به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
برباتوف به فولام پیوست
![]()
دیمیتار برباتوف باشگاه منچستر یونایتد را ترک و به باشگاه فولهام پیوست.
مهاجم بلغاری که با مبلغی رکوردشکن ( 31.75 میلیون پوند ) در سپتامبر سال 2008 به ورزشگاه اولدترافورد پیوست و در 149 دیدار 56 گل برای تیم منچستر یونایتد به ثمر رسانده بود، در 12 ماه گذشته فرصت محدودی برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی به دست می آورد. او به هنوان یک ورزشکار، هنرمند بود و از خلق فوتبالی زییا لذت میبرد. او در این زمان با گلزنیهای خود شادیهای زیادی به راه انداخت، هرچند احتمالاً او به دلیل اولین هت تریک یک بازیکن تیم منچستر یونایتد در برابر تیم لیورپول در 64 سال گذشته که در فصل 2011 - 2010 به ثمر رساند، بهترین خاطرات را برای طرفداران یه یاد می آورد. او در همان فصل به صورت مشترک ( با کارلوس آلبرتو توز ) عنوان بهترین گلزن لیگ برتر انگلستان را به دست آورد.
با این حال، ظهور خاویر هرناندز و دانیل ولبک در پیشرفت دیمیتار برباتوف اختلال به وجود آورد. با این وجود او در فصل 2012 - 2011 تنها در نیمی از مسابقات به میدان رفت ( 21 دیدار ).
سر آلکس فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتی خویش در صبح روز جمعه در این باره تصریح ساخت:" او بازیکنی بسیار با استعدادیست و مشارکت او خوب بود، به خصوص در مسابقات خانگی. اما زمانی که ما در بازیمان تغییر دادیم، آن مناسب او نبود. ما شروع به بازی سریعتر کردیم و تیمها به سرعت بر علیه ما سازمان یافته شدند. بنابراین، ما در حال تغییر شیوه ای که میخواستیم بازی کنیم بودیم و این مناسب دیمیتار برباتوف نبود، اما او بازیکن بسیار با استعدادیست. او هرکجا برود، به خوبی کار خواهد کرد".
منبع : mymanutd.ir
رئیس : باورنکردنی است !
![]()
سر الکس فرگوسن پس از برد دراماتیک تیمش به MUTV گفت :" این 1000 مین سکته من بود ! (اشاره به 1000 مین بازی که روی نیمکت یونایتد در لیگ نشست )
ما هیچ وقت تسلیم نمیشویم . افرین به بچه ها که به بازی برگشتن ما این کار را همیشه انجام میدهیم . من انتظار دارم که در هر فصل 10 بار همچین وضعیتی رخ دهد و این اولیش بود ! این واقعا باورنکردنی است .
ما واقعا تا زمانی که اسکولز وارد زمین شد بازی خودمان را اغاز نکردیم وی با حضورش و پاس های دقیقش بازی را به سود ما عوض کرد .
من فکر میکنم که در نیمه اول ما بیشتر کنترل بازی را در دست داشتیم اما روی یک از سانتر از کنار گل خوردیم چیزی که تمام طول هفته داشتیم روش کار میکردیم . واقعا باید به ساوتهمپتون هم اعتبار داد ان ها خوب کار کردند و شایسته گل زدن بودند اما ما توسط گل فوق العاده رابین بازی را مساوی کردیم و من فکر میکردم ان باعث میشود که در نیمه دوم کا را تمام کنیم .
اما باز هم ساوتهمپتون به خوبی کار کرد و فشار زیادی روی خط هافبک و دفاع ما وارد کرد .ان ها تا زمنی که اسکولز وارد میدان شد تیم بهتر زمین بودند اما بعد از ان بازی عوض شد .
رابین الان 4 گل در دو بازی که از ابتدا در زمین بوده زده و این یک امار بینظیر است و تازه او از این هم بهتر میشود . چیچا هم در مدت زمان حضورش تاثیر گذار بود او با دوندگی هایش خط دفاعی حریف را باز کرد من از نمایشش راضی ام .
من فکر میکنم که وقتی شما دو دفاع مرکزی ثابت داشته باشید نتایج تان هم با ثبات تر میشود .امسال ما چهار دفاع وسط مان مصدوم بودند و مجبور شدیم از کریک و والنسیا در دفاع استفاده کنیم .
