به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
همدانی: با حضور جباری مشکل گلزنی استقلال حل میشو
خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال استقلال گفت: با حضور مجتبی جباری مشکل گلزنی ما حل میشود.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، ستار همدانی پس از تساوی بدون گل استقلال برابر فجر سپاسی گفت: فجر تیم خیلی خوبی بود. استقلال هنوز با آنچه مد نظر و ایدهآل قلعه نویی است فاصله دارد. با پایان مصدومیت مجتبی جباری و حضور این بازیکن در خط هافبک مشکل ما حل میشود و در بازیهای آینده بهتر خواهیم شد و روند رو به رشد ما ادامه پیدا میکند.
همدانی در مورد اینکه تشویق فرهاد مجیدی اعتراض به مشکل گلزنی استقلال است گفت: مشکل ما در خط حمله نیست. مهاجمان خوبی داریم و مشکل ما جای دیگر است و بازیکنی است که باید این گرهها را باز کند و مهاجمان را در موقعیت گلزنی قرار دهد.
وی در مورد اینکه در رختکن استقلال چه اتفاقی افتاده که هیچ کدام از بازیکنان استقلال مصاحبه نمیکنند گفت: هیچ اتفاقی نیفتاده و مطمئن باشید اگر موردی بود، میگفتم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
محمد رویانیان میگوید دوبار؛ یک بار روز گذشته و یک بار هم پیش از آغاز فصل جدید لیگ برتر با فرهاد مجیدی برای حضور در پرسپولیس مذاکره کرده است.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به گفت و گوی خود با فرهاد مجیدی، گفت: من روز گذشته با مجیدی صحبت کردم و قبل از فصل هم با او حرف زده بودم و پیشنهاد دادم که به پرسپولیس بیاید. به هر حال باید بپذیریم امثال مجیدی، کریمی، مهدوی کیا و نکونام چهره های برتر این فوتبال هستند. از مجیدی درباره آیندهاش و وضعیتش در نیم فصل پرسیدم که او مدام با خنده میگفت من استقلالیام. مجیدی یکی از بازیکنان با فرهنگ و با شخصیت ماست.
تشويق مجيدي روي بازيکنان تاثير منفي دارد؛
فتحاللهزاده: هواداران خويشتندار باشند
مدير عامل باشگاه استقلال در واکنش به تشويق مجيدي از سوي هواداران اين تيم گفت: اين موضوع روي بازيکنان تاثير منفي ميگذارد.
علي فتح الله زاده پس از تساوي بدون گل استقلال برابر فجر سپاسي در چارچوب هفته نهم ليگ برتر فوتبال گفت: هم بازي خوبي بود و هم بد. 85 دقيقه حمله کرديم و موقعيتهاي زيادي روي دروازه فجر به وجود آورديم اما فجر هم خوب بازي کرد.
وي درباره حضور عمران زاده به عنوان مهاجم خاطرنشان کرد: عمران زاده پيش از اين در پست مهاجم بازي کرده بود و هم اکنون قصد داريم آرام آرام بار ديگر به اين پست بازگردد.
مدير عامل استقلال افزود: فجر را نبايد دست کم بگيريم. آنها 6 گل به داماش زدند و در صدر جدول قرار دارند. برابر تيم جوان و با انگيزهاي به تساوي دست يافتيم.
فتح الله زاده در خصوص تشويق مجيدي از سوي هواداران و اينکه آيا اين موضوع روي روحيه بازيکنان تاثير منفي ندارد، يادآور شد: اين موضوع روي بازيکنان تاثير منفي ميگذارد. هواداران بايد بدانند ما هم اکنون جاي خالي نداريم که بخواهيم بازيکني جذب کنيم. از تشويق مجيدي ناراحت نميشويم اما بهتر است هواداران، تيم و بازيکنان را تشويق کنند تا بتوانند در آينده نتايج خوب را ادامه دهند.
وي افزود: انتظار نداريم هواداران به اين شکل تيم را همراهي کنند. ما هم اکنون يک بازي کمتر داريم و در رده خوبي قرار داريم. اگر بازي عقب افتادهمان را حساب کنيم 3 امتياز خواهيم گرفت و جزء 3 تيم اول خواهيم بود که نتيجه بدي نيست. هواداران بايد خويشتن دار باشند. اگر در رتبههاي پايين بوديم ميتوانستند عليه تيم شعار دهند اما هم اکنون در رده خوبي قرار گرفتهايم.
