمر رساندن گل بود".
    وی اضافه کرد:" من پس از به ثمر رساندن گل برای طرفداران خوشحال بودم. آنها همیشه از ما عالی حمایت میکنند و میدانم که این یک دیدار مهم برای آنهاست پس بسیار خوشحالم".

8. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

رئیس در مورد اخراج شلوی میگوید

رئیس از شلوی انتقاد میکند: بله درست است. تقصیر من است که اخراج شد !!!
    سر الکس فرگوسن مربی با سابقه شیاطین سرخ رفتار شلوی بعد از اخراج را بچه گانه و تمسخر آمیز میداند...
    در بازی دیشب شلوی جوان بعد از تکل دو پا و خشنی که روی پای اوانز زد و کارت قرمز را مقابل دیدگان شدید تحت تاثیر جو بازی قرار گرفت و هنگامی که داشت به رختکن میرفت انگشتش را به سوی مربی یونایتد گرفت و به او پرخاش کرد...
    رئیس در مورد این صحنه میگوید: قطعا حقش اخراج بود شک نکنید. من صحنه آهسته را دیدم این کار شولی بی ملاحظگی بود. جانی اونز برای به دست آوردن توپ درگیر شد در این شکی نیست. اما شلوی نزدیک توپ نبود. میتوانست اوانز را خیلی بد مصدوم کند. او واقعا شانس آورد...
    او در مورد رفتارعجیب شلوی می افزاید:
    شلوی آمد و مرا سرزنش کرد!! چرا!؟ چرا خود را نمیبینید!؟ فقط دیگران را سرزنش میکنید! او جوان است.تعادل اعصابش را از دست داد و دست به حماقت زد. او شاید عذر خواهی کند. شاید هم نه!

10. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

فرگوسن : ناامید کننده بودیم

سر الکس بعد از برد تیمش در انفیلد تائید کرد که از کسب سه امتیاز خوشحال است ولی نمایش تیمش را در کل ناامید کننده خواند.

فرگی به Sky Sports گفت :" نتیجه خیلی خوبی برای ما بود ولی خوب بازی نکردیم . در نیمه اول لیور به کلی صاحب توپ و میدان بود . حقیقتش من از نمایش خودمون ناامید شده بودم .

در نیمه دوم توپ را بیشتر در اختیار داشتیم ولی ان ها ده نفره شده بودن پس نباید این را به بهتر بودن خودمان نسبت بدهیم .فکر کنم تجربه اسکولز ، کریک و گیگز در نیمه دوم بهمون کمک کرد .
    اما مهم نتیجه بازی است ما از کسب سه امتیاز خوشحالیم ولی نمایش خوبی نداشتیم ."

سر الکس در پاسخ به این سوال که در بین دو نیمه به بازیکن ها چه گفتید جواب داد :" دلتون نمیخواد که بدونید . من خیلی ناامید بودم .

شما اگر به سه یا چهار سال گذشته به بازی های ما در اینجا نگاه کنید میبینید که اکثرا ناامید کننده بودیم . ما انتظار بیشتری از بازیکن ها داریم اما حداقل امروز نتیجه گرفتیم و امیدواریم که این برد در اینده در اینجا بهمون کمک کند .
    من فکر میکنم که حدود 6 یا 7 سال اینجا خیلی خوب کار میکردیم و نتیجه هم میگرفتیم البته این جور چیزا دوره ای است چون قبل از ان در دهه 80 ان ها بسیار خوب در مقابل ما نتیجه گرفتند شاید از الان دوباره نوبت ماست که در مقابل ان ها بهتر کار کنیم .

من فکر میکنم که کارت قرمز درست بود . ایوانز برای توپ رفت و ان را بدست اورد و بازیکن حریف به طرز بسیار خطرناکی به سوی او تکل زد ایوانز خیلی خوش شانس بود که مصدوم شدیدی پیدا نکرد . من فکر نمیکنم که داور میتونست تصمیمی به غیر از این بگیرد .