ریو امروز برگشت و در نیمه دوم خوب کار کرد .من فکر میکنم که اگر ریو و ویدا مصدوم نشوند و بقیه مدافعانمان هم برسند ما شانس خیلی خوبی خواهیم داشت .
در مورد دروازه بان من فکر میکنم که ده حیا هفته پیش اشتباه کرد که منجر به گل حریف شد اما او بازی بعدی فیکس خواهد بود. اندرس اولین بازی فصلش بود و من فکر میکنم اندکی مضطرب بود اما او هم دروازه بان بسیار خوبی است . "
توضیح در مورد تغییر دروازه بانان
![]()
سر آلکس فرگوسن در مورد استفاده از آندرس لیندگارد در دیدار با تیم ساوتهمپتون توضیح میدهد.
داوید د خئا در دیدار یک شنبه شب با تیم ساوتهمپتون، کار را بر روی نیمکت آغاز کرد، پس از آنکه آندرس لیندگارد در دیدار اواسط هفته گذشته در قالب تیم ملی زیر 21 سال دانمارک عملکرد بهتری داشت، گرچه سرمربی میپذیرد که دروازه بان اسپانیایی برای دیدار آینده با تیم ویگان اتلتیک باز خواهد گشت.
سر آلکس فرگوسن در گفتگو با شبکه Sky Sports، در این باره چنین توضیح داد:" من فکر میکنم داوید د خئا جوان در دیدار هفته گذشته در مقابل تیم فولهام یک اشتباه انجام داد و او این را میداند. فورم او این بوده که برخی از سیوهای فوق العاده داشته، اما اشتباهی مانند این میتواند برای ما در مسابقه هزینه در بر داشته باشد. این تنها یک فرایند یادگیری برای اوست و او در چند هفته آینده باز خواهد گشت. ریو فردیناند نیز در قلب خط دفاعی در کنار نمانیا ویدیچ بازگشت. مایکل کریک واقعاً خوب کار کرد، اما او به خط میانی بازگشت و من خوشحالم. تجربه ریو فردیناند باید در خط دفاعی استحکام بیشتری به ما بدهد".
تسکین ضربه پنالتی برای رابین وان پرسی
![]()
با وجود اولین هت تریک رابین وان پرسی برای تیم منچستر یونایتد در پیروزی 2 - 3 در برابر تیم ساوتهمپتون، وی پس از از دست دادن ضربه پنالتی در نیمه دوم در ورزشگاه سنت مری کمی ناامید و شرمنده بود.
پس از پیروزی 2 - 3 تیم منچستر یونایتد در دیدار پایانی هفته سوم لیگ برتر انگلستان، رابین وان پرسی در مصاحبه با شبکه های Sky Sports و MUTV، در این باره اظهار داشت:" این 3 امتیاز و اندکی سردرد برای من بود. من نمیدانم در مورد ضربه پنالتی چه فکری میکردم، من میخواستم آن ضربه را محکم بزنم، مثل کاری که همیشه انجام میدهم، اما در آخرین لحظه به طریقی ذهنیت من تغییر کرد. این به اندازه کافی خوب نبود، زیرا کمی پائین بود، انصافاً من کاملاً ناامید شده بودم. من استانداردی خاص از بازی خودم میخواهم و هنگامی که چیزی شبیه به این رخ میدهد، هنگامی که شما با نتیحه 2 - 1 عقب هستند، شما نمیتوانید ضربه پنالتی شبیه به این را از دست بدهید. این تقصیر من است. من نمیدانم چه چیزی اشتباه پیش رفت، اما چیزهایی با اشتباه بزرگ پیش رفت، پس من باید بر روی آنها کار کنم. پس از آن من بسیار آسوده بودم که ما 3 امتیاز را به دست آوردیم، من امیدوارم شدم".
پس از این دیدار سر آلکس فرگوسن ضمن ابراز شوکه شدن از عملکرد مهاجم تیم خویش در مورد ضربه پنالتی، ابراز داشت:" من شگفت زده شدم از روشی که او انجام داد. به طور معمول او آنها را بهتر در دروازه قرار میدهد. هرگاه که او را دیدم او در حال غرش در چپ و راست جایگاه خود بود. شاید او بیش از حد اعتماد به نفس داشت. به هر حال او با 2 گل در اواخر بازی ما را نجات داد".
ویدیچ به تمجید از ون پرسی پرداخت
![]()
ون پرسی با هت تریک در سومین بازی برای تیم جدید خود راه را برای جا افتادن بین هم تیمی هایش هموار کرده است.
بعد از هت تریک مقابل تیم ساوتهمتون و بازگشت منچستر با گل های رابین ون پرسی ویدیچ به تمجید از ون پرسی پرداخت
او در این باره گفت :
"رابین سه گل به ثمر رساند،بازی خوبی از خود به نمایش گذاشت و کمک کرد تا از آن بازی دشوار پیروز بیرون بیاییم،او یک جنگنده واقعی است.
دلیل اینکه ما از او خوشمان می آید این است که او هیچ ترسی از مدافعانی که پشت سر او هستند ندارد و شجاعت او باعث می شود که به گل زن بزرگی در یونایتد تبدیل شود.
وقتی شما بازیکن خوبی هستید برای وفق دادن خود با شرایط جدید کار سختی در پیش ندارید اما من فکر می کنم خواست و میل به گل زنی هم می تواند تاثیر گذار باشد. "
درخواست برای انتقالم بزرگترین اشتباه دوران فوتبالم بود
![]()
وین رونی در مصاحبه ای اختصاصی با استوارت متیسون میگوید که چقدر ناراحت کردن سر الکس و هواداران کار اشتباهی بوده و چرا پاسخ اعتماد و باور ان ها را دادن بزرگترین اولویتش است .
استیوارت متیسون : 10 سال بازی در لیگ برتر همه چیزی بوده که تو میخواستی ؟
10 سال بازی در لیگ برتر یک تجربه بزرگ برای من بوده است . بازی کردن در بهترین لیگ جهان از نظر من برای 10 سال فوق العاده است . شروع کارت در باشگاهی که از بچگی طرفدارش بودی و بعد هشت سال حضور در منچستر یونایتد برای من افتخار بزرگی است . من چند جام از جمله لیگ قهرمانان را بردم و در طی چند سال اخیر رکورد گلزنیم را هم بهبود بخشیدم . من از تمام این لحظات لذت بردم البته دوران بدی هم وجود داشته اما شما میتوانید از ان ها درس بگیرید . من امیدوارم که 10 سال اینده هم به همین اندازه موفقیت امیز باشد .
با نگاه به 10 سال اینده ایا شما کتابی درباره 20 سال حضور در لیگ برتر مینویسی ؟
من امیدوارم . من به اسکولز و گیگز نگاه میکنم و ان ها الگوهای بزرگی برای ما هستند . بازی کردن در همچین لیگی با این کیفیت برای مدت طولانی خارق العاده است .امیدوارم که 10 سال دیگر ما با هم داریم همچین مصاحبه ای را در مورد 20 سال حضورم در لیگ برتر انجام میدهیم . این برنامه من است .
ایا تو در 10 سال اینده خودت را در الدترافورد میبینی ؟
بازم میگم امیدوارم . من بارها گفتم که تا زمانی که باشگاه من را بخواهد من بازیکن منچستر یونایتد خواهم ماند . البته دو سال پیش یک سری مسائل پیش امد اما من به سرعت اعلام کردم که ان یک اشتباه بزرگ از طرف من بود .
وقتی به اتفاقات دو سال پیش نگاه میکنی ایا با خودت میگویی که چرا من همچین کاری انجام دادم ؟
شما از همچین اتفاقاتی درس میگیرد . وقتی به ان دوران برمیگردم سریع میفهمم که چه اشتباهی کردم . من در موقعیتی نبودم که ان صحبت ها را بکنم . من به سرعت به دیدن رئیس و دیوید گیل رفتم و بهشون گفتم که من اشتباه بزرگی کردم و خواستم که موضوع را حل و فصل کنیم . فقط 12 ساعت طول کشید تا من قرارداد جدید را امضا کنم . ان دوران چیزی نیست که من بهش افتخار کنم اما به من کمک کرد چون بهم میل و اشتیاق بیشتری برای اینکه به منچستر یونایتد در کسب افتخارات بیشتر کمک کنم داد .
ایا این بخاطر این است که باشگاه به تو فرصت دوباره ای داد ؟
بله ، البته . ان ها میتوانستند شرایط را خیلی برای من سخت کنند اما ان ها مخصوصا رئیس و دیوید گیل با من فوق العاده بودند . ان ها من را به تیم برگرداندند و از ان موقهع من میدانستم که باید جواب اعتماد شان را بدهم . من فکر میکنم که از ان موقع من گل های زیادی برای باشگاه و هوادارا زدم . من میدانم که ان ها از اتفاقاتی که افتاد ناامید شدند اما همیشه با من فوق العاده رفتار کردند .
بعد از علنی کردن اینکه تو از اینده باشگاه نگران هستی و قصد ترک یونایتد را داری حتما رو در رو شدن با سر الکس باید بسیار سخت بوده باشد ؟
من باید با ان ها رودررو میشدم . وقتی اشتباهی میکنید دلیلی ندارد که بعدش سکوت کنید . اگر من سکوت کرده بودم و به دیدار ان ها نرفته بودم همه چیز بدتر میشد . خوشبختانه من به اشتباهم اعتراف کردم و بسیار سپاسگذارم که ان ها انرا قبول کردند تا ما بتوانیم ان ماجرا را پشت سر بگذاریم .
فکر میکنی که به اندازه کافی خوب کار کردی تا حمایت دوباره هواداران را بدست بیاری ؟
طرفداران با من بسیار خوب بودند . ان ها میبینند که من بازیکنی هستم که میخواهد با این باشگاه جام ها را فتح کند و دوران موفقیت امیزی داشته باشد . من به طور علنی اعلام کردم که من موفقیت را در الدترافورد میخواهم بدست بیارم . ان ها این را قبول کردند و دیگر مشکلی نبوده است .
اخرین بازی فصل گذشته در خانه ساندرلند زمانی که سیتی قهرمان شد چقدر بد و دردناک بود ؟
وحشتناک بود . ما فکر میکردیم که قهرمان شدیم و 20 ثانیه بعد همه چیز از بین رفت این احساس وحشتناکی بود . برای تمام افراد باشگاه لحظه کابوس واری بود .من فکر میکنم که به همین خاطر است که وقتی دوباره برای تمرینات پیش فصل بازگشتیم من میتوانستم عزم و اراده برای باز پس گیری جام را در رختکن احساس کنم . ما قبلا هم جام را با اختلاف اندکی از دست داده بودیم ما به یک امتیاز اختلاف به چلسی باختیم . ان هم به نوبه خودش دردناک بود اما باختن لیگ به سیتی ان هم روی تفاضل گل وحشتناک بود . اما ما باید ان را پشت سر بگذاریم و مطمئن شویم که دوباره روی نمیدهد .
تو در کتابی که به مناسبت 10 سال حضورت در لیگ برتر نوشتی و به زودی منتشر میشود گفتی که ان شب بازی سیتی را در برنامه Match Of The Day دیدی در ان موقع چه احساسی داشتی ؟
من همیشه بازی ها را چه برده باشیم و چه نه دوباره میبینم من به ان ها دقت میکنم و میفهمم که در چه لحظاتی باید بهتر کار میکردم . من سعی کردم که ان بازی را نبینم اما ان گل اگوئرو همه جا است . من هیچ وقت ندیدم که گل هایی که موجب قهرمانی ما شده است اینقدر تکرار شود . من الان مجبورم که هر وقت گل اگوئرو را نشان میدهد صدای تلویزیون را قطع کنم .
ایا سیتی را به عنوان رقیب اصلیتان میبینی ؟
قطعا رقابت بین یونایتد و سیتی خواهد بود اما چلسی هم بسیار با تجربه است و همیشه در کورس است . ان ها تیم قوی هستند و من شگفت زده نمیشوم اگر لیورپول هم فصل خوبی داشته باشد ! من فکر میکنم که برندون راجرز مربی خوبی است و ان ها با او نمایش های خوبی خواهند داشت . ان ها بهترین شروع ممکن را نداشتند اما با اینکه گفتن این حرف بسیار برایم سخت است اما من فکر میکنم که با توجه به تاریخی که ان ها دارند احتمالا روزی دوباره به کورس قهرمانی برمیگردند .
وقتی به بازیکن هایی که در طی این سال ها در کنارشان در خط حمله بازی کردی نگاه میکنی مثلا رود ون نیستلروی ، کریستیانو رونالدو و توز ایا بازی کردن در کنار ون پرسی را در حد ان دوران میبینی یا شاید بهترین زوجت ؟
رابین بسیار با تجربه است و فصل گذشته بیشترین گل را در لیگ زد . ارسنال پارسال از گل های او سود زیادی برد اما من فکر میکنم که بدون گل های او ان ها سهمیه لیگ قهرمانان را نمیتوانند بگیرند . من مشتاق بازگشت به ترکیب تیم و کسب یک درک متقابل با او هستم . از زمانی که به یونایتد امدم زوج های بسیار خوبی با امثال رود ، ساها ، توز ، برباتوف ، چیچا و ولبک داشتم . من باید همیشه خودم را با ان ها تطبیق میدادم گاهی اوقات پشت ان ها و گاهی هم به عنوان بازیکن نوک بازی کردم . من همیشه موفق شدم که خودم را تطبیق دهم و زوج خوبی بسازیم . من مطمئنم که مربی به خوبی از ما میتواند بازی بگیرد و گزینه های زیادی هم دارد . همه میدانند که رئیس به صورت چرخشی از بازیکنا استفاده میکند و من فکر میکنم که ما از این موضوع سود ببریم . رابین برخلاف سال های ابتدایی حضورش در ارسنال الان دوست دارد که به عنوان بازیکن نوک بازی کند و بسیار هم در این پست موفق بوده است . اما او توانایی بازی در چندین پست را دارد .من قبلا هم پشت سر ساها و رود بازی کردم و مشکلی در این زمینه ندارم .
وضعیت مصدومیتت چطور است ؟
به خوبی پیش میرود . میتونست خیلی بدتر از این باشد . همه چیز به دکتر بستگی دارد اما در حال حاضر احساس خوبی دارم . ان ها پیش بینی کردند که حدود 4 هفته برای بهبود زخم زمان میبرد و من به حرف ان ها گوش میدهم چیزی که من نمیخواهم این است که برای بازگشت عجله کنم و اوضاع بدتر شود . من باید دقت کنم و مطمئن شوم که بری بازگشت اماده هستم .
ان زخم خیلی من را اذیت نکرد من روی پام ایستادم و به داور گفتم که به دکتر احتیاج دارم . من فقط نمیخواستم با برانکارد از زمین بیرون بروم . من به دکتر هم این را گفتم اما او گفت که این خطرناک است . پدرم در الدترافورد بود و من نمیخواستم که او من را در حالیکه با برنکارد بیرون میروم ببیند اما دکتر گفت که باید این کار را بکنم .
تو در استانه 27 سالگی هستی و به عقیده خیلی ها این برهه دوران اوج یک فوتبالیست است . تو پیشرفت خودت را چطور میبینی ؟
برنامه این است که هر چقدر میتوانم گل بزنم و برای کسب موفقیت های بیشتر به تیم کمک کنم . فصل پیش بهترین فصل از نظر امار گلزنی برای من بود و من از این امر خوشحالم هر چند که جامی نبردیم . امیدوارم که بتونم دوباره برگردم و گلزنیم را اغاز کنم . من خیلی انگیز ه دارم که اماده شوم و در کنار رابین ون پرسی بازی کنم . هت تریک وی دیدنی بود . ما الان مهاجمان زیادی داریم و فکر میکنم که این رقابت برای همه ما خوب است . ما همه برای حضور در ترکیب و گلزنی میجنگیم . ما میخوایهم که به رئیس برای انتخاب ترکیب تیم سر درد بدهیم !
در گذشته شما همیشه انتخاب اول بودی و حضورت در ترکیب قطعی بوده ایا این رقابت برایت خوب است ؟
من فکر نکنم که حضورم در ترکیب هیچ وقت قطعی بوده من به سختی تلاش کردم تا خودم را در همچین موقعیتی قرار دهم . من در حال حاضر به سختی مشغول تمرین در سالن بدنسازی هستم تا هر زمانی که زخم پایم خوب شد بتوانم به ترکیب تیم برگردم و گلزنی کنم .