مدير عامل باشگاه استقلال در مورد پيش بيني خود از جايگاه تيم گفت: فکر ميکردم که جزء 3 تيم اول باشيم و با توجه به يک بازي کمتري که داريم به اين هدف رسيدهايم. جايمان در جدول خوب است و شايد يک بازي کمتري که داريم به چشم نميآيد. در مجموع از تمام بازيکنان راضي هستم. ما يک 3 امتياز مخفي داريم که با آن 16 امتيازي ميشويم.
فتح الله زاده درباره مشکلات پرسپوليس تصريح کرد: من رگههايي از درست شدن در تيم پرسپوليس ميبينيم. اين تيم آرام آرام از بحران خارج ميشود و ميتواند به رتبههاي بالاي جدول راه يابد. به رويانيان گفتم تساوي برابر سپاهان هم بد نيست زيرا اين تيم قدرتمند است.
مدير عامل باشگاه استقلال در خصوص برطرف شدن کدورتهايش با رويانيان عنوان کرد: با مدير عامل پرسپوليس همه جا ميروم و با هم کار ميکنيم. درست است که رقيب هم هستيم اما در بيرون زمين براي رسيدن به اهداف يکديگر تلاش ميکنيم.
وي درباره بودجه باشگاه استقلال و بحث اسپانسري تيم فوتبال اين باشگاه گفت: بودجه باشگاه استقلال 17 ميليارد و نيم است اين در حالي است که برخي از تيمهاي شهرستاني بودجهاي بالغ بر 22 ميليارد دارند. بحث اسپانسري استقلال نيز برطرف شده و چکهاي آن را گرفتم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هافبک تیم فوتبال استقلال بر این باور است که تیم فعلی استقلال از تیم سال ۸۷ آبی پوشان که قهرمان لیگ برتر شد قوی تر است.
فابیو جان واریو درباره بازی استقلال مقابل فجرسپاسی اظهار داشت:نمی دانم چرا در این بازی به این شکل برخورد کردیم و به نظرم باید فضای تیم تغییر کند.استقلال بازیکنان خوب و با تجربه ای دارد و به نظرم این تیم از تیم سال ۸۷ که قهرمان شد هم قوی تر است.
وی ادامه داد:فجر تیم جوان و دونده ای بود که در طول بازی از لحاظ بدنی شرایط خوبی داشتند.ما باید تلاش کنیم در بازی های آینده دو امتیاز از دست رفته در بازی روز جمعه را جبران کنیم.
جان واریو درباره تشویق فرهاد مجیدی از سوی هواداران استقلال عنوان کرد:با مجیدی همبازی بوده ام.او بازیکن خوبی بوده ولی در حال حاضر استقلال مهاجمان خوبی نظیر:آرش برهانی دارد که اگر موتور گلزنی اش روشن شود شرایط خوب می شود.هواداران هم نباید زود عکس العمل نشان دهند.هدف ما قهرمانی است و نباید از این هدف دور شویم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]کاپیتان پیشین استقلال میگوید، به عشق این تیم و هواداران استقلال پیشنهاد رویانیان برای بازی در پرسپولیس را رد کرده است.
فرهاد مجیدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره موضوعات مختلفی از جمله پیشنهاد رویانیان به او برای حضور در پرسپولیس، تمایل داماش برای جذب او و همچنین تشویقش در بازی شب گذشته استقلال صحبت کرد.
رویانیان اعلام کرده برای حضور در پرسپولیس با شما مذاکره کرده است. در این باره توضیح میدهید؟
من از ابراز محبت سردار رویانیان تشکر می کنم و برای وی آرزوی موفقیت دارم. ما چندین بار صحبت کردیم و با هم گپ زدیم. حتی در ابتدای فصل درباره جذب متسو سردار با من صحبت کرد. او در ابتدای فصل هم به من پیشنهاد بازی در پرسپولیس را داد، اما من ضمن تشکر از رویانیان به عشق استقلال این پیشنهاد را قبول نکردم. روز گذشته هم به من پیشنهاد بازی در پرسپولیس برای نیم فصل را داد که به سردار گفتم من به شما علاقه زیادی دارم اما خون من آبی است و استقلال بخشی از زندگی من است. طبیعتا این پیشنهاد نظر لطف رویانیان نسبت به من بوده است. حضور مدیرانی مثل او که از نظر اقتصادی و زیربنایی باعث پیشرفت فوتبال ما می شوند، فرصت مغتنمی برای فوتبال ماست.
این روزها همه جا صحبت از شرایط مهم و سرنوشت ساز تیم ملی در راه صعود به جام جهانی است. در این میان انتقادهایی به بازیکنان پا به سن گذاشته مثل علی کریمی و جواد نکونام وجود دارد.
اگر علی دایی در مقدماتی ۲۰۱۰ از تیم ملی جدا نمی شد بی شک ما به جام جهانی صعود می کردیم که متاسفانه با جدایی وی این اتفاق نیفتاد اما با آوردن مربی بزرگی به نام کیروش قطعا میتوانیم به آرزوهایمان برسیم. کیروش یک مربی بسیار بزرگ و حرفهای است. ما سه فاکتور مهم رسیدن به موفقیت که همان مربی بزرگ، بازیکن بزرگ و هواداران بزرگ هستند را داریم. قطعا با حضور ۱۰۰ هزار هوادار استقلالی و پرسپولیسی میتوانیم در ورزشگاه آزادی کرهجنوبی را شکست دهیم و دل همه مردم را شاد کنیم. همه باید از تیم ملی حمایت کنند. تیم ملی متعلق به همه مردم ایران است و من هم اگر بتوانم و در ایران باشم حتما سعی میکنم با حضور در ورزشگاه به تشویق تیم کشورم بپردازم. فوتبال ما جوانان بسیاری دارد. درباره بازیکنانی مثل کریمی باید بگویم که نام کریمی برای فوتبال ما کافی است. قطعا در بازی مقابل کره هم اگر علی کریمی و خسرو حیدری شرایط آرمانی داشته باشند کره جنوبی را با اقتدار شکست خواهیم داد. داشتن کریمی برای هر تیمی یک نعمت است و او میتواند برای تیم ملی مثمر ثمر باشد.
در بازی شب گذشته استقلال مقابل فجرسپاسی نام شما بارها از سوی هواداران استقلال برده شد و چندین بار تشویق شدید.
من احساس غرور میکنم از این که هواداران استقلال مرا تشویق کردند. من همیشه به یاد آنها هستم. روزهای خوبی را با استقلال داشتم که مطمئنا در آینده هم با هواداران روزهای بهتری خواهیم داشت.
بازی را تماشا کردید؟
بله، بازی را دیدم. به نظر من در استقلال خسرو حیدری و در فجر هم بازیکن شماره ۹ (رضا حقیقی) خوب بازی کردند. من این بازیکن را فراتر از آسیا دیدم. در کل فجر تیم جوان و دوندهای است، اما هواداران نگران نباشند. استقلال تیم بزرگی است و با بازیکنان و ستارههای بزرگی که در اختیار دارد و به کمک هواداران با اقتدار قهرمان لیگ می شود.
مثل این که داماش هم برای جذب شما ابراز علاقه کرده و قویدل مالک این باشگاه به دنبال جذب شما بوده است.
بله، در ابتدای فصل هم با من تماس گرفتند و خواهان حضورم در داماش بودند، اما به دلیل این که دوست ندارم در ایران به جز پیراهن استقلال با پیراهن تیم دیگری به میدان بروم، این پیشنهاد را رد کردم. اما خوشحالم که مدیرانی با اهداف و برنامههای بزرگ وارد فوتبال شدهاند در داماش مشغول به کار هستند. طی صحبتهایی که با مالک باشگاه داماش داشتم از حضور در این تیم به عنوان بازیکن عذرخواهی کردم، اما با حضور مدیرانی چون واعظ آشتیانی و قویدل در مجموعه داماش هر کمکی که از دستم برآید برایشان انجام خواهم داد و روزهای خوبی را با حضور این افراد برای فوتبال گیلان پیشبینی میکنم.
کاپیتان سابق تیم فوتبال استقلال گفت: در این فصل انتظاری که از استقلال و تیم قلعه نویی می رفت ، برآورده نشده است. روند استقلال ناامید کننده است
“محمود فکری” در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، اظهار داشت: در کل انتظاری که از استقلال و تیم امیر قلعه نویی می رفت ، برآورده نشده و هنوز چیزی از این تیم ندیده ایم. نمی دانم ایراد کار کجاست و چیست اما استقلال ۸ هفته بازی کرده و آن بازی زیبا و روانی که انتظار داشتیم را ارائه نکرده است. نمایش استقلال مقابل فجر هم راضی کننده نبود و در کل از ابتدای فصل ناامیدکننده بوده است.
وی افزود: شاید با یک یا دو برد استقلال به صدر جدول برسد اما نوع بازی استقلال راضی کننده نیست. کادر فنی استقلال به این دلیل عوض شد که بازیهای بهتری نسبت به فصل قبل ببینیم اما بازیهای فصل قبل به مراتب بهتر بود و در امتیازگیری هم بهتر عمل می کردند.
پیشکسوت استقلال تصریح کرد: آقای رسولی نژاد که قبل از فصل قلعه نویی را به استقلال آورد، کجاست؟ الان کسی نیست از او بپرسد که دلیل آوردن قلعه نویی به استقلال چه بود و او هم در استقلال نیست که پاسخگوی انتخابش باشد. باید ببینیم فتح الله زاده قدرت ، توانایی و اعتماد به نفس انتقاد از قلعه نویی را دارد؟
فکری در پایان گفت: فرهاد مجیدی در بازی با فجرسپاسی تشویق شد. هواداران حق اعتراض دارند اما اعتراض را خیلی منطقی باید به کادر فنی و باشگاه برسانند تا نوع اعتراض باعث نشود تمرکز تیم به هم بریزد و استقلال ضرر کند.
کاپیتان پیشین استقلال میگوید، به عشق این تیم و هواداران استقلال پیشنهاد رویانیان برای بازی در پرسپولیس را رد کرده است.
فرهاد مجیدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره موضوعات مختلفی از جمله پیشنهاد رویانیان به او برای حضور در پرسپولیس، تمایل داماش برای جذب او و همچنین تشویقش در بازی شب گذشته استقلال صحبت کرد.
رویانیان اعلام کرده برای حضور در پرسپولیس با شما مذاکره کرده است. در این باره توضیح میدهید؟
من از ابراز محبت سردار رویانیان تشکر می کنم و برای وی آرزوی موفقیت دارم. ما چندین بار صحبت کردیم و با هم گپ زدیم. حتی در ابتدای فصل درباره جذب متسو سردار با من صحبت کرد. او در ابتدای فصلهم به من پیشنهاد بازی در پرسپولیس را داد، اما من ضمن تشکر از رویانیان به عشق استقلال این پیشنهاد را قبول نکردم. روز گذشته هم به من پیشنهاد بازی در پرسپولیس برای نیم فصل را داد که به سردار گفتم من به شما علاقه زیادی دارم اما خون من آبی است و استقلال بخشی از زندگی من است. طبیعتا این پیشنهاد نظر لطف رویانیان نسبت به من بوده است. حضور مدیرانی مثل او که از نظر اقتصادی و زیربنایی باعث پیشرفت فوتبال ما می شوند، فرصت مغتنمی برای فوتبال ماست.
این روزها همه جا صحبت از شرایط مهم و سرنوشت ساز تیم ملی در راه صعود به جام جهانی است. در این میان انتقادهایی به بازیکنان پا به سن گذاشته مثل علی کریمی و جواد نکونام وجود دارد.
اگر علی دایی در مقدماتی ۲۰۱۰ از تیم ملی جدا نمی شد بی شک ما به جام جهانی صعود می کردیم که متاسفانه با جدایی وی این اتفاق نیفتاد اما با آوردن مربی بزرگی به نام کیروش قطعا میتوانیم به آرزوهایمان برسیم. کیروش یک مربی بسیار بزرگ و حرفهای است. ما سه فاکتور مهم رسیدن به موفقیت که همان مربی بزرگ، بازیکن بزرگ و هواداران بزرگ هستند را داریم. قطعا با حضور ۱۰۰ هزار هوادار استقلالی و پرسپولیسی میتوانیم در ورزشگاه آزادی کرهجنوبی را شکست دهیم و دل همه مردم را شاد کنیم. همه باید از تیم ملی حمایت کنند. تیم ملی متعلق به همه مردمایران است و من هم اگر بتوانم و در ایران باشم حتما سعی میکنم با حضور در ورزشگاه به تشویق تیم کشورم بپردازم.فوتبال ما جوانان بسیاری دارد. درباره بازیکنانی مثل کریمی باید بگویم که نام کریمی برای فوتبال ما کافی است. قطعا در بازی مقابل کره هم اگر علی کریمی و خسرو حیدری شرایط آرمانی داشته باشند کره جنوبی را با اقتدار شکست خواهیم داد. داشتن کریمی برای هر تیمی یک نعمت است و او میتواند برای تیم ملی مثمر ثمر باشد.
در بازی شب گذشته استقلال مقابل فجرسپاسی نام شما بارها از سوی هواداران استقلال برده شد و چندین بار تشویق شدید.
من احساس غرور میکنم از این که هواداران استقلال مرا تشویق کردند. من همیشه به یاد آنها هستم. روزهای خوبی را با استقلال داشتم که مطمئنا در آینده هم با هواداران روزهای بهتری خواهیم داشت.
بازی را تماشا کردید؟
بله، بازی را دیدم. به نظر من در استقلال خسرو حیدری و در فجر هم بازیکن شماره ۹ (رضا حقیقی) خوب بازی کردند. من این بازیکن را فراتر از آسیا دیدم. در کل فجر تیم جوان و دوندهای است، اما هواداران نگران نباشند. استقلال تیم بزرگی است و با بازیکنان و ستارههای بزرگی که در اختیار دارد و به کمک هواداران با اقتدار قهرمان لیگ می شود.
مثل این که داماش هم برای جذب شما ابراز علاقه کرده و قویدل مالک این باشگاه به دنبال جذب شما بوده است.
بله، در ابتدای فصل هم با من تماس گرفتند و خواهان حضورم در داماش بودند، اما به دلیل این که دوست ندارم در ایران به جز پیراهن استقلال با پیراهن تیم دیگری به میدان بروم، این پیشنهاد را رد کردم. اما خوشحالم که مدیرانی با اهداف و برنامههای بزرگ وارد فوتبال شدهاند در داماش مشغول به کار هستند. طی صحبتهایی که با مالک باشگاه داماش داشتم از حضور در این تیم به عنوان بازیکن عذرخواهی کردم، اما با حضور مدیرانی چون واعظ آشتیانی و قویدل در مجموعه داماش هر کمکی که از دستم برآید برایشان انجام خواهم داد و روزهای خوبی را با حضور این افراد برای فوتبال گیلان پیشبینی میکنم.
احساس غرور مى كنم كه هواداران اينقدر دوستم دارند
مجيدى: به عشق هواداران استقلال پيشنهاد رويانيان را رد كردم
فرهاد مجيدى درباره موضوعات مختلفى از جمله پيشنهاد رويانيان به او براى حضور در پرسپوليس، تمايل داماش براى جذب او و همچنين تشويقش در بازى شب گذشته استقلال صحبت كرد.
•رويانيان اعلام كرده براى حضور در پرسپوليس با شما مذاكره كرده است. در اين باره توضيح مى دهيد؟
-من از ابراز محبت سردار رويانيان تشكر مى كنم و براى وى آرزوى موفقيت دارم. ما چندين بار صحبت كرديم و با هم گپ زديم. حتى در ابتداى فصل درباره جذب متسو سردار با من صحبت كرد. او در ابتداى فصل هم به من پيشنهاد بازى در پرسپوليس را داد، اما من ضمن تشكر از رويانيان به عشق استقلال اين پيشنهاد را قبول نكردم. روز گذشته هم به من پيشنهاد بازى در پرسپوليس براى نيم فصل را داد كه به سردار گفتم من به شما علاقه زيادى دارم اما خون من آبى است و استقلال بخشى از زندگى من است. طبيعتا اين پيشنهاد نظر لطف رويانيان نسبت به من بوده است. حضور مديرانى مثل او كه از نظر اقتصادى و زيربنايى باعث پيشرفت فوتبال ما مى شوند، فرصت مغتنمى براى فوتبال ماست.
اين روزها همه جا صحبت از شرايط مهم و سرنوشت ساز تيم ملى در راه صعود به جام جهانى است. در اين ميان انتقادهايى به بازيكنان پا به سن گذاشته مثل على كريمى و جواد نكونام وجود دارد.
اگر على دايى در مقدماتى ۲۰۱۰ از تيم ملى جدا نمى شد بى شك ما به جام جهانى صعود مى كرديم كه متاسفانه با جدايى وى اين اتفاق نيفتاد اما با آوردن مربى بزرگى به نام كى روش قطعا مى توانيم به آرزوهايمان برسيم. كى روش يك مربى بسيار بزرگ و حرفه اى است. ما سه فاكتور مهم رسيدن به موفقيت كه همان مربى بزرگ، بازيكن بزرگ و هواداران بزرگ هستند را داريم. قطعا با حضور ۱۰۰ هزار هوادار استقلالى و پرسپوليسى مى توانيم در ورزشگاه آزادى كره جنوبى را شكست دهيم و دل همه مردم را شاد كنيم. همه بايد از تيم ملى حمايت كنند. تيم ملى متعلق به همه مردم ايران است و من هم اگر بتوانم و در ايران باشم حتما سعى مى كنم با حضور در ورزشگاه به تشويق تيم كشورم بپردازم. فوتبال ما جوانان بسيارى دارد. درباره بازيكنانى مثل كريمى بايد بگويم كه نام كريمى براى فوتبال ما كافى است. قطعا در بازى مقابل كره هم اگر على كريمى و خسرو حيدرى شرايط آرمانى داشته باشند كره جنوبى را با اقتدار شكست خواهيم داد. داشتن كريمى براى هر تيمى يك نعمت است و او مى تواند براى تيم ملى مثمر ثمر باشد.
•در بازى استقلال مقابل فجرسپاسى نام شما بارها از سوى هواداران استقلال برده شد و چندين بار تشويق شديد.
-من احساس غرور مى كنم از اين كه هواداران استقلال مرا تشويق كردند. من هميشه به ياد آنها هستم. روزهاى خوبى را با استقلال داشتم كه مطمئنا در آينده هم با هواداران روزهاى بهترى خواهيم داشت.
•بازى را تماشا كرديد؟
-بله، بازى را ديدم. به نظر من در استقلال خسرو حيدرى و در فجر هم بازيكن شماره ۹ (رضا حقيقى) خوب بازى كردند. من اين بازيكن را فراتر از آسيا ديدم. در كل فجر تيم جوان و دونده اى است اما هواداران نگران نباشند. استقلال تيم بزرگى است و با بازيكنان و ستاره هاى بزرگى كه در اختيار دارد و به كمك هواداران با اقتدار قهرمان ليگ مى شود.
•مثل اين كه داماش هم براى جذب شما ابراز علاقه كرده و قويدل مالك اين باشگاه به دنبال جذب شما بوده است.
-بله، در ابتداى فصل هم با من تماس گرفتند و خواهان حضورم در داماش بودند، اما به دليل اين كه دوست ندارم در ايران به جز پيراهن استقلال با پيراهن تيم ديگرى به ميدان بروم، اين پيشنهاد را رد كردم. اما خوشحالم كه مديرانى با اهداف و برنامه هاى بزرگ وارد فوتبال شده اند در داماش مشغول به كار هستند. طى صحبت هايى كه با مالك باشگاه داماش داشتم از حضور در اين تيم به عنوان بازيكن عذرخواهى كردم اما با حضور مديرانى چون واعظ آشتيانى و قويدل در مجموعه داماش هر كمكى كه از دستم برآيد برايشان انجام خواهم داد و روزهاى خوبى را با حضور اين افراد براى فوتبال گيلان پيش بينى مى كنم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
پرسپوليس مساوى كند، خوب است
فتح الله زاده: مى خواهيم از حنيف مهاجم بسازيم!
على فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال گفت: تماشاگران از تيمشان گل مى خواهند و وقتى تا دقيقه ۸۵ گل نمى بينند طبيعى است كه شروع مى كنند به تشويق مجيدى.او پس از ديدار تيمهاى استقلال و فجر كه جمعه شب با تساوى بدون گل در ورزشگاه آزادى به پايان رسيد، اظهارداشت: نمى شود گفت اين بازى خوب بود يا بد. فجر تيم صدرنشين ليگ است و نمايش خوبى داشت. استقلال هم تلاشش را انجام داد اما نتوانست به پيروزى برسد.وى در پاسخ به اين پرسش كه چرا كادر فنى از حنيف عمران زاده در خط حمله استفاده كرد در حالى كه امين منوچهرى به عنوان يك مهاجم روى نيمكت بود، گفت: ما چند وقت است كه در تمرينات روى اين مساله كار مى كنيم كه حنيف عمران زاده را به خط حمله ببريم. او قبلا مهاجم بوده و حالا هم كم كم به او ميدان مى دهيم تا برود خط حمله!مدير عامل باشگاه استقلال با بيان اينكه مشكلات مالى اين باشگاه كمتراز قبل شده است گفت: چكهايى كه گرفته بوديم نقد شده و مشكلاتمان را كمتر كرده است. با اين حال ما سالانه ۱۷/۵ ميليارد بودجه داريم در حالى كه مى دانم ۲ تيم شهرستانى ۲۲/۵ ميليارد تومان هزينه مى كنند.فتح الله زاده در مورد تشويق فرهاد مجيدى توسط هواداران استقلال اظهارداشت: به هر حال تماشاگران از تيمشان گل مى خواهند و وقتى تا دقيقه ۸۵ گل نمى بينند طبيعى است كه شروع مى كنند به تشويق مجيدى البته بايد از هواداران درخواست كنم تحمل بيشترى داشته باشند چرا كه ما تا نيم فصل نمى توانيم بازيكن جديدى را جذب كنيم. ما مخالف تشويق مجيدى نيستيم اما اين روند روى روحيه و عملكرد بازيكنان و كادر فنى تاثير منفى مى گذارد.وى در پاسخ به اين پرسش كه پيش بينى شما از جايگاه استقلال تا پايان هفته هشتم در ابتداى فصل چه بوده است گفت: ما پيش بينى مى كرديم كه در بين ۳ تيم اول باشيم كه الان هم هستيم. ما يك بازى عقب افتاده داريم و اگر آن بازى را ببريم جزو ۳ تيم اول خواهيم بود. الان چون يك بازى عقب افتاده داريم خيلى به چشم نمى آييم.فتح الله زاده با بيان اينكه انتظاراتش از استقلال بيشتر است اما از عملكرد اين تيم رضايت دارد اشاره اى هم به پرسپوليس داشت و گفت:رگه هايى از پيشرفت را در پرسپوليس مى بينم و اگر اين تيم بتواند در ديدار مقابل سپاهان مساوى هم بگيرد، خوب است. ما ۲ تيم هر چند در زمين رقيب هم هستيم اما در ساير موارد تلاش مى كنيم مشكلات يكديگر را حل كنيم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
همدانى: جبارى بيايد، مشكلات حل مى شود
ستار همدانى مربى تيم فوتبال استقلال گفت: با پايان مصدوميت مجتبى جبارى و حضور اين بازيكن در خط هافبك مشكل ما حل مى شود.او پس از تساوى بدون گل استقلال مقابل فجر سپاسى اظهارداشت: فجر تيم خيلى خوبى بود. استقلال هنوز با آنچه مد نظر و ايده آل قلعه نويى است فاصله دارد. با پايان مصدوميت مجتبى جبارى و حضور اين بازيكن در خط هافبك مشكل ما حل مى شود و در بازيهاى آينده بهتر خواهيم شد و روند رو به رشد ما ادامه پيدا مى كند.همدانى در مورد اينكه تشويق فرهاد مجيدى اعتراض به مشكل گلزنى استقلال است، گفت: مشكل ما در خط حمله نيست. مهاجمان خوبى داريم و مشكل ما جاى ديگر است و بازيكنى است كه بايد اين گره ها را باز كند و مهاجمان را در موقعيت گلزنى قرار دهد.وى در مورد اينكه در رختكن استقلال چه اتفاقى افتاده كه هيچكدام از بازيكنان استقلال مصاحبه نمى كنند، افزود: هيچ اتفاقى نيفتاده و مطمئن باشيد اگر موردى بود، مى گفتم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)