مهمترین چیز این بود که ایوانز برای توپ رفت اما اون پسر فکر نکنم اصلا به دنبال توپ بود .
    و بعد هم من را مقصر اخراج شدنش میدانست . او میتونه اگر دوست داشت بعدا معذرت خواهی بکند .او باید این کار را بکند . ( شلوی تو توییترش گفته که از سر الکس عذرخواهی کرده ولی بعدش بازم یه تیکه ای انداخته )
    او مسئول کارهای خودش است هیچ شکی در این نیست .او پسر جوانی است و وقتی دوباره صحنه را نگاه کند به حرکت احمقانه خودش پی میبرد .

من صحنه پنالتی را نتونستم ببینم . قطعا او در موقعیت شوتزنی قرار داشت . من فکر میکنم که باید به رابین یا گیگز پاس میداد اما تصمیم به شوتزنی گرفت و احتمالا تعدلش را به هم زدند من در این مورد زیاد مطمئن نیستم .

گل رافائل فوق العاده بود اون باعث شد که ما نترسیم و فرصت کافی برای بردن را داشته باشیم .
    رابین کار راحتی برای پنالتی نداشت مخصوصا که به خاطر مصدومیت دانیل اگر بازی چند دقیقه متوقف شد اما او پنالتیش را درست همانجوری که من ازش توقع دارم زد . رینا دستش به توپ خورد ولی دقت و شدت ضربه بسیار خوب بود .

12. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

سرالکس فرگوسن مربی با سابقه شیاطین سرخ طبق روال سالهای قبل در جام لیگ کاپ بازیکنان بسیار جوانی مانند Scott Wootton, Michael Keane, Marnick Vermijl را از ابتدا میدان داد. حتی تعویض های او یعنی Robbie Bradyو Ryan Tunnicliffe هم جوان بودند.

منچستر یونایتد در یک بازی خوب و با دو گل زیبای اندرسون و کلورلی نیوکاسل را در تئاتر رویاها 2-1 شکست داد. یونایتد در دور بعد با چلسی بازی میکند و فرگوسن اصرار دارد که تیمش تمام تلاشش را برای قهرمانی در این جام انجام خواهد داد.

رئیس میگوید: نیوکاسل از لحاظ فیزیکی از ما قوی تر بود اما ما یک فوتبال فوق العاده بازی کردیم و سزاوار برد بودیم. ما میخواهیم در این رقابت ها تا آنجا که میتوانیم پیشرفت کنیم ما بهترین نمایشمان را ارائه میدهیم.

Pardew مربی نیوکاسل که از نتیجه بازی نا امید شده بود گفت ما هرکار میتوانستیم برای کشیدن بازی به وقت اضافه انجام دادیم اما
    هنگامی که قیچی برگردان سیسه به تیرک خورد ما بهترین بخت خود را از دست دادیم.

14. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پس از حضور خیره کننده نیک پاول در بازی مقابل ویگان که با گل زنی او همراه بود سر الکس فرگوسن او را ستود و ابراز امیدواری کرد که او در آینده میتواند جای پل اسکولز (اسطوره تمام نشدنی یونایتد) را بگیرد...

پاول ازینکه مربیش به او اعتماد دارد بسیار خوشحال است و خوب میداند که این فرصت برای هرکسی محیا نمیشود. او در مورد صحبتهای رئیس به
    United Review گفت: برای کسی مثل من این فوق العاده است که چنین نظری را راجب خودم از رییس بشنوم این هیجان انگیز دلهره آور و البته انگیزه آمیز است

او در ادامه میگوید: انتظارات از من بالاست اما برآورده کردن این انتظارات یک چالش واقعی است. مخصوصا هنگامی که شما این را درنظر دارید که دیگر هیچ کسی پل اسکولز نمیشود. چیزی که او در دوران بازی اش به دست آورده بیش از آن است که مردم حتی بتوانند رویا وفکر آن را داشته باشند. حتی به دست آوردن نیمی از موفقیت های و افتخارات او یک دستاورد فوق العاده میباشد. خوشبختانه من در مسیر درستی هستم و تلاش میکنم که انتظارات را برآورده سازم.