من فصل گذشته با مایکل اوون صحبت میکردم و او میگفت که خیلی از مصدومیت هایش به این دلیل است که در سن 17 سالگی تمرینات سختی میکرده و فشار زیادی برای انجام بازی های باشگاهی و ملی تحمل کرده است . مایکل دچار مصدومیت هایی زیادی از ناحیه همسترینگ و ران شده است و پشت سر گذاشتن ان ها کار سختی است . من در مصدومیت ها خوش شانس بودم من چند بار دچار شکستگی استخوان شدم ولی خوشبختانه پارگی عضلات ماهیچه تا به حال نداشتم . جایی برای نگرانی نیست . امروز در این سطح از فوتبال مخاطرات زیادی وجود دارد شما فقط باید اماده باشید و نگران اتفاقاتی که در اینده ممکن است به وجود بیاید نباشید .
انخلو هنریکز رسما به جمع شایطین سرخ پیوست
![]()
منچستر یونایتد خوشحال است که اعلام کند انخلو هنریکز مهاجم 18 ساله شلیایی را به خدمت گرفته است .
سر الکس فرگوسن در این زمینه میگوید :" من رکورد افتخار امیزی در زمینه تربیت بازیکنان جوان با استعداد داریم و انخلو یکی از همین موارد است . او بازیکنی توانا و هجومی است که استعداد زیادی دارد ."
هنریکز هم که به شدت از قرمزپوش شدن هیجان زده است میگوید :" من از اینکه به بزرگترین باشگاه جهان پیوستم هیجان زدم . منچستر یونایتد تیم بزرگی است و یک مربی بزرگ هم دارد .
اینکه بخشی از این باشگاه هستم برایم افتخار بزرگی است و برای شروع کردن نمیتوانم صبر کنم .من امیدوارم که بخشی از سال های بسیار موفقیت امیز یونایتد باشم ."
سر الکس فرگوسن همچنین درباره نحوه خرید این بازیکن میگوید :" ما بازی های وی را زمانی که 14 ساله بود دیدیم و از ان موقع او را زیر نظر گرفتیم.
وقتی که 18 ساله شد ما میدانستیم که زمان خریدن او را فرا رسیده است .
ما خیلی خوشحال شانس بودیم که تیم زیر 21 ساله های شیلی تابستان امسال به اروپا امد . ان ها در تورنمنت هایی در هلند و ایرلند شمالی شرکت کردند . ما تمام بازی ها را دیدیم و همه گفتند که شما احتیاج دارید که او را بخرید .
او بسیار سریع است و قدرت تمام کنندگی خوبی دارد . او به عنوان یک پسر 18 ساله قدرت بدنی خوبی دارد پس احتمالا وی مشکلی برای بازی در اینجا ندارد .
او با تیم اصلی تمرین میکند ولی در این فصل بیشتر در بازی های تیم ذخیره ها و زیر 21 ساله به میدان میرود . من ممکن است که از انخلو ، بوتنر و نیک پاول در بازی با نیوکاسل در چارچوب جام جام اتحادیه ) Capital One Cup استفاده کنم ."
منچستر یونایتد جستجو برای یافتن بازیکنان با استعداد امریکای لاتین را افزایش داده است
![]()
منچستر یونایتد جستجو برای یافتن بازیکنان با استعداد امریکای لاتین را افزایش داده است
منچستر یونایتد با تمرکز بر روی بازیکنان امریکای مرکزی و جنوبی به دنبال کشف نسل بعدی ستاره ها در الدترافورد است.
سر الکس فرگوسن بعد از مشاهده توانایی ها و رفتار بازیکن جدید امریکای جنوبی تیمش استعداد یاب های منچستر را در این منطقه افزایش داده است.
یونایتد به تازگی قرارداد جدیدی با بازیکن 18 ساله اهل شیلی آنجلو هنریکز به ثبت رسانده است تا این بازیکن جوان چهارمین بازیکن امریکای جنوبی یوناید در کنار آنتونیو والنسیا ، برادران دا سیلوا و اندرسون قرار بگیرد.
فرگوسن همچنین از بازیکنان امریکای جنوبی به عنوان سخت کوش یاد کرد و عنوان کرد که عشق به فوتبال در خون این بازیکنان است.
![]()
* درامد کلی باشگاه در فصل 2011/12 320 میلیون پوند اعلام شده که 11 میلیون نسبت به سال قبل کمتر شده است
* یونایتد در کل فصل 23 میلیون پوند سود خالص بدست اورده که این رقم برای فصل 2010/11 تنها 13 میلیون بوده
* درامد باشگاه از راه قرارداد های تجاری 117 میلیون پوند است که نسبت به فصل 2010/11 حدود 13 درصد افزایش داشته ( یونایتد پردرامد ترین باشگاه انگلیسی و چهارمین باشگاه در اروپا در این زمینه است )
* درامد از راه پخش تلویزیونی 104 میلیون بیان شده که نسبت به فصل قبلتر 11 درصد کاهش یافته است
* درامد از طریق بلیط فروشی 98 میلیون که نسبت به فصل 2010/11 حدود 10 درصد کاهش یافته
* بدهی باشگاه 437 میلیون اعلام شده که نسبت به فصل 2010/11 حدود 5 درصد کاهش یافته است ( بدهی در حال حاضر بعد از فروش بخشی از سهام باشگاه 373 میلیون است )
* دلیل کاهش درامد باشگاه در زمینه پخش تلویزیونی و بلیط فروشی حذف زودهنگام از لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی است
* باشگاه انتظار دارد که در فصل 2012/13 درامدی بین 350 تا 360 میلیون پوند داشته باشد و لزوم این امر را رسیدن تیم به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان و جام حذفی میداند
* یونایتد در فصل 2011/12 حدود 162 میلیون پوند به 698 کارمندش ( از جمله کادر فنی و بازیکنان ) حقوق پرداخت کرده است که این مبلغ نسبت به فصل قبلترش افزایش داشته است
* باشگاه اعلام کرده در تابستان 2011 حدود 49.6 میلیون پوند برای خرید بازیکن پرداخت کرده است
* ادوارد وودوارد مهاون اجرایی رئیس باشگاه گفته که انتظار دارند در طی چند سال اینده سود خالص باشگاه افزایش چشمگیری داشته باشد وی همچنین در رابطه با شایعه تمایل منچستر یونایتد برای خرید کریستیانو رونالدو گفته همه چیزی که در روزنامه ها میخوانید را باور نکنید !
* باشگاه انتظار دارد در طی فصل 2012/13 به دلایل زیر درامد بیشتری داشته باشد
1. قرارداد 560 میلیون دلاری با شورولت
2. امضای 7 قرارداد تجاری جدید در تنها دو ماه گذشته با شرکت های Bwin ، Toshiba ، Ynmar ، Fuji Tv ، Santander ، Shinsei Bank و Mbna (اکثر این شرکت ها ژاپنی هستند که با خرید کاگاوا بی ارتباط نیست )
3.فروش حق پخش تلویزیونی لیگ برتر تنها برای داخل انگلستان از فصل 2013/14 تا 2015/16 به مبلغ یک بیلیون پوند که نسبت به قرارداد قبلی 70 درصد افزایش داشته است
* یونایتد در پایان فصل 2010/11 با 331 میلیون درامد در رده سوم پردامد ترین باشگاه های دنیا قرار داشت
* تمامی درامدهای اعلام شده برای فصل 2011/12 بین بازه زمانی 10 تیر 1390 تا 10 تیر 1391 است
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هنینگ برگ اصرار دارد که مهاجمین تیم منچستر یونایتد باید شروع به گل کردن بیشتر موقعیت هایی کنند که شینجی کاگاوا برای آنها فراهم میکند.
هنینگ برگ، مدافع نروژی و اسبق باشگاه منچستر یونایتد در این ارتباط گفت:" من با شینجی کاگاوا در برابر تیم گالاتاسرای بسیار تحت تأثیر قرار گرفتم. به نظر میرسد او بازیکنی برتر و پکیجی از انرژیست. او در موقعیتی بازی میکند که نقش فوق العاده و اضافی را به تیم منچستر یونایتد ارائه میدهد. تا قبل از این آنها کسی را در این نقش نداشته اند. تنها چیز کسانی هستند که همه شانسهایی که او خلق میکند را از دست میدهند. شینجی کاگاوا یک بعد اضافی به تیم منچستر یونایتد داده است. فهم و مضمون وی هم در حمله و هم در دفاع عالیست. او همیشه برای دریافت توپ در دسترس است و این کار را برای پل اسکولز و مایکل کریک در پیدا کردن او راحت میکند. در گذشته هنگامی که تیم منچستر یونایتد توپی نداشتند، آنها داشتند در اروپا تلاش میکردند. روش او در دفاع کردن جلو 2 هافبک میانی، کار را برای تیم آسان تر میسازد".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)