به احتمال فراوان پاول امشب در ترکیب یونایتد برابر نیوکاسل به میدان خواهد رفت...
    او در این باره میگوید: این یک آزمون سخت است. نیوکاسل تیم خوبی است و بازی با این تیم میتواند تجربه بسیار خوبی برای من به ارمغان بیاورد. اگر رئیس به من شانس بدهد با کمال میل از آن استقبال میکنم

16. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

کاپیتان نمانیا ویدیچ که به علت احساس درد و فشار در زانویش بازی هفته قبل یونایتد در مقابل لیورپول را از دست داد بعد از معاینات اولیه مجبور شد زانوی خود را عمل کند و حالا طبق دستور پزشک 8 هفته از میادین دور است.

این موضوع باعث شده طرفداران منچستر یونایتد نگران خط دفاعی تیمشان باشند. اما ریو فردیناند یکی دیگر از ستون های اصلی خط دفاعی این تیم معتقد است که این تیم از نظر نفرات منابع خوبی برای جایگزین کردن کاپیتان ویدا دارد.

ریو به
    Manchester Evening News میگوید: ما فصل پیش هم همچنین مشکلی داشتیم. تجربه خوبی از آن کسب کرده ایم. ما این فصل باید به جایگاه خوبی برسیم. این نا امید کننده است که در خط دفاعی ثبات لازم را نداریم اما ما میتوانیم با این شرایط کنار بیاییم. بازیکنان خوبی داریم که میتوانند این خلا را جبران کنند

ریو می افزاید: جانی اوانز در بازی با لیورپول به جای ویدیچ بازی کرد و نمایش خوبی هم از خود به جای گذاشت ما به اجبار با تغییرات زیادی در خط دفاعی روبرو بودیم و با آنها مقابله کردیم. حال آماده برای مقابله با این مشکل هم هستیم. اما اگر بازیکنان ما برای بازیهای فشرده و پشت سر هم سازگاری و آمادگی بیشتری داشته باشند قطعا مسیر موفقیت برای ما هموارتر خواهد بود

18. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

به گفته دارن فلچر، قرمزها ار دیدار با تیم چلسی در دور چهارم مسابقات کاپیتال وان کاپ و سفر به شهر لندن لذت میبرند.
    دارن فلچر در گفتگو با شبکه MUTV، در این باره اصرار داشت:" این هیجان انگیز است. همه چیز در این باره است، این باشگاهیست با مسابقات بزرگ و این دیدار یکی دیگر از همین مسابقات است. ما میخواهیم در این رقابت پیشرفت کنیم. بنابراین ما به دیدار با تیم چلسی میرویم و چشم به پیروزی داریم. ما میدانیم که این دشوار است چراکه آنها شروع فصل بسیار خوب داشتند اما سرمربی میخواهد تیم خوبی انتخاب کند. این 3 دیدار بزرگ خواهد بود، بنابراین من مطمئنم همه بخشی از بازی خواهند بود. ما میخواهیم به دور بعدی صعود کنیم و میخواهم در هر رقابت پیروز باشیم".

20. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

استفان الشراووي زير ذره بين سرالکس فرگوسن

اين طور به نظر مي رسد که استفان الشراووي، بازيکن جوان باشگاه ميلان که لقب فرعون کوچک را يدک مي کشد، نظر مثبت سرالکس فرگوسن را به خود جلب کرده و مربي با تجربه و اسکاتلندي يونايتد، حالا او را زير ذره بين گرفته است.

الشراووي که در برابر اودينزه تنها گل تيمش را به ثمر رسانده بود ، اين بار با به ثمر رساندن دو گل در ديدار با کالياري موجبات پيروزي تيمش را فراهم کرد.

شايعات اخير انگلستان از تمايل فرگوسن به جذب اين مهاجم 19 ساله خبر مي دهد ،مهاجمي که توانايي بازي در پست هافبک هجومي را نيز دارد.

الشراوي که از پدري مصري و مادري ايتاليايي متولد شده ،اکنون يکي از بازيکنان تيم ملي ايتاليا نيز هست و به علاوه يکي از مهره هاي کليدي ميلان به حساب مي ايد.

با اين حال به نظر مي رسد منچستر براي خريد اين بازيکن جوان کار سختي را پيش رو خواهد داشت؛ چرا که ميلان 20 ميليون يورو براي خريد اين بازيکن پرداخت کرده است.

الشراوي در تابستان امسال با عقد قراردادي جديد تا سال 2017 در ميلان ماندني شد.

صفحه 6 از 50 نخستنخست ... 4567816 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع